2016. december 26., hétfő

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Mitől kedves Isten szemében a Szent Anna réti megépítendő kápolna és bármely templom?


2016. 12. 03, Szombat Szent Anna Rét. Első szombati szentmise alatt
Láttam, hogy Jézus és a Szűzanya között egy beszélgetés zajlott, melyen Natália nővér, Mindszenty József bíboros és négy angyal is részt vett. Középen el volt helyezve az engesztelő kápolnáról készült legfrissebb makett. Amikor a beszélgetés befejeződött, az Úr odament a maketthez, szemlélte és megáldotta, majd így szólt:
„Áldásom van az engesztelő kápolna tervein, mert egyházam mögötte áll. Ne féljetek, mert Én ott állok a tervező mellett, és kísérem őt feladatában! Ne kételkedjetek a főpásztorban, aki a ti tudomásotokra jutott megnyilvánulások alapján is most már hajlamos áldását adni a kápolnára! A vele való egység által tudtok szépen és lassan előrehaladni. Én, a ti Megváltótok mindenkit engedelmességre és alázatosságra intek, mert ezek az erények oszlopként fogják megtartani a kápolnát és a körülötte álló rendeket. Gondoljatok a szentek példájára! Egyházam szenté avatásuknál nemcsak az életszentséget vizsgálja meg, hanem az alázatosságot és engedelmességet is. E két erény nélkül nem juthattok feljebb ti sem a tökéletesség lépcsőfokain. Gyermekeim, inkább arra irányítsátok figyelmeteket, hogy még jobban imádkozzatok, mert el sem tudjátok képzelni, hogy a bukott angyalok mi mindent megtesznek annak érdekében, hogy megakadályozzák azt a kiépített utat az egyházzal, amelyet sok áldozat árán sikerült elérnetek. Mit gondoltok, mi fogja fölemelni igazán a kápolnát? Mindaz, ami benne fog zajlani: az engesztelés, szentmise, szentségimádás, a bűnbánat szentségének a kiszolgáltatása.
Atyám nem hagyta meg a zsidók számára a jeruzsálemi templomot, mert a farizeusok és az akkori emberek méltatlanul viselkedtek, és ezt Én, a Fiú sem tűrtem tovább. Kiűztem a kufárokat a templomból. És harmadnapra új templomot adtam, vagyis önmagamat az Eucharisztiában. Gyermekeim, az Eucharisztiában való jelenlétem fölülmúlja a világ összes templomának szépségét. Szentséges jelenlétem az, ami tökéletessé teszi a templomokat, helyreállítja még a hibáikat is. Az Én szeretetem vonzó erő, amely sokakat képes megérinteni és megszólítani. Édesanyám tökéletesen ismer Engem és megkapta a kegyelmet, hogy szeretetemet az egész világ felé közvetítse. Amikor megépül az engesztelő kápolna és ünnepélyesen el fognak ott helyezni Engem, akkor édesanyám boldogan fog belépni oda, mert ahol Én vagyok, ott ő is szüntelen jelen van. Édesanyám legnemesebb erénye, hogy képes akaratát belesimítani Atyám akaratába. Győzelmét a gonosz fölött nem önmagának tulajdonítja, hanem Isten kegyelmének.
Ma a világ kiemeli pásztoraim hibáit, ám nem gondolnak arra, hogy egyházam szent, mert Szentlelkem vezeti. Pásztoraim bűnei semmit nem csorbítanak a szentségek érvényességén, hiszen Egyházamat kősziklára helyeztem. Örvendezzetek és adjatok hálát szeretetemért, mert Egyházam ma is fönnáll minden történelmi megpróbáltatás ellenére!”
Megkérdeztem Jézustól, hogy miután elfogadja az engesztelő kápolna felépítésének terveit, akkor elkerülhetjük-e a háborút. Ő így válaszolt: „A háborút nagymértékben el fogjátok kerülni, amint felépül a kápolna, és betölti azt a feladatát, amelyre rendeltetett.”
Holnap készülünk a Világ Győzelmes Királynője szobor megszentelésére Szlovákiában. Láttam, hogy az Ég áldása lesz a szoborszentelésen. A Szűzanya tekintetében mély hálát és örömöt éreztem. Az angyali seregek is meghajoltak a szobor előtt, mely Édesanyánkat ábrázolja.
(Ez a látomás a mise prédikácója alatt zajlott, a látnok tudatába nem jutottak el a prédikácóban elhangzottak.)
Mária Magdolna

