2017. június 25., vasárnap

Égi Édesanyánk üzenetei 2017. június 25-én Medjugorjéból

Medjugorje, 2017. június 25.
Drága gyermekek! Ma szeretnék köszönetet mondani kitartásotokért és meghívni benneteket arra, hogy nyíljatok meg a mély imára. Gyermekeim, az imádság a hit szíve és az örök életbe vetett remény. Ezért imádkozzatok szívvel, mindaddig, míg szívetek nem énekel hálával a Teremtő Istennek, aki életet adott nektek. Gyermekeim, veletek vagyok, és édesanyai béke-áldásomat hozom nektek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.Ivanka éves jelenése 2017. június 25.

Ivanka Ivanković Elez látnoknak 2017. június 25-én volt a szokásos éves jelenése. Az utolsó mindennapos jelenés alkalmával, 1985. május 7-én a Gospa Ivankára bízta a 10. titkot, és azt mondta, hogy Ivanka élete végéig évente egyszer fog megjelenni neki, mégpedig a jelenések évfordulóján. Így történt az idén is. Ivanka családi házában, szűk családi körben fogadta a jelenést, amely 4 percig tartott. A jelenés után Ivanka ezt mondta:
A Szűzanya a következő üzenetet adta: „Gyermekek, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok.”
A Szűzanya boldog volt és mindannyiunkat megáldott anyai áldásával.

ÖMLESZTETT MOCSOK A YOU TUBE-ON

Miközben azt üzengetik a legnagyobb amerikai internetes szolgáltatók, hogy üldözik az erőszakot és az közönségességet, a durva hangnemet, aközben ők ezt minden gátlás nélkül terjesztik. A YT csatorna is élen jár ezen szellemi rombolásban, elég ha csak a főoldalukon reklámozott anyagokat nézzük. De akik valamilyen téma után kutatnak, azok is lépten-nyomon beleütköznek a szennyes videókba, ahogy ez látható egy júniusi napon, amikor a közéleti videók közé bekeverik a tömény szennyet.
ERŐSZAKOS TUDATFORMÁLÁS MINDEN MENNYISÉGBEN
1-es képen az új szerb miniszterelnöknő, akit a hazai hírekben is emlegettek, hogy vállaltan LESZBIKUS. Mit jelent ez a gyakorlatban? Azt, hogy a diplomáciai közvetlen kapcsolatoknál őrá kell tekintettel lenni, minden tárgyalófélnek, hiszen ő leszbikus és még halvány célzást sem lehet neki tenni a beteges nemi hovatartozásokról. Ez az erőszak alattomos megnyilvánulása. Szerbia ezzel is igyekszik jó pontokat szerezni az EU-ba való belépéshez. Kérdés, hogy Putyin mit szól az ilyen húzásaikhoz?
2-es képen a migráncsok hajója, akik főleg az olaszoknál szoktak kikötni, de most már az olaszoknak is elegük lett az élősködőkből. Legújabb hírek szerint a panaszukat az EU elé vitték. Ami nálunk nagy aljasság az, hogy ezeket a lefizetett bűnözőket, menekülteknek nevezik, holott ezek nem önszántukból szállnak be a csónakokba, Líbia partjainál.
3-4-es képen a nemzetközi lexikon, a Wikipedia magyar változata erőszakos módon kéregeti a pénzt, bezzeg a nyugati nyelvű oldalakon ezt nem merik megtenni. A magyarokat még itt is meg akarják nyúzni.
http://amagyaroldal.hu/hirek/content/%C3%B6mlesztett-mocsok-you-tube

Utazási tilalmak az USA-n belül – Kalifornia magát bünteti a diszkriminatívnak tartott törvények miatt

