2021. október 23., szombat

“Nem lehet rajtuk változtatni, nincs bennük istenfélelem”

 

Sokunk tapasztalata újabban, hogy van két olyan téma, amely még a legszorosabb egyházi, baráti, testvéri kötelékeket is megtépázza, irracionálisnak tűnő falakat emel váratlanul, mindent felülírva. Ha valaki megtudja, hogy istenfélelemből a régi rítusú szentmisét preferáljuk, netán szintén istenfélelmen alapuló morális megfontolásból nem akarunk oltakozni, hirtelen idegenként tekint ránk, legtöbb esetben minden érvelés, vita vagy nyílt konfrontáció nélkül. Ha pedig mégis van érvelés, akkor azzal kell szembesülnünk, hogy a döntés már megszületett, az érvelések pedig inkább utólagos apológiák, semmint az értelmes megfontolás megnyilvánulásai. Ez jó hír lehet a szabad akarat szempontjából, hiszen azt mutatja, hogy van lehetőség a döntésre. És a lelkiismeret is meghozza ítéletét a döntésről, még akkor is, ha a felelősséget utólagos érvekkel törekszünk hárítani. De mi lehet a döntés igazi oka és mozgatórugója? Az alábbiakban egy rabbi írása következik, amelyet az America’s Frontline Doctors szervezet oldala közölt Chananya Weissmantól, aki az oltások esetében vizsgálja a mögöttes okot „Hol van Isten félelme?” címmel (hátha Franciscus és magyar követői is meghallják, és legalább egy rabbinak elhiszik…).

Az emberiség két különálló csoportra oszlik, a középen lévő egyre szűkülő szürke területtel. E csoportok között sok különbség van, de a legalapvetőbb különbség az, hogy az egyik oldal vonzza az Istent félő – valóban istenfélő – embereket, a másik oldal pedig nem.

A másik oldalon bizonyára vannak “vallásos” emberek. Nincs hiány vallási vezetőkből, akik támogatják, hogy az embereket erőszakkal oltsák be, és dehumanizálják azokat, akik ellenállnak. Ezek az emberek nélkülözhetetlenek az Isten-ellenes oldal számára; ahhoz, hogy a gonosz valóban virágozhasson, szüksége van egy kóser bélyegzőre.

Ezen a héten Szodomáról olvastunk, amely úgy tűnik, hogy a mai “felvilágosult” világ nagy részének példaképe. Szodoma lakói nem a dzsungelben élő vademberek voltak; gazdagok és kifinomultak voltak. Természetesen csak a magukfajta “elit” között akartak élni. Hogy megakadályozzák, hogy a nemkívánatos személyek elrontsák kifinomult ökoszisztémájukat, Szodoma népe legalizálta üldözésüket. Szigorúan tilos volt alamizsnát adni a szegénynek vagy szállást adni az utazónak. Ez természetesen a nagyobb jó érdekében történt, a város gazdagságának védelme érdekében.

A Talmud (Szanhedrin 109B) elbeszéli, hogy egy szodomai lány megszánt egy szegény embert, és kenyeret csempészett neki. Szodoma lakói megdöbbentek, hogy a szegény ember nem halt éhen. Nyomozást folytattak, és elfogták a lányt. Azért a szörnyű bűntettért, hogy egy éhes koldust etetett, mézzel kenték be a testét, és a város falára tették, ahol a méhek megcsípték és felfalták, amíg meg nem halt.

Manapság egyre inkább divatba jön az ilyen erkölcsi romlottság, és nem csak az “elit” zárt közösségeiben. Egész országok dehumanizálják fokozatosan a “gyilkos oltóelleneseket”, és népszerűsítik a velük szembeni kegyetlenséget. Az állampolgárokat arra ösztönzik, hogy besúgják azokat, akik meg merik mutatni halálos arcukat és akadálytalanul lélegeznek. Az emberek nyilvános szidalmazása, sőt bántalmazása erénynek számít.

Ugyanakkor e kitaszítottakkal való méltányos és kedves bánásmód kriminalizálódik. A világ egyes részein hatalmas pénzbírságot von maga után, ha valaki időt tölt az oltatlanokkal, elviszi őket, vagy üzletet köt velük. A kórházak megtagadják tőlük az életmentő ellátást. Azok az orvosok, akik erkölcsi kötelességüknek tartják, hogy egy valódi terroristát ugyanúgy kezeljenek, mint az áldozatát, nyíltan azt követelik, hogy a be nem oltottakat hagyják meghalni. A kormány, a média, sőt még a vallási vezetők is bátorítják ezt. Természetesen a nagyobb jó érdekében.

Nehéz értelmes különbséget látni eközött és egy jótékonykodó lány halálra kínzása között. A bölcsek azt tanítják, hogy a lány sikolya volt a döntő pillanat a Szodoma elleni mennyei ítéletben. Nem volt lassú hanyatlás. Egyik nap Szodoma még magasan szárnyalt, másnap pedig Isten eltörölte a várost. Napjainkban sem kell sokáig várni, hogy Isten lerombolja a gonosz behemótokat.

Amikor Abimelek, Gerár királya megkérdezte Ábrahámot, miért állítja, hogy Sára a húga, Ábrahám azt válaszolta, hogy “nincs istenfélelem ezen a helyen”, és megölték volna, ha megtudják, hogy Sára a felesége (Ter20,11). A Netziv, a Malbim és a Chiddushei HaGriz (a Beis Halevi a Tóráról) kommentátorok mind ugyanúgy magyarázzák ezt: bár Gerár népe civilizált és “felvilágosult” volt, erkölcsüket szigorúan saját értelmük határozta meg, Istenfélelem nélkül. Az ilyen emberek tehetetlenek saját természetükkel és vágyaikkal szemben. Amikor olyan erkölcsi dilemmával szembesülnek, amely vágyaik útjában áll, értelmük racionalizálni fogja azt, ami rossz.

Egy olyan társadalomban, ahol filozófusok és “etikusok” döntik el, hogy mi a helyes és mi a helytelen, bármi lehetséges. Az értelmük igazolni fogja a rablást, a gyilkosságot és a házasságtörést, bár különböző nevek és meghatározások alatt. Bármilyen kifinomultnak tűnnek is az ilyen emberek, soha nem lehet bennük megbízni. Bármilyen kifinomultnak is tűnik egy ilyen társadalom, mindig képes a legnagyobb gonoszságokra.

Csak egyetlen erőben lehet megbízni, amely az embert távol tartja a bűntől: az istenfélelemben. Akiket az istenfélelem vezérel, akik tudják, hogy Isten mindig figyeli őket, és ismeri legbensőbb gondolataikat, azok nem esnek könnyen a bűn áldozatául. Nem fogják könnyen racionalizálni a gonoszságot. Lehet, hogy időnként engednek a kísértéseiknek, de az istenfélelem a végső vészfék. Azoknak, akikből hiányzik az istenfélelem, nincsenek határaik. Ha nem tudnak átlépni egy piros vonalat, akkor egyszerűen átminősítik azt zöldnek.

Nem véletlen, hogy a legnagyobb gonoszságokat ismét azok követik el, akik műveltek, intellektuálisak, kifinomultak és előkelőek. Magasztos szavakkal beszélnek a bolygó és mindazok megmentéséről, akik rajta élnek, bár ez utóbbiak közül sokakat ki kell majd irtaniuk (saját magukat kivéve) a többiek érdekében. Te következel elsőnek.

Annyi ember hidegvérű meggyilkolása, hogy hozzá képest minden holokauszt jelentéktelennek tűnik azáltal válik szalonképessé, hogy “depopulációnak” nevezik. Jótékony cselekedet, ha az emberek meghalnak, hogy maradjon elég levegő és élelem másoknak, hirdetik saját birtokaikról. Különösen az öregek halála, a meg nem született gyermekeké, a betegeké és szenvedőké és más haszontalan embereké. Aztán jönnek a vallásos emberek, a szülők, akik nem adják át gyermekeiket az államnak, végül mindenki más, aki útban van; ők a “hazai terroristák”, akik magát a bolygót fenyegetik.

A demokrácia megmentéséről beszélnek, miközben ráerőltetik akaratukat az emberekre, akiknek nincs valódi beleszólásuk semmibe. Mindent birtokolniuk kell, és mindent irányítaniuk kell, a saját érdekükben. Persze csak azért, hogy visszatérhessünk a normális kerékvágásba. Teljesen abnormálisnak lenni az egyetlen út.

Az sem véletlen, hogy ez az “elit” réteg kategorikusan vallástalan és vallásellenes, bár szigorúan a látszat kedvéért mást vallanak. Isten nem tud megmenteni minket, de ők igen. Isten azt akarja, hogy ők mentsenek meg minket, az injekcióikkal, a végtelen számú új szabályaikkal, és azzal, hogy korlátozzák, hogyan imádkozzunk egyáltalán Istenhez. Most már azzal szolgáljuk Istent, hogy nem szolgáljuk Őt, mondják nekünk, miközben a “vallási vezetők” helyeslően bólogatnak. Istent káromolják, valahányszor csak megemlítik Őt, mert mindenben, amit tesznek, háborúban állnak Istennel. Sok istenük van, de nincs Istenük.

A vallási kabalák, akiket a gonoszságuk kozmetikázására toboroznak, szájhősködnek Isten előtt, miközben tényleges életükben nem mutatnak félelmet iránta. Az igazságosság köntösébe burkolóznak, egy álságos fügefalevélbe, hogy elfedjék lelki csődjüket. Ha be tudsz nézni a vallási hivalkodó külső mögé, akkor nagyon kicsi, kicsinyes, jelentéktelen embereket látsz – gyakran szörnyeteg embereket.

A gonosz brit kormány szodomita bírái és sátáni “orvosai” éppen tegnap gyilkolták meg Alta Fixslert, mert úgy döntöttek, hogy a kislány életének véget vetni irgalom. Szó szerint túszul ejtették és harcoltak a megölésének jogáért. Micsoda irgalom! Milyen csodálatos olyan emberek uralma alatt élni, akik nagyszerű intellektusukkal és istenfélelem nélküli erkölcsükkel eldöntik, hogy mikor jobb valakinek holtan!

