2023. április 24., hétfő

Második misztikus látomás, amelyet egy nagyon jámbor kolumbiai apáca kapott

 

Radio Rosa Mystica (Kolumbia) - Második misztikus látomás, amelyet egy nagyon jámbor kolumbiai apáca kapott, és 12 oldalas PDF dokumentum a nagyon szeretett XVI. Benedek pápa posztumusz tanúságtételéről - jegyzet egy lélek által - MaryRefugeOfSouls (MaryRefugeOfSouls)
2023. ÁPRILIS 24. / EGY LÉLEK

2023. április 24., hétfő
Szent Anyánknak, Máriának szentelve


Áldás drága szeretteink,

Ebben a blogbejegyzésben én, "egy lélek", három dolgot szeretnék bemutatni nektek, e prófécia blog, MaryRefugeOfSouls szeretett követőinek, megfontolásra és megkülönböztetésre.

Először is,
egy nagyon kedves barátom, akinek szíve tiszta aranyból van, készített egy 12 oldalas PDF dokumentumot drága szeretett Szentatyánk, XVI. Benedek pápa posztumusz tanúságtételéről. A link alább található, így szabadon letöltheti a dokumentumot személyes használatra és szabadon megoszthatja másokkal. Mint sokan talán emlékeztek, nemrégiben közzétettem egy linket ennek a magánkinyilatkoztatásnak az angol fordításához, amelyet spanyolul adott egy nagyon jámbor kolumbiai (latin-amerikai) kolostorban élő, klastromba zárt apácának.
A posztumusz tanúságtételben XVI. Benedek pápa szent életéről, szent pápaságáról és szent haláláról beszél. És különösen XVI. Benedek pápa újra megerősíti, hogy ő volt Szent Katolikus Egyházunk utolsó igazi, törvényes pápája, és hogyan írt egy enciklikát, amelyben 2022. március 25-én, Nagyboldogasszony ünnepén, 2022. március 25-én pápaként utolsó pápai cselekedeteként  kinyilvánította Szűzanyánkat, Máriát, Minden Kegyelem Szószólójának, Társmegváltójának és Közvetítőjének, amelyet később ellenségei elégettek. Leleplezi a Ferenc pápa (Bergoglio) néven ismert emberrel kapcsolatos csalást, valamint a katolikus egyház feletti uralkodásával kapcsolatos valódi szándékait és motivációit. Végül XVI. Benedek pápa feltárja, hogyan halt meg igazi keresztény mártírként a száműzetés utolsó napjaiban a Vatikán területén.

https://petersziklaja.hu/xvi-benedek-papa-beszel-az-orokkevalosagbol/

Másodszor, drága szeretteim, szeretnék megosztani mindannyiótokkal egy utólagos látomást, amelyet ez a nagyon jámbor kolostorba zárt apáca kapott Kolumbiában. Ezt a misztikus beszámolót kegyesen megkaptam ugyanattól a legkedvesebb barátomtól, aki nagylelkűen elkészítette mindannyiótok számára XVI. Benedek pápa posztumusz tanúságtételének 12 oldalas PDF formátumát. Ezt a misztikus beszámolót a blogbejegyzés lejjebb olvashatjátok.

És harmadszor, újra megosztom egy prófécia-összefoglaló linkjét, amelyet eredetileg néhány évvel ezelőtt, a MaryRefugeOfSouls blog kezdeti napjaiban készítettem. Meghívlak benneteket, hogy olvassátok el ezt a prófécia összefoglalót, mivel segít megmagyarázni a szabadkőműves templom / egy világvallás egyház eredetét, amiről a nagyon jámbor kolumbiai apáca tanúskodik misztikus látomásában Ferenc pápával (Bergoglio) kapcsolatban.
Mivel úgy tudom, hogy egy jövőbeli pillanatban a Vatikánt hatalmas tűz fogja elnyelni, ami szerintem Isten tökéletesen igazságos ítélete, hogy a hamis próféta és az antikrisztus ne gyalázza tovább Szent Péter székét. És így a helyére egy nagy, egy világvallású egyház fog épülni Rómában, sok titkos szabadkőműves és okkult jelbe és szimbólumba öltöztetve, stb.
Az ilyen próféciákat Isten kinyilatkoztatta az Igazság Könyvében, amelyet a 7. küldöttnek, Mária Isteni Irgalmasságnak adott.
Ezért az alábbiakban megadom a prófécia összefoglaló linkjét azoknak, akiket érdekel, hogy elolvassák.

Isten áldjon benneteket,
egy lélek

INGYENES PDF LETÖLTÉS:
EGY KOLUMBIAI APÁCÁNAK ADOTT MAGÁNKINYILATKOZTATÁS.
XVI. BENEDIKTUSZ PÁPA 12 OLDALAS POSZTUMUSZ TANÚSÁGTÉTELE

https://maryrefugeofholylove.files.wordpress.com/2023/04/private-revelation-posthumous-testimony-of-pope-benedict-xvi-in-february-2023.pdf

FORRÁS:
2023. április - Nagyon fontos magánkinyilatkoztatás - Szentatyánk, XVI. Benedek pápa - Szent élete, szent pápasága és szent halála - Kísérő jegyzet egy lélek által - MaryRefugeOfSouls.
https://maryrefugeofsouls.com/2023/04/21/april-2023-very-highly-important-private-revelation-our-holy-father-pope-benedict-xvi-his-holy-life-his-holy-pontificate-and-his-holy-death-accompanying-note-by-a-soul-maryrefugeofsouls/

Prófécia összefoglalása - Új templom épül Rómában a fenevad számára (Az Igazság Könyve - Mária Isteni Irgalmasság)
https://maryrefugeofsouls.com/the-great-tribulation/prophecy-new-temple-will-be-built-in-rome-for-the-beast-book-of-truth-maria-divine-mercy/

MAGÁNKINYILATKOZTATÁS
Fordítás: Radio Rosa Mystica Kolumbiában.
Apáca Kolumbiában: XVI. Benedek pápa utáni 2. látomásának szövege

A kolumbiai apáca a 2. látomásának szövege:

"Láttam magam belépni egy nagyon nagy templomba, és a bejáratnál három ajtó volt: Egy nagy központi ajtó és két oldalsó ajtó. Beléptem a templomba, amely úgy nézett ki, mint egy nagy bazilika, felöltözve a vallásos ruhámba.
Belül nagyon kellemetlen, büdös, rothadó szag terjengett, és minden piszkosnak tűnt. A padlón szemét volt, nem voltak szentek képei, csak a mennyezet és a falak voltak szépen festve, de a falon freskókat kezdtem látni az idők végezetéről, ahol démonok viszik a haldoklókat a pokolba,

Aztán láttam egy tömeget, akik arra vártak, hogy beléphessenek a gyóntatószékbe, de minden egyes ember mögött egy démon állt, aki megakadályozta őket abban, hogy meggyónják bűneiket, azonban egy angyal hívta őket gyónni, miközben a démonok suttogtak nekik, hogy ne tegyék ezt.
A gyóntatószékben a gyóntató aludt.

Ezután a főoltárhoz sétáltam. Oldalt két használaton kívüli, elhagyatott oltárt láttam, és amikor a főoltár elé értem, a szag émelyítő volt. Kerestem a tabernákulumot, benne a Szentséggel, hogy imádjam, de nem volt ott. Kerestem egy helyet, ahová leülhetek, hogy imádkozzam a rózsafüzért, de nem volt ott a Boldogságos Szűz ábrázolása, alul csak egy kereszt volt, a megfeszített nélkül. Aztán hallottam egy harangszót, hogy hívják az embereket a misére, és nagy tumultusban érkeztek, sok böjtölő volt élénk színekbe öltözve, táncoltak, mintha ünnepi hangulatban lennének, mások rágógumit ettek, mások dohányoztak. Mindannyian a mámor állapotát tükrözték, minden korosztályból, arrogáns nők, akik a kórusban ültek, nők, akik abortuszt gyakoroltak, szűk nadrágot viseltek és közönségesen öltözködtek, aztán gyerekek léptek be, hiányos öltözetben, aztán emberek, akiknek a nemét nem lehetett megkülönböztetni, mindannyian úgy haladtak előre, mint a gyíkok, voltak idős nők is, akik kutyáikkal és macskáikkal léptek be, jól illatozva.

Megkérdeztem magamtól: Hol vagyok?

Aztán láttam belépni egy püspököt, aki egyszerű mitrát viselt, díszítés nélkül, gyűrött habitusba öltözve, ami olyan volt, mint egy rossz rongy, és mögötte két papot, akik a klerikusi ruhát viselték, de a ruhájuk valami rongy volt, mint egy hálóing.
A parókián meztelen lányok táncoltak, mint a pillangók, és a püspök és a papok örültek, hogy így látják őket.
Az oltár terítő nélkül volt, egy régi faragott faoltár, romlott állapotban.
A püspök Bergoglio volt. Nagyon örült, hogy az asszonyai az oltárnál táncolnak. Egy nagy füsthegy szállt ki mögüle, és láttam, hogy pokoli lénnyé változik, az arca ijesztő lett, a szemei feketék és csillogóak. Nagyon ijesztő volt. Mindig huncut mosolya volt. A mise közepén néhány erősen öltözött bíboros több pap kíséretében. Valamiféle vastag kalapács volt a kezükben, és elkezdték ütögetni a falakat, és mintha mindent el akartak volna pusztítani. Sok pap lépett be a templom három ajtaján. 
A templom három ajtaján sok pap lépett be. A jelenlévő bíborosok mondták nekik, hogy hol pusztítsanak. Megrémültem. A háttérben zene szólt, mintha buli lett volna. A beszédük zavaros volt.
Az apáca látta az összes papot kalapáccsal a kezében, ahogy a szabadkőművességben a mesterek szokták vezetni a gyűlést.
A látomás megmagyarázza nekünk, hogy a szabadkőművesség ügynökei beszivárogtak az egyházba.
Bergoglio folytatta a misét, nem törődve azzal, hogy mi történik.
Amikor felemelte a Szentostyát, az oltár előtt megnyílt a mélység. Egy nagy repedés keletkezett a földön, és mindent elnyelt. A pusztulás ereje elnyelte az egész templomot, a templomban lévő félmeztelen lányok ebbe a mélységbe zuhantak, valamint mindazok, akik azon a helyen misére jártak. Sikolyokat kezdtem hallani minden oldalról. Olyan volt, mintha földrengés lett volna a templomban, az ajtók és a falak megremegtek. A bíborosok és a papok a kezükben lévő kapával a pokolba zuhantak. A padok, a falak a mélységbe omlottak. Minden zűrzavarrá és rémületté vált. Láttam, hogy Bergoglio megkövült, és a Szentostya kiesett a kezéből, és az oltár fölé lógott, Bergoglio pedig élve zuhant le a mélységbe.
Nagyon féltem.
Néztem az Oltáriszentséget, amely ragyogott, tele volt fénnyel, és a levegőben lógott.
Krisztus győzni fog magán az oltáron, és Ő fogja legyőzni Bergogliót az Ő szent jelenlétével, valamint az összes szabadkőműves, homoszexuális és pachamama-imádó lényt, akik beszivárogtak az Egyházba, hogy elpusztítsák azt.
Az Egyházban minden elpusztult, semmi sem maradt, és az emberek mind élve mentek le a földön megnyíló mélységbe. Ezután a földön megnyílt nagy hasadék zajosan bezárult, és olyan volt, mint egy kattanás, ami úgy hallatszott, mint amikor egy ajtó kulcsra záródik.
Kiáltásokat, káromlásokat és Isten szidalmazását hallottam. Bergoglio hangja, amelyet elnyelt a pokol, nem hallatszott többé.
Teljes csend... Csak a fölöttem lévő szent sereg ragyogott, és én egyedül voltam.
Nem érintett meg a mélységnek ez a nagy katasztrófája, és imádtam az én Uramat, és hallottam az Úr hangját, amint azt mondja:
"Az én Egyházamat az Eucharisztia és a Szent Rózsafüzér fogja megmenteni, és a pokol erői nem fognak győzedelmeskedni felette"."

ÁMEN.

 

Üzenet húsvét utáni 3. vasárnap

2023. április 23.

 

Fehér Keresztek százezrei állnak előttem és a Nagy Fehér Kereszt áll az égen. A keresztből erős fehér fények áradnak, mintha szikrák lennének. Ezek a fények felém jönnek, egy fehér utat alkotva.

A Kereszt elöl megnyílik és sok angyal jön előre és Jézus egy arany szekéren jön, de Ő tartja a gyeplőt. A lovak tiszta fehérek és Jézus mögött sok Szent lassan sétál. És úgy tűnik, mintha egy sor apostol lenne, és mögöttük sok sor Szent - mind papok.

Jézus nagyon királyi öltözékben van, gyönyörű koronával. Ez a pápai korona. A keresztek között sok-sok Szent van. Ők azok, akik a közeljövő szentjei lesznek.

Szent Mihály és a három szeráf angyal, akik mindig velem vannak, üdvözlik Urunkat. Jézus leszáll a kocsiról, és az eltűnik. Jézus belépett a szobámba, és 15 lábnyira van tőlem.

Jézus a kereszt jelét teszi. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. +

Üdvözöllek benneteket. Ma azért jöttem, hogy bemutassam nektek és a Szent Anyaszentegyháznak egy új ünnepet, az ún:

 

JÉZUS, A MESSIÁS, A KIRÁLYOK KIRÁLYA, AZ ÚJ SZENT KORSZAK FELÉ VEZETŐ ÚT.

 

És én megáldom. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen + .

 

Minden léleknek, aki a 48 órán belül meghal, megadom az Üdvösséget. És azoknak, akik a tisztítótűzbe kerülnek, gyors szabadulást ígérek azoknak, akiknek szükségük van a lelkük megtisztítására - és minden csecsemőnek, aki megfogant, belépést a Mennybe, hogy az Angyalok Kórusában lehessen. És segíteni fognak azoknak az anyáknak, akik elhagyják őket. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Tudom, hogy nehéz volt számotokra és sok gyermekünk számára, mert ti viselitek a világ terhét, mert ti vagytok azok a lelkek, akik jóvátételt nyújtanak azokért a lelkekért, akik elhagyták Isten oldalát, és azokért a lelkekért, akik a földi utat követték, de megfeledkeztek Szent Akaratomról, amely az egész emberiség megmentése.

Ma úgy jövök, mint minden gyermekem Pápája, az Utolsó Pápa fényében a Szent Szűz Anyaszentegyházért. Gyermekeim, ahogy körülnézek a világban, látom, hogy az emberiség nagy sötétségben van, ami a szélesre tárt szakadékba vezeti őket. Jelenleg más kiváltságos lelkekhez beszélek. A legtöbbjük már nem ad nyilvános üzeneteket, kivéve néhányat, de újra megnyitottam a hangjukat, hogy megismételjék az emberiségnek szóló Könyörgésemet, mielőtt bezárom az ajtót, és Igazságos Kezem az emberiségre sújt.

Igazságosságom egy része máris leesett, ahogy láthatjátok, az USA-t sújtó sok tornádó révén. De sok ország fogja megkapni a közelgő büntetések nagy részét, kezdve a Közel-Kelet országaival. Szudán már elkezdődött, de a szomszédos országok, Algéria, Egyiptom, Libanon, Izrael és Palesztina, Irán és Szibéria, Arábia és Jordánia, Marokkó és még sok más ország is nagy csapást fog kapni - ahogyan a Közel-Kelet sok országa tervezi Spanyolország és Franciaország lerohanását.

Arra kérem az európai nemzeteket, hogy készüljenek fel, mert Oroszország azt tervezi, hogy sok vezető meglepetésére megszállja a Szabad Európát.

Anglia, amely Károly király koronázásának ünnepére készül; készüljetek gyermekeim, ez lesz a nagy megpróbáltatások kezdete e nemzet számára. A világ minden királyi házának fel kell készülnie, mert nagy büntetések jönnek országaikra.

Az Oroszország határához közeli országoknak fel kell készülniük, és Putyin elnöknek abba kell hagynia az ukrán országgal szembeni agressziót, és vissza kell vonnia az Európa lerohanására vonatkozó döntését, mert nagy büntetés jön Oroszországra, mert szövetségeseik, Kína, először csak segíteni fognak - de megtámadják Oroszországot.

Imádkozzatok drága gyermekek, mert egy nagy büntetés fog jönni a világra egy üstökösön keresztül - még akkor is, ha Oroszország és Kína Európa és India egy részét meg akarja semmisíteni, ami nagy szenvedéseket fog okozni Ázsia országainak.

Ausztrália, Kína felől támadás fog érni benneteket, és most fel kell emelnetek a célt, hogy kiépítsétek a haditengerészeteteket és a katonaságotokat. Azt hiszitek, hogy az USA a segítségetekre fog jönni - de hisztek egy mítoszban, hogy - ez lehetséges, de valójában az a helyzet, hogy az USA-t Kalifornián és Hawaiin keresztül fogják megtámadni - és ez nagyon hamarosan megtörténik, mert Olaszországot nagyon hamarosan elfoglalják.

Gyermekeim, gyermekeim, kérlek benneteket, hogy nagyon figyeljetek, mert a Sárkánynak és a Medvének tervei vannak arra, hogy átvegye az egész világot, és egy rövid időre lehetővé teszi a gonosznak, hogy uralkodjon, de Utolsó Helytartóm és a Szenvedő Egyház erőteljes keze és imái által az Én Győzelmem gyors és pusztító lesz.

A kommunizmus gonosz zászlaja nagyon hamar porig fog égni, és Szent Helytartóm és Egyházam zászlaja fog uralkodni.

Arra kérem a világ minden gyermekét, aki hallja Hangomat, hogy imádkozzon minden nap 3 Üdvözlégy Máriát Szent Anyám diadaláért a démonok és gyengeségük felett most.

Imádkozzatok Japán gyermekeim, mert nagy pusztítás közeledik földetekre. Forduljatok Hozzám, hogy Irgalmasságom elnyelje az egész népet. Ennek az az oka, hogy az emberek félretettek Engem és Szent Anyámat, Máriát. Forduljatok Hozzánk most, amíg még van időtök. Nagyon szeretlek benneteket.

Amerika drága gyermekei, arra kérem mindannyiótokat, hogy imádkozzatok, mert több mint 100 látnokot küldtem földetekre. Kérlek, hallgassátok meg őket most. Megáldalak benneteket.

Dél-Amerika gyermekei, Országaitok most szenvednek, mert sokan eltévedtek, elfelejtették a Hitüket. Fordítsátok utatokat a Fény felé, amíg még van időtök.

Brazília és Argentína, ne adjátok fel hiteteket, hanem higgyetek Isten Jóságában. Imádkozzatok édes gyermekeim, mert nagy hullámok érkeznek a partjaitokhoz nagyon-nagyon hamarosan, mivel egy aszteroida fog becsapódni az óceánba és nagy pusztítást fog okozni.

Ausztráliai gyermekeim, ti még mindig bezártátok szíveteket, de hamarosan ez meg fog változni, mivel többszörös büntetés fog érni benneteket.

Szent Andronikosz, a püspökök szentje.

Szent Anyátok különleges áldást küld. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.+