california-travel-ban-FI
Tudom, manapság már tényleg nem kell nagyítóval keresni az idők jeleivel összefüggő híreket, hiszen szembe jönnek velünk, ha akarjuk, ha nem, de valahogy ezt a minket látszólag kevésbé érintő fejleményt mégse tudtam szó nélkül hagyni.
Arról van szó, hogy Kalifornia állam utazási tilalmat rendelt el négy másik amerikai államba, mégpedig azért, mert az érintett államok bizonyos helyi törvényeivel nem ért egyet. (Lásd még: ITT) Az utazási tilalom egész pontosan azt jelenti, hogy tilos állami pénzből finanszírozni olyan utazásokat, amik nem elkerülhetetlenül szükségesek. Ilyen lehet például egy iskolai sportcsapat utazása egy hivatalos mérkőzésre. A példa már csak azért is ideillő, mert Kalifornia egyik állami egyetemének amerikai focicsapata ősszel csapna össze a University of Alabama csapatával és az egyetem nem tudja, hogy az új tilalom érinti-e őket. Egyelőre az illetékesek se.
A korlátozással érintett legújabb államok egyébként Texas, Alabama, Dél-Dakota és Kentucky.
A kaliforniai törvényhozók először tavaly hoztak utazási tilalmat maguk után vonó törvényeket olyan államokkal szemben, amelyek szerintük a törvényeik által diszkriminálnak a leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű személyekkel szemben. Észak-Karolina, Kansas, Mississippi és Tennessee már rajta voltak a tiltólistán. Talán Észak-Karolina esetéről lehetett a legtöbbet hallani, ahol törvény írja elő, hogy mindenki kizárólag a születési anyakönyvi kivonatán szereplő nemnek megfelelő nyilvános vécét használhatja és nem azt, amilyen neműnek éppen érzi magát.
Texas ellenben egy olyan törvény miatt került a listára, ami megtagadja a népjóléti szolgáltatásokat illetve az örökbefogadást „őszinte vallásos hittel rendelkező” szülők számára. Ez a törvény, főleg, hogy Texasról van szó, valóban elég meglepő, de ennél is érdekesebb, hogy Kalifornia ezt az LGBTQ közösség elleni diszkriminációként kezeli. Ezek szerint a másság egy vallás?
A helyzet értelmetlenségét jól szemlélteti a Kalifornia által választott tiltakozó intézkedés. Mint egy hisztis kisgyerek, aki fel se fogja, hogy a lehetetlen követelésért alkalmazott retorzióval saját magát bünteti.
Ha nem kapok csokit, egész nap a spájzban fogok ülni!
Akár pontokba is szedhetnénk a helyzettel kapcsolatos képtelenségeket, de azt hiszem nem érdemes.
Mennyire más képet mutat a 2000 éve elénk állított példa, hiszen Jézus nemhogy elkerülte az Isten törvényeit megszegő világot, és nemcsak eljött közénk, „hanem önmagát megüresítette, szolgai formát vett fel, és hasonló lett az emberekhez.”
Kalifornia reakciója helyett mi is inkább ez utóbbi útra lépjünk, ha kell akár Kaliforniáig, de legalább a szomszédba vagy a szomszéd szobáig elmenve ezen a széles világonMárk 16:15 az evangéliumért.


http://idokjelei.hu/2017/06/utazasi-tilalmak-az-usa-n-belul-kalifornia-magat-bunteti-a-diszkriminativnak-tartott-torvenyek-miatt/

Újabb vallásellenes merénylet Angliában

Gépjárművel hajtottak egy iszlám vallási ünnepre gyülekezők közé Angliában. Nem egyedi eset, az utóbbi hónap folyamán ez a második olyan merénylet, ahol az elkövető muszlimokat akart gyilkolni.
Járdára hajtott és embereket gázolt el vasárnap egy személyautó Newcastle-ben – az incidensnek legkevesebb hat sérültje volt, köztük gyermekek is. A gépjármű a Westgate Sportközpont előtt hajtott a járdára, amikor az íd al-fitr muszlim vallási ünnep alkalmából több száz ember gyülekezett a környéken. A rendőrség közleménye szerint egyelőre nem tekintik terrorcselekménynek a történteket. Egy 42 éves nőt őrizetbe vettek, majd több embert kihallgattak az incidens után.
Napokkal ezelőtt, június 19-én szintén egy hasonló eset történt: az elkövető egy mecset mellett hajtott az emberek közé a Finsbury Parknál, Londonban. A rendőrség szerint egy ember életét veszítette, és az incidens során tízen megsérültek. A brit Muszlim Tanács közleménye szerint az elkövető kifejezetten muszlimokat akart ölni, emiatt választotta ezt a helyszínt, ahol a hívők épp az éjféli imáról távoztak a mecsetből.
A június 25-i merénylet már a második olyan eset, ahol az elkövető muszlimokat akart ölni, nem sokkal azután, hogy egy tagjait vallási hivatkozások felhasználásával radikalizáló terrorszervezet az iszlám nevében követett el terrorcselekményeket.

http://www.hidfo.ru/2017/06/ujabb-vallasellenes-merenylet-angliaban/