2019. január 25., péntek

Égi Édesanyánk üzenete 2019. január 25-én Medjugorjéból

Medjugorje, 2019. január 25.
"Drága gyermekek! Ma édesanyaként a megtérésre hívlak benneteket. Ez az idő számotokra gyermekeim, a csend és az imádság ideje. Ezért, hadd növekedjen szívetek melegében a remény és a hit magja és ti, gyermekeim napról napra érezni fogjátok mennyire szükséges, hogy többet imádkozzatok. Életetek rendezett és felelősségteljes lesz. Meg fogjátok érteni gyermekeim, hogy vándorok vagytok itt a földön, és érezni fogjátok, milyen fontos, hogy közelebb legyetek Istenhez és szeretettel tesztek majd tanúságot Istennel való találkozásotok tapasztalatáról, amelyet meg fogtok osztani másokkal. Veletek vagyok és imádkozom értetek, de nem tehetem az Igenetek nélkül. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

El fogják csúfítani Chartres székesegyház világhírű terét

A francia Chartres városa újra fogja tervezni a Chartres székesegyház előtti teret. A projekt 23,5 millió euróba fog kerülni.

Az 1905 előtt épített templomok az állam tulajdonában állnak, mivel elvették őket az egyháztól.

A tér egy kavicsos, zöld, fákkal teli terület. Ezt fogják lecserélni egy hideg, betontömbre, ami tetőként fog szolgálni a földalatti résznek, ami helyet ad a zarándokoknak és turistáknak.

Nem mindenkinek tetszik a projekt. A LeSalonBeige.fr azt írta, hogy a változások "bebörtönzik" a székesegyházat.
https://gloria.tv/article/zCEQT3u1kpra2zigcfrBr6HhH