MÁRIA ÜZENETE "Fekete füst borítja a templomot" Simona Patalano (Zaro, Olaszország) 2022.01.08.

Simona: Láttam anyámat: teljesen fehérbe volt öltözve, a fején 12 csillagból álló korona és finom fehér fátyol volt; a vállán a lábáig érő, széles, fehér köpeny volt, amely mezítláb a földgömbön feküdt, amely köré egy kígyó formájú ősi ellenség tekergőzött, de az anyja nagyon szorosan fogta, zúzta a fejét. a jobb keze lábával. Anyám elfogadó gesztusként széttárta a karját, jobb kezében pedig egy hosszú rózsafüzért tartott, mintha jégcseppekből készült volna. Mamának egy húsdobogó szív volt a mellkasán. Dicsértessék Jézus Krisztus! Drága gyermekeim, köszönöm, hogy elsiettek erre a hívásomra. Figyelj, lányom. Hallani kezdtem anya szívverését, majd egy második ütemet, erősebben; majd Mama folytatta. Íme, leányom, Szívem együtt dobban Fiam Szívével, és mindkettő szeretettel dobban mindannyiótokért, mindannyiótokért, minden gyermekemért, a Szeplőtelen Szívemhez közel állókért és azokért, akik eltévedtek. Szívemből és Szívemből.Fiam szívéből. Szívünk, gyermekeim, dobog értetek, mindegyikőtökért, és mindig elsöprő szeretettel fognak dobogni, gyerekek, még akkor is, ha elköltöztek, akkor is, ha már nem szerettek minket, akkor is, ha a világ hiúságát választjátok, még akkor is, ha elfelejtkezve a rátok háruló elsöprő szeretetről, elárul és elhagy minket – Én és Fiam mindig itt vagyunk, és Szívünk még mindig erősen dobban mindannyiótokért. Tárt karokkal várunk, gyere vissza hozzánk, bújj ölelésünkbe, bízd ránk egész életedben a bizalmat. Gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok szeretett Egyházamért, mely fekete füst borítja, imádkozzatok szeretett fiaimért [papjaim], imádkozzatok Krisztus Helytartójáért. Gyermekeim, imádkozzatok ezért az egyre romlottabb világért; Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok. Lányom, imádkozz velem. Anyámmal együtt imádkoztam, rábíztam az egész világot és a Szent Egyházat, majd Anya folytatta. Gyermekeim, nyissátok ki szíveteket, és bízzátok magatokat az Úrra bizalommal. Szeretlek titeket gyerekek. Most adom rád szent áldásomat. Köszönöm, hogy eljöttél hozzám.


MÁRIA ÜZENETE: A földi háború jelenetei | Simona Patalano (Zaro, Olaszország) 2022.01.26.

Láttam anyámat, fehérbe volt öltözve, a fején 12 csillagból álló korona volt, nagyon széles, fehér köpeny, amely a vállát is fedte, és majdnem a lábáig ért, ami mezítláb feküdt a földgömb, amelyen a háborús jelenetek láthatók. Aztán anya betakarta a köpenyével, és mindennek vége volt. Dicsértessék Jézus Krisztus! Drága gyermekeim, örömmel tölti el Szívemet, hogy itt látlak benneteket áldott erdőmben. Gyermekeim, azért jövök hozzátok, hogy imát kérjek titeket, imádkozzatok szeretett fiaimért, imádkozzatok a Szentatyáért, imádkozzatok ezért a világért, amely egyre romosabb, egyre jobban uralja a gonosz. Gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok mindazokért, akik távol vannak Szeplőtelen Szívemtől, imádkozzatok azokért, akik az Urat keresik, de elvesztek, [járnak] e világ hamis szépségei után. Gyermekeim, mérhetetlen szeretettel szeretlek benneteket! Imádkozz velem, lányom. Anyámmal együtt imádkoztam a békéért és az Egyházért, majd édesanyám így folytatta: Szeretett gyermekeim, legyetek készen kereszteteket elfogadni, ajánljatok fel mindent az Úrnak: minden fájdalmatokat és minden örömötöket. Gyermekeim, imádkozzatok, tanuljatok meg térdelni az Oltáriszentség előtt, itt vár rátok Fiam, élve és igazan. Szeretlek titeket, gyermekeim, szeretlek titeket, ne veszítsétek el bátorságotokat, forduljatok az Úrhoz minden nehézségben, bízzatok mindent bizalommal az Ő kezébe. Most adom rád szent áldásomat. Köszönöm, hogy eljöttél hozzám.


MÁRIA ÜZENETE: A világbéke egyre nagyobb veszélyben van – Angela Fabiani (Zaro, Olaszország) 2022.01.26.

Angela: Ma délután anya fehérbe öltözve jelent meg. Fehér volt a köpeny, amely fedte, és a fejét is. A fején 12 csillagból álló korona volt. Anya arca szomorú volt. Édesanyám mellkasán tövisekkel koronázott hússzív volt, és a karja nyitva volt, a fogadás gesztusaként. Jobb kezében [tartotta] a Szent Rózsafüzér hosszú kápolnáját, fehér, mint a fénytől, és majdnem a lábáig ért. A lába meztelen volt, és a földgömbön pihent. Volt egy kígyó a Földön, amely erősen megütötte a farkát. Anyám szorosan fogta a jobb lábával. Dicsértessék Jézus Krisztus! Drága gyermekeim, szeretlek benneteket, végtelenül szeretlek benneteket, és üdvözöllek titeket makulátlan köntösöm alatt. Gyermekeim, imádkozzatok sokat a békéért, amelyet egyre jobban fenyegetnek e világ hatalmasai. Ne ess kétségbe afelől, hogy mit fogsz látni és mit kell majd megtapasztalnod. Én vagyok a Szeretet és Kegyelem Anyja, és ha itt vagyok, az azért van, mert vágyom az üdvösségedre. Gyermekeim, térjetek meg, őszintén kérlek benneteket, térjetek vissza Istenhez, legyetek kicsik, mint a gyermekek, és legyetek bátor tanúi Isten Szeretetének. Alakítani! Mivel itt az alkalom, ne halaszd holnapra, lehet, hogy már késő. Gyermekeim, Jézus fiam szeret titeket, mérhetetlen szeretettel szeret benneteket. Minden nap vár rád az Oltáriszentségben, ott [van], vár rád a némaság, de sajnos!Egyre magányosabb és elhagyatottabb. Anyám lehajtotta a fejét, és sokáig hallgatott, kezét összekulcsolva imára. Kérlek benneteket, gyerekek: hajlítsatok térdeteket Jézus előtt, ne járjátok körbe a világot, hogy békét és boldogságot találjatok, mert az igazi békét és boldogságot csak úgy találhatjátok meg, ha megnyitjátok szíveteket Jézus előtt. Vessétek magatokat bizalommal az Ő karjába, amely mindig készen áll arra, hogy befogadjon és megbocsásson. Bízz jobban Istenben és kevésbé bízz az emberekben. Gyermekeim, arra vagytok elhívva, hogy maradjatok csendben és többet imádkozzatok, a ti életetek fog szólni helyettetek. „Ahogy jártok, tudni fogják, hogy az én gyermekeim vagytok” [vö. Jn 13,35]. Imádkozzatok sokat az Egyházért és választott és szeretett fiaimért [papjaim]. Imádkozzatok, gyerekek. Aztán anya megkért, hogy imádkozzam vele; sokáig imádkoztunk. Végül megáldott [minket]: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.