A VÁRATLAN JÖN A FÖLDRE. Luz de Maria de Bonilla. Szent Mihály arkangyal üzenete az utolsó időkért Luz de Maria de Bonilla-nak 2020 szeptemberében. Bejelentették az aktuális eseményeket.

"Ami történik, az szükséges, az embernek be kell hajlítania a térdét, és meg kell értenie, hogy lelkinek kell lennie ahhoz, hogy megízlelje azt, ami isteni, ne érezze magát a Szentháromság urainak, törekedjen spirituálisra, harcoljon a rosszul használt emberi ego ellen. és legyetek Isten alázatos teremtményei nagy szeretettel és szentséggel.Két erő harcol a lelkekért:Jó a rossz ellen.Kinél van a jó és kinél a rossz?...Aszerint ítélitek meg,hogy mit láttok a lelkiismeretetekben.Imádkozzatok, jóvátentek az elkövetett gonoszságért szeresd felebarátodat, mint önmagadat, tiszteld Isten törvényét, légy igaz, és ne térj el Égnek és Földnek Királynőnktől és Anyánktól A bölcs ember ad inni a szomjazónak, anélkül, hogy megítélné, megérdemli-e vagy sem. Tégy jót,hogy Krisztus jót adjon!A béke angyala,hogyan jön a váratlan a Földre:hogy ne várjatok.Békével a szájában egyesíti a szíveket.Az emberiség nagyobb erővel fedezi fel a szellemi az erényt, amelyet elveszített, és meg fogja újítani; ezért ne féljetek a megtisztulástól, imádkozzatok és tartsátok meg a hitet, hogy ti, mint hűséges maradék szabadok legyetek Isten Szeretetének, valamint Királynőnk és Anyánk Szeplőtelen Szíve Diadalának köszönhetően."


A PART MENTI ÁLLAMOKNAK ébernek és felkészültnek KELL MARADNI. Szent Mihály arkangyal Üzenete 2020. szeptember 25

"...Mindenki megkapja a szelet, a nap fényét, megvilágítja a hold, de nem mindenki tudja, hogy az emberi élet ezekből táplálkozik. Lélekben ugyanez: Mindenki hallgat Isten Igéjére a Szentírásban, elolvassák, de nem mindenki, aki táplálkozik vele, elfogadja, de nem mindenki veszi be, nem mindenki táplálkozik belőle, és nem alkalmazzák, ezért nem mindenki tisztul meg egyformán, a különbség abban, ahogyan Isten törvényének parancsolatait élték és gyakorolták..."