MÁRIA ÜZENETE - Valeria Copponi (Olaszország), 01.12.2021 | Ezekben a végső időkben ????Miasszonyunk Valeria Copponinak 2021. december 1-jén:

Lányom, nem emlékszel már arra, hogy mit kérdeztem tőled, amikor először beszéltem veled? Emlékeztetlek, leányom: szükségem van a szenvedésedre - a világ változik, és gyermekeim átkozottak lehetnek, ha valaki jóakaratú nem segít nekem azzal, hogy felajánlja Fiam szenvedését a leggyengébb testvérek és az Isten Igéjének leginkább engedetlenek üdvösségéért.
Sajnálom mindazt, amit szenvedsz, de arra kérlek, hogy ne hagyj magamra: nagy segítség vagy számomra. Szükségem van rád, ezért folytasd az utat, amelyen oly sok évvel ezelőtt elindultál. Nem biztosíthatlak arról, hogy mától kezdve megváltozik az életed, és hogy nem kell többé szenvedned, de arról biztosíthatlak, hogy szenvedésedben közelebb leszek hozzád, és támogatni foglak. Szükségetek lesz más lelkekre, hogy segítsenek nekem az imában, de ti is láthatjátok, milyen nehéz ezekben az időkben. Álljatok továbbra is közel hozzám; támogassatok engem az imáitokkal ezekben a végső időkben, és biztosíthatlak benneteket, hogy nem fogjátok megbánni. Ma arra kérlek benneteket, hogy legyetek közel hozzám: én vagyok az Édesanyátok - hogyan tudnátok élni a szeretetem nélkül? Mostantól kezdve imádkozzatok és böjtöljetek, ajánljátok fel szenvedéseiteket szeretteitek és minden hitetlen testvéretek üdvösségéért. Annyira szeretlek, soha nem hagylak el. Még közelebb leszek hozzátok ezekben a végső időkben. Imádkozni fogok a Mindenhatóhoz, hogy rövidítse meg szenvedéseiteket. Az idők kiteljesednek, és a végén együtt fogunk örülni Isten szeretetében. Higgyetek bennem: nem hagylak benneteket az ördögnek kiszolgáltatva. Megáldalak benneteket, és továbbra is megvédelek benneteket a kísértésben.


MÁRIA ÜZENETE "A VÉGSŐ IDŐKBEN ÉLSZ"

Valeria Copponi (Olaszország) 15.12.2021 ????

"Igen, gyerekek, imádkozzatok továbbra is ezekkel a szavakkal: "Jöjj, Uram Jézus. Én is veletek vagyok: Fiam még egy kis ideig veletek hagy engem, különben teljesen elvesznétek ezekben a sötét időkben. Jól tudjátok, hogy bolygótokon a végidőket éltek, de ez nem okozhat nektek fájdalmat vagy bánatot, mert a végéhez közeledő idők megnyitják az utat számunkra, hogy belépjünk hozzátok. Gyermekeim, kívánom és őszintén kívánom, hogy mindegyikőtök foglalja el azt a helyet, amely kezdettől fogva a tiétek volt. Végül pedig együtt imádkozhatunk, és hálát adhatunk a Mennyei Atyának, aki volt olyan jó, hogy Lelkével beborított benneteket, hogy megvédjen benneteket a Sátán negativitásától. Drága gyerekek, annyira szeretlek benneteket, és nem tudok tovább várni, hogy mindannyiótokat egy ölelésbe zárjalak. Én vagyok az egész emberiség Anyja' Azt akarom, hogy az én időm a ti időtökké váljon. Jézus hamarosan akcióba lép; az ég megnyílik, hogy betöltse feladatát, és lehetővé tegye, hogy az utolsó akadály is leküzdhető legyen, amely elválaszt minket tőled. Ölelésünk sok összetört szívet fog megváltoztatni és sok sebet begyógyítani. Vigyázzatok - nem lesz többé közömbösség, szenvedés, keserűség és fájdalom körülöttetek, hanem mindegyikőtök számíthat mások hűségére, az örömre, mindazon szájak édességére, amelyek csak azért nyílnak meg, hogy dicsérjék, áldják, hogy "Hozsannát" mondjanak annak, aki életét adta ezen a kereszten.

Gyermekeim, nem kell már sokáig várnotok, ezért azt mondom nektek: álljatok készen - amire vártatok, be fog teljesülni. Imádkozzatok és hozzatok áldozatokat hitetlen testvéreitekért. Megáldalak benneteket, és békét, örömöt és szeretetet ígérek nektek.