2008. október 30., csütörtök

Gábriel Arkangyal 6. üzenet:, 2008. október 25. Szerda

"Csak ezen igaz anyai szív által tudtok Jézus szívére tekinteni"
Az ébresztõórám pénteken, 23.45 órakor csörgött. Éjfélkor imádsághoz térdeltem le és vártam Gábriel arkangyal eljövetelét. 3 óra 30 körül csukott szemeimen keresztül észleltem, hogy szobám kivilágosodik. Amint szememet kinyitottam, elõttem állt az arkangyal. Szívem örvendezett.

"A három személyû egy Isten nevében légy üdvözölve te, a mennynek gyermeke és angyalok oltalmazottja! Állj fel! Ne térdelj elõttem! Egyetlen Valaki elõtt kell térdelned!"
Kezét nyújtotta nekem, és segített felállni. A szemembe tekintett, és láttam, amint az könnyekkel telt meg. Jobb kezét mellkasomra, a szívem tájékára helyezte. Szúró fájdalmat éreztem, ami hihetetlen fájdalommal töltött el. Ekkor magam elõtt láttam a trónust az Istenanyával, aki a szívére mutatott. Ugyanazt a képet, tekintetet fedeztem fel, mint néhány nappal ezelõtti álmomban. A kép eltûnt, és én a fájdalomtól sírásra fakadtam. Gábriel arkangyalnak is könnyek csorogtak az arcán.

"Ez a Szeplõtelen Szív fájdalma. Oly sok ember sérti meg nap mint nap ezt a Szent Szívet. Meg kell tapasztalnod ezt a fájdalmat, ahhoz, hogy sejtésed legyen arról: a Mennyei Királynõnek mennyi fájdalmat okoznak naponta az emberek.

Nektek, embereknek meg kell értenetek e szív jelentését!

Benne rejlik a kulcs ahhoz, hogy a kaput Jézus a legszentebb Szívére való tekintés révén kinyissa. Isten Szent Lelke Máriára, az emberiség igaz Édesanyjára, szeplõtelen voltára, leendõ lakóhelyére ereszkedett alá. Arra választatott, hogy teste közvetítésével az üdvösség a földre jusson. Ebbõl adódóan Õ az, aki a legigazabb emberi szívet hordozza magában. Olyan szívet, amely mentes mindenféle bûntõl, és olyan szeplõtelen, amire az idõ kezdete elõtt nem volt példa.

Csak ezen igaz anyai szív által, a szívén keresztül tudtok Jézus szívére tekinteni. Csak az anya emberszíve által nyílik betekintés az Igaz Fiú emberszívére.
Ha megtaláljátok ebben a jézusi szívben az igaz emberséget, a ti szívetek megszabadul az emberi nem vérétõl, és az Örök Élet igaz, élõ vizével tisztára mosódik, Ha végigmenve ezen a fájdalmas folyamaton az Isten Fiú átfúrt szívére irányított tekintettel, az anyaszívet ért fájdalom révén a ti szíveteket is átjárja a lándzsa. Ezáltal bepillantást nyertek Jézus szívének istenségébe. Az Õ szívében átváltoztok, felismervén a szív ebbéli tisztulási folyamatában az egy Istent. Jézus szívébe, melyben két természet egyesül és találkozik, ti is be lesztek vonva a mindenható Atya szeretetébe.

Jézus Szíve : egészen isteni és egészen emberi.
Ebbõl a szívbõl árad az Atya nagy kegyelemáradata.

De mielõtt ezt felismerhetnétek, mielõtt ezen életet adó szív istenségébe való bepillantás megadatna nektek, fel kell ismernetek Jézus emberségét a szenvedõ anyai szív által, ráhagyatkozván, hogy ez vezessen benneteket.

Isten emberré lett, és szemtõl szembe beszélt hozzátok. Figyelmezzetek ezekre a szavakra!
Mélyüljetek el Isten igéjében, és az üzeneteket fogadjátok a szívetekbe!

Ti, emberek nem tudjátok kellõen felfogni az Istenanya tiszteletének jelentõségét!

Üres imákat mormoltok a Mennyek Királynõjéhez, szólítjátok Õt, oly sokat imádkoztok, mégse ismeritek fel e tiszteletadás igazi jelentõségét.
Ne azért tiszteljétek Mária szívét, mert az Õt megilleti, hanem azért, hogy az üdvösséget, amelyet az emberek Isten kegyelme által éppen ezen a szûzön keresztül kaptak ajándékba, megérthessétek, felfoghassátok és magatokba építhessétek.

Csak az igaz Édesanya szenvedõ szívére való tekintet által nyerhettek rátekintést az igaz Fiú átdöfött szívére, melynek közepébõl az örök élet forrása fakad.

Mondom nektek: vessétek szemeteket a Királynõ szenvedõ szívére, merüljetek el fájdalmában, melyet elvisel és korlátlan szeretettel rábízza az emberek szívét Szent Fiára. A Fiú és az Atya soha nem utasítja vissza az Anya kérését. A tudatlan gyermekek, akik nem tudják megérteni, miért olyan jelentõs ez az anyai szív, miért elkerülhetetlen az embernek abban való elmerülése, hogy ezáltal Jézus szívéhez jusson, nem hibáztathatók. Fel kell fedni elõttük az igazságot, amit eddig tanítóik elmulasztottak velük közölni.

De jaj azoknak az embereknek, akik tudatában vannak mindennek, de azt mégsem hirdetik! A Fiú haragja eléri õket szavai figyelmen kívül való hagyásáért, azokért a szavakért, amelyeket a Kereszten mondott, és amelyekkel õ Máriát minden ember Édesanyjává tette. Figyelmeztesd a papokat! Nyissák ki a templomokat! Isten házának nyitva kell állnia! Az Anyára való figyelmezés révén jussanak el a hívõk a Fiú szívéhez.

Szükséges, hogy a papok Isten gyermekei felé közvetítsék e Szent Szív jelentõségét. Vajon milyen fájdalom éri az anyai szívet, ha oly sok pap saját maga sem érti ezt a misztériumot, és az abban való hitet elutasítja. Nem szabad Máriát és az egyesült szívek misztériumát a hitvallásaitokból számûzni! Elhajítjátok a kulcsot - mivel akarjátok akkor a kaput kinyitni?

Sok pap tanítja, hogy ez, a Mária szívére vetett pillantás az igaz hittõl és Jézus legszentebb szívére vetett pillantástól eltérít. Micsoda hamisság ez! Ily módon sok gyermeket olyan útra térítenek, amit a Sátán tervelt ki! Ez az út, mely tele van veszélyekkel és csábításokkal, oly sok ártatlan gyermeket von bûvkörébe, telve van látványos, világi dolgokkal. Ez az út nem vezet benneteket az isteni igazsághoz, mivel láncokkal köt benneteket a földiekhez. A pokol uralkodója sok pap szívét félrevezette oly mesteri módon, hogy azok fel sem ismerik azt. Szólítsátok fel õket megtérésre, és bízzatok a pápában! Túl sok pap fordul szívében az õ vezetése ellen.

Ti, Isten gyermekei figyelmezzetek:
Sok szívet félrevezetnek, és elvakítanak, azáltal, hogy a gonosz rejtekben veti el magjait! A kárhozat tervét a pokol mûhelyeiben kovácsolták! Minden eltelt nappal erõt nyernek a sátán seregei, és napról napra egyre többet valósítanak meg ebbõl a sátáni tervbõl! A sátán saját sorainkban nyomul elõre, és megkísérli az Apostol Trónus megdöntését. Védelmezzétek a pápát és figyeljetek szavaira!

Téged arra utasítottalak, hogy:
Különös módon tartsd meg minden hónap elsõ péntekét a Legszentebb Szív tiszteletére! Ezeket a péntekeket tekintsétek nagy ünnepeiteknek! Ebben a hónapban sok hang jutott a Mindenható Isten trónusa elé! E gyermekek imádságai által nyílt ki ilyen csodálatosan a Fiú szíve. Ezen a napon olyan erõsen áradt a kegyelem Szent Szívébõl, hogy sok gyermekszív lángra gyúlt tõle. De az üdvtörténés nem tud teljes valójában megnyilvánulni, ha ti nem merültök el a Legszentebb Szívben. És ez történik az anyaszív szeretete által.

