2014. január 3., péntek

Miért is van szükség erre a számvetésre?

Miért is van szükség erre a számvetésre?
Már az összehasonlítás is vérlázító... (rocksztár)!

Ismét azt kérdezem, hol van itt szó Jézus Krisztusról, a mi Urunkról?
Ez már a tökéletes bálványimádás, az ember imádata!!!

Ferenc pápa jobban teljesít, mint egy rocksztár


Pápasága eddigi kilenc hónapja alatt több mint 6,6 millió ember vett részt Ferenc pápa nyilvános vatikáni szereplésein - közölte csütörtökön a Pápai Ház Prefekturája. Ez csaknem háromszorosa annak a tömegnek, amelyet elődje, XVI. Benedek vonzott 2012 egészében.

Pontosan 6 millió 623 ezer 900 olasz és külföldi vett részt 2013-ban a Ferenc pápával való különböző találkozókon a vatikáni audienciateremben és a Szent Péter téren tartott általános audienciáktól a liturgiai szertartásokig.

Az adatok szerint - amelyeket az egyházfő személyes titkárságaként működő Pápai Ház Prefektúrája hozta nyilvánosságra - Ferenc pápa a március 13-i megválasztása óta tömegeket vonzott a Vatikánba. Harminc általános audienciát tartott, s ezeken 1 millió 548 ezer ember vett részt. Az egyéb pápai kihallgatásokon 87 ezer személy vett részt. A Szent Péter bazilikában és a Szent Péter téren tartott liturgikus szertartásokon 2 millió 282 ezer hívő volt jelen. További 2,7 millióan a Ferenc pápa vezette Mária-imákat hallgatták meg, a vasárnap és ünnepnapokon tartott Angelust és Regina Coelit.
 

 
A Pápai Ház Prefektúrájának adatai becslések és nem számítják mindazokat, akik az audienciákra kérhető ingyenes jegyek nélkül hallgatták, látták Ferenc pápát, mivel például a Szent Péter téren kívül álltak. Nem számolták azt a több millió embert sem, aki az egyházfő tavaly nyári brazíliai útján találkozott a pápával a Rio De Janeiró-i Ifjúsági Világtalálkozón, vagy Lampedusa szigetén vagy az Assisi városában tett látogatásán.


A "Bergoglio-effektus", vagyis Ferenc pápa népszerűsége még a Vatikáni Múzeumok látogatottságát is növelte, mintegy 5,5 millió látogatóval zárták a tavalyi évet. Ezt Antonio Paolucci, a Vatikáni Múzeum igazgatója rekordnak nevezte.

Még egyszer az évbúcsúztatóról

Végignéztem a kínlódó tömeg karneválját, a Vörösmarty téren kialakult pánikot,ami csodával határos módon nem végződött emberhalállal. Ahogy olvashattuk a hírcsatornákon, minden eddigi rekordot megdöntött a toxikológiára bevittek létszáma. Ők kábítószer túladagolás és alkoholmérgezés gyanújával lettek beszállítva. Zacher Gábor saját szavait idézzük:"befosva, bevizelve a hányadékukban fuldokolva kerültek az intézetbe, önkívületi állapotban". A teljesség kedvéért eláruljuk azt is, hogy javarészt gyermekkorúakról és fiatalkorúakról van szó. Ez volna az államilag levezényelt szilveszteri ünnep? A demokrata söpredék csak ezt tudja felkínálni szórakozás címén? A fiatalok alternatíva hiányában az ilyen züllés mocskában toporzékolnak. Miért nem kapnak más lehetőséget? Ennek pedig, mint tudjuk borzalmas következményei lehetnek. Masszív alkoholistákat és drogfüggőket akarunk jövő generációnak? Sok dologtalan semmirekellőt?
Hídfő.net | Még egyszer az évbúcsúztatórólEgy buzgó irodalomtagozatos megfáradt a Móra-kötet olvasása közben, január 1. hajnalában
Kerülgetem a hányásokat és a vizeletet az utcán, amennyire tudom. Közben eszeveszett trombitaszó alatt, szeméthegyeken keresztül kerestem a menekülési útvonalat, nehogy letaposson a megvadult, részeg embertömeg. Minél több ember van, annál több rosszarcú, láthatóan nem bérből és fizetésből élő, roma származású bukkan fel. Megjelenésük nem a jószerencse jele, úgyhogy néhányan arrébb húzódnak. Ameddig bírnak a nyomakodásban. Kiskorúak vedelik üvegből a pezsgőt, cigarettáznak és ölelgetik egymást, nemtől-kortól függetlenül. Ilyen ocsmány, állatias kéjelgés lehetett a woodstocki hippi-fesztivál. Ott is és itt is a tudatmódosító szereké a főszerep, amik kiteljesítik a bűn orgiáját. Az egész haláltáncot áthatja a sátáni, "carpe diem!" életérzés. A nagy ölelkezések és csókok láttán, kíváncsi lennék arra, hányan kerültek a nemibeteg gondozóba, súlyos fertőzésekkel. Mert itt volt aztán mindenféle ünnepelni vágyó, a faluról Budapestre költözött, alig húszéves lánytól kezdve a jamaikai négerig. De hát így kell búcsúztatni az óévet, mint egy nagy család, egy nagy hippi-közösség. Szeretni kell egymást, mert tombol a fasizmus, a nácik bármelyik pillanatban rájuk rúghatják az ajtót!      Ezek a modern hippi-közösségek nem a fasizmust, hanem a rendet gyűlölik. Ennek minden jele rájuk van írva. A gondolkodásuk teljesen beteg, javarészük sajnos menthetetlen. Miközben elhitetik velük, hogy szabadok, csak felhasználják őket a szennyes világ tovább torzítására. Ez a generáció az, ami antiszociális viselkedésével egyértelműen üzen számunkra, hogy a demokrácia útja egyenesen a halálba vezet. Persze ezt ők nem tudják, de kell egy olyan rendszer ami majd megtanítja nekik. Meg kell menteni őket is, akkor is ha szükségszerűen fájdalmas lépésekkel is jár.
Balassa Viktor

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

A négyből hárman meg fognak Engem tagadni





2014. január 2. csütörtök, 20:40
Leányom, szinte már elérkezett hozzátok az az idő, amikor a Kilétemről való minden nyilvános elismerés csupán egy halvány pislákolás lesz a gyertya kanócán, amely szinte már teljesen elégett.
Azok, akik azt mondják, hogy Tőlem valók, csak keveset fognak beszélni Rólam. Azok, akik Hozzám hűségesek, meg fognak rémülni, amikor látni fogják azt a sok embert, akik majd meg fognak Engem tagadni. Az az idő, amikor a hívők el lesznek választva azoktól, akiket súlyos tévedésbe visznek, szinte már elérkezett. Az eljövendő napokban a vakok, a süketek és azok, akik továbbra sem lesznek éberek Isten Igaz Szavára, milliárdokba fognak tömörülni és egy hamis tant fognak elfogadni, mely nem Tőlem való.
Amikor a hitvallás egy új formájának a megújításáról hallotok beszélni, ami a bérmálás szentségének egyféle változata lesz, akkor tudnotok kell, hogy ez egy emberi alkotás. Ennek semmi jelentősége sem lesz a Szemeimben. Ezt a hamis próféta fogja bemutatni globális tervének a részeként, hogy egyesítse az összes vallást a világon. Istenségemet félre fogják söpörni. Szavamat elfelejtik és eltemetik, s közben Tanításaimat azért fogják elferdíteni, hogy rákényszerítsék a híveket egy úgynevezett új formájú evangelizáció elfogadására.
Az Én Igém mindazonáltal továbbra is élni fog, mert azok, akik megmaradnak Egyházamban, amely a kezdetektől volt megalapítva, nem fognak megtagadni Engem. A négyből hárman meg fog tagadni Engem. Csak az Én Maradék Egyházam fog Hozzám ragaszkodni és fogja megtartani a Szavamat, de sokan közülük össze lesznek zavarva. Ezek a szegény lelkek, akik megmaradnak Egyházamban, amikor azt az új tan hatalmába keríti, nem fogják tudni, hogy kihez forduljanak. Nekik a következőket mondom: legyetek erősek; legyetek határozottak. Ne tagadjatok meg Engem. Imádkozzatok, hogy vezesselek benneteket, és továbbra is szolgáljatok Engem, ahogyan azt mindig is tettétek. Amikor azok, akik azt állítják, hogy mindenki – az összes vallás – javát szolgálják, azt kérik tőletek, hogy tagadjatok meg Engem, fordítsatok hátat nekik, mert arra fognak kérni benneteket, hogy öleljétek át a pogányságot, amelyet a Kereszténység öltözékében fognak álcázni.
Amikor ezek a csalók – Isten ellenségei –- a saját rangfokozatukon belül megszállják Egyházamat, Atyám egy szörnyű büntetést fog küldeni. Ő ki fogja zökkenteni egyensúlyából a világot, és egyetlen férfi, nő és gyerek sem lesz képes, hogy figyelmen kívül hagyja ezt a megrázkódtatást. Amikor ellenségeim Misztikus Testemet megtámadják, nagy kárt és zűrzavart fognak okozni, és sokakat el fognak téríteni az Igazságtól. De ők soha nem fogják tudni elpusztítani Egyházamat, mert Maradék Hadseregem soha nem fogja elhagyni az Igazságot vagy engedni a kényszernek, hogy esküt tegyen a Sátánnak és ügynökeinek.
Most sok háború fog kiterjedni, és a viharok meg a földrengések is gyakoribbak lesznek, amíg csak Atyám Haragjának mennydörgése mindenütt érezhető nem lesz.
Ellenségeimnek, akik köztetek járnak és félrevezetik Egyházamat, tudniuk kell a következőket: Én soha nem fogom megengedni nektek, hogy győzedelmeskedjetek azon lelkek fölött, akikért az Életemet adtam. Büszkeségetek (arroganciátok) rövid életű lesz, gonosz cselekedeteitek meg lesznek állítva, és azon próbálkozásotoknak, hogy fájdalmat okozzatok az általatok kiszemelt lelkeknek, hirtelen véget lesz vetve. Ti soha nem fogtok felemelkedni Isten Szava ellen a nélkül, hogy az Isteni Beavatkozás le ne sújtana rátok. Az ördög iránti hűségetek katasztrófába fog torkolni mind számotokra, mind pedig azok számára, akiket sikerül megtévesztenetek. Amikor a Sátán iránti hűségetekkel büszkélkedve próbáltok a Mennyország kapui felé haladni, akkor ti le lesztek kaszabolva, megláncolva és a mélységbe lesztek dobva anélkül, hogy bármilyen Irgalomban részetek lenne.
Most menjetek, mindnyájan, akik tanúi vagytok ezeknek a dolgoknak, amelyek most jönni fognak, és legyetek mindenkor éberek. Nektek továbbra is szolgálnotok kell Engem, mert csak egyetlen Mester létezik.
Jézusotok