2023. december 9., szombat

Angela Fabiani (Zaro)

 

Angela – Imádkozz sokat Krisztus helytartójáért

Zaro di Ischia Szűzanya  Angela Fabianinak 2023. december 8-án:

Ezen az estén Szűz Mária Szeplőtelen Fogantatásként jelent meg. Teljesen fehérbe volt öltözve, nagy, nagyon világoskék köpenybe burkolózva, amely szinte leért a földgömbön nyugvó mezítlábáig. A földgömbön volt a kígyó, amelyet a jobb lábával szilárdan tartott. Fejét fejdísz takarta, mint egy finom fátyol, amely a válláig ereszkedett. Fején tizenkét ragyogó csillagból álló korona volt. A karja nyitva volt, jobb kezében pedig egy hosszú rózsafüzér volt, mintha fényből készült volna, és majdnem a lábáig ereszkedett. Szűz Mária mellkasán tövisekkel koronázott hússzív volt, amely lüktetett. Szűz Máriát nagy fény borította, és sok angyal vette körül, akik édes dallamot énekeltek.

Mielőtt anya megérkezett volna, az erdő mintha kivilágosodott volna, aztán jött egy ezüstfehér fénysugár. Aztán megláttam a harangot, amelyet a Szűz minden alkalommal mutat nekem. [a Szeplőtelen Fogantatás] ünnepére zengett. Legyen dicséret Jézus Krisztus…

Drága gyermekeim, örüljetek velem, imádkozzatok velem. Szeretlek titeket, gyerekek, végtelenül szeretlek titeket. Drága szeretett gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy éljetek békében és örömben. Gyermekeim, éljetek imában, életetek legyen imádság.

Drága szeretett gyermekeim, vigyázzatok velem imában és elmélkedésben; az ima vezessen el benneteket a Fiammal, Jézussal való folyamatos beszélgetésre. Gyerekek, ne féljetek a megpróbáltatásoktól!

(Szűz Mária sokáig hallgatott).

Drága, szeretett gyermekeim, nehéz idők várnak rátok, de én mellettetek vagyok. Kérlek benneteket, legyetek az imádság férfiai és női, de mindenekelőtt legyetek a csend férfiai és asszonyai. Gyermekeim, ma este ismét kérlek benneteket, hogy imádkozzatok szeretett egyházamért. Imádkozzatok sokat Krisztus helytartójáért, imádkozzatok sokat a Szentlélekért, imádkozzatok azért, hogy az Egyház hiteles Tanítóhivatala ne vesszen el.[1] Az Egyház megpróbáltatásokon és megpróbáltatásokon megy keresztül. Imádkozzatok, gyermekeim.

Ezen a ponton Szűz Mária összefogta a kezét, és így szólt hozzám: Lányom, imádkozzunk együtt. Sokáig imádkoztunk, és miközben én imádkoztam, látomásom volt. Aztán Szűz Mária újra beszélni kezdett.

Gyermekeim, szeretlek titeket, mérhetetlenül szeretlek benneteket, legyetek könnyedek és éljetek örömben. Legyen világosság azoknak, akik még mindig a sötétségben élnek.

Befejezésül szent áldását adta.

Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.


Megjegyzés: ez nem mond ellent Máté 16:56-57-nek, miszerint „a pokol kapui nem vesznek erőt” az Egyházon. Inkább arra figyelmeztet, hogy az Egyház tanítói tekintélye (Magisterium) elhomályosulhat a hitehagyás, az üldöztetés stb.