2011. december 15., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Második Eljövetelem rövidesen a Nagyfigyelmeztetés után következik be

2011. december 14. szerda, 19:15 
Drága leányom, neked mindig bíznod kell Bennem, és tudnod kell, hogy sohasem lesz beszennyezve egyetlen egy üzenet sem, melyek neked adatnak.
Te szorosan Legszentebb Szívemhez tartozol, és kezedet az Én kezem vezeti.
Te kizárólag Szent Szavamat tudod és fogod mindig is leírni, hogy eljuttasd üzeneteimet az egész emberiséghez.
Továbbra sem szabad a Nagyfigyelmeztetés időpontjának meghatározásával próbálkoznod. Ezt az időpontot nem nyilatkoztathatom ki, mert nem egyezik meg Örök Atyám akaratával. A Nagyfigyelmezetetés a legváratlanabbul fog bekövetkezni, amikor nem is várná az ember.
Az idő nagyon rövid, ezért egyre több időt kell a kitartó imára szánni a lelkek megmentése érdekében. Minden lélek megmentésére.
A büntetés, ami már eddig is vissza lett tartva, csak akkor fog bekövetkezni, ha a Nagyfigyelmeztetés után az emberek tömegesen újból a bűn útját választják.
Atyám engedélyt adott Második Eljövetelem meghirdetésére, mely nagyon rövid időn belül be fog következni. Ez rövidesen a Nagyfigyelmeztetés után fog bekövetkezni. Minden lélek teljes mértékben készen kell, hogy álljon.

A keresztes imahadjárat következő imája, a lelkek megmentésére a következő:
Ó, Mindenható Atya, Legmagasságosabb Isten!
Kérlek, légy irgalmas minden bűnöshöz. Nyisd meg a szívüket, hogy elfogadják megváltásukat és így nagyon sok kegyelemben legyen részük.
Hallgasd meg családomért végzett könyörgésemet és add nekik, hogy örömüket leljék Szent Szíved szeretetében.
Ó, Mennybéli Atyaisten, védd meg minden gyermekedet a földön, és háríts el tőlünk mindenféle Atomháborút, és más olyan tettet, mellyel azt tervezik, hogy elpusztítsák gyermekeidet.
Tarts távol tőlünk minden veszélyt, és védj meg minket.
Nyisd meg szemeinket szent igéd világosságára, hogy lelkünkben félelem nélkül hallgassuk és fogadjuk megváltásunk igazságait.

Menj békével, Szerető Megváltód Jézus Krisztus