2014. december 30., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’



Üdvösség Anyja: Isten Akarata leküzdhetetlen


2014. december 29. hétfő, 20:18

Drága gyermekeim, ne féljetek Krisztus Ígéreteitől, mert azok lesznek a ti megmentő tényezőitek. Fiam, Jézus Krisztus, jelen van köztetek, és ő soha nem fog cserbenhagyni benneteket, vagy eltávolodni tőletek. Ígérete, hogy megmenti a világot, be fog teljesedni, mivel ez Örök Atyám Akarata.

Tudnotok kell, hogy Isten Akarata leküzdhetetlen, és nem számít, hogy milyen nagyok az elétek gördített akadályok, Isten, az Ő Istensége által össze fogja zúzni ellenségeit. Soha nem szabad arra gondolnotok, hogy a gonosz győzni fog, mert ez lehetetlen. Isten nagy Szeretete az Örök Üdvösség felé fog vezetni benneteket, és senkinek sem fog sikerülni, hogy utatokat állja. Amikor Fiam ellenségei megpróbálnak benneteket arra kényszeríteni, hogy olyan törvényeket fogadjatok el, amelyek nem Istentől valók, akkor annak ellent kell állnotok. Lehet, hogy ez nehéz lesz számotokra, de erőt fogtok kapni, hogy folytassátok veszélyes utazásotokat; a Mennyből ehhez minden segítséget meg fogtok kapni.

Tanuljátok meg felismerni a gonosz munkálkodását, látván a háborúkat, amelyek mindenütt felütik a fejüket; a gonosz törvényeket, amelyeket szinte minden országba bevezettek, és amelyek tagadják Isten Igéjét; és Jézus Krisztus elárulását azok részéről, akik azt mondják, hogy Őt képviselik, miközben hátradőlnek és semmit sem tesznek annak érdekében, hogy hirdessék Szent Igéjét. Tanuljátok meg felismerni a gyűlöletet, amelyet Isten választott lelkei iránt mutatnak, mert akkor meg fogjátok ismerni azt a nehéz küldetést, amelyet nekik adtak, hogy emlékeztessék a világot arra, hogy Isten Szeretete még mindig él.

Hálát kell adnotok tehát a Legmagasságosabb Istennek az Életért, amelyet egyetlen Fia, Jézus Krisztus által adott az emberiségnek. Ha nem lett volna Fiam születése és az Ő Keresztrefeszítése, nem jött volna létre az Új Szövetség sem, hogy dicsőséges életet hozzon nektek, mely rátok vár, ha úgy döntötök, hogy elfogadjátok azt.

Ezek azok az idők, amelyben az új világra, az új Mennyországra és az új Földre kell felkészülnötök. Ne vesztegessétek az időt azzal, hogy vitatkoztok azon, amit a Fiam most nektek mond. Ehelyett tanuljátok meg jó szívvel elfogadni az Igazságot. Én, a ti szeretett Édesanyátok, Fiam felé foglak vezetni titeket, és imáitok minden téren meg fognak erősíteni benneteket, hogy méltók legyetek Krisztus Ígéreteire.

Szeretett Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja