Isteni akaratom virága Urunk Jézus Krisztus üzenete

Isteni Szeretetem drága leánya,

Ma, ezen a napon, Atyám Megváltás Órájának csúcspontja közelében, mert nagyon hamarosan Júda Törzsének Oroszlánjaként térek vissza, egy Virágot akarok neked adni, ISTENI AKARATOM VIRÁGÁT.

OLYAN, MINT EGY NAPRAFORGÓ, AMELY SZIRMAIVAL A NAP FELÉ NYÍLIK, MERT MINDEN EGYES SZIROM TARTALMAZ EGY ELŐFELTÉTELT, EGY IRÁNYMUTATÁST, EGY UTASÍTÁST, HOGY ISTENI AKARATOM SZERINT ÉLJETEK.

Mindig meg kell tanulnod elfelejteni önmagadat és mindent, ami elmédet és szívedet zavarja, egész lényedet az Én végtelenségemben hagyva, hogy ezzel a Szívtisztasággal kezdj el Isteni Akaratomban élni.

EZÉRT E Gyönyörű Napraforgó ELSŐ SZIRMA AZ ELFELEJTÉS, Lelked, Elméd és Szellemed minden Erejét az Én Lényemben összpontosítva.

A MÁSODIK SZIRÁLY az, hogy megtanuljátok saját lényeteket az enyémmel összeolvasztani, a SZENT LÉLEKKEL való HATÉKONY KOMMUNIKÁCIÓ révén, aki Ő az, aki vezetni fog benneteket, hogy elérjétek a Lélek olyan mértékű összeolvadását, hogy a Lelketek az enyémmel alapozódjon, így elérve az ELSŐ FIATALÁT, ami a Lélek elköteleződése lesz a Teremtővel, hogy olyan életet folytassatok, amely a megszentelődés irányába halad MINDEN körülményen keresztül, amit Isten megenged a Léleknek, hogy megélje az erre az életre irányuló Zarándoklatát.

A HARMADIK PETÁL a Léleknek a Teremtőjével való egyesülése az IGAZSÁG és a MEGFELELŐSÉG ÉLETÉN keresztül, amely a Lelket a Teremtőjével való egyesüléshez és az ISTENI AKARAT pontos megértéséhez vezeti, amikor ezt a pontot elérve a Lélek megszentelődik és eléri a...

NÉGYIK SZIRÁLYT a Napraforgónkban, ahol az ember már az Isteni Fiatban él, és a MÁSODIK FIAT-ot kapja meg, amely a Lelket a Teremtőjéhez köti, hogy az Isteni Akaratban éljen, de az Ötödik és Hatodik Szirom hiányzik. A NÉGYEDIK SZIRÁLYBAN a Lélek a FIAT-ban él, és a HATODIK SZIRÁLYBAN az ELKÖTELEZŐGYŰRŰT adták a Léleknek, hogy eljegyezze magát a Legszentebb Szentháromsággal.

A NAPVIRÁGUNK ÖTÖDIK SZIRMA az, hogy az életed minden pillanatában az Isteni Akaratba belépve élj, anélkül, hogy elszakadnál tőle, mert elérted a Szentséget, A LÉLEK, Megtanulva, hogy ÉLETÉNEK MINDEN PILLANATÁBAN AZ ISTENI AKARATBAN ÉLJEN, MEGVESZI AZ ÉG által KÉRLEKEDŐ SZENTGYÖRGYET, hogy az Isteni Akarat kislányává váljon, és ez az, amikor a...

HATODIK PETÁL A Lélek a Legszentebb Szentháromsághoz csatolódik, eggyé olvad, és TELJESÜL A LELK FIAT VOLUNTAS TUA-val, ÉS EGY, AZ ISTENI AKARATBAN ALAPUL, ÉS AZ ISTENI AKARAT ISTENI KIRÁLYÁNAK RÉSZÉVÉ TESZTÜL, ÉS NEM AZ ÉLŐ AZ ÉLŐ, meghalt, eltemette az Esszenciáját az emberi akarat sírjába, megszerzi, amikor meghal az Esszenciáját, annak az Esszenciáját, aki őt teremtette, és ezért, amikor összeolvad, meghal neki, Ez akkor van, amikor az egész lénye összeolvad, az Életnek a Halál felett aratott Győzelmének átalakító és Dicsőséges lényében, ennek már nincs hatalma a Lélek felett, mert átalakult, felszabadult és megdicsőült, hogy a Mennybe repüljön és a Szentháromsággal együtt formálja azt, aminek a Léleknek mindig is lennie kellett volna, Isten Erejével és Nagyszerűségével van felöltözve, ami akkor a Léleknek a Szentháromsággal való összeolvadása.

A Léleknek a Teremtővel való átalakulását és egyesülését eredményezi, és ezért egy EGÉSZ részeként, a FIAT VOLUNTAS TUA-ban élő MINDEN, az egész teremtés EGÉSZE egyesül a Teremtővel, hogy megalkossák a teremtés legnagyobb művét, a FIAT VOLUNTAS TUA-t az EGÉSZ TEREMTÉSBEN, majd a Jó győzelmét a rossz felett és Jézus és Mária Eucharisztikus Szívének diadalát, minden Szívet eggyé olvasztva a Legszentebb Szentháromsággal, hogy Dicsőségben és Ragyogásban ragyogjon minden évszázadon át a Teremtő Szeretetében, aki csodálkozva szemléli a Megváltás Művét, amely végül eléri a csúcspontját, ezért, Lelkem, dolgozz a Lelkedben, hogy elérd Lelkednek ezt az Egyesülését a Legszentebb Szentháromsággal és részt vehess a Megváltás Művében a HARMADIK FIAT korszakában, törekedj ennek elérésére, tedd a homokszemedet, hogy én tegyem a többit.

Az Új Ég és az Új Föld, az Új Jeruzsálem, Atyám Megváltási Műve, amely a sivatagban tett évszázados zarándoklat után betetőzik.

Lelkem, harcolj és légy bátor, hogy elérd átalakulásodat és átváltozásodat, Lelki Metamorfózisodat hernyóból pillangóvá.

Várunk téged a Bárány menyegzőjén.
MARANATHA - AZ ÚR ELJÖN.

(FIAT VOLUNTAS TUA = LEGYEN MEG A TE AKARATOD)

Felkészülés a Nagy Figyelmeztetésre A guadalupei Szűz Mária üzenete

Én, Guadalupei Szűz Mária, csillagok köpenyével védem az én kis maradékomat idén október 31-én, és Szeretett Fiam őrzi őket a sebeiben, az egész Mennyország csatakiáltást hirdet a Gonosz seregei ellen.

Készüljetek Katonáim !!!

Hogy szembenézzetek a Jó és a Gonosz közötti legvéresebb csatával, amit még SEMMILYEN alkalommal nem tapasztaltak, ez már NEM a felkészülés ideje, ez már a Csata ideje, készítsétek fel fegyvereiteket a Csatára, ami ma kezdődik nyíltan a gonosz ellen, ezért kértelek titeket mindezeken az éveken át a Lelki felkészülésre és arra, hogy adjátok FIAT-otokat a Legszentebb Szentháromságnak, de ahogy a Munkás példázatában, az utolsók még mindig érkeznek, és ugyanazt a bért fogják kapni, mint azok, akik hajnalban érkeztek, és mivel az ő felkészülésüknek fáradságosnak és gyorsnak kell lennie, mi csak arra kérünk benneteket, hogy adjátok FIAT-otokat a Szentháromságnak, az imát, a böjtöt és a bűnbánatot.

Sötétség lebeg a Világ felett és a nagy démoni hierarchiák el fognak jönni, hogy megtámadják az ÖSSZES Emberiséget, ezért mától kezdve tartsatok VIGYÁZATOT ÉS IMÁT.

Egy meteorit közeledik a Föld felé, amely a tengerre fog zuhanni, erős szökőárat okozva a Csendes-óceán partjainál, ezért kérünk benneteket, hogy imádkozzatok, hogy megvédjétek a partok lakosainak épségét.

Az Asiris démon, ki fog jönni a tengerből, hogy nagy természeti katasztrófákat okozzon és a perverzitás és erőszak bűneire vezesse az embereket, az Istentől távol álló emberek az ördöghöz fognak fordulni.

Azok az emberek, akik távol vannak Istentől, még perverzebbek és erőszakosabbak lesznek, ezért arra kérünk benneteket, hogy ne hagyjátok el otthonotokat az imák védőpáncélja nélkül, több lesz az erőszak a városokban, az emberek nem fognak megállni semmilyen célzás vagy veszekedés előtt, a környezet ezen október 31. után még erőszakosabb lesz.

Ezért MINDEN NAP MEGKÉRLEK benneteket, hogy mielőtt elhagyjátok az otthonotokat, fedjétek be magatokat a Fiam, JÉZUS KRISZTUS VÉRÉVEL, és arra is megkérünk benneteket, hogy minden nap vegyetek részt a LELKI KÖZÖSSÉGEN, mert ez a Lelki közösség meg fog erősíteni benneteket a lelketekben.

RENDKÍVÜL FONTOS, HOGY A KATONÁK, AKIKET A NAP UTOLSÓ ÓRÁJÁBAN HÍVTAK, ADJÁK MEG A FIÁT, ÁTADVA EGÉSZ LÉNYÜKET ISTENNEK, ÉS KÉSZÜLJENEK FEL A CSATÁRA.

A Nyomorúság hamarosan ki fog terjedni az EGÉSZ ORBÁNRA, AZÉRT MINDENNAP VÉDELEMMEL VÉDJETEK MAGATOKAT A SHEMA ISRAEL IMÁJÁVAL ÉS AZ ÉRVÉNYES VÉR KÁPOLYÁVAL, arra kérlek benneteket, hogy maradjatok nyugodtak és figyeljetek az idők jeleire, a FIGYELEM az ajtók előtt áll, még időben vagytok, hogy felkészítsétek Lelketek erre az eseményre.

ADOK NEKTEK NÉHÁNY UTASÍTÁST, HOGY INTEGRÁLT MÓDON FELKÉSZÜLJETEK A FIGYELMEZTETÉSRE:

1) ÉLETVALLOMÁS: Életetek minden egyes szakaszának és Bűneinek összefoglalása.

2) MEGSZENTELŐDÉSEK ÉS MEGSZENTELÉSEITEK MEGÚJÍTÁSA: Szeplőtelen Szívemnek és Fiam Szent Szívének.

3) A LELKETEK GYÓGYULÁSA: Ráfael arkangyal 2017-ben Lorenának adott imáját, hogy mostantól kezdve minden nap elvégezzétek.

4) IMA, BÖJT ÉS BŰNBÁNAT.

5) AZ ISTENI AKARAT MEGISMERÉSE.

6) A HÁROM FIÁTUS.

7) IMA A SZENTÁLDOZÁS ELŐTT: Erre a Nagy Eseményre való felkészülésként arra kérünk benneteket, hogy mondjátok el ezt az imát a Boldogságos Szentség előtt:

IMÁD: ........... mint a Szt. Mihály arkangyal, Szűz Mária kapitánya által, felkészítem Lelkemet a lelkiismeret megvilágosítására, és átadom azt Istenemnek, hogy az Ő kezében nézzek szembe Lelkemnek ezzel a megvilágosításával, és Teremtőm jelenléte előtt átadjam neki egész lényemet, hogy a hitben megújulva képes legyek úgy látni Lelkemet, ahogyan Isten látja, miután Lelkemet úgy látom, ahogyan Isten látja, megváltoztathatom életemet és kijavíthatom hibáimat, átadva a Szentháromságnak egész lényemet, egyesítve lelkemet és szívemet az Atya Isten, Fiú Isten és Szentlélek Istenével, hogy a Lelkiismeret e megvilágosodása után Élő Tabernákulum legyek, ahol Uram Jézus Krisztus uralkodik.

Ezután Fiam Keresztjének lábaihoz mentek, megcsókoljátok a Lábait, és Lelkekként felajánljátok magatokat a Mennyország Szolgálatára ebben a véres csatában, LÉTELES FONTOSSÁGÚ, hogy ELŐKÉSZÜLJÜK A LELKITUDAT FÉNYESÍTÉSÉRE AZT KÖVETVE, AMIKOR EZT A LÉPÉSEKET KÖVETJÜK.

Arra hívlak benneteket, hogy tartsatok BŰNBÁNATOT, és fordítsátok szemeteket Fiam felé, és arra kérlek benneteket, hogy ha arra kaptatok elhívást, hogy katonaként harcoljatok Fiamért, Jézus Krisztusért, akkor tegyétek ezt MINDEN LELKETEKBEN ÉS SZÍVETEKBEN.

Én vagyok a ti Anyátok.
GUADALUPEI SZŰZ MÁRIA





Imádság a Legszentebb Szentséghez

Hiszem, Jézusom, hogy valóban jelen vagy az Oltáriszentség Legszentebb Szentségében. Mindennél jobban szeretlek téged, és vágyom, hogy befogadjalak a lelkembe. De mivel most nem tudlak szentségileg fogadni, legalább lelkileg jöjj be szívembe. És mintha már befogadtalak volna, átölellek és teljesen egyesülök veled. Uram, ne engedd, hogy valaha is eltávolodjak Tőled. Ámen.

(Szent Alfonz Liguori)



SHEMA ISRAEL - A pecsételés imája

Én, az Atya méltatlan fia az idők végezetén, aki azt állítom, hogy Dávid nemzetségéhez tartozom, és mivel a Mennyei Királyság örököse vagyok, és Izrael szent népéhez tartozom, szívemből az élő Isten oltalmáért kiáltok, és Elmémet, Testemet és Lelkemet, családomat és rokonaimat, valamint minden vagyonom Jézus Szent Keresztjének lábaihoz pecsételem.

Az Ő Vérének erejével fedezem magam minden, testi és lelki épségemet fenyegető veszélytől.

Azt állítom, hogy az Atya fia vagyok, és ezért méltó vagyok minden Védelmére; elrejtőzöm a Fiú sebeibe, felkenem magam a Szentlélek Erejével, és a világ legbiztonságosabb és legmelegebb helyére, szeretett Égi Anyakirálynőm méhébe bújok.
Azt állítom, hogy az Atya fia vagyok, és ezért méltó vagyok minden védelmére; a Fiú sebeibe rejtőzöm, a Szentlélek erejével kenem fel magam, és a világ legbiztonságosabb és legmelegebb helyére, szeretett Égi Anyakirálynőm méhébe bújok.

Azzal az Erővel, amit mindezek rám ruháznak, le vagyok pecsételve és meg vagyok védve az Időnek ezen végén, mind én, mind a leszármazottaim, és a vér kötelékei által az egész családom ezzel az imával mindannyian le vagyunk pecsételve és meg vagyunk védve.

Az Igazság Angyala meg fogja őrizni otthonainkat, mert mint Isten Népe, az ISTENI JOGOSZTÁS előtt felismerhetőek leszünk.

Az Atya Igazságos Kezébe menekülünk, FIAT-unkat a Szentháromságnak adjuk, és lepecsételve és védve várjuk, hogy Júda Törzsének Oroszlánja eljöjjön, hogy megítélje a Nemzeteket. Ámen.



SZENT RAFAEL ARKANGYAL IMÁJA
A GYÓGYULÁS ÜZENETE

Én, Szent Rafael, mint az egészség és a gyógyulás arkangyala, azért jövök, hogy számtalan kegyelmet árasszak ki Isten népére, és hogy átadjam ezt a fontos üzenetet minden Katonának.

Nekem, mint az egészség arkangyalának, meg kell gyógyítanom a lelki és szellemi sebeket, mind a fizikai, mind a pszichológiai sebeket; a traumákat, amelyek egész életetek során gyökeret vertek a lelketekben, valamint a csecsemők méhben való várandósságának ideje alatt kialakult betegségeket, mind a pszichológiai, mind a fizikai, mind a szellemi sebeket.

Szükségem van a Katonák gyógyulására, hogy képesek legyenek az Új Ég és Föld felé haladni; Ne feledjétek: nagyon fontos, hogy a Katonák megszabaduljanak minden olyan köteléktől, amely számtalan pszichológiai, érzelmi és fizikai, tehát spirituális problémához rabszolgává teszi őket.

A gyökerénél kell megtámadni, egy olyan gyökérnél, amely az embrió méhben való várandósságából ered, mivel az orvosok a tudományon keresztül próbálnak megoldást találni a betegségekre, amikor az eredete spirituális természetű, mert sok pszichológiai és egészségügyi probléma Szellemi rendellenességek gyakran a magzat várandósságának idejére nyúlnak vissza, amikor az anyaméhben lévő babát elutasítják, és olyan betegségek alakulnak ki, amelyek később a felnőtt életben vagy a pubertásban vagy a gyermekkorban nyilvánulnak meg.

Az anya elutasítása gyermeke iránt, aki könnyű megoldásokat keres a terhességére, a pszichológiai problémák egyik oka, mert azzal, hogy az anya csak gondolkodik, ez az érzés hatással van a terhességben lévő embrióra, érzi az elutasítást az anyja részéről, ami befolyásolja a pszichológiai és érzelmi integritását, mert a lelki kötelék, amely az anyát gyermekével összeköti, nagyon erős.

Ezért fontos, hogy a terhesség minden szempontból jó legyen, beleértve a spirituálisat is, ami nagyon fontos, mivel ez a baba teljes fejlődését vonja maga után.

Az anyjuk méhében elutasított gyermekeknél nagyobb valószínűséggel alakulnak ki mentális, pszichológiai és pszichoaffektív betegségek, amikor felnőnek; még olyan betegségek is kialakulhatnak, mint a rák, ha ezek a sebek nem gyógyulnak meg lelkileg.

Ennek a hadseregnek a részeként egészséges katonákra van szükségünk, lelkileg mindennél jobban.

A nemzedéki átkok szellemileg nemzedékről nemzedékre szállnak, és a Szentlélek erejével meggyógyíthatók.

Mint láthatjátok, mindezt nem könnyű megérteni, és itt sokat kell elmélyednünk a spiritualitásban és a pszichológiában.

Egy ember viselkedési kánonjai sok tényezőből erednek: pszichológiai, szociológiai, genetikai, spirituális, generációs és még környezeti tényezőkből is.

Az emberek viselkedése nagyon változatos, és nem értjük, hogyan lehet, hogy testvérek lévén és azonos erkölcsi értékekkel és azonos neveléssel nevelve, mégis nagyon különbözőek; még az ikrek is egymástól nagyon eltérő és kétértelmű viselkedést fejlesztenek ki.

Ennek az az oka, hogy a terhességüktől fogva egyedi és különböző lélekkel rendelkező emberek; ebből adódik az egyes emberek lelkisége, amely lehetővé teszi, hogy mindegyikük kifejlessze képességeit és adottságait az örökségüknek megfelelően, amely nem csak genetikai, hanem spirituális is, és amely minden lélek esetében más és más, mivel mindegyikük azért jön, hogy egy meghatározott küldetésnek megfeleljen; ezért az emberek küldetésüknek megfelelően különböző képességeket fejlesztenek ki.
A művészet az emberben mindennél nagyobb szellemi örökség, tehát Isten ajándéka, amelyet mindenki a küldetésének megfelelően kap; ez valami olyan gyönyörűség, amiről a tudósok nem is tudják, hogy minden léleknek más-más képességei és adottságai vannak.

Ezért ahhoz, hogy valaki kibontakoztassa az ajándékát, szüksége van arra, hogy életének egy bizonyos szakaszában lelki felkenést kapjon a Teremtőjétől, és onnan művészet, zene, ének, tánc, írás, szónoklat, sőt, még a házassági hivatás, a cölibátus vagy a vallásos életre való hivatás is.

Egy fiatalembernek a papi hivatás, a megszentelt élet vagy a házasság felé való hajlama abból a lelki örökségből ered, amelyet Isten a lelkében helyezett el, mint a mennyei ajándékot, amelyet szabadon ad az embereknek küldetésük teljesítésére.

Ezért van szükség arra, hogy minden katona megismerje önmagát az Istennel való bensőséges kapcsolatban, mert itt az ideje, hogy kifejlessze küldetését.

A legfontosabbal, a lélek gyógyításával kezdjük, és ez elvezet minket a lelki, szellemi, sőt fizikai betegségek gyógyításához is.

Én, Szent Rafael arkangyal, azért jöttem, hogy gyógyítsak, és Uram nevében azért jöttem, hogy megadjam nektek a főbb lépéseket, amelyeket követnetek kell:

Kényelmesen leültök arra a helyre, ahol otthonotokban jól érzitek magatokat, valami olyasmire, ami szép emléket hoz nektek, mint például a nagypapa karosszéke, ahol elfogadva és szeretve érzitek magatokat.

Ne feledjétek, hogy a fogantatás pillanatától kezdve a gyógyulás és a felszabadulás imáját fogjuk imádkozni; ez segíteni fog nektek a lelketek gyógyulásában.

Kezdjük el:

Anyám méhében vagyok, minden sötét, de érzem anyám melegét; a köldökzsinóron keresztül táplálkozom, és érzem anyám hangjának hangszínét: szomorú, dühös, aggódik vagy megtámadják; érzem, ahogy szívverése egyesül az enyémmel, és lelki kapcsolat van köztem és közte attól a pillanattól kezdve, hogy megfogantam; hallom a hangja zúgását, és úgy érzem őt, mint egy angyalt.

Ettől a pillanattól kezdve kérem Jézus Krisztust és a Szentlelket, hogy gyógyítson meg mindent, ami az anyaméhben hatott rám, ami lehetett az édesanyámat ért sértések, támadások, kiáltások, amelyek pszichésen és érzelmileg, tehát lelkileg hatottak rá, és ezért hatottak rám, betegségeket váltva ki az elmémben és a lelkemben.

Gyógyíts meg Jézus nevében minden negatív gondolatot vagy érzést, ami anyám elutasításából fakadt velem szemben, mindent, ami befolyásolta, hogy elutasítottnak és magányosnak érezzem magam, mert éreztem az egyetlen lény elutasítását, akit ismertem és akiben megbíztam, és ez károsította a szívemet, szomorúságot, szorongást és magányt szabadított fel bennem.

Ez gyűlölet és harag felhalmozódásához vezetett, anélkül, hogy tudtam volna, miért, mivel hajlamos voltam a rossz indulatra, és megnehezítette számomra az Egyház parancsolatainak és parancsolatainak betartását; Mert amikor éreztem az egyetlen lény elutasítását, akit ismertem, és akiben vakon bíztam, öntudatlanul követeltem ezt Istentől, és ezért lelki elutasítást érzek, és nehéz számomra imádkozni, böjtölni és teljesíteni az ima feladatait és céljait.

Gyógyítsd meg Jézus Krisztus nevében a kéjvágy, a szenvedély vagy a félrevezetett szexualitás minden tisztátalan cselekedetét, amelyet szüleim fogantatásom és várandósságom idején végrehajtottak.

Mindezek a cselekedetek befolyásolták érzelmi érzékenységemet és szexualitásomat; Ezért szeretek maszturbációhoz, pornográfiához, szexuális kicsapongáshoz, sőt homoszexualitáshoz vagy leszbikussághoz folyamodni.

Szüleim e kéjvágya befolyásolta lelki integritásomat, elvetve bennem a mazochizmus, a féktelen szexualitás érzéseit, sőt még a drogokba vagy az alkoholba való menekülést is.

Jézus Krisztus nevében megkötözöm az apám minden elutasítását a lényemhez a fogantatásom pillanatában; megszabadítom magam minden olyan köteléktől, amely ennek az érzésnek az árán vezetett ahhoz, hogy gyermekkoromban bizonytalan, tanulási problémákkal küzdő gyermek voltam az iskolában.

Ez az apám általi elfogadás hiánya a fogantatásom idején ahhoz vezetett, hogy gyermekkoromban olyan helytelen viselkedésformákat alakítottam ki, mint például: hiperaktivitás, tanulási problémák vagy koncentrációhiány és rossz viselkedés, mert magamban éreztem apám elutasítását, és a saját egómba menekültem, fegyelmezetlen és rosszul viselkedő gyermekként, vagy kikapcsolódva és magányosan, az öngyilkosság és a szomorúság gondolatait hordozva magamban fejlődésem és pszichológiai érettségem során, ami a váláshoz és a házasságom kudarcához vezetett, instabil emberré válva, mert belül és tudattalanul úgy éreztem, hogy elutasított egy apafigura, aki stabilitást adott az anyámnak, ami felnőttként a gyötrelem és az aggodalom érzéseit keltette bennem, ami csorbát ejtett a lelkemben, az elmémben és a szellememben.

Gyógyíts meg Jézus Krisztus nevében minden olyan bűnt, amely ellenem és édesanyám lelki integritása ellen irányult, és amelyet terhességem alatt, az anyaméhben végeztek, mint például a betűolvasás, horoszkópok, tenyérjóslás, New Age, sátánista olvasmányok, jóga, reiki, csillagokkal való konzultáció, Santeria vagy bármilyen szemészeti rítus vagy tevékenység, amely anyám lelkét és az enyémet károsította, ami ahhoz vezetett, hogy ellenszenvet éreztem Isten iránt, mert megnyitotta az ajtót az ellenség előtt, és ezért testemben, elmémben és lelkemben egy olyan lény lakozik, aki elégedetlen az élettel, szeszélyes, képtelen szeretni és megbocsátani, önző, arrogáns, gőgös, mert az ellenség birtokba vette a lelkemet, és olyan mértékben károsította azt, hogy beképzelt és arrogáns vagyok.
Elültette a hét halálos bűnt a lelkembe, és ezért nagyon nehéz számomra megérteni, elfogadni és szeretni másokat, mert önző és arrogáns vagyok; ezért vágyom a hatalomra és a presztízsre, még mások kárára is.

Szeretem a pénzt, a túlzott éhséget az elfogadásra, agresszív és kényszeres vagyok, nem tudom kontrollálni a jellememet, és ezért pszichés és fizikai betegségek, sőt rákos megbetegedések is kialakulnak bennem, ami hatással van emberi integritásomra, mert a lelkem nem szabadult meg az ellenség kötelékeitől, amelyek hatással vannak rám, mivel Isten kegyelmétől elzárt lény vagyok, az egómra koncentrálok, ami önzővé, ingerlékennyé és arrogánssá tesz.

Jézus Krisztus nevében gyógyíts meg minden rossz hatást, amely lényemre a fogantatás pillanatában és az anyaméhben való fejlődésemre gyakorolt.

Jézus Krisztus nevében kijelentem, hogy szabad vagyok minden olyan köteléktől, amely arra késztet, hogy felelőtlenül és önző módon viselkedjek felebarátommal és különösen férjemmel vagy feleségemmel.

Jézus Krisztus nevében meggyógyítom a nagyszüleim, testvéreim vagy közeli rokonaim által velem szemben tanúsított minden családi elutasítást, amely befolyásolta rossz természetemet, mivel édesanyám nem tudta, mit tegyen, és átadta nekem ezt a szorongást és az elutasítás érzését a családom részéről, én pedig elutasítottnak és védtelennek éreztem magam; Mindez ahhoz vezetett, hogy kevés barátom van, barátságtalan és magányos vagyok, nem tudok jól viszonyulni a házastársammal, nem tudok szeretetteljes kapcsolatba kerülni a gyermekeimmel, önző és érzéketlen vagyok.

Elültette a hét halálos bűnt a lelkembe, és ezért nagyon nehéz számomra megérteni, elfogadni és szeretni másokat, mert önző és arrogáns vagyok; ezért vágyom a hatalomra és a presztízsre, még mások kárára is.

Szeretem a pénzt, a túlzott éhséget az elfogadásra, agresszív és kényszeres vagyok, nem tudom kontrollálni a jellememet, és ezért pszichés és fizikai betegségek, sőt rákos megbetegedések is kialakulnak bennem, ami hatással van emberi integritásomra, mert a lelkem nem szabadult meg az ellenség kötelékeitől, amelyek hatással vannak rám, mivel Isten kegyelmétől elzárt lény vagyok, az egómra koncentrálok, ami önzővé, ingerlékennyé és arrogánssá tesz.

Jézus Krisztus nevében gyógyíts meg minden rossz hatást, amely lényemre a fogantatás pillanatában és az anyaméhben való fejlődésemre gyakorolt.

Jézus Krisztus nevében kijelentem, hogy szabad vagyok minden olyan köteléktől, amely arra késztet, hogy felelőtlenül és önző módon viselkedjek felebarátommal és különösen férjemmel vagy feleségemmel.

Jézus Krisztus nevében meggyógyítom a nagyszüleim, testvéreim vagy közeli rokonaim által velem szemben tanúsított minden családi elutasítást, amely befolyásolta rossz természetemet, mivel édesanyám nem tudta, mit tegyen, és átadta nekem ezt a szorongást és az elutasítás érzését a családom részéről, én pedig elutasítottnak és védtelennek éreztem magam; Mindez ahhoz vezetett, hogy kevés barátom van, barátságtalan és magányos vagyok, nem tudok jól viszonyulni a házastársammal, nem tudok szeretetteljes kapcsolatba kerülni a gyermekeimmel, önző és érzéketlen vagyok.

Ezért a mai naptól kezdve Jézus nevében kérem a felszabadulást és gyógyulást mindattól, ami a fogantatásom és a terhességem pillanatában hatással volt rám.

Én, Szent Rafael arkangyal, hangsúlyoztam a fogantatás és a terhesség pillanatát, mert még ha nem is hiszitek el, ez az a pillanat, amikor a szellem és a lélek teljesen kifejlődik, és nagyon fontos, hogy meggyógyítsuk a sebeket, amelyeket a terhességtől kezdve hordoztak, mert ezek befolyásolják az emberek viselkedési kánonját, és ez befolyásolja és befolyásolja, hogy a szellemi ajándékok, amelyeket Isten adott minden embernek, nem fejlődnek jól, és ezért nem tudják, mi a küldetésük; Ezért tartottam helyénvalónak, hogy mindent meggyógyítsak a fogantatás pillanatától kezdve.

Most az élet első évei következnek, ahol a gyermek jelleme és lelki és szellemi integritása kialakul:

Kényelmesen ülve idézzetek fel minden olyan cselekedetet, amely életetekben, újszülött kortól ötéves korotokig jellemzett benneteket, bármire is emlékeztek: valamilyen elutasításra, lelki vagy fizikai bántalmazásra, figyelemhiányra, családon belüli erőszakra. Mindent, amire emlékeztek, ami gyermekkorotokban megjelölt benneteket, és mondjátok el:

"A Megölt Bárány és az értem kiontott Vére nevében kijelentem, hogy mentes vagyok minden rossz befolyástól, vagy az engem ért pszichológiai, érzelmi vagy fizikai bántalmazástól, az engem ért ébresztéstől kezdve a szóbeli, pszichológiai vagy szexuális bántalmazásig.

Jézus nevében kijelentem, hogy szabad vagyok minden olyan betegségtől, amely a testemben, elmémben és lelkemben elszabadult, és minden olyan körülménytől, amely az életemben megjelölt, és kijelentem Jézus nevében, hogy szabad vagyok minden kötöttségtől és mindentől, ami ehhez a fizikai vagy pszichológiai állapothoz vezetett, amiben vagyok, valamint a testemben vagy a lelkemben lévő betegségektől.

Jézus Krisztus nevében kijelentem, hogy Ő meggyógyított és megszabadított minden gonoszságtól, amely a gyermekkori traumáim következménye volt."

Most menjetek vissza egy hat-tizenkét éves korba, és Jézus Krisztus nevében szabadítsátok meg magatokat mindattól, ami a fizikai, mentális, pszichológiai és érzelmi integritásotokat befolyásolta, és ami nem engedi, hogy a Szentlélek áramoljon bennetek, és ezért nincs jó kommunikáció és hatékony ima az Atyával.

Engedjétek, hogy a Szentlélek áramoljon belétek, és mondjátok:

"Jézus Krisztus értem kiontott Vére nevében szabadnak nyilvánítom magam mindattól, ami gyermekkoromban befolyásolta lelki, fizikai, szellemi és lelki egészségemet, és szabad vagyok minden kötöttségtől; ezért kijelentem, hogy egészséges vagyok minden fizikai vagy lelki betegségtől a lényemben." Ez az, amit a Szentlélek nem tud megtenni.

És így ezzel az imával, amit a következőkben adok nektek, meggyógyítjátok életetek minden egyes szakaszát, ami hiányzik, amíg el nem éritek ezt a pillanatot.

"Én, mint a Magasságos fia, Jézus Krisztus nevében kérek gyógyulást életem minden területére, és a Vér által, amelyet Ő kiontott értem a kereszten, szabadnak nyilvánítom magam minden testi, lelki vagy szellemi betegségtől.

Mindenekelőtt kijelentem, hogy lelki gyógyulást kapok a lelkemben, hogy végrehajthassam küldetésemet az üdvösség tervében és az egész emberiségét az idők végén.

Szabad vagyok küldetésem teljesítésére, mivel minden lelki, érzelmi vagy szellemi kötöttségtől megszabadulva, képes leszek engedni, hogy a Szentlélek áradjon bennem, ami megadja nekem a küldetésem teljesítéséhez szükséges erőt. Szent Rafael arkangyal és hatalmas közbenjárása, valamint Krisztus Vérének minden ereje által kijelentem, hogy egészséges vagyok minden gonoszságtól lényemben, mentes vagyok minden kötöttségtől és kész vagyok dicséretes küldetésem teljesítésére. Ámen."

Most rátérünk a nemzedéki átkokra, amelyek őseid bűnéből származnak, és amelyeket őseid örököltek; ezért egy nagyon erős és különleges imát kell mondani, hogy megszabadulj testben, elmében és lélekben a nagyon erős és nehéz láncoktól.

Az oltárára egy megáldott gyertyát és egy Bibliát helyezel, valamint a Szűzanya képét minden invokációban; egy keresztet és Szent Benedek képét.

Kényelmesen ülve imádkozni fogsz az Atyához, kijelentve, hogy így szabadulsz meg:
"Nekem, mint a Magasságos kedvenc fiának és Jézus Krisztus jövőbeli földi békés királyságának örökösének, el kell végeznem küldetésemet, meg kell szabadulnom a rám nehezedő nemzedéki átkoktól. Ezért kérem az én Uramat, Jézus Krisztust, hogy jöjjön segítségemre, és az Ő erejével és az Ő Dicsőséges Feltámadásának erejével öltöztesse fel lelkemet az Ő kegyelmével, és tegyen szabaddá a bűn és az őseim utálatosságának minden kötelékétől, amely lelkemet és szellememet terheli.

Jézus Krisztus nevében kijelentem, hogy egészséges vagyok és mentes minden nemzedéki átoktól az Elvágott Bárány Vére által, amely megtisztít, legyőz és felold minden láncot, amely lelkemet nyomja, és Jézus Krisztus nevében feloldom minden nemzedéki átkot, amely elmémet, testemet és lelkemet nyomja. Minden köteléktől megszabadulva kijelentem, hogy olyan személy vagyok, aki készen áll arra, hogy végrehajtsa a rám bízott küldetést az idők végén.

Kijelentem, hogy szabadon választhatok, és a mai naptól kezdve azt választom, hogy Isten harcosaként harcolok, kiképezve és harcra készen, készen arra, hogy életemet adjam az én Uramért, Jézus Krisztusért.

Minden kötöttségtől és átoktól megszabadulva, átadom Fiatomat a Szentháromságnak és Mennyei Édesanyámnak, hagyom, hogy a Szentlélek mostantól kezdve áramoljon bennem, és töltsön el erővel és hatalommal, megadva nekem a küldetésem teljesítéséhez szükséges eszközöket.

A Magasságos fiaként kijelentem, hogy készen állok mindenre, ami jön, és a Megölt Bárány Vérének nevében megszabadulok minden gonosztól. Ámen."
Miután testben, lélekben, szellemben és szellemben meggyógyultál, a következő szentmisén, amelyen részt veszel, hálát adsz Istennek; Ebben a szentmisében, a szentáldozás pillanatában add életedet a Magasságosnak, és ajánld fel mindenedet szeretett Atyádnak, Istenednek.

Ajánljátok fel magatokat egészben Neki, és meglátjátok, hogy minden könnyebb lesz.

Én, Szent Rafael arkangyal, mint az egészség arkangyala, megadtam nektek a gyógyulásotokhoz szükséges eszközöket; hajtsátok végre mindazt, amit mondtam nektek, és meg fogtok gyógyulni, és szabadok lesztek küldetésetek teljesítésére.



A HÁROM FIÁTUS

ELSŐ FIATUS

Fohász: Én, mint Szent Mihály arkangyal seregéhez tartozó Katona, akit Ő irányít és akit Szűz Mária vezet, ebben az utolsó előkészületemet adom, mielőtt a Tudat megvilágosodásához megyek, a FIAT-omat a Legszentebb Szentháromságnak, meghajlok Krisztus Keresztje előtt és átadom Neki az Életemet, a projektjeimet és MINDENT, ami vagyok, hogy Ő vezessen engem és nem én vagyok, hanem Ő az, aki bennem él. Átadom az Atya Istennek MINDENT, ami vagyok, hogy Ő vigyázzon rám és megszabadítson minden gonosztól, és átadom magam a Szentléleknek, hogy Ő betöltsön engem az Ő Erejével, a Legszentebb Szentháromság közbenjárására megújítom és véghezviszem Üdvözítő Küldetésemet ebben a Végső Időkben. Ámen.

MÁSODIK FIAT

IMÁDSÁG: Mint a végidők apostola és a Mennyei Anya seregének harcosa, mostantól kezdve a Szentséges Szentségben szeretném a Második FIAT-omat a Szentháromságnak adni, odaadva MINDENT a lényemből, hogy ő elvehesse és azt tegye belőle, amit akar, hogy a Szentháromság betakarjon engem az Ő Nagyszerűségével és felkészítsen a Végső Küldetésemre. Ámen.

HARMADIK FIAT

IMA: "Én, (név), mint a Magasságos gyermeke, azért jövök, hogy átadjam Harmadik Fiatomat a Szentháromság előtt; és Tiszta és Gyermeki Szívvel átadom Neki MINDEN lényemet, hogy Ő elvehesse és azt tegye vele, amit akar. Átadom Neki MINDEN Akaratomat és MINDENT, amivel rendelkezem, hogy többé ne én éljek, hanem Jézus Krisztus, aki bennem él; és így, megsemmisítve magamat a Legszentebb Szentháromság előtt, felöltözöm a Szentlélek Erejével, hogy véghezvihessem dicséretes Küldetésemet ezekben a Végidőkben". Ámen.