2014. augusztus 3., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Sokan vannak a meghívottak, hogy hűek maradjanak Hozzám, de kevesen a választottak

2014. augusztus 2. szombat, 10:16
Drága szeretett leányom, az Én követésemet, ezen az utolsó utazáson, hogy Atyám Szövetségét beteljesítsem, egy hegyre felkapaszkodó hegymászócsoporthoz lehet hasonlítani. Tudnotok kell, hogy ez egy magas hegy, egy kemény terep, mely tele van akadályokkal, ami problémát jelenthet még a legtapasztaltabb hegymászó számára is, hiszen minden szinten és sarkon meglepő és váratlan fordulatokat sorakoztathat fel. Azok, akik bíznak abban, amit mondok, és akik nyílt és készséges szívvel követnek Engem, könnyebbnek fogják találni ezt az utazást, mint mások. Azonban sokan, az utazás elején nagyon magabiztosak, lehet, hogy túl gyorsan mennek, és nagyokat ugranak, hogy megpróbálják megmászni a csúcsot. Ezek azok az emberek, akik nagyot fognak esni, és a hegy aljáig való leereszkedésük a legfájdalmasabb lesz.
Mások, akik nem tapasztalt hegymászók, de követik a világos utasításokat, amelyeket Az ad nekik, Aki vezeti őket, a legtöbb esetben elsőként érnek fel a csúcsra. Bizalmuk, türelmük és az akaratuk, hogy a csúcsot mindenáron elérjék, nagy energiát és lelkesedést fog biztosítani számukra, ami fenntartja majd őket a csúcsra való felkapaszkodás során. Azok, akik nem állnak meg rendszeresen inni, hogy oltsák szomjukat, kiszáradnak, akik pedig elfelejtenek élelmet vinni magukkal, megfogyatkoznak erejükben.
Ennek az utazásnak minden lépése új kihívásokat hoz magával, veszélyes kanyarokat és szinte megmászhatatlannak tűnő sziklákat.
Egy nagyon erős, ép elmével és testtel rendelkező ember szükségeltetik ahhoz, hogy a csúcsra való felkapaszkodás vonalán maradjon.
Ők zaklatottnak fogják érezni magukat azoknak köszönhetően, akik elveszítették hitüket azon képességükben, hogy a hegyre vezető utat megtegyék, és ezek folyamatosan azzal fognak próbálkozni, hogy elvonják őket feladatuktól.
Aztán lesznek olyanok, akik féltékenyek lesznek azokra, akik nagy lépéseket tesznek előre, csapdákat és más akadályokat helyezvén eléjük, megpróbálják elgáncsolni a hegymászókat, hogy lelassítsák őket. Ezek a kiábrándult és féltékeny lelkek, minden tőlük telhetőt meg fognak tenni, hogy megakadályozzák a csúcs elérésében a határozott és elszánt hegymászókat. Hazugságokat fognak kitalálni, hogy megpróbálják megállítani őket útjaikon, arról győzvén meg őket, hogy félelmükben a nagy veszélyek miatt megfutamodjanak, amelyeknek talán ki lesznek téve.
Azt fogják mondani nekik, hogy a hegymászók vezetője alkalmatlan arra, hogy felvigye őket a csúcsra, és emiatt nagy veszélynek lesznek kitéve, ha olyan ostobák, hogy folytatják útjukat, amely – mint mondani fogják – egy veszélyes és fáradságos út.
És így fog folytatódni az Én Utazásom addig a Napig, amíg újból El nem jövök. Sokan vannak a meghívottak, hogy hűek maradjanak Hozzám, de kevesen a választottak. Egyesek elhívatottak, és követnek Engem. Aztán pedig elárulnak. Az Irántam való gyűlöletük az összes közül a legrosszabb, mert ők azok, akik lelkeket hoztak Nekem ezen az úton, amely az Üdvösség felé vezet. De amikor megadják magukat a Sátán kísértésének, aki szörnyű hazugságokat ültet a lelkükbe, ők lesznek azok, akik majd elszakítják Tőlem a lelkeket.
Csak az alázatos, gyengéd szívű lelkek fogják sikeresen elérni a hegycsúcsot, akik minden rosszindulattól, büszkeségtől és önteltségtől mentesek. Amikor az a nap elérkezik, azok, akik eltávolodtak Tőlem, és akik elárultak Engem, nem fognak olyan helyet találni, ahová mehetnének, mert a hegyre felvezető út már nem lesz többé.
Jézusotok