2015. október 31., szombat

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Időbeosztás

2015.08.29.
Drága gyermekeim, használjátok ki jól az időt! Én minden fontos dologra megadom a lehetőséget, hogy maradéktalanul elvégezzétek. Azonban figyeljetek Szentlelkemre! Ne gondoljátok, hogy eltékozolt időnek számít, amit szentségi jelenlétemben töltötök.
Elsősorban nektek van szükségetek arra, hogy Velem legyetek, hogy Bennem feloldódjatok és megpihenjetek. Én akarom ezt. Ezért szakítsatok minden nap egy kis időt az Én jelenlétemben való elcsendesedésre! Olyan nagy szükségetek van erre, mint egy falat kenyérre. Ilyenkor kérjétek, hogy Szentlelkem üresítsen ki benneteket, mert szeretnélek betölteni kegyelmeimmel. Ez az átadás legyen egészen bensőséges. Ha így engeditek magatokat átitatni kegyelmeimmel, akkor egészen megújul a lelketek, hogy még odaadóbban tudjátok végezni engesztelő imádságaitokat. Jézusotok
2015.08.30.
Kedveseim, hangolódjatok az elcsendesedésben Krisztus jelenlétére, és engedjétek, hogy betöltsön kegyelmeivel. Elsősorban nektek van szükségetek arra, hogy Jézussal legyetek. Maradjatok Benne és akkor az Ő megtartó ereje kiárad rátok és mindazokra, akik felé szolgáltok. Ha csak 15 percet is tudtok csendben Krisztussal töltekezni, az már egész napotokat meg fogja határozni. Amikor a csendben szívetek átizzik az Ő szívének szeretetében, akkor lesztek igazán képesek a megszentelődésre. Adjátok át magatokat tehát ennek az isteni hatalomnak, hogy képesek legyetek elvégezni a rátok váró feladatokat. Álljatok készen és ne sajnáljátok az időt és a fáradtságot, hogy a szentségi Jézussal így is találkozzatok.
2015.09. 30.
Kedveseim, találjátok meg az egyensúlyt és a napra szabott időbeosztást az engesztelő imádságokra. Ezt minden napra egyénileg tervezzétek meg, kivételt képeznek a délután 15.00-16.00 között elmondott imák. Reggel soha ne keljetek fel úgy az ágyból, hogy rohantok a munkahelyre, mert az ránehezedik lelketekre! Reggel a munkába menés előtt legalább 15 percet elcsendesedő imára fordítsatok. Déli ebédidő körül szintén legyen negyedóra az Úrra hangolódni. Aki délután nem tud engesztelni, az este szánjon rá időt. Természetesen vannak alkalmak, amikor nincs lehetőség erre, akkor maradjatok Jézus és Mária jelenlétében és úgy tegyétek azt, amit éppen kell. A szent jelenlétbe való belehelyezkedés lehetővé teszi, hogy kegyelmeket kapjatok mind a feladatokra mind a személyekre vonatkozóan.
2015.10.02.
Kedveseim, mindenkor készséges segítőtársak az őrangyalok, akik szüntelenül szemlélik Isten ránk vonatkozó akaratát. Ha eltértek ettől, akkor figyelmeztetnek benneteket, akár a lelkiismeretetek hangján keresztül, de fizikailag is felsegíthetnek botladozásaitokból. Milyen sokszor megfeledkezik az ember az őrangyalokra figyelni, így a közös együttműködést is könnyen kizárhatja az életéből. Ilyenkor ők dolgavégezetlenül térnek vissza az Atyához és értünk könyörögnek. Szeretném felhívni a figyelmeteket, az ő fontos jelenlétükre életetekben. Hívjátok őket gyakran segítségül, mert hathatós támogatást adnak. Az engesztelőknek különösen is kérniük kell saját őrangyalaikat, hogy segítsenek a jó időbeosztásban, mert bizony az imádságos idő egyre hosszabb. Kérjétek a segítségüket az imátok hatékonyságában is, hogy hárítsanak el környezetetekből mindent, ami akadályoztatná hatékony engeszteléseteket. Ezen a téren is számíthattok rájuk.
http://engesztelok.hu/lelkielet/1005-idobeosztas



