2013. május 15., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Azok, akik az Előttem lévő próféták által lefektetett Isteni Szót követték, voltak az elsők, akik leköptek Engem

2013. május 14. kedd 21:00
Drága szeretett leányom, a következőket azoknak a szolgáimnak mondom közületek, akik azért szenvednek, mert hisznek ezekben a Mennyei Üzenetekben.
Szenvedésetek nehéz ugyan, mégis tudnotok kell, hogy ti Ajándékommal vagytok megáldva, amelyet azért kaptatok, hogy segítsen megnyitni szemeteket az Igazságra. A durva bánásmód, amelyet majd el kell viselnetek, mert hűségesek vagytok ezekhez az Üzenetekhez, a hozzátok közelállók részéről fog érkezni. Különösen azon sok felszentelt szolgám fog a legtöbbet zaklatni benneteket, akik elutasítják, hogy ezen Szent Szavam által keressenek Engem. Benneteket gyalázni, ócsárolni, provokálni, kritizálni és gúnyolni fognak, és mégis ugyanezek az emberek vallják azt, hogy az Én Nevemben beszélnek.
Nektek éppúgy el kell viselnetek ezt a fájdalmat, ahogyan azt apostolaim és tanítványaim is elviselték. A földön töltött időm során, kidobtak Engem Isten Templomából. Tanítványaimat figyelmeztették, hogy tartsák magukat távol Tőlem, vagy az Egyházból való száműzetéssel szembesülnek, ha továbbra is Velem mutatkoznak. Amikor Szent Szavamat szólták és tanításaimat terjesztették, akkor megfenyegették és bizonyos esetekben megkorbácsolták őket. Nyilvánosan meghurcolták őket. Azok, akik az Előttem lévő próféták által lefektetett Isteni Szót követték, voltak az elsők, akik leköptek Engem. A haragjukat az a tény okozta, hogy Én az Igazságot mondtam, mert ők az Igazságot nem akarták hallani. Ez megrémisztette őket és kényelmetlen volt számukra.
Mennybemenetelem után a Szentlélekkel eltelt Apostolaimat sokan azok közül gyűlölték, akik részt vettek a templomi szertartásokon. És bár nagy volt a szenvedésük, s az ellenzék hangja hangosan üvöltött a jelenlétükben, de ennek nem volt jelentősége.
Semmi sem akadályozhatja meg Szavam terjedését. Egy hang sem lesz elég hangos ahhoz. Egy érv sem lesz elég hitelt érdemlő. Egy méreg sem lesz elég erős. Hatalmamat nem lehet meghódítani. Szentlelkem lelkek milliárdjait fogja Új Paradicsomom biztonságába vonzani. Az elégedetlenség minden hangja le lesz csendesítve, és minden ellenzék el lesz hallgattatva, mert Atyám beavatkozása biztosítani fogja, hogy minden tüskebokor és minden leomlott szikla, mely szétszórva hever az Igazság útján, megsemmisüljön.
Csak az Én Hangom fog megmaradni. Az lesz az egyetlen Hatalommal rendelkező Hang, mely fennmarad majd, és aztán a Nagy Nap el fog jönni.
Jézusotok

Csak fel kell nézni


Tanulságos történet héjáról, denvérről, darázsról - és persze az emberekről. Bizalomról és hitről...
A HÉJA                        
Ha beleteszel egy héját egy 180 *240 cm-es ketrecbe, aminek teljesen nyitva van a teteje, a madár  - annak ellenére, hogy tud repülni - teljesen bezártnak fogja érezni magát. Ennek oka, hogy a héja repülés előtt mindig 3-4 métert fut a földön. 

A DENEVÉR
A hétköznapi denevér, mely repked az éjszakában, figyelemre méltóan gyors teremtmény a levegőben, nem tud felszállni a földről. Ha leteszed a földre, mindössze annyit tud tenni, hogy ügyetlenül és kétség kívül, fájdalmasan ide-oda lépeget, míg el nem ér valamilyen enyhe magaslatot, ahonnan a levegőbe vetheti magát. Utána, mint egy fénycsóva, hirtelen elillan.

A DARÁZS
Ha egy darázs beleesik egy pohárba, addig marad ott, ameddig meg nem hal, feltéve, ha nem veszik ki. Soha nem látja a pohár tetejét a menekülés eszközének, de ragaszkodik ahhoz, hogy valamilyen módon az aljánál találjon kijáratot. Ott keres utat, ahol nincs, míg végül teljesen el nem pusztítja önmagát. 

