2014. augusztus 8., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Szavam – amint azt mondani fogják – oly sok megbotránkoztatást okoz, hogy politikailag helytelennek fogják azt tartani


2014. augusztus 7. csütörtök 23:40

Drága szeretett leányom, ha nem lennék Türelmes, Büntetésem most azokat az igazságtalanokat sújtaná, akik Földi Egyházamat ostorozzák.

A Kereszténység elleni gyűlölet háromféle módon sújt benneteket. Az első a világméretű hitehagyás, amelyet bosszúállóim okoztak, akik abba a megtévesztésbe vezetik a világot, hogy utasítsanak el mindent, ami Tőlem származik, Engem pedig dobjanak egy kietlen vidékre, hogy az enyészet martaléka legyek. A második, a racionalizmus és az ember által Szavamra gyakorolt zavaró beavatkozása miatt jött létre, melyet Szavam tudósai terjesztenek, akik nem az Igazság Lelkével vannak eltelve, hanem saját önelégültségükkel, amelyet a gőg táplál. Mivel ők annyira jártasnak hiszik magukat, új értelmezéseket fognak adni Tanításaimnak, és át fogják alakítani mindazt, amit tanítottam, hogy saját önző igényeiket kielégítsék. És aztán ott vannak azok, akiknek kőből van a szíve – hideg, érzéketlen, s tele Irántam való mély és heves gyűlölettel, és mindazok iránt, akik Keresztény voltukat nyíltan gyakorolják.

Az ördög hatása olyan sokféleképpen nyilvánul meg, hogy az ember egyedül képtelen lesz ellenállni azoknak a követeléseknek, amelyeket ez a három csoport vele szemben támaszt, akik megpróbálják megállítani őt Isten Igazságának a hirdetésében. Szavam – amint azt mondani fogják – oly sok megbotránkoztatást okoz, hogy politikailag helytelennek fogják azt tartani és így elsődleges okként ez lesz megnevezve, hogy gyökeresen megváltoztassák a Kereszténység arculatát.

Csak az egyszerűek, azok az emberek lesznek hűek Hozzám, akik olyanok, mint a kisgyermekek, mert a többiek túlságosan el lesznek foglalva azzal, hogy végrehajtsák az Igém értelmezésére vonatkozó változásokat.

És ez idő alatt, a papok, akiket arra hívtam, hogy tanúságot tegyenek az Igazságról, előkészületeket fognak tenni az Igazság megőrzése érdekében.

Az Igazság elrejtése rettenetes sötétséget fog hozni; annak megváltoztatása, Keresztre feszítésem megcsúfolása. Az Igazság egy új helyettesítőjének a bemutatása, az Engem való teljes megtagadás. Mégis, ennek a legnagyobb elkövetői azok lesznek, akik a Rólam való ismeretükkel büszkélkednek – az ő maszkjuk a hamis szentség, éppen ezért a szavaik és tetteik soha nem fognak Hozzám vonzani benneteket, mert a Szentlélek nem lesz jelen a lelkükben. Amikor a Szentlélek nincs jelen, akkor ők –Szavam ezen árulói – a sötétségbe fognak másokat vonni, akik hazugságaikat lelkesen át fogják ölelni. Mindezek a hamisságok a gonosz jelét fogják magukon viselni – a gőg jelét –, mely a sivatag kapuja. Amint ez a kapu kinyílik, minden más gonoszság át fog áramlani rajta, és mindazok lelke, akik megadják magukat az eretnekségnek, sivárrá fog válni.

Az Igazság nélkül egy olyan világban fogtok élni, ahol semmi olyat nem fogtok hallani, ami békét hozna nektek. Jelenlétem Fénye nélkül, a nap nem fog ragyogni – eltompul és elbágyad, és aztán köddé válik, mígcsak a halandó ember keze nem fogja elhozni a fényt úgy, hogy azok, akiknek szemük van, de nem hajlandók látni, többé már nem fognak látni, míg azok, akik láttak és elfogadták Isten Lelkét, továbbra is látni fognak.

Jézusotok

Egy rövid tudósítás Új Babilonból

"Az elmúlt években több amerikai egyetem önálló szexuális kisebbségnek ismerte el a transzneműséget. Egyes bölcsészkarokon a hallgatóknak lehetőségük van rá, hogy ne csak a hagyományos nőnemű avagy hímnemű személyes névmásokkal hivatkozzanak magukra, hanem nyelvtanilag semleges kifejezésekkel is. Egyetemek tucatjában – egyebek között a Harvardon, a Stanfordon, a Duke-on és a Yale-en – a diákok egészségbiztosítása már fedezi a nemváltó műtét költségét."