2011. december 8., csütörtök

Az EU parlamentben 679 ülőhely van. Minden ülőhely el van látva névvel, hogy az kinek melyik képviselőnek a helye.1-665-ig vannak névvel ellátva a székek majd 667-től folytatódik tovább. Merthogy a 666-os széken nem ül senki, ehhez a székszámhoz nincs név írva. És nem csak most. Mióta létrejött az EU parlament és ülésezik, soha egyetlen egyszer sem volt foglalt a 666-os számú szék. Tehát ez azt jelenti, hogy egy nagyon különleges személynek lehet fenntartva.

"Itt bölcsesség szükségeltetik; akinek értelme van számolja ki a bestia/fenevad számát! Mert ez egy embernek a száma: és az ő száma hatszázhatvanhat."
Talán erre utalhatott a jelenések könyve?

http://www.jesus-is-savior.com/End%20of%20the%20World/seat_666.htm


A bevándorlók áradatát mára már Nyugat-Európa sem bírja eltartani, Megkezdődött a nyugati világ hanyatlása és az Európai Unió az euró- és adósságválság után a multikulturalizmus pusztításával is szembe kell, hogy nézzen. Európa megkezdte hosszú és keserves haláltusáját kérdés az, hogy mi vele akarunk-e halni?!

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

A hitetlenek felszólítása a megtérésre

2011. december 7.  szerda, 04.00
Legdrágább, szeretett leányom, ma szeretném felszólítani valamennyi hitetlent és azokat, kiknek gyenge a hite. Különösképpen szólítom azokat, akik olyannyira elmerültek a materializmusban, és akik a gazdagságba burkolózva élnek, miközben nincs idejük saját lelki jólétükre.
Gyermekeim, miattatok aggódom a legjobban, mivel ti olyannyira eltávolodtatok Tőlem. Ennek ellenére Én mélységesen szeretlek benneteket, és reménykedem, hogy amikor a Nagyfigyelmeztetés megtörténik, akkor azonnal válaszolni fogtok Hívásomra.
Mennyire vágyódom arra gyermekek, hogy ismerjetek Engem, és megértsétek, a ti világi javaitok páncélt vonnak körétek, mely elzár benneteket az igazság fényétől.
Értetek hozzák majd meg a szenvedések legnagyobb áldozatait az én ártatlan lelkeim.
Kérlek, nyissátok meg elméteket, és közeledjetek Hozzám, hogy magammal vihesselek benneteket és mindazokat, akik közel állnak hozzátok, valamint az emberiség többi részét az Új Paradicsomba.
Szeretett Jézusotok
Az egész Emberiség Megváltója és Megmentője