A tömegmédia közzétette, hogy 2023. június 12. és 2023. június 23. között a NATO eddigi legnagyobb hadgyakorlatát hajtják végre az ukrajnai határ közelében. A politológusok előrejelzései nagyon komolyan beszélnek a harmadik világháború kitörésének veszélyéről, amelyben atomfegyvereket is bevetnek.

 

 

 

Komoly helyzet állt elő, amely főképpen Európa és az USA lakosságát érinti. Az NWO és a WHO –

amelyek ugyanazon központból vannak irányítva, mint a NATO – terveiben az emberiség létszámának csökkentése szerepel, de már nem 1 millárdra, hanem csupán 500 millióra.

A feszült helyzet már odáig fajult, hogy minden európainak és minden amerikainak számolnia kell a hirtelen, tömegméretű, atomfegyverek okozta halállal. Mindeközben nemcsak a fizikai halál valóságával kell számolni, hanem az örök halál is fenyeget, azaz mindazoknak az elvettetése, akik súlyos bűnben, s ezzel az Isten elleni lázadás állapotában halnak meg.

1. Mi történik azok halhatatlan lelkével, akik meghalnak? Üdvözülnek vagy elvettetnek?

Ez a leglényegesebb kérdés! Jézus ezt mondja: „Mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de lelkében kárt vall?“ Ennek a rövid földi életnek a célja a lélek megmentése a boldog örökkévalóság számára! Minden egyéb csupa hiábavalóság, minden elmúlik. Vagy üdvözülsz, vagy örökre elvettetsz. Ez a közeli jövő téged is érint, méghozzá személyesen.

Az ember a hazugság és a sötétség jelenlegi atmoszférájában azonban nem tudatosítja és nem is akarja tudatosítani a legalapvetőbb valóságot, ami a halál, Isten ítélete és az örökkévalóság. Vajon te nem akarod megmenteni a lelked a pokoltól? Ha meg akarod menteni, akkor meg mire vársz még? Már ma készülj fel az örökkévalóságba való átmenetre! A Szentírás eképpen biztat: „Ha ma meghalljátok az Ő hangját, ne keményítsétek meg a szíveteket!“ Isten a bűnösnek bűnbocsánatot ígért, de nem ígérte meg a következő napot. Még ma meghalhatsz, és hol lesz a te lelked? A mennyben vagy a pokolban? Mi lenne, ha ma infarktust vagy agyvérzést kapnál vagy halálos baleset érne? Mi lesz, ha a WHO kötelező oltást rendel el, amelynek a következménye halál? Mi lesz, ha atom vagy más világkatasztrófa áll be? A halált követően már senki nem tarthat bűnbánatot. A bűnbánat halogatása olyan, mint amikor a tolvaj ellopja tőled az örök boldogságot és örök pokolba taszít.

2. Mit kell konkrétan tenni saját megmenekülésünk érdekében? Kikapcsolni a médiát és megállni a

loholásban. Tudatosítani a legalapvetőbb igazságokat, amelyek közvetlen érintik az életedet és halálodat. Meg kell változtatni a gondolkodást, ez az igazi metanoia. Ez az igazi megtérés, amely a Krisztusba vetett hithez és az Ő evangéliumához kapcsolódik. (Mk 1,15)

3. Konkrétan hogyan kell megtérni? Amíg tart a ma, vegyél egy papírt és egy ceruzát, gondold át az

egész életedet és jegyezd fel azokat a pillanatokat, amikor komoly dolgokban hágtad át Isten Tízparancsolatát! A nyolcadik parancsolathoz, amely így szól: „ne tégy a te felebarátod ellen hamis tanúbizonyságot“ tartoznak a médiakampányok az igazság ellen és az igazság védelmezői ellen. Az ötödik, „ne ölj“ parancsolat tiltja a nemváltó műtétek általi csonkítást is, továbbá tiltja a kísérleti mRNS oltásokat és az abortuszt, azaz a meg nem született gyermekek legyilkolását. Ha most megkérded a lelkiismereted, ne térj ki a fájdalmas igazság elől önmagaddal kapcsolatban. Éppen akkor, ha beismered magad előtt ezt az igazságot, elkerülheted az igazságos ítéletet és az örök büntetést. Tudod hogyan? Úgy, hogy saját magad előtt és Isten előtt beismered bűneidet és hittel Krisztus vére hatalmába helyezed azt. Érvényes: „Ha világosságban jártok, Krisztus vére megtisztít benneteket minden bűntől.“ (v.ö. 1J 1,7) Ha lelki sötétségben, azaz a gőgben azt állítod, hogy nincsenek bűneid, akkor tragikusan hazudsz önmagadnak. Az önámítás gyümölcse pedig az örök elvettetés. Az apostol eképpen int: „ Ne ámítsátok magatokat: sem paráznák, sem bálványimádók – azaz ezoterikusok –, sem házasságtörők, sem kéjencek –

azaz a pornográfia rabszolgái –, sem férfiakkal paráználkodó férfiak – a homoszexuálisok és a megtérni

nem akaró LMBTQ –, sem tolvajok, sem kapzsik, sem iszákosak, sem átkozódók, sem rablók nem részesülnek Isten országában. Bizony, ilyenek voltatok néhányan; (1Kor 6,9-11) Manapság a jogtalanságok elkövetői főleg a juvenális és álszociális szolgáltatások, akik gyermekeket rabolnak a gaz antitörvények alapján és szexuálisan, lelkileg és testileg is megnyomorítják őket. Ezek és azok is, akik törvénybe iktatják ezeket a gaztetteket, örökre elvettetnek, ha bűnbánatot nem gyakorolnak.

4. A bűnbocsánat kérdése

A bűnbocsánatnak egy nagyon komoly feltétele van, méghozzá az, hogy meg kell bocsátanod

azoknak, akik neked ártottak. A te megbocsátásod nélkül Isten sem bocsát meg neked. A Miatyánk kéréséhez: „Bocsásd meg a mi vétkeinket, miképp mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek,“ Jézus a következőt teszi hozzá: De ha nem bocsátotok meg az embereknek, Atyátok sem fogja megbocsátani nektek a ti botlásaitokat.”(Mt 6,15)

5. Milyen a tökéletes megbánás?

Tudatosítsd legalább egy súlyos bűnödet és ezzel a fájdalommal állj meg lélekben Krisztus keresztje alatt és hívd segítségül Isten nevét – Jézus, héberül Jehósua. Az Írás ezt mondja: „Ha valaki segítségül hívja az Úr nevét, üdvözül.“ (Róm 10,13) Konkrétan ötször, miközben lélekben Krisztus öt sebére tekints és ismételd: „Jézus, Jézus. Jézus, könyörülj rajtam, bűnösön!“ Ez a te felkészülésed is a boldog halálra, mert fontos, hogy tudd, hogy mit kell tenned a legsúlyosabb pillanatban, hogy üdvözülhess.

6. Hogyan maradj készenlétben és hogyan készülj tovább? A tökéletes megbánás imáját Krisztus öt

sebéhez naponta hét rövid imádságos megállásban mondd el, mégpedig felkeléskor, 9,00, 12,00, 15,00, 18,00, 21,00 órakor és elalvás előtt.

7. Mit tegyél, hogy ne térj vissza az üdvösséged iránti közömbösség régi kerékvágásába?

A katolikusok imádkozzák a rózsafüzért, legalkalmasabb a szent órában 20,00-21,00 óráig, a buzgók imádkozzák naponta többször is a rózsafüzért. Az Üdvözlégy Mária középpontjában Jézus neve áll. A rózsafüzérben tehát 50-szer hívjuk segítségül a nevét. Az ortodoxok a chotki-t imádkozzák, amely közben állandóan ismétlődik : „Uram Jézus Krisztus, Isten Fia, könyörülj rajtam, bűnösön.“ Más imádságok is vannak, de a lényeg a benső , azaz a személyes kapcsolat Istennel.

A Miatyánk imádság sokszor személytelenné válik. Ezért tudatosítani kell a Miatyánk minden egyes kérését. Például amikor kéred, hogy „Legyen meg a Te akaratod úgy a mennyben, mint a földön is,“, újra ismételd el egyszer vagy többször is és tudatosítsd a tartalmát. Így válik a Miatyánk a te személyes imádságoddá.

A jelenlegi helyzet rendkívül súlyos. Bizonyos mértékben lehetséges, hogy ez a te utolsó esélyed arra, hogy felébredj a lelki vakságból és ne menj tovább azon a hamis úton, amely az örök pusztulásba vezet. Jelenleg atomkatasztrófa, tömeges vakcinálás, művileg előidézett rákbetegségek és más halálos veszély fenyeget. Te nem tudod, hogy milyen módon halsz meg, de az bizonyos, hogy a halál téged sem kerül el. Aztán majd Isten ítélőszéke előtt fogsz állni, és az örökkévalóság vár rád. A tökéletes megbánás, amely Isten nevének segítségül hívásához kapcsolódik, orvosság az örök halál ellen. Ezt az orvosságot nyújtja most neked a megváltó és ingyen adja. Az azonban, aki elutasítja a bűnbánatot, elvettetik. Jézus eképpen int: „ De ha nem tartotok bűnbánatot, mindnyájan ugyanígy elvesztek.” (Lk 13,3)

 

+Illés

a Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája

 

2023. 6. 7.

 

Letöltés: BKP: A harmadik világháború fenyeget. Orvosság a halál ellen. (2023. 6. 7.)