2023. április 7., péntek

Itt az ideje, hogy Isten fegyverzetével védjétek magatokat, és imádságos kezekben forgassátok lelki fegyvereiteket.

 

Üzenet Szent Mihály arkangyaltól, amelyet szeretett Shelley Annának adott 2023. április 6-án

Az álom után ezt az üzenetet kaptam Szent Mihály arkangyaltól. Ahogy a szárnyak tollai beárnyékolnak és megvédenek a tüzes törmeléktől, hallom Szent Mihály arkangyal szavait.

Isten szeretett népe

Őrizd meg lelketeket Urunk Szentséges Szívének áthatolhatatlan határain belül, ahol nincs árnyék, csak fény.

Sötétség borítja be a holdat, ami miatt nem fejezi be ciklusát a meghatározott időben.

Jön a tűzeső , amely megváltoztatja a hitetleneket és a gonoszokat. A halál el fog menekülni előlük. Maradj bent, és ismerd el őrangyalaidat, akik megvédenek téged.

Gyújtsanak meg az áldott gyertyák, és imádkozzátok Boldogasszonyunk Fény rózsafüzérét . A legerősebb fegyver a sötétséget telítő gonoszság ellen. Mindig tartsd magadnál az áldott szentségeket , amelyek erősítik hitedet és kiegészítik páncélodat.

Isten szeretett népe

Itt az ideje, hogy Isten fegyverzetével védjétek magatokat, és imádságos kezekben forgassátok lelki fegyvereiteket. Legyenek szüntelenül imáitok! Ahogy belépsz a nyomorúság idejébe, ahol leszáll a sötétség.

Nyújtott kardommal angyalok sokaságával állok készen, hogy megvédjelek benneteket az ördög gonoszságától és csapdáitól, akinek kevés napja van. Így szól éber Védelmeződ.

SZENT BIBLIA

„Tűzzel jön az Úr, és szekerei olyanok, mint a forgószél; haragját dühvel, feddését pedig tűz lángjával hajtja le. Mert tűzzel és kardjával tesz ítéletet az Úr minden népen, és sokan lesznek, akiket megölt az Úr." Ésaiás 66:15-16

Mikeás 7:18

„Ki az az Isten, mint te, aki megbocsátja a hamisságot, és elhárítja öröksége maradékának engedetlenségét? Nem őrzi meg örökké haragját, mert gyönyörködik a szerető kedvességben.”

Douay-Rheims Biblia

„És azokban a napokban keresni fogják az emberek a halált, de nem találják, és meg akarnak halni, és elszáll tőlük a halál.” Jelenések 9:6

Máté 24:29

„De mindjárt azoknak a napoknak nyomorúsága után a nap elsötétül, és a hold nem ad fényt, és a csillagok lehullanak az égről, és megrendülnek az egek erői.”

Ezékiel 32:8

„Az ég minden fényét elsötétítem feletted. És sötétséget vet a te földedre, így szól az Úr Isten."


Szuperhold – 2023. augusztus 1

Szuperhold – 2023. augusztus 1

„Fekete Hold” – 2023. augusztus 16., 17., 18

2023. augusztus 162023. augusztus 172023. augusztus 18

https://beloved-shelley-anna.webador.com/a-blackness-will-cover-the-moon-a-dream-and-message-from-saint-michael-the-archangel