2023. január 27., péntek

Simona Patalano-Angela Fabiani (Zaro)

Mária üzenete: "EGY NAGY Próba és NAGY SÖTÉTSÉG VÁR RÁD." Angela Fabiani 2023. január 8.

Drága gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok áldott erdőmben, hogy üdvözöljenek Engem, és válaszoljatok hívásomra. Gyermekeim, szeretlek titeket, mérhetetlenül szeretlek titeket, és a legnagyobb vágyam, hogy meg tudjak menteni benneteket. Gyermekeim, Isten hatalmas Irgalmassága által vagyok itt, az Emberiség Anyjaként vagyok itt, azért vagyok itt, mert szeretlek titeket. Szeretett gyermekeim, ezen az estén is meghívlak benneteket, hogy imádkozzatok velem. Imádkozzunk együtt, imádkozzunk ennek az emberiségnek a megtéréséért, amelyet a gonosz erői egyre jobban elnyomnak. Ezen a ponton Szűz Mária megkérdezte tőlem: Leányom, imádkozzunk együtt. Amíg én vele imádkoztam, mama melankóliával teli hozzáállást öltött. Aztán elkezdtem különböző látomásaim lenni, először a világról, majd az egyházról. Anya egy bizonyos ponton megállt, és azt mondta nekem: Nézd, lányom, mennyi gonoszság; nézd mennyi fájdalom. Aztán így folytatta: Gyermekeim, térjetek meg és térjetek vissza Istenhez, tegyétek életeteket állandó imává. Legyen az életed egy ima. Tanulj meg hálát adni Istennek mindazért, amit adott neked, és hálát adj Neki azért is, amivel nem rendelkezel. Ő a Jó Atya, Ő az Atya, aki tele van szeretettel, és soha nem hagy nélküled arra, amire szükséged van. Szeretett gyermekeim, ezen az estén is arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok szeretett Egyházamért, ne csak az egyetemes Egyházért, hanem a helyi Egyházért is. Imádkozzatok sokat pap fiaimért. Gyermekeim, böjtöljetek és hozzatok áldozatot, az Egyház nagy veszélyben van. Miatta nagy próbatétel és nagy sötétség pillanata vár rátok [A nagy hitehagyás]. De ne félj, a gonosz erői nem győznek. Aztán a mama mindenkit megáldott: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.



"TANKOK A SZENTPÉTER TÉREN" Mária üzenete. Simona Patalano (Zaro, Olaszország) 2023. január 8.


Simona: Láttam anyát, fehér fátyol volt a fején és 12 csillagból álló korona, vállán kék köpeny, amely egészen a lábáig ért, ami mezítláb pihent a földgömbön. A mama ruhája fehér volt, és aranyövvel övezték. Anya egy dobozt és egy rózsafüzért tartott a kezében. Az anya bal oldalán St. Mihály arkangyal, mint nagy katonai parancsnok páncéllal és karddal a jobb kezében. Dicsértessék Jézus Krisztus!

Itt vagyok, gyerekek, eljövök hozzátok, hogy összeszedjem seregemet, a gonosz ellen harcoló seregemet, kész seregemet, kezükben a Szent Rózsafüzérrel, mert nincs erősebb fegyver, mint az imádság a gonosz ellen, Seregem, amely tud térdelni Oltáriszentség előtt, Szeretni és megbocsátani tudó seregem, Szüntelenül, fáradhatatlanul imádkozni tudó seregem, aki mindent az Úrnak ajánl fel. Gyermekeim, ha szeretnétek a Seregem részei lenni, határozottan és meggyőződéssel mondjátok ki az „Igen”-t, vegyétek kezetökbe a Szent Rózsafüzért és imádkozzatok. Nagyon szeretett gyermekeim, ne féljetek, veletek vagyok. Mialatt a mama ezt mondta, látomásom volt: láttam, hogy Olaszország szétszakadt, kettészakadt, és erős földrengések rázták meg; Láttam hadihajókat a Földközi-tengeren és tankokat St. Péter, majd Anya így folytatta: Gyermekeim, ne féljetek, én veletek vagyok, és a végén Szeplőtelen Szívem győzedelmeskedik. Gyermekeim, szeretlek titeket, és azért jövök, hogy Krisztushoz vezesselek titeket, én vezetlek benneteket, fogom a kezeteket, és a legsúlyosabb megpróbáltatásokat a karomban hordozom. Könyörgök titeket, gyerekek: hordjátok magatokat a karjaimban, mint a kisgyermekeket anyjuk karjában, kérlek titeket, gyerekek: szeressétek magatokat. Gyermekeim, mindig veletek vagyok, hallgatlak titeket és tárt karokkal várlak benneteket; gyertek hozzám, gyermekeim, és én elvezetlek benneteket Krisztushoz. Szeretlek titeket gyerekek, szeretlek titeket. Szent áldásomat adom most rád. Köszönöm, hogy Hozzám siettél.
SOK LEROMBOLT TEMPLOM A VILÁGBAN. Mária üzenete. Simona Patalano (Zaro, Olaszország) 2023. január 26.
Simona: Láttam Anyát, mind fehérbe volt öltözve, arany övvel volt felövezve, a vállán zöld-kék kabát volt, ami a fejét is takarta. Anya a karjában tartotta a Kis Jézust; Anya háta mögött két kis angyal tartotta Királynője Koronáját, és a feje fölé emelte.

Dicsértessék Jézus Krisztus! Itt vagyok, ismét eljövök hozzátok, gyermekeim, az Atya hatalmas Irgalmasságából. Gyermekeim, a világnak imára van szüksége, kérlek titeket, gyerekek, imádkozzatok szeretett Egyházamért, szeretett és választott papjaimért; imádkozz értük az Úrhoz, hogy készek legyenek a harcra, ne veszítsék el hitüket; imádkozzatok, hogy az Egyház igazi Tanítóhivatala ne vesszen el. Lányom, nézd. Elkezdett látomásom: sok templom, szétszórva a világban, lerombolva, lerombolva és elhagyatva, csak néhány állt még, belül kis csoportokkal, akik Jézust imádkozó és imádó emberekből álltak; kevesen voltak még a szentmisét celebráló papok. Majd Anya folytatta az Üzenetet: Imádkozzatok, gyerekek, imádkozzatok erővel és kitartással, imádkozzatok szeretettel, legyetek készek arra, hogy tiszta szívből, „de” vagy „ha” nélkül szeressük az Urat; imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok. Szent áldásomat adom most rád. Köszönöm, hogy Hozzám siettél.

BKP: Válasz az álpápa LMBTQ propagandájára a világmédiában

A homoszexuális tett vétek és bűntett?

2023. 01. 25-én a világmédia közzétette Ferenc álpápa LMBTQ -ról szóló további kijelentéseit.

Idézet Ferenctől: „Homoszexuálisnak lenni nem bűntett. Igen, ez bűn. Jó, de elsősorban tegyünk különbséget a bűn és a bűntett között.“

Kommentár: A homoszexuálisnak lenni kifejezés alatt mindenki azt érti, hogy egy emberről van szó, aki a homoszexualitás bűnét követi el.

 

Bergoglio különbséget akar tenni a bűn és a bűntett között, de milyen norma alapján? Isten törvényeinek és parancsolatainak normája szerint, amelyet Isten adott nekünk, vagy annak a léleknek a normája alapján, amely Isten ellen lázad és a bűnt nem nevezni bűnnek, mert az emberiség satanizálását szorgalmazza.?

A homoszexuális tett súlyos Isten elleni, de felebarát elleni bűntett is. Sőt még saját maga elleni  bűntett is, mert egyúttal súlyos bűn is, amely elválaszt Istentől. Ha az illető nem akar ebből a bűnéből megtérni, és ebben az állapotában hal meg, örökre elvettetik. Ráadásul a szodómia bűnét a globális elit az emberiség létszámának csökkentése céljából erőlteti. A társadalmi többség fölötti diktatúrát vezet be.

A 30 évvel ezelőtti USA-beli bűnügyi statisztikák szerint, annak ellenére, hogy a homoszexuálisok létszáma 1-2% volt, a New York-i gyilkosságok 50% -át ők követték el és az elítélt, siralomházban levő  nők 50% -a leszbikus volt. Az AIDS terjesztésében a szodomiták aránya 75% volt. Hasonlóan a pedofília is a homoszexualitás bűnéhez kapcsolódik, és a gyermekeknek élethosszig tartó traumát okoz. Ezekről a statisztikákról azonban hallgatnak.

Ha az a személy, aki magát Szentatyának hívatja, az Isten és az ember ellenes súlyos bűnöket legalizálja, égbekiáltó bűnt követ el.