Harc a gonosz lelkekkel és seregeikkel

2015.09. 27.  
Kedveseim, példátlan erővel tombol a sátán és csatlósaival mindent elkövetnek, hogy még a választottakat is megtévesztve félrevezessék. Ezért szükséges a teljes összefogás a közös imádságban és az egységben.
Krisztus legyőzte ugyan a gonoszt és nincs már hatalma azok felett sem, akik közösen összefogva mindvégig hűségesen kitartanak és harcolnak az Ő oldalán. Krisztus példát mutatott arra, hogy hogyan győzhetjük le a gonosz kísértő minden fondorlatát. Mert Ő engedelmes volt mindhalálig, mégpedig a kereszthalálig. Ezért Isten felmagasztalta Őt és olyan nevet adott Neki, amely felette áll minden névnek, hogy Jézus nevében hajoljon meg minden térd a Mennyben, a földön és az alvilágban. Ehhez a Krisztushoz csatlakozzatok, Aki szelíd és alázatos szívét kitárja minden ember felé. Tanuljátok el Tőle a Mennyei Atya iránti engedelmes lelkületet!
2015.09.29.        Szent Mihály
Drága engesztelők, ugye tudjátok, hogy titeket kiválasztott az Úr a küzdelemre. Szívetekbe erőt öntött, hogy meg ne futamodjatok a sátán és csatlósai elől. Lendületet és bátorítást kaptatok, hogy soha ne adjátok fel a harcot. Ezért kell együtt haladnotok és a segítségünket kérnetek. Ha ti a Szűzanya mellett álltok, akkor angyalaimmal megvédelmezünk benneteket, és biztos győzelem lesz az osztályrészünk. Ajánljátok fel magatokat nekünk és az odaszentelődés imáját gyakran mondjátok el, hogy mi is együtt tudjunk működni veletek. Sötét felhők lepik el a földet és köztük Európát is. Nagy küzdelemben vívjuk csatáinkat a sátán és démonai ellen, akik azon mesterkednek, hogy kiírtsák a kereszténységet. Ugye tudjátok, ha teljes engesztelést nyújtotok a Mennyei Atyának, és nem futamodtok meg a megpróbáltatások idején, akkor az Úr terve megvalósul köztetek. Legyetek áldottak és bátran harcoljatok oldalunkon! Szent Mihály arkangyal
2015. 10.06.     
Kedveseim, öltsétek magatokra a lélek fegyvereit, és álljatok csatasorba, mert harcban álltok az ellenség hadseregével szemben. Minden nap komoly küzdelmet kell vívnotok a sátán és haderői ellen. Aki erősen vallja, hogy Jézus Krisztus, a mi üdvözítőnk az egyedüli Úr, az stabil harcos még akkor is, ha lábai időnként meginognak. Mindaddig, míg Jézus nyomdokaiban jártok, nem szégyenültök meg a harc során, mert Jézus küzd és harcol veletek. Az Ő oldalán álltok, ezért nem kell félnetek. A hitbenjárás mellett a reményt sem veszíthetitek el soha, hogy az üdvösségre juttok, mert az Úr áll jobbotokon. Mindkét isteni erényt az Úr szeretetében élitek meg, ezért nagy biztonságban haladhattok kijelölt utatotokon. Bízzatok, mert Jézus legyőzte a halált!
2015. 10. 30.    
Kedveseim, amikor felismeritek életetekben a gonosz erők működését, azonnal mondjatok ellen azoknak a szellemiségeknek, melyek okozzák a zaklatást. Nyugodtnak kell maradnotok és nem kell azt gondolnotok, hogy nincs segítség. Mert amikor Jézus nevében parancsoltok ezeknek a démoni erőknek, akkor azok nem fognak benneteket tovább zaklatni. A szentírás is mondja: „Álljatok ellen a gonosznak, akkor elfut előletek.” De ne álljatok meg ezen a ponton, hanem azonnal valljátok meg Jézus Krisztusba vetett hiteteket, hogy megerősödjön lelketek. Drága engesztelők, mindenkinek magának kell ellenállnia a gonosz lelkeknek, és parancsolnia kell Jézus nevében, hogy eltakarodjanak. Amikor megvalljátok hiteteket, akkor helyreáll Krisztus békéje szívetekben.
Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/1008-harc-a-gonosz-lelkekkel-es-seregeikkel


