2012. december 10., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

A Szentlélek tüzét mindenki érezni fogja a szívében
 
2012. december 9. vasárnap, 19:00
Drága szeretett leányom, nem szeretném megijeszteni követőimet, inkább arra vágyom, hogy bebizonyítsam azt a Szeretetet és Együttérzést, melyet a Szívemben tartogatok minden férfi, nő és gyermek számára.
Isten minden egyes gyermeke iránt érzett Szeretetem miatt – beleértve azokat is, akik visszautasítják Isten Igéjét – szeretném őket beborítani Irgalmasságom Lángjával.
Legyetek mindnyájan felkészülve, mert a világban hamarosan tanúi lesztek Isten Hatalmának és Isteni Beavatkozásának, amikor Ő tizenöt percre mindent meg fog állítani.
A Szentlélek tüzét mindenki érezni fogja a szívében
Azok számára, akik a kegyelem állapotában vannak, ez, az öröm, a szeretet és az Irántam, Jézusotok iránti könyörület érzése lesz.
A bocsánatos bűn állapotában lévőknek mondom: ti a tisztítótűz fájdalmait fogjátok érezni, de hamar meg fogtok tisztulni, és azután mélységes békét és szeretetet éreztek majd a szívetekben Irántam.
Azoknak mondom, akik halálos bűnben vagytok, hogy olyan nyomorúságot és fájdalmat fogtok megtapasztalni, mintha elmerültetek volna a Pokol tüzében.
Néhányan, akik a bűn ezen állapotában vannak, könyörögni fognak megbocsátásomért és azért a kegyért, hogy szüntessem meg belső szenvedésüket. Ezt meg fogom adni nektek, ha igaz megbánásra találtok a szívetekben, és elfogadjátok, hogy bűneitek fájdalmas sebet és gyötrelmet okoznak Nekem, mivel megbántják Istent.
Aztán ott lesznek azok a szegény szerencsétlen lelkek, akik leköpnek majd Engem, harcolnak Ellenem és hátat fordítanak Nekem. A rémület, melyet érezni fognak azért lesz, mert a Sátán megfertőzte a lelküket.
Ők nem lesznek képesek a fájdalmat elviselni, amikor Világosságom tanúi lesznek és a Sátán ölelésébe rohannak, akinek a sötétsége lesz a vigasz számukra.
Végül ott lesznek azok is, akik hirtelen fognak meghalni attól a sokktól, amit megtapasztalnak. Kérlek, mindennap imádkozzatok ezekért a lelkekért, mert imáitok a Királyságomba való belépést nyerhetik el számukra.
Ez a legnagyobb csodák egyike, mely valaha is adatott Isten gyermekei számára.
Megnyilatkozásom számotokra, ez alatt az esemény alatt, fel fog ébreszteni benneteket arra a tényre, hogy hamarosan megvalósul azon Ígéretem, miszerint visszajövök az emberi faj megmentésére, hogy az előttük álló Dicsőséges életet örökölhessék.
Jézusotok