E szörnyetegek szerint, akik különösen a gyengékre és védtelenekre vadásznak, Alta Fixslernek köszönőlevelet kellene küldenie nekik a túlvilágról, amiért véget vetettek értéktelen, elviselhetetlen idejének ebben a világban. Mármint, ha hinnének a túlvilágban.

Egy magát “etikusnak” nevező végzős rabbinövendék Izraelben gyilkosoknak nevezte az oltatlanokat, Alta Fixsler kapcsán azonban a legtöbb, amit említeni bírt, hogy “rossz” volt a döntés, hogy most vetettek véget az életének. Az oltatlanok elleni retorikája és a tényleges gyilkosságra adott langyos válasza egyaránt összhangban van Izrael Isten-ellenes, elitista uralkodó osztálya iránti hűségével (és az abban elfoglalt kényelmes pozíciójával). Az ő “etikáját” az határozza meg, hogy a pártfogóinak mire van szüksége tőle, nem pedig az istenfélelem.

Alta Fixsler meggyilkolása a jó nevében nem elszigetelt példa. Ez éjjel-nappal zajlik az egész “civilizált” világban, ahol az emberi élet nem több, mint árucikk, amelyet meg kell őrizni vagy el kell dobni, annak “értéke” alapján, amit a vezetők számára képvisel. Az emberi élet még soha nem volt ilyen olcsó. Egy emberi lény kevesebbet ér, mint a felhasználható szerveinek értéke együttesen.

Jaj azoknak, akik a rosszat jónak mondják, és a jót rossznak; akik a sötétséget világossággá teszik, és a világosságot sötétséggé; akik a keserűt édessé teszik, és az édest keserűvé!“. (Iz5,20)

A bölcsesség kezdete az istenfélelem“. (Zsolt 111, 10)

“Chanina Ben Dosa rabbi azt mondta: akinek a bűntől való félelme megelőzi a bölcsességét, a annak bölcsessége tartós lesz. Akinek a bölcsessége megelőzi a bűntől való félelmét – a bölcsessége nem lesz tartós”. (Az atyák tanításai 3,9)

A Bartenura tanítja, hogy mielőtt valaki megtanulja a bölcsességet, el kell határoznia, hogy a bűntől való félelem miatt tanulja meg.

A világ ma tele van tudással, de mindezt a tudást kifejezetten azért tanulják, hogy lehetővé tegyék a bűnt és racionalizálják azt, hogy a rosszat jónak, a sötétséget fénynek, a keserűt édesnek állítsák be. Ez a bölcsesség nem lesz tartós.

Amikor az egyik oldal azokat vonzza, akik félik Istent, a másik oldal pedig azokat, akik gyalázzák Őt, nem kell többet tudnod ahhoz, hogy bölcsen válassz.

Az ő oldalukon nincs istenfélelem.

De hamarosan lesz.

https://invocabo.wordpress.com/2021/10/23/nem-lehet-rajtuk-valtoztatni/

A 3. világháború kronológiája a katolikus próféciák szerint – Matej Gavlák

 

„Eljövök, hogy kérjem Oroszország Szeplőtelen Szívemnek való felszentelését, és az első szombaton a jóvátételi közösséget. Ha meghallgatják kéréseimet, Oroszország megtér, és béke lesz; ha nem, akkor elterjeszti tévedéseit az egész világon, háborúkat és az egyház üldözését okozva. A jó mártírhalált lesz; a Szentatyának sokat kell szenvednie; különböző nemzetek megsemmisülnek. A végén Szeplőtelen Szívem győzedelmeskedik. A Szentatya nekem szenteli Oroszországot, és megtér, és békesség időszaka adatik meg a világnak."

Harmadik fatimai prófécia, vatikán.va

( http://www.vatican.va/roman_curia/congregations/cfaith/documents/rc_con_cfaith_doc_20000626_message-fatima_en.html )

Nostradamus a „világ királyáról”, „Chiren”-ről beszél, aki Franciaországból érkezik, és a kezdeti kudarc után vezeti a nyugati hadsereget a megszálló iszlám erők felett aratott győzelméhez. A „Chiren”, amelyet „Chyren” és „Chyren Selin” néven is emlegetnek a különböző négysorokban, kulcsszereplőnek tűnik a harmadik világháborúban, hasonlóan, de még nagyobb termetű, mint Roosevelt, Hitler vagy Churchill a második világháború idején. . Nostradamus jelzi, hogy ez a vezető Franciaországból érkezik. Chiren mellett egy pápa is érkezik, valószínűleg Franciaországból, aki szintén döntő szerepet fog játszani a harmadik világháborúban.

Godlikeproductions.com

E próféciák többsége Yves Dupont 'The Catholic Prophecy' (https://archive.org/stream/CatholicProphecy#page/n5/mode/2up) és Gerald Culleton atya 'Prophets and Our Times' című könyveiből származik (https: //archive.org/details/TheProphetsAndOurTimes).

E próféciák szerint a 3. világháború hatalmas és meglepő invázió lesz Oroszország és nyugati szövetségesei ellen. MIELŐTT ez megtörténik, három fő jel lesz:

  • Franciaországban hirtelen polgárháború tör ki
  • később Olaszországban is polgárháború kezdődik; és Pápának menekülnie kell Rómából
  • nagy jel lesz az égen: egy nagyon fényes üstökös; és ennek az üstökösnek darabjai eltalálják a Földet; ők maguk fognak nagy pusztításokat és még nagyobb árvizeket okozni

Ezek a megjósolt események Isten büntetései a bűnös emberiségnek. Ha az emberek Istenhez fordulnak, megbánják rossz cselekedeteiket, és nem teszik meg újra, akkor talán Isten megváltoztatja korábbi döntéseit.

1. Hirtelen polgárháborúk fognak kirobbanni Franciaországban és nem sokkal később Olaszországban is.

Albrecht Weber könyve (The Finger of God) ezt a Conchitának tulajdonított kijelentést tartalmazza:

„A pápa Oroszországba megy, Moszkvába. Amint visszatér a Vatikánba, ellenségeskedések törnek ki Európa különböző részein.”

Nectou atya, 18. század.

„Amint a fügefa sarjadni kezd és leveleket hoz, az a nyár közeledtének bizonyos jele, úgyhogy amikor Anglia hatalma fogyni kezd, Párizs pusztulása közeledik. Ez egy jel lesz. Angliának viszont ijesztőbb forradalmat kell átélnie, mint Franciaországét.

Marie Julie Jahenny, 1874. december 6

„Rómában a vihar lesz a legsötétebb. A római vihar még rosszabb, mint a franciaországi vihar. Az istentelenek minden haragja Rómában van. A gonoszok minden haragja a Szentszékre összpontosul.” ~

Desmond Birch

Valamikor a jövőben Franciaország és Olaszország szinte egy időben vív polgárháborút – valószínűleg Franciaország lesz az első. „Amikor mindenki azt hiszi, hogy biztosított a béke, amikor mindenki a legkevésbé számít rá, akkor Olaszországban majdnem egy időben tör ki a forradalom, mint Franciaországban.

Louisa Picarreta

Azok a nemzetek, amelyekért kígyózom és előszeretettel veszek, Olaszország és Franciaország azok, amelyek megtagadták a hidat… ők lesznek azok is, amelyek háborút fognak viselni az egyház ellen…

Az Egyház tele van belső keserűséggel, és a belső keserűség mellett külső keserűségeket is kap. Láttam embereket forradalmat indítani, templomokba bemenni, oltárokat lefosztani és felégetni, papok életére tett kísérleteket, szobrokat törni… és még ezernyi más sértést és gonoszságot… úgy tűnt, hogy általános felzúdulás támadt az egyház ellen… Sok papot láttam. menekülni az Egyháztól és az Egyház ellen fordulni, hogy háborút indítsanak ellene

Jézus tovább beszél az egyház vallásosairól, papjairól és ellenségeiről, mondván: A vallásosokban, a papságban, azokban, akik katolikusnak mondják magukat, Akaratom nemcsak gyötrődik, hanem letargiában is marad, mintha nem volt élete. Hányan úgy tesznek, mintha a gyerekeim lennének, miközben ők a legádázabb ellenségeim! Ezek a hamis fiak bitorlók, önérdekűek és hitetlenek; a szívük a gonoszság feneke. Éppen ezek a fiak fognak az elsők között háborúzni az egyház ellen – megpróbálják megölni saját anyjukat! Hamarosan háborút indítanak az egyház ellen, és legnagyobb ellenségei saját gyermekei lesznek…

Minél inkább úgy tűnik, hogy a világ látszólag békében van, és a béke dicséretét zengik, annál inkább elrejtik a háborúkat, forradalmakat és tragikus jeleneteket a szegény emberiség számára e mulandó és álcázott béke alá. És minél inkább úgy tűnik, hogy támogatják egyházam, a győzelmek és diadalok himnuszait énekelve, valamint az állam és az egyház egyesülési gyakorlatát, annál közelebb van az a verekedés, amelyet ellene készülnek.

2. Az antikatolikus felkelések során két dolog fog történni: Olaszországban egy pápa menekül Rómából. Franciaországban egy figyelemre méltó herceg kezdi megvédeni népét. leszármazottja lesz a francia király st. Lajos IX.

John of Cleft Rock, 14. század.

„A világ vége felé a zsarnokok és az ellenséges tömegek elrabolják az egyháztól és a papságtól minden vagyonukat, sanyargatják és vértanúvá teszik őket. Azokat, akik a legtöbb bántalmazást halmozzák el velük, nagy becsben tartjuk.”

„Akkor a pápának és bíborosainak tragikus körülmények között kell elmenekülniük Rómából egy olyan helyre, ahol ismeretlenek lesznek. A pápa kegyetlen halált fog halni száműzetésében. Az Egyház szenvedései sokkal nagyobbak lesznek, mint történelme során bármikor.”

Bl. Anne Catherine Emmerich

Imádkoznunk kell, hogy a pápa ne hagyja el Rómát. Kevesebb mint száz pap marad megtévesztetlen. Még a papság is a pusztuláson dolgozik.

{53.17} Az Egyház fennmarad; még ha csak egy ember tartja meg a hitét.

{53.18} A templom ég. A pápa el akarja hagyni Rómát. Továbbra is ragaszkodik e világ dolgaihoz.

Hellen Wallraff, német stigmatista, XIX.

A pápa mindössze négy bíborossal Kölnbe menekül (a Rajna folyón).

Premol próféciája (5. század)

És látom Róma királyát, keresztjét és tiaráját, amint lerázza a port a cipőjéről, és sietteti a repülést más partokra. Egyházadat, ó Uram, saját gyermekei tépték szét. Az egyik tábor hűséges a menekülő pápához, a másik a tiarát megtörő új római kormány alá tartozik. De a Mindenható Isten az Ő irgalmában véget vet ennek a zűrzavarnak, és új korszak kezdődik. Akkor, mondta a Szellem, ez az idők végének kezdete.

Catholicprophecy.info

A polgárháború Franciaországban és Olaszországban is kifejezetten katolikusellenes lázba fog esni. Ez a franciaországi polgárháború alapvetően egy általános háborúvá fog fejlődni a katolikusok (és néhány szövetségese) és a keresztényellenes erők között (különösen Franciaországban), amelyek évszázadok óta irányítják ezeket az országokat. Ez az uralkodó minta a francia forradalommal kezdődött Franciaországban. Garibaldival kezdődött/tetőzött Olaszországban.

A katolikusok a kiirtás küszöbén állnak Franciaországban, amikor Franciaországban egy nagy katonai katolikus vezető kerül előtérbe.

( http://www.catholicprophecy.info/muslim.html )

Bl. B. Holzhauser, 17. sz

„Amikor mindent tönkretett a háború; amikor a katolikusokat keményen szorongatják az áruló hittársak és eretnekek, amikor az egyháztól és szolgáitól megtagadják jogaikat, felszámolták a monarchiákat és meggyilkolták uralkodóikat, akkor a Mindenható Isten keze csodálatos változást fog végrehajtani, ami nyilvánvalóan lehetetlen. az emberi megértéshez. Fel fog támadni egy VALIANT MONARCH, akit Isten felkent. Katolikus lesz, IX. Lajos leszármazottja, de egy ősi német birodalmi család leszármazottja,** száműzetésben született.**Az időbeli kérdésekben ő fog uralkodni. A pápa egyúttal szellemi kérdésekben is uralkodni fog. Az üldözés megszűnik, és az igazságosság uralkodni fog. Úgy tűnik, hogy a vallás elnyomott, de egész királyságok változásaival szilárdabbá válik.

A Tours extaticája…

A forradalom minden francia városra kiterjed. Nagykereskedelmi vágásra kerül sor. Ez a forradalom csak néhány hónapig fog tartani, de félelmetes lesz; vér fog folyni mindenhol, mert a gonoszok rosszindulata eléri a legmagasabb fokot. Az áldozatok száma számtalan lesz. Párizs úgy fog kinézni, mint egy vágóhíd. Az egyház elleni üldöztetések még nagyobbak lesznek, de nem tartanak sokáig… Sok püspököt és papot meg fognak halni. A párizsi érseket meggyilkolják… Ezen a ponton a francia nép visszafordul Istenhez, és könyörög Jézus Szentséges Szívéhez és Szeplőtelen Máriához… A francia nép a jó királyt fogja kérni, akit Isten kiválasztott. El fog jönni, ez a megváltó, akit Isten megkímélt Franciaországnak, ez a király, akit most nem akarnak, mert kedves Isten Szívének. trónra fog emelkedni;

Cataldus

„A Nagy uralkodó negyvenéves koráig háborúzik.”

3. Közvetlenül a nagy orosz invázió előtt a világ istentelen lesz, a katolikus egyház pedig problémákkal küzd

Beykirch, 19. század

Eljön az idő, amikor a világ nagyon istentelenné válik. A nép önellátóvá válik a királytól, és általánosan elveszik a tekintély tisztelete, és azok lesznek az uralkodók, akik már nem hűek gazdáikhoz vagy segítségükhöz. Ekkor általános felhajtás lesz, hogy apa a fia ellen, a fia pedig apa ellen harcol.

„Eljön az idő, amikor az ember nem fogja többé tisztelni az egyház és az iskola hitét. Új könyvek kerülnek bemutatásra. Eljön az idő, amikor a katolikus vallás nagyon zsúfoltnak érzi magát, és megpróbálnak megszabadulni tőle. Az emberek ebben az időben élvezni fogják a játékot és az örömteli alkalmakat, és általában lenyűgözi őket a szórakozás. De akkor nem tart sokáig, amíg a változás beáll. Hihetetlen háború lesz…

4. Olyan nagy háború jön, amilyen még soha nem volt. Oroszország, Kína, Észak-Korea és minden muszlim hirtelen és váratlanul megtámadja az USA-t, Európát és Izraelt. Még a Biblia is ír erről a szörnyű eseményről. János az Apokalipszisben az ellenséges katonák számáról is elmondja, hogy ez 200 millió fő (a náci Németország 5 millió katonával támadta meg a Szovjetuniót).

Elena Aiello nővér, 1960-as évek

„Oroszország AZ ÖSSZES EURÓPA NEMZETE, KÜLÖNÖSEN OLASZORSZÁG ELŐZMÉRÉSE, ÉS AZ ELEMZŐ ZSZÁSZÁJÁT A SZENT KAPOLÁJA FELÉ FOGJA FELMAZNI. PETER'S. Olaszországot súlyosan megpróbálja egy nagy forradalom, és Róma vértől megtisztul sok bűne miatt, különösen a tisztátalanság miatt! A nyáj hamarosan szétoszlik, és a pápának sokat kell szenvednie.

Mari Loli, 1960-as évek

Oroszország váratlanul és hirtelen elárasztja és elárasztja a szabad világ nagy részét. Isten nem akarja, hogy ez ilyen gyorsan megtörténjen. Mindenesetre eljön a Figyelmeztetés, amikor meglátod, hogy a szentmisét már nem lehet szabadon celebrálni; akkor a világnak leginkább Isten beavatkozására lesz szüksége.

( http://www.ourlady.ca/info/communism.htm )

„És amikor letelik az ezer esztendő, a Sátán kiszabadul börtönéből, és előjön, hogy megtévessze a nemzeteket, amelyek a föld négy sarkában vannak, Gógot és Magógot, hogy összegyűjtse őket a háborúra: a szám akiről olyan, mint a tenger homokja. És felmentek a föld szélességére, és körülvették a szentek táborát és a szeretett várost; és tűz szállt le az égből, és megemésztette őket.” (Jel 20,7-9)

(Általánosan úgy tartják, hogy "Góg a messzi északról" Oroszország)

5. Oroszországot megveri Franciaországban a Nagy Uralkodó. Izraelben is elveszik.

Szent Metód, 4. század

Eljön az idő, amikor Krisztus ellenségei ezzel dicsekszenek: „Alávetettük a földet és annak minden lakóját, és a keresztények nem kerülhetik el a kezünket: akkor egy római császár nagy dühében feltámad ellenük, kardját kirántja, és rázuhan a földre. a kereszténység ellenségeit, és szétzúzzák őket. Akkor béke és csend fog uralkodni a földön, és a papokat megszabadítja minden aggodalmuktól.

Holzhauser

Az egyik oldalon Oroszország és az egész észak áll. A másik oldalon pedig Franciaország és az egész Dél egy első alatt van. Ez a lovag déltől jön. Fehér köpenyt visel, melynek gombjai egészen a lábáig érnek. Keresztet hord a mellkasán, és szamáron ül. Sánta lesz a lábán. Ez a lovag annyira együtt van, hogy senki sem próbálja megállítani. Ő is béketeremtő. Nagy az ereje. Sikerül megszabadulnia minden tánczenétől és a felesleges ruháktól, amelyeket az emberek viselhetnek.

Az északi medve barbár népei hódítani fognak, de ellenségeik felbátorodnak, és a kétségbeesés dühével fognak harcolni. Akkor megtörik a hatalmuk, megsemmisül az ereje, és akkor néhány ember kínlódik a túlélésért, hogy hazavigye vereségük hírét.

Bernard Rembold egy német szerzetes volt, aki 1689 és 1793 között élt. Íme a nyírfával kapcsolatos jóslata:

„A vér borzalmas időszakának kezdete jön, amikor ádáz csata lesz Köln közelében (az Fr-Ger határ közelében van). Lehetetlen lesz megakadályozni ezt a szörnyű pusztítást; a hátborzongató háborút és pusztítást nem lehet elhárítani. Az emberek bokáig vérben fognak járni. Végre feltámad egy idegen király, és győzelmet arat az igazságos oldalon. A megmaradt ellenség visszavonul a Kis Nyírfához, és ott vívják meg az utolsó csatát az igaz ügyért. A külföldiek fekete halált hoztak magukkal; amit megkímélik a kard, azt megeszi a dögvész. A föld elhagyatott és gazdátlan lesz.

„Akkor Franciaország meg lesz osztva. A Német Birodalom egy egyszerű embert választ császárnak, aki rövid ideig uralkodni fog. Utóda az az ember lesz, akire a világ vágyott. Római császárnak fogják hívni, és békét ad a világnak. Siegberget és Heisterbachot helyreállítja. Ő a Holzhauser által megjövendölt Nagy uralkodó. Abban az időben nem lesznek zsidók Németországban, és az eretnekek beismerik tévedésüket. Jó és boldog korszak következik. Istent dicsérni fogják a földön, és nem lesz többé háború… Akkor a szökésben lévő testvérek és gyermekeik visszatérnek, és békében élnek tovább szülőföldjükön.

„Amikor a német császár az életéért menekül, egy ember, aki a koronáját viszi érte, olyan ember lesz, akire a világ régóta vár.”

Biblia, Ezékiel könyve

„Te pedig, embernek fia, prófétálj Góg ellen, és mondd: Így szól az Úr Isten: Íme, én ellened vagyok, ó, Góg, Ros, Mesek és Tubál fejedelme; 2 Megfordítalak és továbbvezetlek, felhozlak a messzi északról, és Izrael hegyei ellen viszlek. 3 Akkor kiütöm az íjat a te bal kezedből, és kiesem a nyilakat a jobb kezedből. 4 Lezuhansz Izrael hegyein, te és minden csapatod és a veled lévő népek; Mindenféle ragadozó madaraknak és a mezei vadaknak adok, hogy felfalják. 5 A nyílt mezőre esel; mert én szóltam – mondja az Úr Isten. 6 És tüzet küldök Magógra és azokra, akik biztonságban élnek a tengerparton. Akkor megtudják, hogy én vagyok az Úr. (Ez 39:1-6)

6. A Nagy uralkodó felszabadítja egész Európát és meghódítja a muszlim országokat

„A Nagy uralkodó… meg fogja hódítani a (Közel-)Keletet.” (Pareus, 17. század)

„Ciprus, a törökök és barbárok, akiket leigázni fog.” (Cataldus, 5. század)

„A Sas a mohamedán országokat is megtámadja.” (Szent Bridget, 14. század)

7. Lesz még egy büntetés a bűnös emberiségnek: A sötétség három napja

Boldog Anna-Maria Taigi így nyilatkozott erről a szörnyű, három nap sötétség büntetésről:

„Isten két büntetést küld: az egyik háborúk, forradalmak és egyéb gonoszságok formájában lesz; a földről fog származni. A másikat a mennyből küldik. Az egész földet borzasztó sötétség borítja, amely három napig és három éjszakán át tart. Semmit sem lehet látni, és a levegő meg lesz rakva pestistől, amely elsősorban, de nem csak, a vallás ellenségeit fogja követelni. Ebben a sötétben lehetetlen lesz semmilyen mesterséges világítást használni, kivéve az áldott viaszgyertyákat. Aki kíváncsiságból kinyitja az ablakot, hogy kinézzen, vagy elhagyja otthonát, a helyszínen holtan esik le. E három nap alatt az emberek maradjanak otthonukban, imádkozzanak a rózsafüzért, és könyörögjenek Isten kegyelméért.”

Pio atya

Eljövetelem órája közel van! De irgalmat fogok mutatni. A legszörnyűbb büntetés tanúskodik majd az időkről. Angyalaim, akik ennek a munkának a végrehajtói lesznek, készen állnak hegyes kardjaikkal! Különös gondot fognak fordítani mindazok megsemmisítésére, akik kigúnyoltak Engem, és nem hittek kinyilatkoztatásaimban.

Tűzhurrikánok özönlenek majd a felhőkből és szétterjednek az egész földön! Viharok, rossz idő, villámcsapások és földrengések borítják be a földet két napig. Megszakítás nélküli tűzeső lesz! Egy nagyon hideg éjszaka folyamán kezdődik. Mindez annak bizonyítására szolgál, hogy Isten a Teremtés Mestere. Akik Bennem reménykednek, és hisznek szavaimban, azoknak nincs mitől félniük, mert nem hagyom el őket, sem azokat, akik terjesztik üzenetemet. Semmi bántódás nem éri azokat, akik a kegyelem állapotában vannak, és akik Anyám védelmét keresik.

Hogy fel tudjon készülni ezekre a látogatásokra, a következő jeleket és utasításokat adom: Az éjszaka nagyon hideg lesz. Zúgni fog a szél. Egy idő után villámcsapások hallhatók. Zárja be az összes ajtót és ablakot. Ne beszéljen senkivel a házon kívül. Térdelj le egy feszület előtt, sajnáld a bűneidet, és könyörögj Anyám oltalmáért. Ne nézz a földrengés idején, mert Isten haragja szent! Jézus nem akarja, hogy lássuk Isten haragját, mert félelemmel és remegéssel kell szemlélnünk Isten haragját.

Aki figyelmen kívül hagyja ezt a tanácsot, azonnal megölik. A szél mérgező gázokat visz magával, amelyek az egész földön szétszóródnak. Azok, akik ártatlanul szenvednek és halnak meg, mártírok lesznek, és velem lesznek Királyságomban.

Sátán győzni fog! De három éjszaka után megszűnik a földrengés és a tűz. Másnap ismét kisüt a nap. angyalok szállnak le a mennyből, és a béke lelkét terjesztik a földön. A mérhetetlen hála érzése veszi hatalmába azokat, akik túlélik ezt a szörnyű megpróbáltatást – a közelgő büntetést –, amellyel Isten a teremtés óta meglátogatta a földet.

Wikipedia.org

A Sötétség három napja egy eszkatologikus prófécia (magánkinyilatkoztatáson alapul) a római katolicizmuson belül, amely párhuzamba állítja az Egyiptom elleni tíz csapást a Kivonulás könyvében. [1] Ezt a hitet a Szentszék nem támogatja.

Ahogyan Isten csapásokkal büntette az egyiptomiakat, beleértve a „sötétség három napját”, az elmélet azt állítja, hogy Isten az idők végén sötétséggel fenyíti meg a világot. A földet három napig és három éjszakán át tartó sötétség fogja körül, az egyetlen látható fényforrás az áldott gyertyák. Különféle katolikus látnokok egyetértenek abban, hogy a hívőknek otthonukban kell maradniuk ebben az időszakban, mivel a Föld lakóinak nagy része meghal.

( https://en.wikipedia.org/wiki/Three_Days_of_Darkness )

8. Új Epocha jön. A régi köztársaságok megszűnnek létezni, és – Isten irgalmából – új politikai unió jön létre: a Szent Római Birodalom

Szent Remigius (i.sz. 535)

„A francia királyságot Isten eleve a római egyház védelmére rendelte el, amely Krisztus egyetlen igaz egyháza. Ez a Királyság egy napon nagy lesz a föld királyságai között, és átfogja a Római Birodalom minden határát, és minden királyságát alárendeli a saját jogarának. Az idők végezetéig tart. Győztes és virágzó lesz mindaddig, amíg hűséges marad a Római Szentszékhez, és nem lesz bűnös a nemzeteket tönkretevő bűnök egyikében sem; de durván meg kell büntetni minden alkalommal, amikor hűtlenné válik hivatásához."

Adso szerzetes, 10. század

„Néhány tanárunk azt mondja, hogy a frankok királya birtokolja az egész Római Birodalmat. Ez a király lesz a legnagyobb és az utolsó uralkodó az összes uralkodó közül, miután sikeresen kormányozta királyságát. Végül eljön Jeruzsálembe, és leteszi pálcáját és koronáját az Olajfák hegyére. Ez lesz a Római Birodalom vége és kiteljesedése, és közvetlenül ezután jön az Antikrisztus.”

Wikipedia.org

Az utolsó római császár vagy az utolsó világcsászár a középkori európai legendák egyik alakja, amely a katolikus egyház eszkatológiájának egyik aspektusaként fejlődött ki. A legenda azt jósolja, hogy az utolsó időkben megjelenik egy utolsó császár a földön, hogy helyreállítsa a Szent Római Birodalmat, és betöltse bibliai katechon funkcióját, aki megállítja az Antikrisztus eljövetelét. A legenda először a 7. századi apokaliptikus szövegben jelenik meg, amelyet Pseudo-Methodius apokalipszisaként ismernek, és az évszázadok során fejlődött ki, és különösen a 15. században vált kiemelkedővé. A Nagy Katolikus Uralkodó fogalma rokon vele, akárcsak az angyali pápa fogalma.

A tradicionális katolicizmusban a Nagy Uralkodóról azt jósolják, hogy restaurátor jellegű lesz, és helyreállítja az európai katolikus királyságot Nyugaton, megsemmisíti az eretnekek és ateista lázadók hatalmát, és sikeresen térít sok muszlimot és zsidót a hitre.

9. A Szent Római Katolikus Egyház elnyeri ősi hatalmát és dicsőségét

„Az ő eszközeivel a nemzet vallása és törvényei csodálatra méltó változáson mennek keresztül.” (Ageda püspök, XII. század)

„Ő fogja helyreállítani az apostoli fegyelmet.” (Kapisztránói Szent János 15. század)

„Ő fogja megreformálni Isten egyházát.” (Paolai Szent Ferenc, 15. század)

„Le fogja törni a pápa ellenségeit.” (D. Pareus, 17. század)

„...az Egyház ősi előtérbe helyezése.” (Nostradamus)

„Blois királya újra felemeli a pápai tiarát.” (Caesar)

„Ez a herceg mindenben segíteni fog neki (a szent pápának)” (Vatiguerro, 13. század)

„(És ezt láttam) a pápa kezébe tette a kezét.” (Premol)

Bourg anyja

1857-ben Bourg-i Josefa limogei anya, aki a Megváltó Nővérek Kongregációjának alapítója volt, feljegyezte ezt a próféciát a nagy pápáról és a nagy uralkodóról:

„Isten fenyítései különféle módokon fognak ránk esni. A pestis, a baj, a kiömlött vér. Félelmetes fordulat lesz Franciaországunkban! Mindazonáltal ezek a napok az igazak javára megszűnnek. Isten mintakirályt, keresztény királyt emel majd a trónra. Szent Lajos fia szeretni fogja a vallást, a jóságot, az igazságosságot. Az Úr ad neki világosságot, bölcsességet és hatalmat. Már régen felkészült rá, és a bizonyítás és a szenvedés olvasztótégelyében megtörténik, de vissza fogja hívni a száműzötteket.

„Ő, az Úr fogja őt kézen fogva, és a meghatározott napon a trónra helyezik. Az ő sorsa a javítás és a megújulás; a vigasztalt vallás újra virágzik, és az egész nép dicséri a mennyből küldött Herceg uralmát; de utána a gonosz úrrá lesz, és többé-kevésbé kitart az idők végezetéig. Az On High fénye nem adatott meg nekem a világ utolsó eseményeire, az úgynevezett apokalipszisre.”

10. Azonban az ember ismét bűnös lesz

Holzhauser

A gyülekezet HATODIK IDŐSZAKA a (státusz vigasztalás) – a „VIGASZTÁS” ideje a SZENT Pápával és a HATALMAS CSÁSZÁRral kezdődik, és Antikrisztus születésével ér véget.

St. Vincent Ferrer, 15. század

„A béke napjaiban, amelyek a forradalmak és háborúk pusztulása után, a világvége előtt jönnek, a keresztények annyira lazává válnak a vallásukban, hogy megtagadják a bérmálás szentségét, mondván: egy szükségtelen szentség.'; és amikor eljön a hamis próféta és az Antikrisztus, mindazok, akik nem konfirmáltak, hitehagynak, míg a megerősítettek szilárdan kitartanak a hitben, és csak kevesen mondják el Krisztust.

VÉGE

PS: A gonosz elleni küzdelem legjobb fegyvere a Szent Rózsafüzér…