2023. április 27., csütörtök

Az ellenség lemészárolja a lelkeket ... Imádkozz, hogy a sötét idők hamarosan elmúljanak bolygótokon.

 

„Anyád, Szűz Mária”-nak Valeria Copponi on 2023. április 12-én:


Leányom, veled vagyok: kérjük Jézus segítségét, hogy hamarosan eljön, hogy megszabadítson az ellenségtől, attól, aki örök halálodat akarja. Soha nem hagylak egyedül, különösen ezekben a szomorú időkben.

Igen, gyermekeim, talán nem veszitek észre, de soha nem mészárolja le az ellenségetek lelkeket, mint ezekben az időkben. Kérd Isten segítségét éjjel-nappal, imádkozz Örök Atyádhoz, hogy tegyen igazságot, és szabadítson meg sok gyermekemet Sátántól és követőitől.

El sem tudod képzelni, hány testvéred hal meg a földön, [utalás az mRNS-génterápiák során még mindig folytatódó tömeges halálesetekre] [megy], hogy örökké szenvedjen a pokolban.

Imádkozzatok és kérjétek Isten jóságát, hogy hamarosan elküldje közétek Fiamat, Jézust, hogy meggyógyítson annyi lelket, akik az örök halál veszélyében vannak. Szenvedek, mint annak idején, amikor Jézus felajánlotta magát az Atyának oly sok gyermeke megmentéséért.

Imádkozz, hogy a sötét idők hamarosan elmúljanak bolygótokon; Drága szeretett gyermekeim, gyertek, hogy élvezzétek Szűzanyátok és Isten, az Örökkévaló Atya örök szeretetét. Továbbra is imádkozni fogok sok testvéretekért, hogy megtérjenek.

Köszönöm drága szeretett gyermekeim imáitokat; Jézus nagyon szeret téged. Szeplőtelen Szívemhez szorítom.

„Mária vigasztaló”-nak Valeria Copponi 2023. április 19-én:

Drága, szeretett kisgyermekeim, imádkozzatok nagyon, hogy minden testvéretek megtalálja a Jézushoz vezető utat. Tudjátok jól, hogy soha nem hagylak magatokra, de sokan közületek már semmit sem akartok tudni arról, hogy mi az isteni és hatalmas. Gyermekeim inkább haszontalan dolgoknak szentelik életüket, mint bármi másnak, nem gondolva többé arra, hogy csak ami az „istenihez” tartozik, az megváltoztathatja az életüket jobbra.

Az idők, amelyekben éltek, kétségkívül nem a legszebbek és nem a legjobbak, de mit tesztek ti, gyermekeim, hogy jobbá tegyétek őket? Csak nagyon keveseteket tudok megközelíteni: az istenkáromlás, amelyet közületek sokan a beszédéhez fűznek, biztosan a pokol mélyére visznek benneteket.

Kérlek, imádkozzatok sokat ezekért a gyermekeimért, akik távol vannak Atyátoktól és Jézustól. Sokak számára az ima ismeretlen dologgá vált, ezért életükben minden megváltozik. Segítsetek engedelmes gyermekeim: imádkozzatok a mennyei szentek közbenjárásáért, hogy segítsenek ezeken a gyermekeimen, akik eltekintettek a Jézushoz, hozzám és a szentekhez intézett imáktól.

Gyermekeim, az idők hamarosan megváltoznak: egyre közelebb kerüljetek Jézushoz, aki a ti igazi üdvösségetek. Köszönöm, mert meghallgatod szavaimat, és gyakorlatba is viszed, amit Jézus sugall neked a Szent Evangéliumban lévő Igéjével.

Gyermekeim, szeretlek titeket, és hamarosan megmutathatom nektek négyszemközt. Megáldalak és köszönöm.

„Jézus, Isten Fia” 2023. április 26-án:

Legkedvesebb lányom, én vagyok a te Jézusod, és szeretnék beszélni neked ezekről az időkről, amelyekben élsz. Nagyon megértő vagyok, de ti, gyermekeim túl messzire mentek minden gondolatotokban, minden munkátokban, és még mindig nem értitek, hogy a bolygótok már nem tudja elviselni azt a rosszat, amit veletek műveltek. Atyám megteremtette ezt a világotokat, hogy örömben élhessetek, de egyikőtök sem hála Istennek [túlzás] — nemcsak amint kinyitod a szemed, de még a nap többi részében sem. [Azt hiszed] mindent neked köszönhetsz, de mit teszel azért, hogy mindig a „legjobbat” érdemeld?
Már nem az ima az első dolog, amit meg kell tennie: úgy érzi, hogy ti vagytok a világ urai; soha nem gondolsz arra, hogy „köszönöm, Atyám” mindenért, amit ad nekünk; akár magatok között is; nélkülözted a szeretetet, a jótékonyságot és mindenekelőtt a megbocsátást.
Hogyan kérhetsz csak jólétet Atyámtól?
Gyermekeim, a ti időtek a végéhez közeledik, és közületek nagyon sokan nem fognak boldogokként élni a végtelen mennyben. Az Atyát nagyon megbántja a viselkedésetek: nem szeretitek egymást, és főleg nem bocsátotok meg többé egymásnak testvérek között. Hogyan kérhetsz jó közérzetet, ha már előre utáljátok egymást? Térjetek meg, gyermekeim, bocsássatok meg egymásnak, és csak ezután bocsáthatja meg bűneiteket a Mindenható Isten.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése