"KIGYÚNYOLTÁK HÍVÁSOMAT, ANYÁM HÍVÁSÁT ÉS ... " JÉZUS KRISZTUS URUNK ÜZENETE LUZ DE MÁRIA ÁLTAL
2024. OKTÓBER 6.

Szeretett gyermekeim, ti vagytok Szívem kincsei.

Szeretteim, megáldalak benneteket, szeretetemet adom nektek, hogy törvényem, a boldogságok megtartói lehessetek, anélkül, hogy megfeledkeznétek a szentségekről.

AZ ÉN TÖRVÉNYEM AZ ÉN TÖRVÉNYEM, ÉS EGY SZAVAM NEM VÁLTOZHAT, EGY SZAVAM NEM VÁLTOZHAT MEG (vö. 5Mózes 4:2; Mt 5:17-20; Jel 22:18-19).  Isteni Szeretetem mély, isteni minden emberi teremtmény számára; ezért szeretetemmel hívlak benneteket Szavam beteljesítésére.

AMIATT, HOGY DÉMONOK VANNAK A FÖLDÖN, MEG KELL HATÁROZNOTOK MAGATOKAT; NEM LEHETSZ LANGYOS (vö. Jel 3:15-16).

15Ismerem tetteidet, hogy se hideg, se meleg nem vagy. Bárcsak hideg volnál, vagy meleg! 16De mivel langyos vagy, se hideg, se meleg, kivetlek a számból.

Mindannyian az élő és igaz Isten gyermekei vagytok, mindannyian botlatóköveken jártatok, de ez a pillanat döntő, és meg kell különböztetnetek, mert az ördög úgy fogja feltüntetni munkáját és cselekedeteit, mintha engem próbálna utánozni, sokakat megtévesztve (Jel 13).

A LÉPÉSEKET, AMELYEKET TESZNEK, MEG KELL KÜLÖNBÖZTETNI, HOGY NE VEZESSENEK A KÁRHOZATBA. Az emberiség olyan fejleményekkel szembesül, amelyek nem tőlem, hanem a gonosztól származnak.

Szeretett gyermekeim, az emberiségre fájdalom, fizikai és lelki fájdalom zúdult a harmadik világháború támadása előtt.

EZT A HÁBORÚT ÉN FOGOM MEGÁLLÍTANI AZ ISTENI AKARAT ÁLTAL MEGJÖVENDÖLT ESEMÉNNYEL (1), BÁR ELŐBB MÁS KISEBB ESEMÉNYEK IS BEKÖVETKEZNEK, DE EZEK NEM FOGJÁK MEGÁLLÍTANI AZ EMBERI SZÍV KEMÉNYSÉGÉT.

Szeretett gyermekeim, a víz továbbra is csapás az emberiségre, hirtelen érkezik, amitől a városok és országok úgy néznek ki, mint a tomboló óceánok.

Az emberiség továbbra sem törődik testvérei fájdalmával, de minden ország szenvedni fog. Távolról nézik a háborút, anélkül, hogy fájdalmat éreznének a szenvedők iránt, anélkül, hogy arra gondolnának, hogy a háború hatásai így vagy úgy az egész emberiséget érintik.

KIGÚNYOLTÁK HÍVÁSAIMAT, ANYÁM HÍVÁSÁT ÉS SZERETETT SZENT MIHÁLY ARKANGYAL HÍVÁSÁT. Gyermekeim, a nevetés le fog törlődni gyermekeim arcáról, amikor több ország is belekeveredik a háborúnak ebbe az emberi ostobaságba, és az emberiség a mérleg nyelvén fog lógni.

Nem tértetek meg, gyerekek, nem tértetek meg, bolondok vagytok!

Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok, imádkozzatok, a víz és a szél tengeri szörnyeteggé változik.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok a Sas Országáért, szenved a természet miatt: jön a víz és a szél.

Florida ismét szenved, imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, térjetek meg, térjetek meg, készüljetek sürgősen.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Mexikóért, a természet elviszi.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok továbbra is Európáért, erősen szenved a természet miatt.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Argentínáért, a hőmérséklet meredeken emelkedik, a tűz egyre nagyobb.

GYERMEKEIM, ARRA HÍVLAK BENNETEKET, HOGY KÉSZÜLJETEK FEL?
KELJETEK FEL, KÉSZÜLJETEK, TÉRJETEK MEG!

Imádkozzatok, fogadjatok engem kellőképpen meggyónva, súlyos események előtt álltok, mint tudjátok, a betegségek felgyorsulnak.

Készüljetek, gyerekek, készüljetek fel!

Imádkozzatok!

Szeretlek és megáldalak benneteket.

A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANTATOTT
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA

1) A hirdetményen olvassuk...


LUZ DE MÁRIA gondolatai:

Testvérek!

Urunk arra hív bennünket, hogy komolyan gondolkodjunk el mindannyiunk lelki állapotán. Figyelmeztet bennünket az emberiségre váró súlyos eseményekre. Urunk figyelmeztet minket egy hurrikánra, amely olyan lesz, mint egy szörnyeteg, és szenvedést és fájdalmat hoz.

Imádkozzunk testvérek és nővérek, és egyesüljünk az emberiségért való imádságban, nem feledkezve meg testvéreinkről, akik a háborúk miatt szenvednek szerte a világon. Imádkozzunk a gyermekekért és a fiatalokért, az idősekért és azokért, akik hirtelen halált fognak halni.

Testvérek, imádkozzunk, Argentína nyomasztóan forró lesz, tűz támad, háború dúl.
Urunk és Szűzanyánk velünk áll.

Erőnk Istentől származik, „aki teremtette az eget és a földet”.
Segítségünk Istentől jön, „aki az Ég és a Földet teremtette”.
Imádott legyen a mi Urunk most és mindörökké, örökkön-örökké.

Ámen.

„A SZENTHÁROMSÁG NEVÉBEN JÖVÖK, HOGY FIGYELMEZTESSELEK TITEKET.” SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2024. OKTÓBER 10.

A Legszentebb Szentháromság szeretett gyermekei, Védelmem mindannyiótokban megtalálható.

A SZENTHÁROMSÁG NEVÉBEN JÖVÖK, HOGY FIGYELMEZTESSELEK BENNETEKET.

Megváltásra, imára hívlak benneteket, hogy Királyunkat és Urunkat, Jézus Krisztust megfelelően felkészülten fogadjátok.

Legyetek szeretet, ahogy a Szentháromság a Szeretet (vö. I Jn 4, 7-9). Mindenkinek kötelessége, hogy a személyes cselekedetekre és történésekre összpontosítson és tudatában legyen, mert ettől függ, hogy ellenáll-e a Gonosz megtévesztéseinek, aki az emberi teremtményeket a vágyban, az elmében, a gondolkodásban és a szívben támadja, hogy bukásra vezesse őket; így tartva őket a mocsárban anélkül, hogy képesek lennének újra szárnyra kelni.

A Szentháromság gyermekei, a Figyelmeztetéssel szembesültök: (*) meglátjátok a magasból jövő fényt, és az még az árnyékot is megvilágítja. Aztán, e nagy esemény által megrázva, csend érkezik, semmit sem hallotok és semmi sem mozdul, minden Isten Csendjében lesz, ahol mindenki a saját lelkiismerete előtt áll, és megvizsgálja magát tetteiben és cselekedeteiben, még akkor is, ha nem akarja ezt tenni.

Az Isteni Irgalmasság ezen aktusa az egész emberiség számára a megtérés lehetősége. Az Isteni Irgalmasság e túláradása előtt határozzátok el magatokat a bennetek lévő belső változásra; és bár megvizsgáljátok bűneiteket, a jót, amit nem tettetek, és a jót, amit nem fogadtatok el, rájuk fogtok nézni, és fájni fognak nektek.

A BELSŐ VÁLTOZÁS ELŐREHAJTÁSÁNAK SZILÁRD CÉLJA (vö. I Jn 1,8-10) KINCS azok számára, akik erre vágynak.

A Szentháromság szeretett gyermekei, emberiségként továbbra is szembesültök a természet támadásával.

A Szentháromság gyermekei, szenvedni fogtok a Nap kisugárzásaitól, amelyek váratlan zivatarokat, változatos időjárást okoznak Amerikában és Európában. Több országban nem lesz elektromos fény, a víz és a szél nem áll meg, továbbra is az emberiség csapásai lesznek.

Az emberi teremtmény úgy érzi, hogy átment a próbán, és nevet az Atyai Ház bejelentésein, de amikor szembefordul, akkor azt nézi, amit bejelentettek. A hurrikánok folytatódnak, a légköri jelenségek, amelyek meglepnek benneteket.

Imádkozzatok a Szentháromság gyermekei, imádkozzatok az Egyesült Államokért és Mexikóért, ők szenvednek a természet miatt.
Imádkozzatok a Szentháromság gyermekei, imádkozzatok Közép-Amerikáért, különösen Hondurasért és Guatemaláért.
Imádkozzatok a Szentháromság gyermekei, imádkozzatok Dél-Amerikáért, betegség jön.
Imádkozzatok a Szentháromság gyermekei, a háború tovább fokozódik.

A Szentháromság gyermekei, nehéz idők járnak erre a nemzedékre, amely az élvezeteknek, a kicsapongásnak és a bűnnek van hódolva, amely a Szentháromsággal szembeni engedetlenség miatt tetszik nekik. Megelégszenek azzal, hogy szembeszállnak azzal, amit a Háromságos Isten kér tőlük.

