2012. november 11., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"


A globális védőoltás: egyik leggonoszabb formája a népirtásnak, melyre nem volt példa a zsidók, Hitler alatt történt halála óta

2012. november 10. szombat, 23:45
Drága szeretett leányom, mennyire tud sokkolni az Igazság benneteket. Habár elfogadjátok Szent Szavamat, mégis csak akkor értitek meg a komolyságát ennek a Küldetésnek, mely az emberiség megmentésére van, amikor az Általam kinyilatkoztatott próféciák megvalósulnak.
Egy globális oltóanyag bevezetése – melynek a csecsemők és a kis gyermekek a célpontjai -, az egyik leggonoszabb formája lesz a népirtásnak, melyre nem volt példa a zsidók Hitler alatt történt halála óta.
Ez a gonosz terv azért lesz lehetséges, mert sokan kormányaitokból kényszerítették az embereiket, hogy elfogadják a változásokat törvényeikben, hatalmat adva kormányaiknak, hogy az ártatlan gyermekeitekkel szemben törvényeket alkalmazzanak.
Ne feledjétek, hogy egyedül csak a köztetek lévő hűséges szolgák szeretete tartotta vissza Atyámat, hogy a világnak véget vessen.
Atyám, minden egyes gyermeke és az egész Teremtménye iránti Szeretete miatt tartotta vissza Kezét. Most elérkezett az idő Számára, hogy feloszlassa az időket, úgy, hogy a világ, melyet Ő szeretetből és Isteni Akaratának megfelelően teremtett, majd békében folytatódjon.
Most azokat pusztítja el, akik ezt a gonoszságot elkövetik az Ő gyermekein. Ezt a gonoszságot nem fogja tovább eltűrni, és most büntetésként a Keze le fog sújtani.
Most nyilvánvaló lesz a haragja egy olyan világban, ami meg fog ijedni a büntetés nagyságától, mely bekövetkezik a Földön. 
Azoknak közületek, akik felelősek honfitársaik és polgártársaik szörnyű szenvedésért, tudniuk kell a következőket:
A betegség ostora fog végül lecsapni rátok, és aztán úgy ti, mint azok, akik az egy-világcsoportnak hódolnak, meg lesztek semmisítve, még mielőtt az Armageddon csatája elkezdődne.
Atyám nem fog eltűrni benneteket, és nem fogja megengedni nektek, hogy továbbra is fertőzzétek gyermekeit. Jaj, nektek, és jaj, azoknak közületek, akik megharagítják Őt ebben az időben.
Most fog bizonyossá válni számotokra az az idő, melyben Atyám megmutatja nektek, kinek hosszan tartó a hatalma. A megteremtésetekről alkotott téves elméletetek végre úgy lesznek megmutatva nektek, amilyenek azok valójában. A Dániel Prófétának megjövendölt Igazság végül bemutatásra kerül, ahogyan az Igazság Könyvében ígérve volt nektek.
Oly sok ember feledkezett meg Isten Igazságáról. Sok jó szándékú lélek semmi mást sem keres az életében, mint a bizsergést. Sokan elvesztegetik az idejüket, melyet földi életükben kaptak, mivel nem ismerik Isten Létezésének Igazságát.
Most bemutatásra kerül az igazság. Az elszámolás ideje elérkezett.
Atyám felébreszti végre a világot az Igazságra. Azok, akik az Igazságot figyelmen kívül hagyják, megtagadják önmaguktól, hogy belépjenek Új Királyságomba a Földön.
Ahelyett, hogy egy dicsőséges örök életet élnének, tele csodákkal, örömmel, szeretettel és jóléttel, ők félre lesznek dobva, hogy a Pokol mélységében elrothadjanak.
Arra sürgetem Isten minden gyermekét, hogy méltányolják ezt a figyelmeztetést.
Lehet, hogy kíméletlen lesz. Sokan mondják: „Ez nem Istentől származik, mert Ő Irgalmas.” Ők vegyék figyelembe a következőket:
Elérkezett az idő, hogy szétváljon a konkoly a búzától. Ez a nap nagyon közel van. Bárhogyan is dönt az ember, az a végső döntés lesz.
A szabad akaratot Atyám mindig tiszteletben fogja tartani, egészen az utolsó napig. Az Ítélet Napjáig.
Jézusotok