http://engesztelok.hu/szent-anna-ret/1162-mitol-kedves-isten-szemeben-a-szent-anna-reti-megepitendo-kapolna-es-minden-templom


Az Égben a trianoni egyezmény nem érvényes


2016. 12. 04, Vasárnap Nagytúr, A Világ Győzelmes Királynője szobor felszentelése.
Láttam, hogy Mennyei Édesanyánk ráterítette palástját a Szlovákiában élő engesztelőkre is. Az Ég nagy örömmel szemléli, hogy Szlovákiában is engesztelő közösségek jöttek létre, és imádságaikkal támogatják a Világ Győzelmes Királynője kápolnájának felépítését a Szent Anna Réten. Láttam, hogy Szlovákia különleges módon össze lett kötve Magyarországgal (a két országból fény indult ki, amelyeket egy fehér galamb egyesített).
Szűzanya: „A Szlovákiában élő engesztelő gyermekeimet részesíteni fogom győzelmem kegyelmi kiáradásában. Édesanyai szívem hálás mindazoknak, akik engesztelik szívemet, melyet hét tőr jár át. Haláluk óráján karjaimban fogom őket tartani, és általa a legnagyobb oltalomban fognak részesülni a gonosz lelkekkel szemben. Az Égben a trianoni egyezmény nem érvényes. A Magyarországról leszakított területek misztikusan ugyanúgy a magyar nemzethez tartoznak, mint korábban.”
Láttam, hogy a Szűzanya egy hatalmas rózsafüzért helyezett Európa köré. A rózsafüzér két szemét, amelyek Magyarországot és Szlovákiát jelképezték, fény járta át, és az égiek megmutatták, hogy az engesztelő kápolna megújulást fog hozni más nemzetek számára is. Több európai ország csatlakozni fog a magyar engesztelés küldetéséhez. Szűzanya:
Mindazok, akik a rózsafüzért imádkozzák, védelemben részesülnek. Az ima hatalmasabb fegyver, mint a fizikai fegyverek, melyekkel emberi életeket lehet kioltani. Imádkozzatok, hogy minél többen felismerjék az ima erejét és hatékonyságát. Ha az emberek tiszta szívvel imádkoznának, akkor elkerülhetnék a csapásokat és a háborút. Fiam szenvedését nemcsak a hit elvesztése okozza, hanem az ima hiánya is.”
Az angyalok diadalmenetben elindultak Magyarországról és hirdették Mária győzelmének közeledtét minden nemzetnek. Sokan várják annak az örömhírnek a beleljesedését, hogy az Asszony letiporja a kígyót.


http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1164-az-egben-a-trianoni-egyezmeny-nem-ervenyes


Éjféli szentmise 2016.

