1984. szeptember 28., péntek

Medjugorjei üzenetek 1984. szeptember

1984. szeptember 6.
„Drága gyermekek! Imádság nélkül nincs béke. Ezért mondom nektek, drága gyermekek, imádkozzatok a kereszt előtt a békéért. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1984. szeptember 13.
„Drága gyermekek! Továbbra is szükségünk van az imáitokra. Azt kérdezitek, miért kell ennyi ima? Nézzetek körül, drága gyermekek, és látni fogjátok, mennyire úrrá lett a bűn ezen a földön. Ezért imádkozzatok, hogy Jézus győzedelmeskedjen. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1984. szeptember 20.
„Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy kezdjetek el szívből böjtölni. Vannak, akik böjtölnek, de csak azért, mert mindenki böjtöl. Szokássá vált, és senki sem akarja megtörni. Kérem azokat, akik az egyházközséghez tartoznak, hogy böjtöljenek hálából, mivel Isten megengedte nekem, hogy ilyen sokáig maradjak itt, ebben az egyházközségben. Drága gyermekek, imádkozzatok és böjtöljetek szívből. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1984. szeptember 27.
„Drága gyermekek! Imáitokkal segítettetek nekem, hogy megvalósuljanak terveim. Továbbra is imádkozzatok, hogy teljesen megvalósulhassanak. Kérem az egyházközség családjait, hogy imádkozzák a családi rózsafüzért. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése