Furcsa, arab szokásokhoz nem igazán passzoló dolgokra figyeltek fel a szíriai kormányerők, miután egyre-másra tisztítják meg a falvakat-városokat a terroristáktól.
Házakba-lakásokba behatolva, lemeztelenített női holttestekre bukkantak. Ez pedig-márminthogy a nők meztelenül legyenek akár élve akár holtan-” tájidegen” dolog. Néhány napig nem is tudták mire vélni a dolgot. Azt látták, hogy a lányokat-asszonyokat megölték. És azt, hogy lemeztelenítették őket.
Két nap után rájöttek az újsütetű szokás nyitjára. A ruháikért végeztek a nőkkel. Innentől kezdve adódott a feladat. Az utakon bolyongó nőket kell ellenőrizni.
nőinőinőinőinőinőinőinői
Nem csalódtak! Az utóbbi két napban hatvannégy ISIS-bérgyilkost fogtak el, akik női ruhákba bújva próbáltak meg eliszkolni a végzet elől. Nem egy közülük még meg is beretválkozott az ügy érdekében. Rövid nemazonosítás után onnan helyből indultak áldozataik után. Mindegyiküknek jutott egy rövid sorozat, +egy golyó a tarkóba. Nehogy letévedjenek Allah hős harcosai a Paradicsomba vezető útról. Még női göncökben sem!

http://www.balrad.com/2015/10/15/maszkabaloznak-sziriaban-a-hoherok/