2021. április 17., szombat

Álszentség: A német püspökök olyan "változtatásokat" kérnek, amelyeket régóta bevezettek

 

Georg Bätzing limburgi püspök állítólag "megérti", hogy a Hittani Kongregáció elutasítja a bűnös homoszexuális kapcsolatok "áldását".

De számára ez "semmit sem segít", mondta Bätzing az Rnd.de lapnak (április 16), mert már régóta van egy "lelkipásztori fejlődés", amely ezen túl (a szakadékba) vezet. Számára ez azt jelenti, hogy "a változás küszöbön áll".

A homoszexuális "áldások", amelyeket Bätzing mesterségesen feljátszik, az újságírók által kitalált homokozó probléma egy olyan országban, ahol a katolikus házasságkötések száma zuhanórepülésben van (2020: 9%), a "katolikusok" nagy része már egyáltalán nem házasodik.

Minden valósággal szemben Bätzing azt sugallja, hogy a (bűnös) homoszexuális kapcsolatok az egyház "áldását" kívánják. Úgy tesz, mintha erre a "kérdésre" "már nem" lehetne igennel vagy nemmel válaszolni, holott pontosan ezt teszi.

Ehelyett szemrehányást tesz a Hittani Kongregációnak, amiért a Szentírással és a józan ésszel összhangban elutasítja a homoszexuálisok "áldását".

Bätzing ezzel szemben úgy véli, hogy "nekünk" "másként" kellene értékelnünk a homoszexuális élettársi kapcsolatokat és ágyasságokat. Ki az a "mi"? "Másképp", mint kik?

https://gloria.tv/post/Yz1XkBh24SxF4cx7KSRf1KuQ4

Változatosság kedvéért: Egy újabb templom égett le

 

A franciaországi Normandiában, Romilly-la-Puthenaye-ben található Saint Aubin-templomot teljesen elpusztította egy április 17-i tűz, nem sokkal reggel 6 óra előtt.

A 16. századi templom oltára, tetőszerkezete és belseje is lángba borult. Az égő harangtorony az utcára zuhant. A tűzoltók - több mint negyvenen - túl későn érkeztek. Csak a kelyhet, egy 15. századi terrakotta szobrot és néhány festményt sikerült megmenteniük, amelyek a sekrestyében voltak.

"Már csak négy fal maradt" - mondta a LeFigaro.fr lapnak Jean-Bernard Juin helyi polgármester. Egyelőre nem világos, hogy mi okozta a tüzet. A kárt egymillió euró körülire becsülik.

https://gloria.tv/post/ZN3aeJFpDTCb21HLp1HB3YTyY

A francia egyházmegye mecsetet finanszíroz

 

A tours-i egyházmegye pénzt adományozott egy helyi mecset építésére - adta hírül a LaNouvelleRepublique.fr (április 13).

Vincent Jordy tours-i püspök április 15-én azzal indokolta az adományt, hogy II. János Pál 1996-os látogatása alkalmából a helyi muszlimok szimbolikus adományt adtak, amit az egyházmegye viszonozni kívánt. A Riposte-Catholique.fr hozzáteszi, hogy 2015-ben Auch egyházmegyéje - ahol II. János Pál soha nem járt - 5000 eurót adományozott egy mecset építésére.

732-ben Martell Károly megnyerte a híres tours-i csatát Abdul Rahman Al Ghafiqi nagy lovas serege ellen, megakadályozva Franciaország iszlám meghódítását. Tours városának ma 5 jól látogatott mecsetje és 17, többnyire elidősödött plébániája van.

https://gloria.tv/post/2ABffsEFqagH4oj7tLn1q9QfC

L. Ron Hubbard építette a Georgia Guidestones-t

Egy hiteles forrás válaszokat ad számos kérdésre amelyek az igazságtevőket foglalkoztatják. Meg kell maradnia névtelenül, mert a bejelentők meggyilkolják.

Henry Makow PhD

1. A Georgia Guidestones-t a szcientológia alapítója, L. Ron Hubbard építette 1980-ban. Az 500 milliós elnéptelenedési cél az volt, hogy a bolygót a szcientológusok számára tartsák fenn. Hubbard, aki magát "az Antikrisztusnak" tartotta, személyesen felügyelte az építkezést, Robert C. Christian néven. Bill Gates szcientológus volt, aki szívén viselte az elnéptelenedést.

2. JFK-t a limuzin sofőrje, Bill Greer, a Secret Service ügynöke lőtte le. JFK-t azért ölték meg, mert megpróbálta eltörölni a Federal Reserve-t. A titkosszolgálatot a Fed irányítja. Trumpot valószínűleg merénylettel fenyegették meg, ha megtámadja a manipulált választást.

