2023. szeptember 30-tól veszi kezdetét a Vatikánban a Szinodlitásról szóló zsinat világtalálkozója, amely az LMBTQ-t szorgalmazza. Ezzel az összes résztvevő magára vonja Isten legsúlyosabb büntetését – anatémáját – és az egyházi büntetést – a latae sententiae exkommunikációt. A szodómia bűnének legalizálása ugyanis súlyosabb bűn, mint maga a szodómia. Aki népszerűsíti és legalizálja a bűnt, az Isten parancsolatait teszi semmissé, és akadályozza a bűnösöket a bűnbánat gyakorlásában és az üdvösség útjára lépésben. Isten parancsolatainak semmissé tétele az ördögi gőg bűne, ami szembeszáll a Teremtő Istennel, a legfőbb törvényadóval.

 

Ezt a videót megnézheted itt is: https://eglise-vivante.wistia.com/medias/1tmxkjpca8
https://ugetube.com/watch/qGYBkyJ4QJqUaOu
https://rumble.com/v30oxk0-szinodlis-tallkoz.html
https://cos.tv/videos/play/45910966358020096
https://www.bitchute.com/video/9P0KmuMOOtMl/
https://gloria.tv/post/ZQVWKQUcqnXq3PfqqTVD6pcsZ

 

 

Bergoglio hamis pápa elutasítja a bűnbánatot és megátalkodottan ismétli és fokozza gaztetteit. Ezzel vétkezik a Szentlélek ellen. Vonatkozik rájuk Jézus azon kijelentése Júdásról, hogy a kárhozat fia (Júd 17,12). A hamis pápa elrettentő példája bárcsak felébresztené legalább néhány püspök lelkiismeretét azok közül, akik részt vettek vagy részt akarnak venni a szinodális találkozón.

A Bizánci Katolikus Patriarchátus, mint kiáltó szó a pusztában, Isten tekintélyével felvértezve, a vatikáni világtalálkozó kapcsán hangsúlyozza:

Ennek az Isten ellenes szervezett lázadásnak az összes résztvevőjére Isten anatémája, valamint latae sententiae exkommunikáció hullik.

Buzdítjuk a papokat és a hívőket, hogy személyesen, telefonon, e-mailben és levélben figyelmeztessék az öngyilkos LMBTQ szinodális utat propagáló püspököket.

 

+ Illés

a Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája

 

2023. 4. 14.

 

Letöltés: Szinodális LMBTQ út találkozó a Vatikánban – Isten anatémája (2023. 4. 14.)