Istentiszteleti és szentségi kongregáció
(Congregatio de Cultu Divino et Disciplina Sacramentorum)

⦁ Feladata: Gondoskodik a liturgikus szövegek összeállításáról, Felülvizsgálja a saját liturgikus könyveket fordításokat. Felügyel a népi vallásos gyakorlatokra
⦁ Jogköre: Szentelés érvénytelenítése, Matrimonium ratum et non consumatum megállapítása

2008 -2014 ex Prefektus: Prof. Antonio Cañizares Liovera Bíboros

Teológus professzor az ősi vallások (okkultizmus) tudója és az ősi miseszövegek és rítusok szakértője! (Ratzinger utódja amit 2008 óta büszkén vállal is: beceneve kisratzinger a vatikánban)

⦁ A vatikán ősi vallásokkal foglakozó emberei közül ő volt az egyik legbefolyásosabb teológiai szakember.

⦁ Ő volt az egyik vatikáni kapcsolattartó a világ szektáival és okkultista köreivel.

⦁ A "sátánizmus" a Fekete mágia egyik legnagyobb földi követeként volt jelen.

A Liovera korszaknak is vége lett és vele egy újabb Ratzingeránus bíboros mondott nemet az új világrendi új vonalnak. Az abszolút konzervatív Valenciai bíboros egyre hangosabb ellenzője lett a spanyol és olasz földön hirtelen elharapózó homoszexualitásnak és genderideológiának amivel természetesen ki is váltotta a jezsuiták haragját és Ferenc pápa menesztette is.


Az új vezető a Guineai származású Robert Sarah. Vatikáni beceneve a sámán!

1945-ben született francia guineában. "Megtért aminista"
12 évesen a szent Ágoston szeminárium hallgatója lett Elefentcsontparton a woodoo és hasonló ősi rituálék egyik melegágyában ahol felfigyeltek képességeire és elszántságára.

Tanulmányait 69-ben fejezte be teológiai vonalon Szenegálban!

Ekkora már gyakorlatilag az ősi ritusok a boszorkányság a sámánizmus és minden ilyen gyakorlat egyik mesterének számított!

Ekkor azonnal a jezsuiták természetesen a Vatikánba hozatták a Pápai Gergely egyetemre tovább képzésre. 74-re segéd lelkész lett.

Ekkora már franciául olaszul és angolul anyanyelvi szinten beszélt a holt nyelveken kívül!

1969-ben pappá szentelték.
79.aug 13.-án!!!! - kinevezte II. J.P érsekké és még az év dec 8.-án püspökké avatták.

2010-ben Ratzinger kinevezi bíborosnak!

Ferenc pápa megválasztásának egyik legvérmesebb támogatója volt minden körben rá szavazott!

Jelenleg több bizottság tagja és igen befolyásos lett amióta megválasztották a jezsuiták a hatalomba. Természetesen igazi kommunikációs bajnok az ipse rendszeresen csűri csavarja a szót a női jogokkal meg a meleg jogokkal kapcsolatban. A lényeg hogy a Vatikánon belül az egyik legnagyobb meleg jogi támogató,vagyis a leköszönt/megbukott sátánista kollégájával ellentétben nála minden belefér ha a kereszténységről van szó hiába egy tőről fakadtak.

"Miközben Sarah bíborost egyesek következetesen úgy festik le álláspontjáért, mint a homoszexuális emberek ellenségét, ennek épp az ellenkezője igaz: azoknak, akik azonos neműek iránti vonzalmakkal élnek, nincs nagyobb pártfogója, pásztora, és barátja, mint olyasvalaki, aki hajthatatlan az igazságban." -Katolikus válasz

Címerében is nyíltan vállalja sátánizmusát Jupiter keresztje mellett feltűnik Ishtar csillaga is! Ezen kívül pedig szent Péter mint a halászok védőszentje akire nem mellesleg az egyház épült mint alapító!


https://nwoinfo.webnode.hu/l/a-vatikan-hierarchiaja-es-szerkezete-3/