Magyar engesztelés


2015. 10.01.      
Kedveseim, bátran haladjatok kijelölt utatokon. Tartsátok tisztán lelketeket, és engeszteljétek az Úr Jézus Krisztust minden megbántásért! Hozzátok meg mindennapi kis áldozataitokat és így vessétek alá magatokat a Mennyei Atya akaratának!
Ne a nagy dolgokat keressétek, hanem a legészrevétlenebb ösvényen járjatok, amit csak az Atya lát a rejtekben. A mai nap szentje a Gyermek Jézusról nevezett Szent Teréz is a kis utat választotta. Mert az volt a számára a legfontosabb, hogy minél több jót tegyen a rejtekben, amit senki nem érzékel, csak az, aki képes az asztalról leesett morzsákat gondosan összegyűjteni. Kérjétek az ő pártfogását szürke mindennapjaitokhoz. Járjon közben értetek, hogy örömmel felfedezzétek és megtegyétek a legkisebb jótettet is embertársaitoknak.
2015. 10.10.        
Kedveseim, elérkezett az engesztelésnek a leghatékonyabb ideje. Minden erőtökkel és teljes szívetekből kell imádkoznotok, hogy mindaz, amit az Úr eltervezett Magyarország lelki felemelkedéséről, az most megvalósulhasson! Óriási a felelőssége minden engesztelőnek, mert kezében égő mécsest kell tartania.  Ezért szítsátok fel a lángot, és derekatok legyen felövezve, mert az események rendkívül gyorsan bekövetkeznek. Csak az imádság által fogjátok tudni felvértezni magatokat. Ne hagyjátok, hogy megtévesszenek titeket a világban és az egyházban bekövetkező változások! Imádkozzatok nagyon a magyar egyház lelki feltámadásáért, hogy országotokat ne tudja a sátán megtéveszteni és félrevezetni. Bízzatok Jézusban és erősen kapaszkodjatok a Szűzanyába is, mert nem hagyják, hogy a nyáj elvesszen, hanem hogy újjáépüljön a düledező egyház.
2015. 10. 23.     
Kedveseim, az engesztelést soha nem látott erőfeszítéssel végezzétek. Az erőfeszítés alatt nem megerőltetést kell érteni, hanem teljes odaadást. Legyetek biztosak abban, hogy a remény élteti szíveteket, amikor imádkoztok! Minden szükséges áldozatot hozzatok meg azért, hogy az Istennek tetsző és kedves legyen. Mindig kérjétek az Úr bocsánatát és azt is, hogy miattatok ne nehezteljen senki rátok, mert azzal akadályozzátok áldozathozatalotok értékét. Ti is bocsássatok meg szívből azoknak, akik rosszat gondolnak rólatok, mert akkor begyógyul a lelketek. Örömmel hozzátok meg mindennapi áldozataitokat, hiszen az Úr a jókedvű adakozókat szereti.
2015. 10. 28.      
Kedveseim, maradjatok állhatatosak a hitben, hogy megálljatok, amikor szint kell vallanotok! Ne hanyagoljátok el a minden napra bevállalt, Jézus Szent Vére tiszteletére végzett imáitokat. Ígéretek várnak rátok, ha buzgón engeszteltek. Az Úr áldása mindig kísér benneteket, mert hatalmasak azok a kegyelmek, amelyek ezen imák által kieszközölhetők. De vigyázzatok, mert imáitoknak akkor lesz értéke, ha tisztán tartjátok lelketeket. Ezért kérdezzétek meg őszintén magatoktól, van e olyan terület a lelketekben, ahol reménytelenség uralkodik. Megpróbálod-e eltompítani az ezzel járó lelki fájdalmakat? De azt is megkérdezhetitek, van e olyan területe életednek, ahol elvesztetted szabadságodat? Van e olyan dolog, amit még nem adtál oda Jézusnak? Van-e, amit még megtartottál magadnak? Ezek a kérdések rávilágíthatnak a problémás területekre. Ha alávetitek magatokat és engeditek, hogy midezekre fény derüljön, akkor könnyen megszabadulhattok olyan terhektől, amiket rég óta hordoztok magatokban.
Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/1009-magyar-engeszteles


Ítélkezés, megszólás, rágalom

2015.10.09.        
Kedveseim, várakozzatok, készenlétben virrasszatok és imádkozzatok, mert az Úr igazságossága leszáll hozzátok és mindenki megmérettetik! Imádkozzatok, hogy ne találjon titeket könnyűnek az Úr, amikor hozzátok érkezik! Vigyázzatok nagyon szavaitokra, hogy mikor és mit mondotok, mert bizony Isten igazságossága nem fogja tűrni mások megítélését! Az Úr ítélete irgalmatlanul lesújt arra, aki nem irgalmas. Csak abban az esetben beszéljetek mások hibáiról és gyengeségeiről, ha az építő jelleggel bír és elsősorban az illető javát szolgálja. Vigyázzatok nagyon kimondott szavaitokra, mert azokkal sok kárt tehettek másokban és saját magatokban is. Ha azonban egy komoly döntés miatt kell véleményt alkotnotok, akkor nem hallgathatjátok el a negatív dolgokat sem, nehogy az ügy kimenetele káros legyen. Arra azonban vigyázzatok, hogy szívetekbe ne engedjétek be az ítélkezés lelkét.
2015. 10. 12.        
Kedveseim, nagyon nyissátok ki a szemeiteket, hogy felismerjétek az idők jeleit. Imádkozzatok és teljesen hagyatkozzatok az imádság erejére, hogy a magyar egyház feltámadjon és egészen Krisztus akaratát kövesse! Hinnetek kell, hogy minden imádságotok eléri a célját, ha kéritek az egyház vezetői számára a tisztánlátást, a megkülönböztetést, és hogy Jézus Krisztus igaz tanításától el ne térjenek. Továbbá azért is imádkozzatok, hogy legyenek papok, akik vezetni fogják a szétszéledt nyájat a legnagyobb üldözések idején is. Maradjatok teljes szeretet-egységben, ne legyen köztetek rivalizálás! Ne bírálgassátok egymást és ne engedjetek a rágalomhadjáratnak, amivel a gonosz sátáni erők közelítenek hozzátok. Mondjatok ellent neki és akkor elfut előletek. Öltsétek fel a hit fegyverzetét és legyetek kitartóak, buzgók és szeretetteljesek felebarátaitok iránt!
Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/1011-itelkezes-megszolas-ragalom


Erények

  1. 10.13.               
Kedveseim, soha ne veszítsétek el a reményt, hogy az üdvösség irmeretére eljuthattok! Bízzatok abban, aki feláldozta életét értetek, és aki elvezet bennetek az örök üdvösségre! Krisztus feltámadása reményt ad azoknak, akik hisznek Benne. Ezért nem hallgathattok azokra a hangokra, amelyek kétséget állítanak elétek és elzárják az ajtókat Krisztus elől. Ha Krisztussal éltek és szabad utatok van Benne, akkor nem veszíthetitek el a reményeteket. Szítsátok fel magatokban a vágyat a rendíthetetlen hitre, reményre és a szeretetre, vagyis a három isteni erényre. Legyetek szabadok minden olyan köteléktől, mely még elzárja előletek az utat Krisztus szabadságától. Legyetek hálásak és áldottak, mert a bennetek lakó Krisztus megszabadít a gonosz minden fondorlatától.
2015.10.15.       
Kedveseim, mutassatok példát a kegyelem közvetítésekor, különösen akkor, amikor nehéz a szolgálat. Adjátok oda magatokat Jézusnak, akitől kaptátok a kegyelmeket. Minél nehezebben megy a szolgálat, annál nagyobb érdemeket fogtok szerezni. Ezért tegyetek meg mindent azért, hogy a lélek javát tudjátok szolgálni. Egészen meg kell halnotok minden saját elképzeléseteknek, csak hogy kibontakozhasson bennetek az Úr általi kegyelem. Ne féljetek attól, ha úgy élitek meg, hogy nem megy. Soha ne adjátok fel a reményt, mert olyankor dolgozik igazán Krisztus kegyelme köztetek, amikor a legnehezebben megy a szolgálat! Bízzatok és lendüljetek túl saját érzelmeiteken, akkor győzni fog bennetek Krisztus ereje és legyőzitek a gonoszt!
2015.10.16.  
Kedveseim, továbbra is mindent fogadjatok el az Úr kezéből, amit megenged nektek! Ne hagyjátok magatokat megtéveszteni azáltal, hogy a zúgolódás miatt feladjátok a küzdelmet. Mindenkit érhetnek komoly nehézségek, de ha azokat megadó lélekkel fogadjátok, nem fogtok vereséget szenvedni. Nincs olyan helyzet, amiben ne lehetne megoldást találni az Úr Jézussal. Ezért nem érdemes bosszankodni, hanem inkább elfogadni és felajánlani. Türelmetek hatalmas kincs lesz a Mennyben, mert gazdag jutalomban részesülnek azok, akik élnek ezzel a nagy kegyelemmel. Kérjétek mindenkor ezt az ajándékot is, mert semmi nem érkezik automatikusan!
 2015.10.17.     
Kedveseim, tanuljátok az engesztelésben a kitartás erényét. Győződjetek meg arról, hogy ez az erény gazdag jutalommal jár a Mennyben. Kitartani annyit jelent, hogy minden helyzetben elviselitek a nehézségeket zúgolódás nélkül. Ez bizony nagyon nehéz és nem kis megpróbáltatással jár, de ha megmaradtok benne, ti magatok is könnyebbnek fogjátok érezni az Úrhoz való tartozásotokat. Álljatok ellen minden olyan kísértésnek, amely akadályozna benneteket ennek az erénynek a gyakorlásában! Tűrjétek el azokat a megpróbáltatásokat is, amelyek akadályoznak benneteket abban, hogy kitartsatok az imádságban! Legyetek áldottak és erősödjetek minden olyan kegyelemben, amelyre elköteleztétek magatokat!
2015. 10. 19.     
Kedveseim, ne bízzátok magatokat azokra a gondolatokra, melyek nem az Úr Istentől származnak. Könnyen megvizsgálhatjátok azokat, milyen mértékben kapcsolnak titeket Istenhez, vagy mennyire árasztja felétek a világ szellemét. Ne hasonuljatok a világhoz! Ha még ragaszkodtok személyekhez, tárgyakhoz, melyek hozzájuk kötnek benneteket, akkor még nem az Úr akaratában jártok. Ha viszont le tudtok mondani bármiről, amihez eddig ragaszkodtatok, akkor már közel van hozzátok Isten országa. Amikor Isten akaratát követitek, de még nem tudtok lemondani helytelen ragaszkodásaitokról, akkor még messze jártok az Ő akaratától. Mert mindaz, aki nem tud lemondani arról, amilye van, az még nem méltó Isten országához. A lemondás erejét Istentől kapjátok azért, hogy szabaddá váljatok rendetlen kívánságaitoktól. Bátran tegyétek le rossz szokásaitokat és akkor örömötök lesz már itt a földön!
Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/1012-erenyek