2010. szeptember 30., csütörtök

2010.09.29.

2010. szeptember 29. Szerda

Megkérdeztem Jézust, mi a véleménye a „Jézus Krisztus” szupersztár színdarabról, mert nekem nagyon nem tetszik. Jézus: Ellenségem a gonosz gúnyolja ki szenvedés történetemet ezzel a színdarabbal.
A Szent Arc tiszteletéről kérdeztem őt. Jézus: Drága Gyermekem! Igen, a Szent Arc tiszteletének ünnepe kedden van. A katonák sok sebet, fájdalmat, gúnyt, leköpdösést okoztak arcomon. Számomra a lelki sebek, az emberek hitetlensége, bűnei sokkal nagyobb fájdalom volt, mint a fizikai fájdalom. Tiszteld és szeresd Szent Arcomat, mert mindent vállaltam értetek, hogy megmenekülhessetek kárhozattól.
Az irgalmasság órájában. Jézus: Drága gyermekem! Imádkozd el az Irgalmasság Rózsafüzérét, hogy sok lelket, haldoklót megmenthess ezen ima által.
A szentgyónásról. Jézus: Drága gyermekem! Igen, én ott vagyok a gyóntatószékben, és én hallgatom végig minden bűnöd, meggyónását, mellyel megbántottál. Légy boldog gyermekem, mert én mindenkihez irgalmas vagyok! Ha kételkedsz irgalmamban, azzal is nagy fájdalmat tudsz okozni szent szívemmel. Sose kételkedj irgalmamban és jóságomban! Aki bennem kételkedik, az az egész Szentháromságban kételkedik. Gyermekem, minden kételkedésed a gonosztól ered. Nem akarja, hogy még közelebb kerülhess hozzám. Ne engedj a kísértésnek! Helyette bízz bennem és hagyatkozz rám és édesanyámra. Mindketten elfogadtuk szíved, lelked, életed felajánlását, ezáltal hatalmat adtál kezünkbe, hogy bármilyen tervünk lehessen veled. Mi mindig gondoskodunk rólad. Ezt sose felejtsd el! Mindig boldogan vállald rád bízott feladataidat, és légy hálás irántunk, hogy megadtuk neked ezt a hatalmas kegyelmet!
Gyónás után Jézus: Drága gyermekem! Mindig bízz az én irgalmamban! Mindent megbocsátottam neked újból, szent véremmel pedig hófehér tisztára mostam lelkedet. Őrizd lelked tisztaságát! Légy mindig boldog ember gyermekem!
Szentáldozás után Jézus: Drága gyermekem! Amikor áldozol, én minden alkalommal Feltámadok a szívedben és testedben.
Szentáldozás után gyors szívdobbanást éreztem. Jézus: Drága gyermekem! Azért vert gyorsan a szíved, mert én megéreztettem jelenlétemet a szívedben és, hogy én ott lakok benned.
Sokszor előfordul velem, hogy nincs bűnbánatom. Jézus: Drága gyermekem! Ne aggódj emiatt! Ez másnál is előfordul. Hidd el, Én adom a bűnbánat kegyelmét, csak én tudom felébreszteni szívedben a lelkiismeret vizsgálatot és bűnbánatot.
Édesanyámnak volt az Úrjézussal kapcsolatosan egy álma. Jézus: Drága gyermekem! Ezzel az álommal azt mutattam neked, hogy mindenhol örömmel várlak valóságos jelenlétemmel.
Nagyon szomorú voltam. Jézus: Drága gyermekem! Ellenségem a gonosz akar ártani neked és családodnak X-en keresztül, ezért viszi bele egyre jobban őt az alkoholizmus bűnébe. Mélyen együtt érzek veled és édesanyáddal nagy fájdalmatokért.
Én: Újból megkérdeztem, hogy hol van? Jézus: Drága gyermekem! Én mindenhol melletted vagyok. Sose kételkedj jelenlétemben!
Kételkedni kezdtem. Jézus: Hidd el gyermekem, én szólok hozzád! Igaz váratlanul ért téged, de te mindig is erre vágyakoztál. Légy boldog gyermekem, mert Én csakis a boldogságodat akarom. Gyermekem ne hanyagold el kötelességeidet, mert ezzel is megbántasz engem. Segíts édesanyádnak, mert szüksége van rád. Édesanyámhoz sokat imádkozz, mert ő tudja a legjobban, hogyan vezessen felém tégedet. Ne hanyagold el a kettőnk benső beszélgetéseit! Mindig bízz szavaimban és hallgass rám!
Jézus kérésére naponta, amikor tudom, megcsókolom Öt Szent Sebét és átölelem a keresztet. Jézus: Drága gyermekem! Nagyon örültem neki, hogy engedelmesen hallgattál kérésemre. Amikor átölelted a keresztet, akkor engem öleltél át valóságosan.
Kicsit rendetlenség volt a házban. Jézus: Drága gyermekem! Számomra nem az a fontos, hogy milyen házban vagy lakásban éltek. Én egy szegény koldus házában is elélek. Én mindig a lelketeket figyelem.
Én: Az engesztelésről kérdeztem a Szűzanyát. Szűzanya: Drága gyermekem! Amikor a templomban vagytok, mindig valóságosan ott vagyok mellettetek és Szentfiam mellett is. Amikor imádkoztok, térden állva imádkozok veletek együtt Szentfiam lábai előtt. Amikor örömmel nézlek benneteket, elszomorít engem, hogy szomorúan imádkoztok. Gyermekeim, mindig örömmel imádkozzatok, mert az ima tesz titeket igazán boldoggá! Én mindig örömmel köztetek vagyok valóságosan, bár nem láthatjátok, de én mindig átölellek benneteket és anyai áldásomat adom rátok. Drága gyermekeim! Amikor Szentfiam Öt Szent Sebét engesztelitek, mindig mély együttérzéssel gondoljatok Szentfiam szenvedéseire. Elmélkedjetek el azon, hogy mi mindent élt át Jézus a ti bűneitekért. Ha hallgattok rám, akkor Szentfiamat megvigasztaljátok a sok bűnért, mellyel őt megbántják.
Kértem a Szűzanya segítségét. Szűzanya: örömmel hallgatom szavaidat. Mindent bízz rám, mert én segítek neked mindenben!
Megkérdeztem Jézust, hogyan tudom boldoggá tenni Szent Mihályt az ünnepén? Jézus: Drága gyermekem! Ahogyan te is tudod, Szent Mihály arkangyal édesanyám iránt mély tiszteletet érez. Úgy tudod őt boldoggá tenni, hogy te is mélyen szeresd és tiszteld édesanyámat. Sokszor fordulj édesanyámhoz, mert ő a legtökéletesebb út, mely felém vezet. Általa még közelebb kerülhetsz hozzám.
Megkérdeztem Jézust, örül-e a képeknek, melyek a szobámban vannak. Jézus: Drága gyermekem! Igen, örülök, hogy szobádban vannak rólam képeid. Mindig légy nagy tisztelettel irántam és szeress engem. Gyermekem, ha boldoggá akarsz tenni engem, akkor hozz képet édesanyámról is szobádba! Mi ketten egyek vagyunk, szent szívünk együtt érzékel mindent, elválaszthatatlanok vagyunk egymástól. Ha engedelmes vagy irántam, boldoggá teszed édesanyámat és engem is.
Megkérdeztem Jézust, hogyan tudom megörvendeztetni a Szűzanyát? Jézus: Drága gyermekem! Édesanyámat úgy tudod megörvendeztetni, hogy többször, minél gyakrabban, hozzá fordulsz és engedelmesen hallgatsz az ő tanításaira.


http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-kegyelmek-zapora/20100929