Mi Isten álláspontja a homoszexualitással kapcsolatban? Az 1Kor 6,9-10 így szól: Vagy nem tudjátok, hogy a gonoszok nem részesülnek Isten országában? Ne ámítsátok magatokat: sem paráznák, sem bálványimádók, sem házasságtörők, sem kéjencek, sem férfiakkal paráználkodó férfiak, …, nem részesülnek Isten országában”(gör.: arsenokoités, arsen – férfi, koité – együtthálás).

Sok katolikus sajnos nem akarja látni a valóságot, hogy a heretikuson és az aposztatán Isten átka ül, és hogy ki van zárva az egyházból. Ők továbbra is pápának tekinti őt, hallgatnak rá, vakon engedelmeskednek neki még azon az áron is, hogy ezzel elárulják Jézus Krisztust, saját lelkiismeretüket és saját magukra vonnak átkot és lelki vakságot.

Az egyházi tekintéllyel való, a bűn érdekében történő visszaélés neve klerikalizmus. A múlt klerikusai, akik saját gőgjük, karrierjük és mammonimádatuk miatt éltek vissza az egyházi tekintéllyel, Bergoglioval szemben csupán zöldfülűek. Az isteni tekintéllyel való visszaélés Isten, az egyház és az emberiség ellen, az már a klerikalizmus legpusztítóbb szintje, aminek a neve bergoglionizmus.

Bergoglio ezzel ismételten lázad Isten és az Ő törvényei ellen. Sőt, a pápai tekintéllyel való visszaéléssel a katolikusok, de az egész világ előtt a legnagyobb csalóvá és hamis prófétává tette magát.

 

Vajon igazságtalanok-e a homoszexualitást kriminalizáló törvények?

Idézet az AP hírügynökségtől: „Ferenc pápa kritizálta a homoszexualitást kriminalizáló törvényeket azok ’igazságtalansága’ miatt…”

Kommentár: Azt kérdezzük Ferenctől: Vajon igazságosak-e az ún. homofóbokat kriminalizáló törvények, amelyek nemcsak az igaz kijelentések miatt érvényesíthetők, hanem már az LMBTQ személyek elleni kritikus gondolatok gyanúja miatt is? Vajon igazságos-e, hogy ezek a törvények megszüntették az ártatlanság vélelmét? Az ártatlannak kell bizonyítania, hogy még csak gondolattal sem bántotta meg az LMBTQ embereket, akik feljelentették őt. Ez olyan diktatúra, amely rosszabb mint a fasizmus.

 

Továbbá azt kérdezzük: Igazságosak vagy igazságtalanok azok a törvények, amelyek megengedik, hogy megöljék a gyermeket az áldott állapot kilencedik hónapjában, vagy akár megszületése után? Ugyancsak azt kérdezzük: Vajon veszélyesek-e az eutanáziáról szóló törvények és visszaélhetnek-e velük a kényelmetlen emberek eltávolításának érdekében? Az Isztambuli egyezmény privilegizálja az LMBTQ személyeket és egyszersmind bevezeti a gyermekek szülőktől való ellopásának mechanizmusát, az ún. GREVIO-t. Ez az egyezmény vajon igazságos-e? És vajon azok a törvények, amelyek privilegizálják az LMBTQ személyeket az örökbefogadásra szánt gyermekek elosztásánál, igazságosak-e? Ezekre a kérdésekre Bergoglio sajnos nem ad választ, mivel ő csak hangos szócsöve azoknak, akiknek az a céljuk, hogy nemcsak elpusztítsák Krisztus egyházát, hanem először is visszaéljenek vele az emberiség elerkölcstelenítésére és lecsökkentésére felhasználva azt.

Ha azonban valaki a másik oldalon szeretné a társadalom törvényeit kritizálni és megszüntetni, annak a kritikát objektív módon meg kell indokolnia. Bergoglio az objektív kritikát és a valóságot nem fogadja el. Az ő – a társadalom erkölcsi értékeit védő – törvénykritikája tisztességtelen és igazságtalan.

Például Oroszországban nemrég kijött a homoszexualitás minden formájának propagálását tiltó törvény, a szankció pedig bírság formájában van megadva. A törvény elfogadásának oka az, hogy a társadalom védve legyen az egyén és a társadalom alapsejtjének, a családnak az erkölcsi felbomlásától. Bergoglio anélkül, hogy tiszteletben tartaná ennek a törvénynek a jogosultságát, álláspontja által elfogult módon a homoszexualitást kriminalizáló törvények közé sorolja be és igazságtalanként elítéli azt. Másrészt viszont nem ítéli el igazságtalanként azokat a törvényeket, amelyek 12 éves kortól kezdődően (és már 6 éves kortól tervezik) megengedi a gyermekeknek, hogy visszafordíthatatlan következményekkel járó, drasztikus nemváltó műtétnek vessék alá magukat, mégpedig akár a szülők beleegyezése nélkül is. Hogy lehet az, hogy Bergoglio, aki be akar avatkozni a világi törvényhozásba, nem avatkozik be az ilyen kegyetlen, a nemet átműtő törvények eltörlése érdekében? Ellenkezőleg, Bergoglio vehemensen szorgalmazza a transzszexualizmust. Ezzel felfedte magát, hogy ő egy bűnöző, rosszabb azoknál, akik bevezették az emberkísérleteket a fasiszta koncentrációs táborokban.

A legrosszabb az, hogy Bergoglio autoritatív módon magában az egyházban kényszeríti az LMBTQ erkölcstelenség legalizálását, noha Isten törvényeinek durva megszegéséről van szó. Az erkölcsös püspököket és papokat, akik védik Isten törvényeit – hasonlóan ahhoz, ahogyan ez azzal az amerikai pappal történt, aki síkra szállt a meg nem született gyermekek életéért -, felfüggesztéssel (szuszpenzióval) bünteti. Azt kérdezzük: Az, hogy Bergoglio kriminalizálja az ártatlanokat, vajon igazságos vagy igazságtalan?

Azok a törvények, amelyek kriminalizálják az LMBTQ-t, maguk a homoszexuális – még a „Q” orientációval bíró – emberek visszatérítése és üdvössége érdekében is hasznosak. Az ilyenek mögött Isten szeretete áll, amely a lelkek örök üdvösségére törekszik. Vajon nem igazságos-e kriminalizálni például egy Q orientációjú személyt, aki szexualitása megélése közben több mint 50 nőnek vágta el a torkát?

Kijelentése által az álpápa leleplezte saját magát, hogy Isten tízparancsolatát és Krisztus parancsolatait igazságtalannak tartja, tehát azokat meg kell vetni és el kell vetni. Továbbá konkrétan azt is kifejtette, hogy a katolikus egyház tudna ezek megszüntetésén dolgozni és meg is kellene tennie. Kategorikusan azt is rögtön hozzátette: „Ezt meg kell tenni! Meg KELL!”

Azt kérdezzük Bergogliotól: Tudatában van-e a pápai tekintéllyel való visszaélés bűntettének és annak, hogy ez milyen szörnyű következményekkel jár?

Nemrégiben Bergoglio a kísérleti vakcinálást propagálta, amelytől a szakemberek fokozottan óvtak. Ma már birtokában vagyunk nemcsak a borzalmas, visszafordíthatatlan következményeket, hanem a számtalan halálesetet rögzítő statisztikáknak. Akkoriban ugyanezt a frázist mantrázta: „Ezt meg kell tenni.” Noha ő nem orvosi szaktekintély, mégis durván és cinikus módon bojkottálta a valódi szakembereket és szembeszegült velük. Most az igazságos törvények megszüntetésének ügyében ugyancsak demagóg módon ezzel a frázissal lép fel: „Ezt meg kell tenni.” Ez azonban nem jelenti azt, hogy a bűntettet, pl. az 50 nő torkának elvágását, nem kellene megbüntetni! Ismét csak nem akarja látni a katasztrofális következményeket, amelyeket ezzel okoz.

Vajon szereti-e Isten az LMBTQ embereket?

Idézet az AP hírügynökségtől: „(Ferenc) azt mondta, hogy Isten az összes gyermekét éppen olyannak szereti, amilyen.”

Kommentár: Bergoglio Ferenc azt a hamis benyomást kelti, hogy minden ember Isten gyermeke és hogy Isten szereti a rosszat és a bűnt is, amelyet cselekszenek. Az igazság azonban az, hogy Isten gyűlöli a bűnt és igazságosan megbünteti azt vagy már itt a földön, vagy az örökkévalóságban. Másrészt viszont szereti a bűnét bánó bűnöst és megbocsátja neki a bűneit az Ő Fia, Jézus Krisztus kiontott véréért.

 

„Mert szereted mindazt, amit alkottál.” (vö. Bölcs 11,24) „És látta Isten, hogy jó.” (Gen 1) A rossz nem Istentől ered, hanem a hazugság és a halál lelkétől – az ördögtől. Isten mindent szeretetből teremtett, az angyalokat is. Ő szabadságot adott nekik, de az már nem az Ő akarata volt, hogy közülük sokan visszaéljenek azzal. A jó angyalokból az ő örök kárukra így lettek gonosz lelkek.

Itt a legdrámaibb kérdéssel állunk szemben, amely lényében érint minden egyes embert. Te is visszaélhetsz a szabad akaratoddal és megrögzötten ott maradhatsz a hazugság és a rossz útján. Ha ebben az állapotban halsz meg, akkor Istentől – a szeretet és az örök boldogság forrásától – való örök elvettetésben végzed. Igen, te is a pokolban végezheted, mint ahogy a büszke angyalok, noha Isten szeret téged. Ha azonban nem akarsz elszakadni a hazugságtól és a rossztól és nem akarod elhagyni az Isten elleni lázadás és az LMBTQ erkölcstelenség útját, akkor nem szereted magad igazán.

Bergoglio, a hamis próféta, a szodomita, covid-, ökológiai és egyéb antievangéliumával tömegeket taszít a pokolba. Pedig minden igazhitű pápa kötelessége óvni az embereket az örök kárhozattól.

Az első emberpár engedte bűnre csábítani magát a hazugság és a halál lelke által. Elutasították Isten parancsolatait, Istennek már nem hittek és elhitték a hazugságot, amit az ördög úgy tálalt eléjük, mintha az az ő javukra lenne. Így került bele az emberi természetbe az ördög lelki magja, az áteredő bűn. Ezért ha meg akarjuk menteni a mi halhatatlan lelkünket a bűn gyökerétől, amely bennünk van, ezt a rosszat a valódi nevén kell neveznünk és szembe kell vele szállnunk. Ezt fejezi ki Krisztus igénye: „Tagadd meg magad.” A valós önismeret és önkritika az üdvözítő bűnbánat, tehát a lélek megmentésének része.

Jézus a keresztfán vérét ontotta értünk a bűnök bocsánatára. Bűnbocsánatot csak az kap, aki engedi Isten Fiának, az Üdvözítőnek azt, hogy az Ő vére megtisztítsa a lelkét a bűntől. Ennek feltétele, hogy a megtérő meg kell hogy vallja a bűneit és hit által le kell tennie azokat Krisztus keresztje alatt. Isten szeretete abban nyilvánult meg, hogy Isten nemcsak hogy megteremtett minket és életet adott nekünk, hanem Ő a mi bűneink miatt halálra adta az Ő egyszülött Fiát. Isten Fia a halálával fizetett azért, hogy nekünk örök életünk legyen. Ez a szeretetben és Istennel, valamint Isten angyalaival, az összes szentekkel és igazakkal való egységben megvalósuló élet.

Bergoglio a kijelentésével szándékosan kelt hamis benyomást. Ebből pedig az következik, mintha Isten nem hívna bűnbánatra, hanem azt akarná, hogy a bűn a rabszolgájává tegye az embert, hogy végül bűnben haljon meg és maga is bűnné legyen, ami elválaszt Istentől, az örök elvettetésben. Az, amit Bergoglio elénk ad, az nem Isten szeretete. Az a kígyó gyűlölete, amely azzal a céllal csábítja a lelket, hogy a megtéríthetetlenségben elpusztíthassa. Bergoglio legalizálja a bűn széles útját, megvakítja a szemeket és tompítja a lelkiismeretet. Ő jól tudja, hogy az LMBTQ legalizációjával mi is az ő ún. szinodális útjának a vége.

Az álpápa letereli a lelkeket Krisztus keskeny útjáról, amely Isten parancsolataival van összekapcsolva. Szándékosan elhallgatja azt az alapvető igazságot, hogy minden ember a halála óráján Isten ítélőszéke előtt fog állni és számot kell adnia az életéről. Akkor vagy örök üdvösségre, vagy örök kárhozatra megy.

Bergoglio az Isten gyermekei kifejezést használta. De ki is Isten gyermeke? Az, aki elfogadta Jézus Krisztust (Jn 1,12). Az, akiben az Ő Lelke van, mert „Akiben viszont nincs meg Krisztus Lelke, az nem az övé.” (Róm 8,9) Jézus ezt mondja: „Ha valaki szeret engem, megtartja szavamat.” (Jn 14,23-24) Azoknak, akik elutasítják Isten parancsolatait, Jézus ezt mondja: „Sohasem ismertelek titeket. Távozzatok tőlem ti, akik gonoszságot cselekedtetek!” (Mt 7,23) „…az örök tűzre, amely az ördögnek és az ő angyalainak készült.” (Mt 25,41)

Bergoglio becsapja a megátalkodott bűnösöket, hogy az antimegtérés útján tartsa őket, ezért azt állítja, hogy Isten minden gyermekét olyannak szereti, éppen amilyen. Rafináltan és ördögien ezzel kiiktatja üdvösségünk alapfeltételét, amely a bűnbánat. Jézus azonban érthetően és világosan figyelmeztet: „Ha nem tartotok bűnbánatot, mindnyájan ugyanígy elvesztek.” (Lk 13,3)


Letöltés: BKP: Válasz az álpápának a LMBTQ propagálására a világmédiában /4. rész/ (2023. 1. 27.)

Idézet az AP hírügynökségtől: „(Ferenc) a katolikus püspököket is arra szólította…, hogy üdvözöljék az LMBTQ egyéneket az egyházban.”

Ferenc abszurd módon arra kényszeríti a püspököket, hogy jóváhagyják a bűn útját, ami pedig Isten és az Ő parancsolatainak az elárulása. Azon püspököknek, akik Isten igazságát és parancsolatait hirdetik és védelmezik, a bergogliánus konvertáláson kellene átmenniük, amit ő már jelzett. Ezen álkonvertálás gesztusa a megtéríthetetlen LMBTQ emberek üdvözlése az egyházban. Szent János apostol óv az ilyen paradox üdvözléstől: „Ne fogadjátok be őt házatokba (az egyházba), még azt se mondjátok neki: »Üdv neked!«. Mert aki azt mondja neki: »Üdv neked!«, az részes az ő gonosz cselekedeteiben.” (Vö. 2Jn 10).

 

Bergoglio a felhívása által arra kényszeríti a püspököket, hogy a bűnösöket, tehát az LMBTQ személyeket se vezessék a bűnbánatra, és így az üdvösségre sem. Bergoglio ezen rendelkezése és programja nemcsak az egyház, hanem ezek ellen az emberek ellen elkövetett bűntett.

Főként azonban az Isten elleni bűntett ez és következményképpen eltörli Isten törvényeit és parancsolatait, valamint a különbségtéltelt a jó és a rossz között.

Idézet az AP hírügynökségtől: „(Ferenc) úgy nyilatkozott, hogy a püspököknek át kell menniük a változás folyamatán, hogy aztán elismerjék minden ember méltóságát.”

Kommentár: Mi rejtőzik a Bergoglio szájából elhangzó méltóság kifejezés alatt? Lényegében ez egy büszke ferdeség, Istentagadás és az ember önmaga általi degradálása.

Miben áll akkor a Bergoglio által említett gondolkodás megváltozásának folyamata, azaz az antimetanoia? Minden püspöknek el kell árulnia Krisztust és az Ő evangéliumát, és el kell fogadnia a szodomita antievangéliumot, ami miatt mindegyikükre Isten anathémája hull, tehát a Krisztus egyházából való kiátkozás (vö. Gal 1,8-9).

A katolikus püspököknek Bergoglio ezen abszurd igényét végre meg kellene vitatniuk, hogy aztán tőle, mint érvénytelen pápától radikálisan elhatárolódnának. A jelen helyzetben el kell határolódni attól a struktúrától is, amelyet ő megszállás alatt tart. Bergoglio ezen a struktúrán visszafordíthatatlan változásokat eszközölt, úgyhogy már a jövőben sem lehet igazhitű, tehát érvényes pápát megválasztani. De facto ezzel a pápaság intézményét számolja fel, amelynek alapvető kötelessége lenne a hitbéli tant és az erkölcsöt védeni az eretnekségektől.

Amikor a katolikus püspökök elhatárolódnak Bergogliotól – mégpedig minél hamarabb -, ezzel nem vesztenek semmit, csak a bergogliánus bilincseket. Az adott helyzetben ezt követően kötelesek párhuzamos, az eretnek és önfelszámoló struktúrától független struktúrát létrehozni. Kizárólag az igazhitű struktúra képes védelmezni a hit és az erkölcs alapjait, valamint igaz módon képviselni Krisztus egyházát a bergogliánus szektával szemben.

Bergoglio követelménye az, hogy a püspökök a méltóság kifejezés alatt jóváhagyják az összes szexuális ferdeséget, beleértve a szadomazohizmussal, nekrofíliával vagy szexuális gyilkosság mániával összekapcsolódó „Q” ferdeséget.

Amennyiben a püspökök nem hagyják jóvá az LMBTQ perverziókat, Bergoglio szektája megfosztja őket hivataluktól. Ezért szükséges a lehető leghamarabb kijönni ezen szekta fennhatósága alól, mégpedig addig, amíg erre még van idő és lehetőség.

Idézet Ferenctől: „Ezeknek a püspököknek át kell menniük a konvertálás (átváltozás) folyamatán.”

Kommentár: A konvertálás kifejezés, amelyen a püspököknek át kell menniük, valójában aposztázis, Krisztus elárulása és végül átmenet a sátán New Age antiegyházába. Bergoglio ezzel a kijelentésével de facto az egész katolikus egyház előtt kijelentette: Amelyik püspök nem hagyja jóvá az LMBTQ önfelszámoló legalizálását az egyházban, nem töltheti be a püspöki hivatalt.

Szent János apostol tanítványa, Szent Polükarposz Rómában találkozott a tévtanító Markionnal. Arra a kérdésre, hogy megismeri-e, Polükarposz ezt válaszolta: „Igen, megismerem azt, aki a sátán elsőszülötte.” Mit mondana Szent Polükarposz ma Bergoglio Ferencnek? Nyilvánvalóan ugyanazt, amit az eretnek Markionnak mondott.

Az egyetlen kiút ma a katolikus püspökök, papok és hívek számára radikálisan elhatárolódni Bergoglio struktúrájától és Krisztus egyháza számára párhuzamos struktúrát kialakítani benne egy igazhitű pápával.

A Katolikus Egyháznak nincs pápája. Sede vacante állapot van

Minden katolikusnak, aki elismeri a Szentírást, a Hagyományt, valamint az erre épülő egyházi törvényeket és tanításokat, most nincs pápája. Sede vacante állapot van.

Ferenc Kanadában nyilvánosan odaszentelte magát a sátánnak és a démonoknak. Ezzel kizárta magát a katolikus egyházból. Ezen kívül megtagadja a hit és az erkölcs alapjait, és az Isten elleni lázadás állapotában van. Elárulta Krisztust, ahogy azt Júdás tette, ezért nem lehet Krisztus egyházának feje a földön. Ráadásul tömegesen szorgalmazza az LMBTQ egyházi legalizálását. A szodomita evangélium ezen programja, amely átkon von magára (Gal 1,8-9), most a Szinodalitásról szóló zsinat ún. kontinentális fázisa által került érvényesítésre. Azok, akik Bergoglio Ferencet érvényes pápának ismerik el és alávetik magukat neki, ezáltal az antikrisztus fennhatósága alá kerülnek. Isten átka, amely rajta ül, különösen is intenzív módon terjed a pápai hivatallal való visszaélés által, amelyet Bergoglio megszállás alatt tart. Miért tolerálják ezt neki a püspökök, papok, szerzetesek mindmáig? Az ok a saját egó miatti hamis félelem. A lelke miatt félő üdvözítő félelem és az örök elvettetéstől való félelem azonban hiányzik belőlük. A hamis félelemnek az az oka, hogy nem szeretik és nem védik az igazságot, amely megmentené őket (vö. 2Thessz 2,10). Mit kell tenniük? Tartsanak bűnbánatot! Őszintén kell keresniük az igazságot, szembe kell szállniuk a hazugsággal és el kell határolódniuk Bergogliotól, az egyházi hazudozótól és csalótól. Az igazság az, hogy a katolikus egyháznak most nincs pápája, tehát sede vacante állapot van.

 

Az AP hírügynökség számára Bergoglioval folytatott beszélgetésre a Szinodalitásról szóló zsinat ún. kontinentális fázisában kerül sor. Például Prágában ez a találkozó február 5-12. között zajlott le, mégpedig az európai kontinens számára. Az USA-ban és Kanadában már lezajlott online. Dél-Amerikában és a többi kontinensen ez még várat magára. Ez a tragikomédia az LMBTQ diktatúra és pogány lelkiség elfogadásához vezet az egyházban, amely mögött – ahogy azt Bergoglio Kanadában megmutatta – a démonoknak való odaszentelődés áll. Az AP-nek 2023. 1. 24-én adott riportban Bergoglio elárulta az egyház ún. transzformációjának lényegét. Éppen az LMBTQ egyházi legalizálásának és a feministák – az amazóniai boszorkányok mintájára – diakónussá, papnővé való felszentelésének az egyház sátánista New Age antiegyházzá való átformálását kell szolgálnia.

Tudni kell azonban, hogy ez után a transzformáció után ők már többé nem Krisztus papjai és püspökei lesznek, hanem az antikrisztus papjai, akik nem Istent fogják tisztelni és nem Neki fognak áldozatot hozni, hanem a sátánnak és az ő démonainak. Ezért Bergoglio is tervezi a liturgiába betagolni a pogány rítusokat, amelyek a démonokat tisztelik, ahogy azt nyíltan megemlítette az Amazóniáról szóló szinódus dokumentumaiban. A pogánysághoz való visszatérésről van tehát szó. Hogy senkinek ne legyenek kétségei, Bergoglio az amazóniai varázslókkal és boszorkányokkal együtt vett részt pogány szertartásokon a vatikáni kertekben. Ott ráadásul velük együtt szimbolikusan szent fát ültetett és a pogány áldozóhelyekről – ahol emberáldozatokat hoztak – odahozott földet szórta szét. Pachamamának ugyanis mind a mai napig hoznak emberáldozatokat, különösen a nagy többemeletes épületek építésénél, ahogy arról a jelenkori bolíviai videófelvételek tanúskodnak. Végül Bergoglio bevitte Pachamama démont a varázslókkal és boszorkányokkal együtt szent Péter templomába. A katolikus egyház legfőbb temploma meg lett szentségtelenítve ennek a démonnak a trónra emelésével. Sőt mi több, Bergoglio szektája a trónra emelés által átadta ennek a démonnak a hatalmat az egész katolikus egyház felett! Ezért ma igaz bűnbánatot kell tartani. Ez a ma már a sátánt és a démonokat szolgáló bergogliánus struktúrától való elhatárolódásban áll. Bergoglio kiűzte az egyházból a Szentlelket. Az igazság útját az eretnekséggel és bálványimádással váltotta fel, most pedig már Isten törvényeit váltja fel az LMBTQ antitörvényekkel.

Ami a mi úgynevezett Szentatyánk, Ferenc nyilvános odaszentelődését illeti a démonoknak a sátán antipapjának – a sámánnak – a vezetése alatt, egy nagy provokációról van szó. Sajnos, a katolikusok többsége ezt végképp nem érzékeli. Bergoglio azonban azt követeli és a jövőben is azt fogja követelni azoktól, akiket ott tart az aposztata struktúrában, hogy őt kövessék. Ez lesz az ő szinodális útjának következő szakasza. Micsoda idétlenség ebben az állapotban naponta a szent liturgiában ezt a sátánnak odaszentelt szolgát „a mi Szentatyánknak” nevezni és a vele való egységet megvallani! Ez Istenkáromlás! Csakhogy számos katolikus, aki nem érzékeli a valóságot még akkor sem, ha arra rámutatnak, nem akarja azt sem látni, sem hallani. Istenem, hová jutottunk és hová haladunk Bergoglio Szinodalitásról szóló zsinatával! Drága Püspökök! Tegyétek meg a radikális lépést! Határolódjatok el, ameddig ez még lehetséges, hogy megmentsétek az egész egyházmegyéteket vagy legalább annak nagy részét. Holnap már talán késő. Ha elvesztegetitek az időt és nem mentek ki Bergoglio Babilonjából, leblokkoljátok a lelkek számára a megmenekülést és ti magatok is be lesztek darálva a bergogliánus szekta által. Legyetek tudatában annak, hogy a bergogliánus struktúrában már új püspöknek csak LMBTQ személyek lehetnek kiválasztva vagy olyanok, akik elvesztették a lelkiismeretüket és elárulták Krisztust. Ezért, amíg még van rá idő, menjetek ki Babilonból! A valóság az, hogy a katolikus egyháznak ma nincs pápája, sede vacante állapot van. Minden igazhitű püspök, pap, de hívő is, ma sedevacantista!

Bizánci Katolikus Patriarchátus (BKP) – a pusztában kiáltó szó

 

 

2023. 01. 27.

 

Letöltés: BKP: Válasz az álpápa LMBTQ propagandájára a világmédiában /1. rész/ (2023. 01. 27.)

Letöltés: BKP: Válasz az álpápának az LMBTQ propagálására a világmédiában /2. rész/ (2023. 1. 27.)

Letöltés: BKP: Válasz az álpápának az LMBTQ propagálására a világmédiában /3. rész/ (2023. 1. 27.)
Letöltés: BKP: Válasz az álpápának a LMBTQ propagálására a világmédiában /4. rész/ (2023. 1. 27.)
Letöltés:
BKP: Válasz az álpápának az LMBTQ propagálására a világmédiában /5. rész/ (2023. 1. 27.)