2012. szeptember 25., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Bárki, aki a másikat vallása miatt gyűlöli, nem igazán szereti Istent.

2012. szeptember 24. Hétfő,  15:55
Drága szeretett leányom, bárki, aki a másikat vallása miatt gyűlöli, nem igazán szereti Istent.
Mennyire undorít Engem, amikor azok képmutatásának vagyok tanúja, akik azt állítják, hogy Isten áhítatos követői.
Ezek az emberek megöléssel fenyegetik azokat, akik nem értenek egyet velük és meggyilkolják azokat, akik sértegetik isteneiket.
Másokat gyűlölni, bűn. Halálos bűn, amikor meggyilkoljátok a másikat, vagy megpróbáljátok mások lelkét megsérteni a vallás nevében.
Nem tudjátok, hogy ha hirtelen halálra ítéltek másokat, mert sértegetik Istent, akkor ti nem vagytok Isten Törvényeinek követői?
Felszólítok minden vallást és hitfelekezetet, akik azt mondják, hisznek Istenben: Ha hisztek Istenben, akkor szeretetet kell mutatnotok mások iránt akkor is, ha gyötörnek és sértegetnek benneteket.
Sok út vezet Atyámhoz, de csak egy Isten van: Az Igaz Isten, a világ Teremtője és ti csak akkor lesztek elfogadva az Ő Királyságában, ha szeretitek szomszédotokat, beleértve ellenségeiteket is.
Nagyon könnyű gyűlölni másokat, mert a gonosz szellemek minden pillanatban támadják Isten gyermekeit és kínozzák őket. Mennyire örül a gonosz, amikor egy vallásos embert, aki azt állítja, hogy szereti Istent, gyűlöletre ingerel, és nem gondolja kétszer át, hogy meggyilkolja azokat, akiket ő saját ellenségeinek hisz.
Senki nem fog megmenekülni a büntetéstől, ha másokat gyilkol. Senki nem jut be az Új Paradicsomba, ha Atyám nevében gyilkolja meg a másikat.
Ha nehéz is, és talán megsebez benneteket, amikor egy ember a hiteteket sértegeti, de imádkoznotok kell érte és soha nem szabad a Parancsolatot elfelejtenetek: „Ne ölj!”
Atyám Parancsolatai nagyon egyszerűek. Egyértelműek. Nem szükséges értelmezni azokat, de jaj, azoknak, akik Atyám Törvényeit megszegik.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése