2022. augusztus 26., péntek

Miasszonyunk a Béke Királynéja a következőket mondta Pedro Regis (brazil) látnoknak

Mária üzenete: ITT A BÁNAT IDŐJE | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.02.08.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok kerül. A múlt nagy tanulságait feladják, és ami hamis, azt igazságként fogadják el. Ez a fájdalmak ideje a hívő férfiak és nők számára. Ne hagyd, hogy a démon győzzön. Istenben nincs féligazság. Hirdesd Jézust és evangéliumát azoknak, akik lelki vakságban élnek. Az igazak hallgatása megerősíti Isten ellenségeit. Bármi is történik, maradj az igazságnál. Hallgassa meg Jézus Egyházam Igaz Tanítóhivatalának tanításait, és szakadjon el a démon hírétől. Az Úré vagy, egyedül Őt kell követned, és egyedül Őt kell szolgálnod. Felbátorodik! Mindig ez a mennyország legyen a célod. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében. Mária üzenete: Nehéz idők jönnek, és nagy szenvedés lesz | Pedro Regis 2022.08.06.

"Drága gyermekeim, szakadjatok el a bűntől, és éljetek az Úr akarata szerint. Ne szakadjatok el Isten Fényétől. Az ellenségek úgy cselekszenek, hogy elvonják a figyelmét az igazságról. Legyetek figyelmesek! Ha eltérítenek az imától, Isten ellenségének prédája.szeret és tárt karokkal vár Téged.Gyere közelebb a gyóntatószékhez és keresd Jézusom Irgalmát Győzelmed az Eucharisztiában van.Ápold Isten kincseit,amelyek benned vannak.Ne veszítsd el reményedet! Nehéz idők jönnek, és a szenvedés nagy lesz a férfiaknak és a nőknek Félelem nélkül előre! Ezt az üzenetet közlöm veletek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy még egyszer találkozhatok Önnel itt. áldjatok benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradjatok békében."
Mária üzenete: NAGY MEGOSZTÁST fognak okozni | Pedro Regis 2022. augusztus 9.

Drága gyermekeim, ne keressétek e világ dicsőségét. Minden elmúlik, de Isten kegyelme benned örök! Ne hagyd, hogy a démon rabszolgasorba ejtsen és elszakítson Fiamtól, Jézustól. Legyetek engedelmesek és engedelmesek [mint tanítványok] Elhívásomnak. Figyeld jól, amit mondok neked, és nagy leszel a hitben. Nyisd ki a szíved, és fogadd el Isten akaratát az életedben. Hajlítsd meg térdeidet Jézus Egyházamért való imádságban! Isten ellenségei cselekedni fognak, és nagy megosztottságot okoznak szegény gyermekeim között. Ne térjen el az igazságtól. Itt az ideje a visszatérésnek. Ne felejtsd el: Az Igazságos Bíró megköveteli, hogy adj számot mindarról, amit ebben az életben tettél. Legyetek hívő férfiak és nők. Azok, akik mindvégig hűek maradnak, megmenekülnek. Félelem nélkül előre! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében. Mária üzenete: Sokan elhagyják az Igaz Egyházat | Pedro Regis 2022. augusztus 11.

"Drága gyermekeim, szeressétek az igazságot és védjétek meg. A Sátán füstje nagy lelki vakságot fog okozni mindenütt, és sokan elhagyják az igaz Egyházat. Ti az Úréi vagytok, és Ő tárt karokkal vár rátok. Maradjatok Jézussal. Benne van a tiétek. üdvösség. Fogadd Jézusom evangéliumát, mert csak így tehetsz tanúbizonyságot a hitedről. Bármi is történik, maradj hű a múlt tanulságaihoz. Ahol nincs teljes igazság, ott nincs Isten jelenléte. Előre anélkül félj! Ezt az üzenetet adok neked ma a Szentháromság nevében. Köszönöm. hogy megengedted, hogy még egyszer itt találkozzak veled. Áldalak: az Atya és a Fiú nevében és a Szentlélektől. Ámen. Maradjatok békében.
Mária üzenete: "Amit emberi szem még soha nem látott" | Pedro Regis 2022. augusztus 15.

"Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, aki testben és lélekben a mennybe nőtt fel. Arra kérlek benneteket, hogy éljetek elszakadva a bűntől, és próbáljátok követni Fiamat, Jézust mindenhol. Szeretlek benneteket, és közbenjárok értetek. Keressétek a Mennyországot. Az én Jézusom felkészítve számodra.amit emberi szem még soha nem látott.Elképzelni sem tudod azt az örömöt, amit az igazak az Örökkévalóságban megtapasztalnak.Vigyázz lelki életedre.Boldognak akarlak látni már itt a Földön, majd Velem együtt a Mennyben. Hajlítsd meg térdeidet imára.Isten ellenségének cselekedete sok szegény gyermekem figyelmét eltéríti az üdvösség útjáról.A dogmák megtagadnak és a zűrzavar mindenhol elterjed.Ne hagyd, hogy bármi vagy bárki eltérítsen az igazságtól.Légy hűséges Jézusomnak. Benne van a te igazi felszabadulásod és üdvösséged. Bátorság, ezt az üzenetet adom neked ma a Legszentebb Háromság Nevében. Köszönöm, hogy még egyszer találkozhatok veled. egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében."
Mária üzenete: Az imádság ereje. Az elkövetkező próbák terhe | Pedro Regis 2022. augusztus 16.

Drága gyermekeim, szakadjatok el a világtól, és éljetek a Paradicsom felé fordulva, amelyre csak ti teremtettek. Imádkozik. Csak az ima erejével tudod elviselni az eljövendő megpróbáltatások terhét. Itt az ideje a megtérésednek. Uram szeret téged, és tárt karokkal vár. Ápold Isten kincseit benned. Legyen óvatos, nehogy becsapjon. Egy olyan jövő felé tartasz, ahol sokan azt fogják keresni, ami könnyű. Széles kaput kínálnak neked, és sok lelket elítélnek. Szenvedek amiatt, ami veled történik. Ne vonja el figyelmét az útról, amelyet mutattam neked. Ne halaszd holnapra, amit meg kell tenned. Előre az igazságért! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: Kétségekkel és bizonytalanságokkal teli jövő | Pedro Regis 2022.08.20.

Drága gyermekeim, szeressétek és védjétek meg az igazságot. Egy kétségekkel és bizonytalansággal teli jövő felé tartasz. Az emberek elfogadják azt, ami hamis, és néhányan erősek maradnak a Hitben. Bánjátok meg bűneiteket, és szolgáljátok az Urat örömmel. Jutalmad az Úrtól lesz. Légy hű Jézusom evangéliumához és Egyházának igaz Tanítóhivatalához. Az emberiség megiszik egy keserű csésze fájdalmat, mert az emberek elterelték a figyelmet az igazságról. Kérlek benneteket, tartsátok égve hitetek lángját, és próbáljátok mindenben követni Fiamat, Jézust. Ne felejtsd el: ebben az életben, nem az eljövendőben, kell tanúságot tenned hitedről. Szánjon egy kis időt az imára. Csak az ima erejével érhetsz el győzelmet. Félelem nélkül előre! Jézusomhoz fogok imádkozni érted. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete – A legrosszabb még hátra van | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.08.25.

Drága gyermekeim, keressétek az Urat. Szeret téged és tárt karokkal vár rád. Nagy megpróbáltatások idejét éled, de a legrosszabb még hátravan. Vigyázz a lelki életedre, és ne vond el a figyelmedet arról az útról, amelyet mutattam neked. Isten siet, és ez a megfelelő idő a visszatérésre. Ne álljon karba tett kézzel. Az emberiség egy spirituális szakadék felé tart, mert az emberek figyelmét elterelték az igazságtól. Légy óvatos. Nem akarlak erőltetni, de amit mondok, azt komolyan kell venni. Én vagyok az Édesanyád, és mindig veled leszek. Ne vonják el figyelmedet Jézus Egyházam Igaz Tanítóhivatalának tanításaitól. Istenben nincs féligazság. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése