Drága Gyermekek!

Veszélyben van a hazátok, Mária országa! Csak a hatahatós ima, böjt és felajánlás (mise, szentségimádás stb.) mentheti meg a sátáni hordák támadásától. Veletek vagyok e veszélyes helyzetben. Mindenkor hívjatok, ha bajban vagytok, s én segítségetekre sietek. Közvetlen egyszerűséggel is szólhattok hozzám:"Mária segíts! "Nem hagyom magukra gyermekeimet a bajban!
- Mi az én teendőm ezzel az üzenettel?
- Vidd hírül mindenhová, ahová lehetséges!
-Te is kezdd el a böjtöt a mai napon! Ebben a zavaros világban csak bennem és Szent Fiamban bízzatok! Mi segítségetekre leszünk! Ima, böjt, felajánlás a határok védelméért!
Az üzenetet egy szegedi testvérünk kapta múlt év novemberében. Most juttatta el hozzánk a következő szavak kíséretében.
A barátnőmmel alig kezdtük el nov. 15-én az imát e szándékra, amikor ismét üzenetet kaptam Égi Édesanyánktól."Megvédem mindazon gyermekeimet, akik a határok védelméért imádkoznak."
Azóta szinte mindennap imádkozom a határok védelméért (a magyar és általában a keresztény határokért). A két imaközösség is ezt teszi. Úgy érzem, van némi pozitív változás. Mária azonban több ember imáját kéri.
Mások is láttak hasonló tartalmú képeket, hogy ha imádkozunk, mennyei seregek védelmezik határainkat.
A Nagyböjtben vagyunk. Ez különösen az imának és a böjtnek az ideje. Imádkozzunk és böjtöljünk erre a szándékra is!
Veszélyben van a hazátok, Mária országa! Csak a hathatós ima, böjt és felajánlás (mise, szentségimádás stb.) mentheti meg a sátáni hordák támadásától. Veletek vagyok e veszélyes helyzetben. Mindenkor hívjatok, ha bajban vagytok, s én segítségetekre sietek. Közvetlen egyszerűséggel is szólhattok hozzám:"Mária segíts! "Nem hagyom magukra gyermekeimet a bajban!