A szív a kulcs!"

Ekkor levette kezét a mellemrõl, a fájdalmam megszûnt, és a szomorúságom is elhagyott.

"Érezned kellett ezt a fájdalmat, hogy mindenkinek tanúságot tehess arról. A Mennyei Királynõ minden fájdalmat elvisel szeretetben, mert fia, Jézus az egész emberiséget gyermekeivé tette. Azonban: Ha egy gyermek tudja, hogy anyja szenved, nem kísérli-é meg, hogy megvigasztalja és megtegyen mindent, hogy könnyeit elûzze?

Mária szíve nélkül nem fogtok betekintést nyerni Jézus szívére! Elõször föl kell fognotok az Õ igazi emberségét, hogy sejtelmetek lehessen Jézus igazi istenségérõl.

Te, áldott gyermek: ma nincs sok idõ! Meg kell értenetek, fel kell fognotok! Kerekedjetek föl, és lássatok a mûhöz, mert közel van az évváltás. Keressetek egy termet, amelyben sok gyermek tud összegyûlni, hogy ily módon ezt a fordulatot közösségben élhessék meg. Mondom neked: Kelj föl, és kezdd el a mûvet. Hallgass Benedek tanító utasításaira, és kövesd azokat! Már hamarosan fivérek és nõvérek fognak melléd állni. Velük együtt fogsz az emberek közé menni. Hívni fognak benneteket! Kövessétek ezeket a hívásokat! Az oroszlánok barlangjaiba is be fognak hívni benneteket. Ezeket a hívásokat is kövessétek! Sose féljetek, mert Isten lelke veletek van, és egy angyalokból álló sereg védelmez benneteket útjaitokon."

Ne félj!

"Szeretett gyermek: Te az angyalok seregének oltalmazottja vagy! Ne félj! Az ellenségnek tudomása van a te küldetésedrõl, ezért vihart készít elõ ellened. Légy résen, megfontolt és óvatos! Ugyanakkor mindig légy bizonyos a mennyei segítség felõl! Sosem teszel egyetlen lépést sem egyedül, mindig angyalok állnak melletted!

Az évváltásig rejtekemben maradok, és a megbízásért dolgozom! Készíts elõ mindent -a segítséged adott! Szívedet is készítsd elõ az eljövendõ idõre! Ha hívnak, kövesd a hívást! Ha a fordulat ideje eljön, fivéreiddel és nõvéreiddel együtt tartsd meg az elsõ péntekeket! Menj ki a világba, és látogasd meg a kis-közösségeket, hogy velük közösen imádkozhassatok. Az õ soraikból sokan fel fognak állni, hogy téged kövessenek. Ragadd õket kézen, és közösen vonuljatok a hegyek csöndjébe, ahol a Csend Nagyvárosát fogjátok megalapítani, és ezáltal menedéket készítetek az embereknek, ha az a nap eljön!

Lássatok a mûhöz, és mindent készítsetek elõ! Mindened megvan a szívedben, amire csak szükséged van! Mindig hallgass arra a hangra, amely a szívedben hozzád beszél és téged vezet! Isten lelke az, mely lépteidet irányítani fogja. Teljességgel add át magad, és bízzál Isten határtalan szeretetében!

Kövesd az útmutatásokat, melyeket neked már több alkalommal megadtam, és egész életedet ezek szerint éld! Még csak az út elején állsz! Ne siess, de bízd magad Isten Lelkének vezetésére.

A mindenható Isten áldása van rajtad!"
Miután elmondta az áldást, fejemre helyezte kezeit. Eközben egy számomra ismeretlen nyelven mondott valamit. Mégis éreztem, az álomhoz hasonlóan, hogy kezein keresztül valami belém áramlott. Ezután keresztet rajzolt a homlokomra. Hátralépett, még egyszer rám mosolygott, mielõtt a ragyogó fényben eltûnt.