3. Howard Hughes 1976-ban megrendezte a halálát. Egy hasonmást, egy Kevin Rowlands (balra) nevű elmebeteg embert áldoztak fel. Hughes 1991-ben halt meg (86 éves korában), és elhamvasztották. Az 1976-1991 közötti időszakot a kaliforniai Vandenberg légibázisról és a Puerto Ricó-i Roosevelt Roads haditengerészeti állomásról felügyelte birodalmát. Halálát azért színlelte meg, mert az adóhivatal beperelte, mert nem volt hajlandó adót fizetni. Sok kiváló álcája volt, de fényképeket soha nem engedélyezett. A CIA védte, és finanszírozta a titkos projektjeiket és pénzszerzési terveiket. G.H.W. Bush alatt a CIA ügynöke lett. Az állítások, miszerint Hughes feleségül vette Eva McLellandet, és egy lakókocsiban élt hét mérföldre nyugatra Troy AL-től, hamisak. Hughesnak két gyermeke volt, Andrew J. Cipollo egy Jeannette Marie Cipollo nevű pincérnőtől és Ernie Kanzler Katherine Hepburntől. Ernie-t Katherine Hepburn kérésére Mrs. Kanzler, Edsel Ford feleségének nővére fogadta örökbe.

4. A NASA 1969-es holdraszállását Piedmont NM-ben rendezték meg.

5. A Covid 19 vakcinák célja valóban a bolygó elnéptelenedése. Ezek nem vakcinák, hanem "génterápiák", amelyek hatása hat hónapon belül jelentkezik.

 

 

Első megjegyzés YI-től

A Szcientológia párhuzamba állítható az eretnek orosz zsidó Irena Blavatsky által alapított teozófiával, aki inkább az okkultizmushoz fordult, mint Istenhez. Blavatsky közeli barátai voltak Swami Vivekananda (szabadkőműves, vedantista, a varázsló Ramakrishna Paramhans tanítványa, okkultista par excellence és Nikola Tesla okkultista mentora), Sri Aurobindo (okkultista par excellence), Madame David Neel (a tibeti hagyományok legkiválóbb okkultistája), Az Anya (Meira/Myra Alfassa - szefárd zsidó nő, aki Sri Aurobindóval áll kapcsolatban és a legkiválóbb okkultista), Max Theon (eretnek zsidó, a legkiválóbb okkultista, egy lengyel rabbi fia, Alma Theon kiválóságnak számító skót keresztény okkultista férje és Meira Alfassa mentora), Annie Besant (kiválóságnak számító okkultista, aki Olcott püspökkel együtt a 19. század végén az atomok részletes pszichikai vizsgálatát végezte el, olyan megdöbbentő eredményekkel, amelyek a kvantumfizikával, a húrokkal és a kémiával párhuzamosak és messze meghaladják azokat), Olcott püspök (kiválóságnak számító okkultista), Bal Gangadhar Tilak (teozófus), Aleister Crowley (kiválóságnak számító okkultista) stb.

A szcientológia a thetánra/önmagára/atmanra/brahmanra mint a legfőbb teremtőre összpontosít, és hangsúlyozza a visszatérő reinkarnációt, ami a Védánta mellé helyezi.

Valójában mind a szcientológia, mind a teozófia a hindu jógikus hagyományokat képviseli, némi csavarral. A tetején minden nektár, de alatta méreg. A kaliforniai Petalumában működő IONS, Dr. Dean Radin (eretnek zsidó, vezető tudós, a Patandzsali jógaszútrák (aforizmák) rajongója, villamosmérnök és parapszichológus, valamint a CIA Csillagkapu projektjének volt vezetője a távoli látásról) vezetésével kapcsolatban áll velük, és az elme-anyag tudományos kutatásának álcázva az okkultizmusban mesterkedik.

A mi Rockerfellerjeink, Rothschildjaink stb. csupán bábuk vagy fedőszervek a világ legelitebb élő okkultistáinak kezében.

A globalisták tisztelik ezeket a híres okkultistákat (varázslókat). A leghatalmasabb varázslók titokban működnek, és ők a globalisták mögött álló erő. Megdöbbentett, hogy a Rockerfellerek, Rothschildok, Bundyk, Astorok, a kínai Li család és más vezető illuminátus családok meggörnyednek e varázslók/okkultisták előtt, akik mindenről döntenek, és meghatározzák az Illuminátusok által végrehajtandó programokat.

Az Illuminátusok olyan embereket toboroznak, mint Klaus Schwab, politikusok, a média, Bill Gates, Henry Kissinger stb. és többek között technológiai vállalatokat hoznak létre, hogy a terveket végrehajtsák a világban. A globalisták mögött álló csúcsvarázslók viszont magas rangú démoni szellemlényektől kapnak utasításokat, akik szeánszokon keresztül kommunikálnak velük. Tehát a Rockerfellerek, Rothschildok stb. csupán a világ leghatalmasabb varázslócsoportjának a fedőszervei, akik a színfalak mögött dolgoznak...a globalisták rettegnek tőlük.

Yacov

Josh Reeves -- L. Ron Hubbard és a Georgia Guidestones