Láttam, hogy Jézus megtestesülésének örömhíre nemcsak a túlvilágot járta át, hanem az egész Földet is misztikusan. A Mennyből ujjongás és örömzene hallatszott, ami a tisztítótűzben szenvedő lelkekhez is eljutott. A Mennyből fénysugarak áradtak ki és az angyalok számtalan megtisztult lelket vezettek fel egyenesen a Szentháromsághoz. Ezen az éjféli misén minden bukott angyal kénytelen volt a Messiás előtt leborulni, hiszen az Ő megtestesülése kitüntetett ünnep. Az örömhír hallatára az egész pokol megremegett. Láttam, hogy elkárhozott lelkek hallották a Menny dicshimnuszát, de arcukon már soha nem lesz öröm, mert soha meg nem szűnő szenvedésben van részük. Szívemben mélyen átéreztem az állapotukat, hiszen ha megbánták volna a vétkeiket és életüket elrendezték volna, akkor az üdvözültek társaságában szemlélnék Isten dicsőségét. Szavakkal nehéz megfogalmazni azt, ami odaát van. Isten kegyelméből megértettem, hogy az emberek döntéseinek és életvitelének mekkora súlya van. A hűtlen angyalok visszavonhatatlan döntést hoztak Isten ellen, míg az emberek ezt a döntést egész életükben formálhatják és a lelkünk sorsa a halál órájában dől el (Isten mellett vagy ellen). Odaát már semmit nem lehet megváltoztatni, mert ott csak a döntéseink következményeivel fogunk szembesülni.
A Mennyben szemléltem a szent család örömét, és ez a boldogság minden szent szívét betöltötte. Láttam, ahogyan az Atya karjaiba vette a kisdedet, fölemelte és így szólt: „Nézzetek szeretett Fiamra, aki nem más, mint a világ világossága. Ő képviseli azt a fényt, ami mellett eltörpül a sötétség. A karácsony titka Fiam megtestesülésében rejlik. Ti keresztények boldognak mondhatjátok magatokat, mert birtokában vagytok az igazságnak. Ez az igazság maga Jézus Krisztus, aki megtestesülésével, kereszthalálával és feltámadásával elhozta számotokra a megváltást. Ő most is élő személy – bár sokan tagadják létét –, és teste már nincs alávetve a természetnek. Feltámadott állapotban ül jobbomon és szüntelen veletek van, mert Velem együtt akarja a ti üdvösségeteket elősegíteni. Szomorúan szemlélem, hogy a világ mennyire eltávolodott a karácsony igazi misztériumától. A sátán minden igyekezetével azon van, hogy a karácsony és a húsvét ünnepének értelmét megváltoztassa. Ne féljetek, mert Én nem engedem, hogy e két ünnep misztériuma teljesen megszűnjön a világban! Mindig lesznek olyan hívő papjaim és gyermekeim, akik méltóképpen fognak megemlékezni az egyház ünnepeiről. A szentmise értéke, melyet a világ minden táján bemutatnak, mindig felül fogja múlni a világ hibáit és tévedéseit. Gyermekeim, mit jelent számotokra az igazi ajándékozás? Az Én szememben az igazi ajándék belülről fakad. Mindennél többet ér a családban a segítségnyújtás, egy kis szeretet gesztus, egy együtt töltött ünnepi ebéd a külsőségekkel szemben. A három királyok igazi ajándéka nem a külső tárgyakban rejlett, amit Fiamnak adtak, hanem a szívből fakadó mély meghajlásban. Ők értelmükkel és szívükkel elfogadták a Messiást, mint igaz királyukat és mindvégig kitartottak mellette. A szívetek legyen olyan, mint a betlehemi barlang, amit Fiam kedves hajlékának tekinthet. Megáldalak titeket végtelen békémmel az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Mária Magdolnahttp://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1176-ejfeli-szentmise-2016




Karácsony 2016 2

2016. 12. 25, Vasárnap
Láttam, hogy a Mennyben Jézus előtt számtalan király letérdelt és koronájukat a lábai elé helyezték. A királyok között jelen volt: Szent István, Szent László és az Ószövetség királyai is pl. Dávid, Salamon. Az Úr így szólt hozzájuk: „Gyermekeim, boldogok vagytok, mert ti felismertétek Atyám nagyságát és szeretetét. Tekinteteket az ég felé emeltétek és az Ő vezetését kértétek nemzetetekre. Emberként szembesültetek saját gyarlóságaitokkal, és bűneiteket megbántátok, így megbocsátást nyertetek. Atyám növelte bennetek az alázatosság erényét, mert alázat nélkül nem lehet egy országot igazán jól kormányozni. A Földön már nincsenek igaz királyok, akik az Én országomért harcolnának. A legtöbb nemzet miniszterelnöke vagy államfője boldogtalan, mert nem Isten szeretetét keresik, hanem a földi dicsőséget. Ezek a nemzetek hamar elbuknak, hiszen rendszereik csődöt mondanak, mert múlandó alapokon állnak. Ám szentséges szívemben öröm lakozik, amikor olyan vezetőket látok, akik elfogadják a kereszténységet és nem akarják eltiporni.”
Az Üdvözítő ránézett Szent Istvánra (általa az egész magyar népre) és azt mondta: „Fiam, nézz magad mögé! Számtalan magyar szentet ajándékoztam országotoknak, akik között olyan szentek is vannak, akiket rejtettségben éltek és nem tudnak róluk. Most is vannak élő szentek Magyarországon, akik nagyon sok áldozatot vállalnak a bűnösök megmentéséért. A világ és a családtagok megveti őket, de felajánlott életük kedves a szememben. Az átadott életük olyan boldogsággal tölti el őket, amit semmivel sem cserélnének el. E rejtekben élő szentek életszentsége és imádságai igen gyümölcsöző hatással vannak nemzetedre nézve. De ne feledkezzetek meg azokról sem, akik példás életükkel sokakat Felém vezetnek. Minden kereszténynek szüksége van egy mintaképre, aki vonzó életszentségével megszólítja szívüket és felébreszti bennük a vágyat Isten szeretete iránt.” A magyar népre tekintve így folytatta: „Örüljetek, mert mindig gondoskodni fogok arról, hogy olyan példás embereket állítsak elétek, akiket Szentlelkem vezet, és akiket követhettek. Egyetlen céljuk az, hogy Velem összekössenek titeket, hiszen minden jót Nekem tulajdonítanak. Magyarországnak különleges áldásban van része, mert édesanyám kezében van. E nemzet kivette részét a szenvedésből történelme során. Vannak, akik most is a múltba tekintenek, és nem tudnak megbocsátani. A múltat el kell engedni, és csak a jelenre szabad figyelni, ami meghatározza jövőtöket. Csak akkor lesztek képesek elengedni a fájdalmat, ha meglátjátok a rosszban rejlő jót. A keresztényeket az emeli föl igazán, amikor képesek meglátni mindenben a dolgok értelmét. Törekedjetek arra, hogy ne csak a saját szemszögetekből nézzétek az események alakulását, hanem külső szemszögből is. Ha kívülről látjátok, akkor másképpen fogtok viszonyulni Istenhez és az emberekhez. Lépjetek ki önmagatokból, ahogyan Én is tettem, mert mindig a ti érdeketeket tartottam szemem előtt. Ez az Én szeretetem titka.”
Az Üdvözítő egy gyümölcsökkel teli fához vezetett. A gyümölcsök maradandóak voltak (nem romlott meg soha) és láttam, hogy több új gyümölcs termett rajta. A fa mellett egy kis forrást vettem észre, ami táplálta a fa gyökereit. Jézus azt mondta: „Magyarország olyan, mint ez a fa, mely mélyen belegyökerezett a földbe. Jó gyümölcsök teremnek rajta, mert az élet forrásából táplálkozik, vagyis a szeretetemből. Édesanyám úgy hordozza karjaiban a magyar népet, miként Engem hordozott. Nem engedem, hogy országotok elvesszen, mert azzal édesanyámat hagynám cserben. Mária mindennél becsesebb számomra és kéréseinek nem mondok nemet. Az igazi kérések szereteten és alázatosságon alapulnak. Mindig keressétek mások üdvös javát, mert azzal önmagatokkal is jót cselekedtek. Ne az önös érdek vezéreljen titeket, hanem az Isten akaratában való megnyugvás! Atyám pontosan tudja, hogy mire van szükségetek, és hogy a nehézségek által milyen érdemeket szerezhettek.”