2014. április 23., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Tanításaim nem bonyolultak

2014. április 22. kedd, 20:00
Drága szeretett leányom, nem számít, hogy mennyire nehéz ez a Küldetés, az Igazságnak mindenkor érvényesülnie kell.
Mi jó van abban, ha elferdítik Szavamat? Mi haszna van ennek? Amikor Igém, és mindaz, Ami Vagyok, és Ami Leszek, az ember napirendjéhez van igazítva, akkor az egy hazugsággá válik. Milyen más értelme lett volna Kereszthalálomnak, ha nem az, hogy megmentsen benneteket a bűntől? Kereszthalálom jelentése a kegyetlensége ellenére is egyszerű a Keresztények számára. Én megváltottalak benneteket a bűntől, de csak akkor részesülhettek benne, ha ti azt kéritek Tőlem. Ha ti nem kéritek, Én nem tudlak benneteket megváltani.
Ha nem fogadtok el Engem, Jézus Krisztust, akkor képtelenek lesztek Irgalmamra találni. Ha ti nem keresitek Irgalmamat, akkor Én elétek fogok állni, és rá foglak venni benneteket arra, hogy ezt megtegyétek; ilyen nagy az Én irántatok való Szeretetem. Én úgy fogok elétek állni, mint egy koldus- Király, a bűnös előtt. Én addig fogom az Igazságot, elétek tárni, míg végül megnyílik a szemetek, és látni fogtok. Azok közületek, akik látni fogják az Igazságot, ki fogják majd tárni Felém a karjaikat, és Én a Szívem Menedékébe foglak vinni benneteket. Amint tehát azok, akik ismernek Engem, és akik meg lesznek mentve, előnyös helyzetben vannak, úgy minden léleknek, minden vallású és hitű embernek is meg fogom adni a lehetőséget, hogy lássa az Igazságot, még mielőtt az Én Időm elérkezne.
Emlékezzetek mindig az Én Egyszerűségemre. Én az Igazságot egyszerű módon tanítom nektek. Én arra tanítottalak titeket, hogy úgy szeressétek egymást, amint Én szerettelek benneteket. Ha ti szeretitek egymást, és úgy bántok egymással, ahogyan Én arra példát adtam nektek, akkor ti az Enyéim lesztek. Ha egymás iránt nem mutattok szeretetet és tiszteletet, hanem elítélitek egymást az Én Nevemben, akkor nem mondhatjátok, hogy az Enyéim vagytok. Tanításaim nem bonyolultak. Nem is kell, hogy azok legyenek, mert a szeretet a magja mindannak, amit tanítottam nektek. Ha nincs egymás iránti szeretet a szívetekben, akkor ti nem tudtok igazán szeretni Engem. Ha a szeretetet megtagadjátok, akkor Engem is meg fogtok tagadni mindig. Ha Igémet tagadjátok, akkor Isten Szeretete nem tud növekedni a szívetekben.
Jézusotok