EMBEREK
Sok mindenben hasonlítunk a héjára, a denevérre és a darázsra.  Megküzdünk minden problémánkkal és frusztrációnkkal, soha nem vesszük észre, hogy mindössze fel kell néznünk! Ez a válasz, a menekülési útvonal és a megoldás bármilyen gondra - csak nézz fel!
                              
                              A sajnálat visszanéz,
                              Az aggodalom körülnéz,
                              De a hit felfelé néz!

                              Élj egyszerűen,
                              szeress nagylelkűen,
                              törődj alaposan,
                              beszélj kedvesen, és bízzál Istenben, aki szeret minket.

Halálra ítélhetik az abortusz-horrorklinika szülészét


Egy philadelphiai orvost az esküdtszék bűnösnek talált háromrendbeli szándékos emberölésben. Az ügyészség halálos ítélet kért rá. A 72 éves Kermit Gosnell az elmúlt évtizedek során több ezer abortuszt végzett, munkatársai szerint közülük jónéhányat a Pennsylvania államban érvényes 24 hetes magzati korhatár felett – részletek csak erős idegzetőeknek!
Korábban három másik halott magzat ügyében elutasították a vádindítványt. A nemrég megkezdődött tárgyaláson viszont a magzatok meggyilkolása mellett Gosnell-t egy nepáli menekült gondatlan haláláért is bűnösnek mondták; az illetőt a stáb túladagolta nyugtatóval. Orvosként Gosnell évente átlagosan 1,8 millió dollárt, azaz mai árfolyamon több mint 400 millió forintot keresett.
A tárgyaláson a tanúk beszámoltak róla, ahogy az élve született magzatok gerincét Gosnell a saját szavaival ollóval "elnyisszantotta". Elhangzott, hogy az egyik, majdnem 30 hetes kisbaba mérete láttán Gosnell azzal viccelődött, hogy akár a buszhoz is kisétálhatna, és szó esett egy másikról, aki a művi vetélés után még 20 percig küzdött az életéért. Egy harmadik a vécében jött világra, és még mozgott, amikor a klinika egyik alkalmazottja átvágta a gerincét.
Az orvost a magzatok meggyilkolásában képzetlen stábja mellett felesége is segítette, aki utóbb szintén a férjére vallott. A klinikán meghamisították a beavatkozások dokumentációját, hogy úgy tűnjön fel, mintha az abortuszokra még az engedélyezett időn belül került volna sor. Gosnell nem tett vallomást, és a védelem tanúkat sem állított.

Ember maga?

Gosnell ügyvédje azzal érvelt, hogy a magzatok valójában halva születtek, és mozgásukat az izmok görcsös rángása okozta. A védelem rasszizmussal is megvádolta az ügyészeket, miszerint valójában az a problémájuk, hogy az orvos fekete.
Vádbeszédében az egyik ügyész azt tudakolta Gosnelltől: "Egyáltalán, ember maga? Nőket kezel, aztán kést vág a kisbabák hátába?" Az ügyész szerint a klinika futószalagszerűen működött, és a pácienseket semmibe vették.
A Philadelphia egyik nyugati, szegény negyedében található, a szegények körében népszerű klinikán a nyomozók az ügy felgöngyölítésekor, 2011-ben magzati maradványokat, köztük levágott lábakat találtak. A beszámolók szerint a bútorok véresek voltak, az orvosi eszközök mocskosak, és a helyiségekben macskák mászkáltak.

15 évig nem ellenőrizték

A vizsgálatok feltárták, hogy Pennsylvania állam hatóságai 15 éves késésben voltak az abortuszklinikák ellenőrzésével. Az egészségügyért felelős állami csúcstisztviselőt kirúgták, és azóta szigorúbb ellenőrzést vezettek be.
Az ügy az amerikai abortuszvitát is felszította, mivel mind a magzati jogok védelmezői, mind a női önrendelkezés hívei kapva kaptak az alkalmon. Az abortusz ellenzői szerint a történtek bepillantást engednek a művi vetélések csúf valóságába, a média pedig a liberális beállítottsága miatt nem tudósított az ügyről.
A másik oldal szerint viszont az eset épp arra világít rá, hogy mi történne, ha szigorítanának az abortusz szabályozásán: a bajba jutott nők pont Gosnelléhez hasonló, csak épp illegális klinikákon végeztetnék el a beavatkozást.
Az ügyben május 21-én hirdetnek ítéletet.
(index)