1996. december 14., szombat

'Íme Én újjá alkotok mindent" Jel. 21,6.'Egy lengyel pap látomásai napjainkban'

6. Üzenet
1996. december 13. Szent Lúcia
Az Ember:
" Az Oltáriszekrény előtt csodálatos szép kapu tűnik fel, rajta az Alfa és az Omega betűi állnak. Hirtelen kinyílik a kapu és én arany fénylépcsőt látok. A végén fénykereszt van. A lépcsőn sok piros rózsa fekszik, a kapu mellett két Szent Angyal jelenik meg, ezek kardot visznek a kezükben. Magasan az égen észreveszek egy nagy töviskoronát, amely egészen fényben van. A töviskorona alatt megjelenik a fehér Galamb. A korona fényessége a lépcsőre hull, és minden irányba szétterjed. A fénykeresztből kilép az Istenanya.Fehér a ruházata és sötétkék, arannyal díszített palástja. Kezében hosszú arany rózsafűzér van, s fejét aranykorona díszíti. Az Istenanya lejön a lépcsőkön.
Én jelet kérek, és az megjön.
 Az égi Anya megáll és egy Szent Angyal énekek előttem."
Az Angyal:
" Üdvözlégy Te Szent Isten Szülő!
Áldott a Te méhed, amely a világ megváltóját hordozta.Ó Te fénylő csillag és az egész világnak meghirdetett hajnalpírja. Légy általunk köszöntve és dicsőítve. Te vagy a legszebb liliom. Te, aki  a szűzi  méhedből megszülted Isten Fiát. Te mindnyájunk Királynője vagy. Te legszebb virág és rózsa, belépsz a Földre, hogy az embereknek meghirdesd a bekövetkező békét:
SZERETETT FIADAT, A MI URUNKAT, JÉZUS KRISZTUST.Te vagy a Béke Királynője és az Irgalmasság Anyja, mert Te világító csillagként meghirdeted az embereknek Fiad dicsőségben történő visszatérését.
Az Ember:" Az Istenanya fenséges tekintetet vet az angyalra, keblén  feltűnik a csillag, az Új Jeruzsálem jelképe. A jelenés felett megjelenik Szent Mihály főangyal is, fénylő karddal. Ránéz Máriára, és kardjával megáld minket. Anyánk kitárja kezét, és ujját ajkához emeli, mert szólni akar.
A jel megjön."
Istenanya:
" Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Szeretett sok gyermekeim, itt összegyűlnek szeretett fiaim. Szeplőtelen Szívem kedves pap fia, kisfiam és a Világ, valamint az Anyaszentegyház minden gyermeke!
Köszöntelek benneteket szeretetem teljességével és mindnyájatokat anyai szívemre szorítalak.Ma minden gyermekhez jövök, különleges címen, mint Theotokos, mint Istenszülő jövök hozzátok, hogy mindnyájatokat imádságra és Fiam eljövetelének közös várására meghívjalak. Az egész emberiségnek különleges áldást hozok, mert a mai üzenetet az egész emberiséghez és különleges módon szeretett pap fiaimhoz, hogy megértsék mennyire közel van Fiam visszatérése, eljövetele. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
SZERETETT FIAIM!
Szavaim révén ki akarom nyitni szíveteket és szemeteket, hogy a nagy eseményekre felkészüljetek, amelyek nemsokára az Egyházban és a Világban végbemennek. Lesznek különleges jelek, amelyek Fiam ELJÖVETELÉRE utalnak. Földre jövetele nagyon közel van. Ti Kedves Gyermekeim megérthetitek ezt az időt, ha figyeltek azokra a jelekre, amelyeket nektek küldünk.
Azt is tudnotok kell, nem csupán természetfölötti és rendkívüli jeleket, például csodákat adunk, hanem természetes jeleket is, amelyeknek nagy jelentőségük van mindazok számára, akik az időt és a jövendöléseket megértik. Isteni Fiam az Apostolokat is figyelmeztette, vegyék észre az idők jeleit, s egyben a kérdést tette fel nekik:
AZ EMBER FIA TALÁL-E HITET A FÖLDÖN, AMIKOR VISSZAJÖN A FÖLDRE?
Figyeljétek meg az emberiség közt melyik jel látható leginkább.
Figyeljétek meg majd a hittől való elpártolást. Az emberiség mennyire elszakad Istentől.
Figyeljétek meg, hogy a Sátán mennyire provokálja és kísérti a világosság fiait, a papokat is.
Ismételten új és hamis teóriákkal és modernizmussal félrevezeti!
 A Sátán ellensége az igazságnak, fél az igazságtól és ezért minden lehetséges eszközzel küzd ellene.
A Sátán vonja el az emberiséget Isten szeretetétől, s helyébe testi élvezeteket kínál.
A Sátán az oka bűneiteknek és bukásotoknak.
Ezért szólítalak fel benneteket, hogy a DICSŐSÉGBEN ÉRKEZŐ ÚRNAK igaz tanúi legyetek. Akarom, hogy mindennapi életetekben és imádságotokkal Istenben éljetek, mert eljön az Úr napja:   AZ IGAZSÁGOSSÁG ÉS A BÜNTETÉS NAPJA.
Nem megijeszteni akarlak, hanem Anyai palástom alá Szeplőtelen Szívembe gyűjteni. Lépéseiteket és szíveteket akarom megerősíteni, hogy bátorságotok legyen megvallani Fiamat. Meg akarlak erősíteni, hogy éberek és bátrak legyetek, mert a Sátán körüljár ordító oroszlánként és ő nagyon ravasz.
Tudjátok, hogy a Sátán különleges értelmességgel rendelkezik és azt is tudjátok, hogy mindig megtalálja annak módját, hogy figyelmeteket elvonja és az igazság útjáról letérítsen. Manapság nagyon sokakat vezet félre és igen sokan állnak az ő befolyása alatt. Olyanok is vannak, akik önként vállalkoznak az ő szolgálatára, és jelenleg is ellenünk, az Egyház ellen harcolnak.
Tény, hogy NAGYON ÉBERNEK  kell lennetek Kedves Gyermekeim. A Világ elfordul a hittől, és nem veszi figyelembe az Isten parancsait, és úgy él mintha Isten nem is létezne.

         "EZ AZ "ELSŐ JELE", HOGY ISTENI FIAM VISSZATÉRÉSE A FÖLDRE
                                           NAGYON KÖZEL VAN!
Az üzenetek, amelyeket hozzátok intézek, felhívás az imádságra és a bűnbánatra. Egyben kérlek benneteket, legyetek éberek és bátrak, mert közületek sokan arra hivatottak, hogy isteni Fiam és az Egyház különleges tanúi legyenek. Jegyezzétek meg, hogy tinéktek kell megvédenetek a hit tisztaságát és az Egyház szent hagyományait, mert FIAM titokzatos testének tagjai vagytok. Az Örök Atya küld engem előttetek haladó csillagként, aki gyermekeit megerősíti. Ti vagytok a reményem, és Én arra hívlak meg titeket, hogy Istennek e végső időkre szóló különleges tervét fogadjátok el. Fogadjátok el meghívásunkat, törekedjetek az életszentségre, és járjátok ezt az utat. A Szentlélek fog titeket ezen az úton megerősíteni, és vezetni. Mi csak egyet várunk tőletek, egy őszinte "IGENT" és az Anyaszentegyház megmentésére való készséget.
E hívásra szóló választ megtaláljátok az újonnan alakult KÖZÖSSÉGEKBEN, kiválasztott helyeken és jelenéseim helyein. A Ti válaszotok csak az életetek és imádságotok legyen, és meg fogjátok látni, mily csodálatosan vezet, kísér benneteket az ÖRÖK ATYA atyai keze. Ilyen hely ez is, Kedves Gyermekeim, és sok más is, az egész világon. Hallgassatok üzeneteimre és kövessétek azokat, akkor meg fogjátok érteni a jeleket és az időt. Megáldalak benneteket Szeplőtelen Szívemből, és erősítésül szeretetemet ajándékozom nektek.
       Megáldom az egész Anyaszentegyházat, és minden gyermekét.
Különleges áldásomat adom Neked Pap Fiam. Járd tovább az igazság útját, s légy bátor.
Kisfiam ne félj, járj tovább is a szeretet útján, mert akarom, hogy Szent Fiam igaz tanúja légy és az egész Anyaszentegyház számára lerakd az igazság tanúbizonyságát.
                                 Dicsértessék a Jézus Krisztus!