2012. december 18., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

A halál hatalma meg fog semmisülni az emberiség felett
 
2012. december 17. hétfő, 12:15
Drága szeretett leányom, eljövetelem napja, hogy visszaszerezzem Örökségemet, melyet Atyám ígért Nekem, hirtelen fog bekövetkezni.
Bár Én az egész emberiséget felkészítem erre a nagy eseményre, az a nap mégis váratlanul fog bekövetkezni. Közel az idő, amikor a fenevad a szakadékba lesz dobva, és aztán a tizenkét nemzet élvezni fogja a békét és az egységet.
Ez idő alatt a szentek a Mennyben, és mindazok, akik a Kegyemben haltak meg felemeltetnek azokkal az igazakkal együtt, akik túl fogják élni a Megpróbáltatást.
Mindannyian fel fog támadni és tökéletes testet fog kapni, mely győzedelmeskedni fog azon halál felett, melyet az emberiség Ádám bűne óta ismer. Ők élvezni fogják a békét és a jólétet szellemi vezetésem alatt, amíg Királyságom Atyámnak át nem adatik.
Ez lesz az első feltámadás, és ezt egy ezer éves uralom fogja követni, tökéletes harmóniában, Atyám Isteni Akarata szerint.
Ez alatt az idő alatt, azok a bűnösök, akik megtagadtak Engem, szenvedni fognak. A Második Feltámadás nem ismert az emberiség számára, és senkinek sem voltak kinyilatkoztatva részletek másként, mint Dániel Prófétának és János Evangélistának.
Ezek a titkok időben ki lesznek nyilatkoztatva számotokra, mert ezeket most nem kell ismernetek.
Isten Hatalma akkor fog megnyilvánulni, amikor a lelkekért folytatott csata célt ért. A halál hatalma az emberiség fölött végre meg fog semmisülni. Ez az Én Ígéretem. Be fogom teljesíteni azokat a próféciákat, melyek Atyám által adattak.
Azoknak közületek, akik össze vannak zavarodva, nem kell félniük. Most minden az Én Szent Kezemben van, de biztosak lehettek abban, hogy mindaz, ami számít, az a bűnök megbocsátása. Ez akkor lesz, amikor ti mindnyájan kéritek az Üdvösség Ajándékát. Ez ilyen egyszerű.
Az Irántam való szeretetetek az Élet Ajándékát fogja hozni. A halál nem fog irányítani és nem lesz hatalma újból fölöttetek, mint ahogyan azt ti ismeritek. A ti jövőtök olyasvalami, melyet örömmel a szívetekben kell üdvözölnötök, mert ez Isten legnagyobb Ajándéka, és csak az arra érdemes lelkek örökölhetnek egy ilyen gazdagságot. Legyetek békében. Bízzatok Bennem. Szeressetek Engem. Ez minden, ami számít.
Jézusotok