2010. október 11., hétfő

2010.10.10.

2010. október 10. Vasárnap

Sajnos újból kételkedést éreztem a szívemben. Jézus: Drága gyermekem! Ne kételkedj Bennem! Mert Én szólok hozzád, ezt már sokszor mondtam neked. X választott gyermekemen keresztül is megerősítettelek téged ebben a nagy kegyelemben.
Megkérdeztem Jézust, hogy mindenkihez másként szól-e? Jézus: Drága gyermekem, én minden emberhez úgy szólok bensőleg, amilyen a lelke. Nem számít sem a kor, sem a külső. Te még egy gyermek vagy, akit tanítani kell, hogy felnőtté váljon. Ekkor arra gondoltam, amit Jézus mondott az Evangéliumban: „Ha nem lesztek olyanok, mint a gyermekek, nem juttok be a mennyek országába!” Jézus: Drága gyermekem, te még messze vagy ettől a gyermeki élettől, mert ez a kisgyermek mélyen Rám hagyatkozik.
Sajnos kicsit elkéstünk a szentmise elejéről, kértem az Úr bocsánatát. Jézus: Drága gyermekem, mindent megbocsátottam neked. De most figyelj oda az Olvasmányra!
Szentáldozás előtt Jézus: Mindig bízz az én irgalmamban és légy hálás irántam!
Szentáldozás után. Szűzanya: Drága gyermekem, mindig légy boldog ember! Örülj és mosolyogj, hisz az Üdvösségedet vetted magadhoz!
Szentmise vége után kértem az Úrjézust és a Szűzanyát, hogy öleljenek át és áldjanak meg minket. Jézus: Én és édesanyám nagy örömmel hallgattuk meg kérésedet. Átöleltünk, homlokon csókoltunk és megáldottunk benneteket. Nagyon szeretlek benneteket gyermekeim!
Édesanyám kérésére megkérdeztem Jézust, hogy ha rossz kezekbe kerül Szent Teste, megteheti-e azt, hogy ne legyen a szentostyában valóságosan jelen. Jézus: Drága gyermekem! Számomra nincsen lehetetlen! Amikor a pap keze átváltoztatja az ostyát, én valóságosan benne vagyok. Ha rossz kezekbe kerül szenttestem, valóságos jelenlétem nem szűnik meg, mert végtelenül Szeretlek benneteket. Ezért minden fájdalmat és szenvedést elviselek értetek!
Kísértett a gonosz, újból kételkedést éreztem. Szűzanya: Drága gyermekem, ne kételkedj Szentfiam szavában! Értsd meg, ő szól hozzád! Ne okozz neki fájdalmat a kételkedéssel!
Este bocsánatot kértem az Úrtól a kételkedésemért. Jézus: Drága gyermekem, mindig bízz az én irgalmamban! Mindent megbocsátottam. Légy mindig hálás irántam! Nagyon fontos, gyermekem, hogy törekedj a tisztaságra! Tőled várom a legkevésbé, hogy sokszor fájdalmat okozz nekem bűneiddel!
Megkérdeztem Jézust, hogy miért kételkedek? Jézus: Drága gyermekem, kételkedésed abból fakad, hogy nem tudsz hinni nagy kegyelmemben és abban, hogy én szólok hozzád. Gyermekem, ha nem múlik el a kételkedésed, még több kísértésnek leszel kitéve, mert ezt a lehetőséget ellenségem, a gonosz kihasználja. Gyermekem, te már az én kiválasztottam vagy, ne engedj a gonosznak, hogy elraboljon tőlem! Én megvédelek a gonosztól, de sokat számít a te szabad akaratod. Mélyen szeress engem és hagyatkozz rám, és akkor a szívedből eltűnik a kételkedés, aggódás, és helyette béke és öröm járja át a szívedet és lelkedet. Sokat fogsz szenvedni, gyermekem, mert sok támadásnak leszel kitéve. Sokan irigyelni fognak, mások gyűlölni fognak téged, mert engem látnak benned. Sokszor fogsz édesanyám karjába menekülni, hogy ő enyhítsen és vigasztaljon fájdalmaidért. Gyermekem, én is sokat szenvedtem értetek. Ahogy az evangéliumban mondtam: „Nem különb a szolga az uránál.” Hozzám hasonlóan fogsz szenvedni, de te a mély szereteteddel irántam és ráhagyatkozásoddal boldogan fogsz vállalni értem minden szenvedést, legyen bármilyen. Mindig kérd tőlem, hogy árasszalak el sok-sok kegyelemmel, hogy bátor és erős legyél a hitedben, szereteteddel pedig mindent el tudj vállalni értem! Sok tervem van veled, gyermekem, és  minden bizalmamat beléd vetem, hogy boldogan fogod véghez vinni kéréseimet és a feladatokat, melyet rád bízok.
Nagyon vágyakoztam utána. Jézus: Drága gyermekem! Természetes, hogy vágyakozol utánam. Sok ember vágyik a boldogságra és keresi, de ellenségem, a gonosz eltéríti őket az igaz boldogságtól, vagyis tőlem. Én és édesanyám tudjuk egyedül azt a lelki boldogságot nyújtani felétek, melyet nem találhattok soha a földön. Én az örök boldogságot nyújtom feléd, gyermekem, és te elfogadtad. Önként ráléptél a keskeny útra, mely Atyámhoz vezet. Gyermekem, egyelőre ne áhítozz nagyobb ajándékra! A benső szó kegyelmét nagyon kevés embernek adom meg. Ez a kegyelem választottaimat váratlanul érinti meg. Gyermekem, engedd, hogy az én belső szavaimmal alakítsam a lelkedet! Fontos, gyermekem az engedelmesség! Mindig gondolj az én példámra, mert egész életemben engedelmes voltam Atyámnak. Sokszor mondogasd nekem, hogy „Legyen meg a te akaratod és ne az enyém!” Ügyelje gondolataidra és törekedj a tisztaságra! Ha hallgatsz rám és édesanyámra, még sok olyan lelki boldogságban foglak részesíteni, mely keveseknek adatik meg. Hagyatkozz rám és szeress engem! Ez legyen most a lelki célod, hogy ezáltal boldoggá tehess engem!

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-kegyelmek-zapora/20101010