ARRA HÍVLAK BENNETEKET, HOGY TARTSÁTOK MEG AZ ÉLELEM TARTALÉKÁT, DE MINDENEKELŐTT ÁLLJATOK SZILÁRDAN A HITBEN, ÉS ÍGY TALÁLJÁTOK MEG AZ ÉLET BETETŐZÉSÉT A MINDANNYIÓTOKNAK RÁTOK BÍZOTT KÜLDETÉSBEN.

Imádkozzatok, imádkozzatok a Szentháromsághoz, a Királynőnkhöz és Anyánkhoz, imádkozzatok szívvel, hogy minimalizáljátok a rátok zúduló támadásokat, ha ez az Isteni Akarat.

Tartsátok szem előtt, hogy nem mindent, ami az emberiséget éri, a Szentháromság engedi meg, hanem többnyire az emberi teremtmény okozza.

Imádkozzatok szünet nélkül, és tegyetek jóvátételt azokért, akik figyelmen kívül hagyják az Isteni Kéréseket.

Mindegyikőtöknek személyes küldetése van:
Néhányan nem ismerik azt, és meg kell találniuk.....
Mások ismerik és megvetik?
Van, aki vágyik az Isteni Akaratra, és van, aki elutasítja.....

Minden időben és minden helyen rendelkezünk azzal a küldetéssel, hogy megvédjünk benneteket a gonosztól, és ezért teljesítjük azt.

Tartsátok meg az Isteni Védelem biztonságát, legyetek a jó teremtményei.

Megáldalak benneteket.

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.

(*) Jelenések a FIGYELMEZTETÉSRŐL, olvassátok...


Luz de Mária megjegyzése:

Testvérek!

Szeretett Szent Mihály arkangyalunk figyelmeztet bennünket, hogy anélkül, hogy túlzásokba esnénk, elmélkedjünk a belső életről. Arra is felszólít, hogy gondolkodjunk el a levegő, a víz, a földrengések viselkedéséről, amelyek egyre szaporodnak, valamint a betegségekről. Szent Mihály arkangyal figyelmeztet bennünket a betegségre, amely közeleg, és amelyről talán nem is tudunk.

Testvérek, gondolkodjunk el a személyes küldetésen; lehet, hogy imádkozunk és jóvátételt teszünk azokért, akik nem teszik, és ez nagy küldetés.  A küldetésetek lehet az igehirdetés, és ez egy másik nagy küldetés, vagy lehet az, hogy tanúságot tegyetek Isten szeretetéről testvéreinknek, és ez is nagy küldetés. A hátsó sorból mindannyiunknak nagy küldetése van. Kérjük a Szűzanyát, hogy segítsen nekünk, hogy továbbra is az Isteni Akarat cselekvői legyünk.

Testvérek, maradjunk figyelmesek az emberi teremtményt ostorozó elemekre.

Imádkozzunk, hogy Szent Mihály arkangyal és mennyei légiói minden pillanatban segítsenek minket.

Ámen.

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA ÜZENETE LUZ DE MÁRIA ÁLTAL
2024. OKTÓBER 14.

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei:

FOGADJÁTOK ANYAI ÁLDÁSOMAT, TI VAGYTOK AZ ÉN SZERETETT GYERMEKEIM, SZEPLŐTELEN SZÍVEM GYERMEKEI.

Arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok az emberiség megrázó pillanatában.

A Szent Rózsafüzér imája védelmet, segítséget, menedéket és szabadságot jelent gyermekeim számára. Az ördög fél a Szent Rózsafüzér imájától, és rémülten menekül, ha gyermekeim megfelelő lelki állapotban vannak. Gyermekeim, ne feledjétek, hogy a kegyelem állapotában tartsátok magatokat, haladva a személyes megtérésben.

Szeplőtelen Szívem szerettei, minden pillanat egy lehetőség számotokra, hogy harcoljatok a gonosz ellen és győztesek legyetek.  Isteni Fiam irgalmas, ti vagytok azok, gyermekeim, akik visszaéltek az Isteni Irgalommal (vö. Zsid 4:16; Ef 2:4-5; Titus 3:5).

Gyermekeim, az Isteni Akarat megismertetésének eszközei ebben az időben, üldöznek benneteket azért, mert előre megismertettétek az eseményeket, amelyeket éltek, és az eseményeket, amelyekkel szembe kell néznetek. Az emberiség egy hajszálon függ, Isteni Fiam gyermekei.

