2014. április 12., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Üdvösség Anyja: Jézus mindenben olyan volt, mint ti, a bűnt kivéve, mert az lehetetlen lett volna Számára (&146.)

2014. április 11. péntek, 15:22
Drága gyermekem, hét bukott angyal fogja támadni ezt a Küldetést, és megpróbálják majd rászedni Isten gyermekeit, hogy ne maradjanak hűek az Ő Maradék Hadseregéhez. Ők a Világosság angyalaiként fognak megjelenni azoknak, akiket megtévesztenek, holott ők egyáltalán nem azok.
A Sátán hatalma nagyon erős, és a világban való jelenléte nagyon is nyilvánvaló az által, mivel kiválasztja minden követőjét, arra ösztönözvén őket, hogy az ő jelenlétével hivalkodjanak. Ő ezt a zenén keresztül teszi, azokon a vallásokon keresztül, amelyek nem Fiamtól, Jézus Krisztustól valók, és azokon keresztül, akik az úgynevezett szent csoportok mögött nagyképűsködnek, és akik a fenevadat és annak földi uradalmát bálványozzák.
Gyermekek, nektek mindig Fiamat kell követnetek megtartván mindazt, amit Ő a Földi Ideje során tanított. Az Ő Szent Igéje sérthetetlen, és ez minden, amit tudnotok kell, ha követni akarjátok az Ő Útját, amely az Örök Életre vezet. Nektek azon vágyatokra kell most összpontosítanotok, hogy elnyerjétek az Örök Életet, és ezért úgy kell élnetek az életeteket, ahogyan azt Fiam mutatta nektek. Ne fogadjatok el soha bármit is, ami kétségbe vonja az Ő Istenségét. Az az ember, aki Fiamról valótlanságokat mer állítani, nem rendelkezik a Szentlélek Ajándékával, és éppen ezért nem méltó arra, hogy meghatározza, ami maga az Én Fiam.
Az Én Fiam, a ti Isteni Megváltótok megalázta Önmagát, hogy emberré váljon. Amikor Ő megszületett, az Ige Testté lett, és így Jézus Krisztus ember volt, minden tekintetben. Jézus mindenben olyan volt, mint ti, a bűnt kivéve, mert az lehetetlen lett volna Számára. Isten Fia azért lett elküldve, hogy megváltsa az emberiséget, és megmentsen mindnyájatokat a haláltól, mely a sátáni szolgaságból származik. Az Ő Istensége Mindenható, Nagyszerű, Kifürkészhetetlen: az Ő Istenségét tagadni, Isten Hatalmának a megtagadását jelenti. Ha ezt megteszitek, akkor az ördög iránti hűségeteket nyilvánítjátok ki.
Gyermekek, nektek imádkoznotok kell a Keresztes Imahadjárat eme imáját, és hívnotok kell Engem, Édesanyátokat, hogy megvédjelek benneteket a megtévesztéstől, amelyeket azért fognak elétek helyezni, hogy Isten Hatalmának a megtagadására ösztönözzenek benneteket.
A Keresztes Imahadjárat 146. imája: Védelem a megtévesztés ellen
Üdvösség Drága Anyja, védj meg engem a Védelem Kegyelmével azon megtévesztésekkel szemben, amelyeket a Sátán hozott létre, hogy elpusztítsa a Keresztények hitét. Védelmezz minket Isten ellenségeivel szemben. Tarts minket biztonságban a hazugságoktól és az eretnekségtől, melyeket arra használnak fel, hogy meggyengítsék Fiad iránti szeretetünket. Nyisd meg szemünket a hazugságokkal, a megtévesztéssel és minden olyan kísérlettel szemben, amelyekkel, ha találkozunk, arra ösztönözhetnek bennünket, hogy megtagadjuk az Igazságot. Ámen.
Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra, mely a nagy megtévesztésre figyelmeztet benneteket, és amely hamarosan Fiam földi Egyházára le fog ereszkedni.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja