2023. augusztus 17., 17 óra.

Gyermekem, kérdezem gyermekeim: mit ér a világ a lélek üdvösségéhez képest? Ha gyermekeim felismernék, hogy a lelkük milyen kincs a Mennyei Atyjuk előtt, nagyobb figyelmet fordítanának annak tisztán és szentül tartására. Oly sok kegyelem marad kihasználatlanul, mert kevesen kérik őket. Gyermekeim, jöjjetek hozzám, mert én vagyok Jézus. Mindannyian az én választott eszközeim vagytok, és amikor a lelketek a kegyelem állapotában van, akkor harmóniában van a mennyországgal. A kegyelmek, amelyek a mennyből áramlanak azokhoz, akik kérik őket, Atyám tervének élő edényeivé válnak.

Gyermekeim, amikor a Fiút kerestek, akkor Atyámat jobban megértitek. Amikor a Szentlélek vezetését kerestétek, megismeritek a küldetést, amelyre elküldtek benneteket. Éljetek a fényben, mert túl sokan hagyták, hogy a sötétség vegye át az uralmat, és amikor a sötétség veszi át az uralmat, a félelem az, ami vezet benneteket. Gyermekeim, amikor imádkoztok, bízzatok abban, hogy imáitok elérik az isteni trón folyosóját. Amikor a kegyelem állapotában imádkoztok, olyan békét fogtok érezni, amelyet a világ nem tud megadni nektek.

Jöjjetek hozzám az imádságban, jöjjetek, fogadjatok engem az Eucharisztiában és a hálaadásban - sok kegyelmet fogok adni nektek, hogy megéljétek küldetéseteket ebben a világban. Most pedig menjetek, mert én vagyok Jézus, és legyetek békében, mert az én irgalmam és igazságosságom győzni fog.

2023. augusztus 17., 19 óra.

Gyermekem, azt mondom gyermekeimnek: ne tegyétek le rózsafüzéreiteket, inkább tartsátok fel őket nagy imában. Ez az az óra, amikor az ellenség minden sarkon keres benneteket, amikor résen kell lennetek. Figyeljetek nagyobb figyelemmel, mert túl sokakat nem a Szentlélek vezet. Elküldtem Édesanyámat, hogy segítse gyermekeit az üdvösséghez. Édesanyámon keresztül fogtok kisgyermekként őrződni és bölcsődni a Sátántól és támadásaitól. Édesanyámon keresztül fogtok megtanulni elfordulni a világtól, és meglátjátok, hogy igazi otthonotok a mennyben van.

Gyermekeim, imádkozzatok bűnbánó szívvel, és az ima és a böjt által növekedni fogtok a szentségben. Az ima által fogjátok felismerni a körülöttetek lévő kísértéseket, és el fogtok fordulni a gonosztól. Az ima és a böjt által lesz nagyobb tudatosságotok arról a küldetésről, amelynek elvégzésére küldtek benneteket. Gyermekeim, fogjátok meg a kezemet, és legyetek tanúim a világ számára. Ne féljetek a körülöttetek lévők elutasításától, mert mondom nektek, hogy a ti tanúságtételetek és példátok által fel fog nyílni a szemük. Beszéljetek szeretettel és meggyőződéssel, hogy közelebb hozzám vonzzátok a lelkeket. Ne ítélkezve beszéljetek; inkább alázattal és megértéssel beszéljetek. Azzal, hogy alázattal beszéltek, nagy engedelmességet tanúsítotok az első parancsolatnak.

Hamarosan tanúi lesztek az emberiség legnagyobb figyelmeztetésének a teremtés kezdete óta. Most hozzátok jövök, és szeretetben és kegyelemmel szólok, hogy fel kell készülnötök a változó dagályokra, mert sokakat hamarosan váratlanul érnek. Imádkozzatok testvéreitekért, gyermekeim, mert sok holttest jár közöttetek. Sokan vannak, akik hallják szavaimat, de azok már nem hatolnak a szívükbe. Most menjetek, mert én vagyok Jézus, és legyetek békében, mert az én irgalmasságom és igazságosságom győzni fog.

2023. augusztus 18. - 15:30.

Gyermekem, szívem sír, és sebeim erősen véreznek, mert gyermekeim még mindig alszanak. Mondom gyermekeimnek, hogy a gyász napjai jönnek, amikor gyermekeim rá fognak jönni, hogy mennyire elvesztegették az időt. Eljönnek a gyász napjai, amikor gyermekeim térdre esnek majd, és az éghez kiáltanak, hogy mutasson irgalmat, amikor az emberiség előhívta Atyám haragját. Mit tegyek, amikor oly sokáig figyelmeztettem, hogy a bűn és a világi örömök nem a mennybe vezető út? Nagy arrogancia van gyermekeim szívében, amikor önmaguknak élnek, és nem annak a küldetésnek, amelynek teljesítésére küldték őket.

Azt mondom gyermekeimnek Amerikában, hogy az országotok falain belüli támadások által belülről tisztultok meg. Amerika egy kincs, amelyet sokan a világban el akarnak pusztítani. De jaj azoknak, akik ártani akarnak neki. Jaj azoknak, akik a sötétség erőit akarják elárasztani a megígért nemzetnél, amely idővel visszavezeti majd a világot Atyámhoz. Legyetek résen, gyermekeim, mert nyugaton a föld felébred - hamut küldve, hogy elborítsa a földeket és minden növényzetét. Keleten új partvonalak fognak kialakulni, és gyermekeim könnyei úgy fognak folyni, mint láva a hegycsúcsról.

Itt az ideje, hogy figyelmeztessétek testvéreiteket, és ne féljetek az elutasítástól. A világ nem tudja tovább fenntartani magát ezen az úton. Oly sokak nyelve ontja magából a hazugságokat, amelyeket igazságnak hisznek, és már nem ismerik el a bűnt bűnként. Jaj azoknak az Egyházam falain belül, akik az én nevemet viselik, de nem beszélnek többé igazságot, és hamarosan meglátják a számadás napját. Híveimet arra hívom, hogy igaz figyelemmel hallgassanak a Szentlélekre, mert nagy feladatot kaptatok, hogy hozzám vezessétek a lelkeket, mert én vagyok Jézus, és az én irgalmam és igazságosságom fog győzedelmeskedni.

https://wordsfromjesus.com/