2021. április 11., vasárnap

A törvényellenes püspök beleszeretett a kemény szabályokba

 

A törvények szigorúak: A betegeknek áldoztató lelkészeknek "teljes mértékben be kell oltaniuk magukat" - rendelte el az Arkansas állami Little Rock-i bajuszpüspök, Anthony Taylor, aki szereti a homoszexuális propagandát, egy március 25-i Covid19 rendeletben.

Taylor egyházmegyéjében tilos az áldozás vétele. A szentáldozást csak kézzel lehet fogadni, egyfajta önkiszolgálás formájában.

A kórusok csak akkor engedélyezettek, ha "minden tag" be van oltva és "maszkot visel". A lektorok és a papok levethetik a maszkot, amikor felolvasnak, "de előnyös, ha a maszk még akkor is rajtuk marad".

Ha azonban pénzről van szó, Taylor megengedi a kézről kézre járó gyűjtőkosarak használatát.

A szabály a következő: Minél kevésbé törődik egy püspök a hitszabályokkal, annál nagyobb hűhót csap a Covid-törvények miatt.

https://gloria.tv/post/6aB1sTYbZ8gA1TaWp4XWFFQLZ

Kanada: Dupla játék dupla kerítéssel

 

A kanadai rendőrség barikádot épített az albertai Spruce Grove-ban lévő protestáns Grace Life templom köré egy április 7-i razzia során.

A Grace Life annak ellenére nyitva maradt, hogy a rendőrség elrendelte a bezárását. A RebelNews.com beszámolója szerint a templomot két réteg biztonsági kerítéssel és fekete ponyvával falazták el, hogy lezárják a templom bejáratát.

A lelkipásztort, James Coates-t február 16-tól március 22-ig börtönben tartották a Covid-intézkedésekkel való szembeszegülés miatt. Mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy az egészségügyi kérdéseket ürügyként használják a hívők üldözésére, mivel a nyugati rezsimek - Kanadát is beleértve - mesterségesen meghosszabbítják a Covid-válságot, és inkább megtagadják saját lakosságuktól a védőoltásokat, minthogy az olcsó és rendkívül hatékony orosz és kínai vakcinákat partnerüknek tekintsék.

https://gloria.tv/post/KQUfFUkQcjoS412GLSL88KDa4

A TREVIGNANO ROMANO SZŰZ ÜZENETE, 2021. ÁPRILIS 10.


“Gyermekem, köszönöm, hogy meghallottad a szívedben a hívásomat, és hogy szeretsz imádkozni.

Gyermekem, az imáid értékesek!

Sokan nem értik, hogy csak imával lehet enyhíteni, megfordítani, vagy akár megelőzni a katasztrofális eseményeket.

Gyermekeim, prédikáljatok, legyetek igazi apostolok. Segítsetek testvéreiteknek lelki átalakulásukban, azért, hogy a szívükben nagy béke legyen a hamarosan elkövetett dolgok ellenére, különben a szorongás és a félelem irányítja az elméjüket. Aki Krisztussal él, soha nem kell félnie semmitől.

Drága gyerekek, a háború egyre közelebb van, imádkozzatok Olaszországért és az Egyházért, mert sírni fog, sokat fog sírni. Tartsátok be Isten törvényeit és imádkozzatok, de ne feledjétek, Szeplőtelen Szívem fog győzni, és ti ennek tanúi lesztek.

Gyerekek, én mint anya szenvedek, amikor sok elveszett lelket látok. Imádkozom Istenhez, hogy könyörületes legyen ezekkel a gyermekeimmel.

Ne felejtsétek el, hogy szabad akaratotok van. Gyerekem, dönts végleg. Minden, ami rátok vár, elétek tárult. Nem mondhatod már azt, hogy “nem tudtam.”

Megáldalak most téged az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.