A FÖLDET ASZTEROIDÁK, METEOROK VAGY ÜSTÖKÖSÖK ÉS MÁS, AZ ŰRBŐL ÉRKEZŐ OBJEKTUMOK FENYEGETIK, ÉS AZ EMBER LOKALIZÁLTA ŐKET (1). VAN EGY ASZTEROIDA, AMELY VÁRATLANUL, A FÖLD FELÉ TARTÓ PÁLYÁN FOG MEGJELENNI: EZ A FIGYELMEZTETÉS ÉGI TESTE.

Szeretett gyermekeim, a háború folytatódik, az összecsapások egymást követik, és az ártatlanok szenvednek. Eljön a fájdalom, a siránkozás, a kegyetlenség ideje a tudománynak az ember ellen visszaéléssel elkövetett használata miatt.

A háború ellenőrizhetetlensége (2) tömeges éhínséghez (3) fog vezetni. A betegség megjelenik a bőrön, és súlyosbodik az emberi test szerveinek átvételével, a test vére kifelé áramlik. Felhívlak benneteket, hogy birtokoljátok az irgalmas szamaritánus olajat és a körömvirágot.

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei, a fájdalom az egész emberiségben fellángol. Arra hívlak benneteket, hogy készüljetek fel lelkileg, majd takarítsatok meg élelmet, amennyit csak tudtok; ha nem tudtok megmenteni semmilyen élelmet, a mennyei angyalok „mannát” hoznak nektek, hogy csillapítsák éhségeteket (vö. 2Móz 16:31; Jn 6:31).

Szeretett gyermekeim, a Béke legkedvesebb Angyala (4) figyel benneteket cselekedeteitekben és tetteitekben, szenved, hogy lássa Isteni Fiamat nagy fájdalmakban szenvedni e hálátlan nemzedék miatt, szenved, hogy érezze Fájdalmamat gyermekeim miatt, akik nem engedelmeskednek.

A Béke legkedvesebb Angyala birtokolja családját, amelyet az Ördög üldöz. Legkedvesebb Békeangyalunk szoros kapcsolatot tart fenn Guadalupei Szűzanyánk Advokációmmal.

Szeretteim, elmulasztjátok a mi legkedvesebb Békeangyalunk dimenzióját, aki eljön, hogy elkísérjen benneteket a legnehezebb időkben.

Szeretett gyermekeim, ki kell érdemelnetek az örök életet, mindenkinek megvan az Isten által adott feladata, és azt teljesítve kell átadnotok.

Isteni Fiam szeretett gyermekei:

FELSZÓLÍTALAK BENNETEKET, HOGY TELJESÍTSÉTEK

ARRA BUZDÍTALAK BENNETEKET, HOGY TEGYÉTEK MEG ISTEN AKARATÁT, ÉS LEGYETEK ENGEDELMESEK ISTEN TÖRVÉNYÉNEK TELJESÍTÉSÉBEN. ANYAKÉNT VEZETLEK BENNETEKET, ÉS HA MEGENGEDITEK, ELVEZETLEK BENNETEKET ISTENI FIAMHOZ.

Megáldalak benneteket, szeretlek benneteket.

Mária Anya

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.

(1) Az aszteroidák veszélyéről olvassa el...
(2) A háborúról olvassa el...
(3) Az éhínségről, olvasd...
(4) A béke angyaláról, olvassa...

LUZ DE MÁRIA megjegyzései:

Testvérek:

Isten gyermekeiként a legerősebb eseményekkel állunk szemben.

Szűzanyánk megengedte nekem, hogy megvizsgáljam a háború következményeit, nem csak azt, ami a Föld különböző részein zajlik, hanem a mindannyiunkban zajló harcot is, ahogyan az Isteni Akarat teljesítésére vágyunk, szemben a szabad akarattal, amely más útra akar vezetni minket.

Testvéreim, láttam New York Cityt a felismerhetetlenségig elpusztulni, valóban egy dantesi jelenet. Ugyanakkor láttam Japánt majdnem víz alatt, és a folyamatos földrengéseket az egész tűzövezetben, szünet nélkül, az emberiséghez érkezve.

Testvérek, azt figyeltem, hogy Amerika óvatos, nehogy belerángassák a háborúba, amelynek a nukleáris energia használata lesz a vége.  Láttam, hogy a Közel-Keleten hogyan égnek a helyek, ahol olaj van, és ezzel együtt a halál; és hogy az emberi teremtmények éhségét Isten Angyalai csillapítják, ezért meg kell őriznünk a hitet, mert nem vagyunk egyedül.

Testvérek, ahogyan a Szűzanya ma mondja nekünk, szabaduljunk meg minden gonosztól, és imádkozzunk, hogy várjuk a Béke Angyalát, akit a Szentháromság küld, hogy segítse az emberiséget a harc legerősebb pillanataiban.

Testvérek, imádkozzunk továbbra is ebben az időben, tudva, hogy az ima az a táplálék, amely erősíti a lelket és megtart minket szilárdan a hitben.

Ámen.