2012. augusztus 31., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Szűz Mária: A felébredés rövidesen bekövetkezik
 

2012. augusztus 30., csütörtök, 18:15
Leányom, a lelkek megújulása már megkezdődött, és a béke Korszaka már nincs túl messze.
Miközben Isten minden gyermeke szeretett és drága Fiam Szavával van megáldva, a Szentlélek továbbra is kiárad minden nemzeten keresztül.
Fiam Szava nem állítható meg, mert ez Atyám parancsa.
A Megtérés lángra gyújtja majd az emberiség szívét, és sokan fogják érezni Isten szeretetét, az ő természetes Atyjukét, és ez oly módon ragadja magával őket, hogy meglepődnek és sokkolva lesznek.
Amint az Isteni Szeretet áthullámzik rajtuk, késztetést fognak érezni arra, hogy kiáltsanak az örömtől, mert ez nem hasonlít semmilyen más szeretethez, mely ismert lenne az ember számára.
A felébredés rövidesen bekövetkezik.
Miközben Isten Lelke továbbra is kiterjed a Dicsőség Lángjában, a gonoszság meg fog gyengülni, és a Sátán hadserege ott marad megfosztva katonáitól. 
Védtelenül marad, mert sok követője fölött Isten Irgalmassága fog győzedelmeskedni, és a Sátán csak egy fél hadsereggel fog maradni.
Kiábrándulva az ő üres ígéreteitől, válaszolni fognak Fiam Isteni Irgalmasságának Fényére.
A csata nemcsak hogy elkezdődött, hanem a lelkek most nagy számban Fiamat követik, mivel az Örök Élet Igazságát keresik.
Megáldalak, gyermekem.
A Mennyország örül a lelkek megtérése miatt, és azon sötét lelkek üdvösségének, mely azok imái által valósul meg, akik szeretik Fiamat.

Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése