2013. szeptember 5., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

A lelkek tisztaságától függően, szakaszonként hozok Ajándékokat

Mesterséges megtermékenyítés: nagyobb az értelmi fogyatékosság és az autizmus kockázata

Svéd, francia, amerikai, kanadai, brit kutatási eredmények igazolják, hogy mesterségesen fogant csecsemőknél nagyobb a születési rendellenességek és genetikai betegségek esélye.
Egy átfogó svéd kutatás eredményei szerint az intracitoplazmatikus spermiuminjekció (ICSI) nevű mesterséges megtermékenyítési eljárással fogant gyermekeknél 51 százalékkal magasabb az értelmi fogyatékosság (70 alatti IQ) kockázata. A módszer alkalmazásakor – elsősorban apai terméketlenség esetén – az ondósejtet közvetlenül a petesejtbe juttatják. A két és fél millió születési adatot felhasználó kutatás az autizmus kockázatát is valamivel magasabbnak találta az ICSI-eljárással fogant ikrek és hármasikrek esetében.
A kutatást végző szakemberek rámutatnak: noha a kockázatnövekedés statisztikailag jelentős, a valóságban viszonylag kis számokról van szó: százezerből 92 (0,092%), illetve 62 (0,062%) gyermek érintett. A tanulmányt közlő, Journal of American Medical Association című amerikai orvosi folyóirat szerkesztőségi cikke megjegyzi, hogy a lombikeljárásokat (IVF) általánosságban „koraszülések, alacsony születési súlyok, kórházi ápolás és újszülötthalálozások” kísérik, és „magasabb a születési rendellenességek kockázata”. 
2012 októberében kaliforniai szakértők tették közzé kutatásuk eredményeit, melyek szerint a lombikeljárással fogant gyermekeknél 1,25-ször nagyobb a genetikai betegség valószínűsége, mint a természetes úton fogant gyermekeknél.
Egy tavaly májusban megjelent tanulmány hasonló következtetésekre jutott. A kutatók a mesterséges megtermékenyítési eljárással fogantak esetén 8,3 százalékosnak találták születési rendellenességek kockázatát, míg természetes úton fogant gyermekeknél csupán 5,8 százalékosnak. Ez a tanulmány is megállapította, hogy ICSI-beavatkozás esetén magasabb a születési rendellenességek előfordulási kockázata, mint a többi mesterséges megtermékenyítési módszernél (ICSI esetében 9,9%, hagyományosabb lombikeljárásoknál 7,2%). 
A témában az egyik legátfogóbb, 2010-es francia kutatás szerint az orvosilag asszisztált reproduktív technológiák kétszeresére növelik a torzszülöttség kockázatát: a termékenységi kezelés után született gyermekeknek több mint 4%-a született deformitással, szemben az általános népességben előforduló 2-3%-kal.
A Torontói Egyetem genetikusa, Dr. Rosanna Weksberg szerint a lombikbabáknál akár tízszeres is lehet a ritka örökletes betegségek előfordulási valószínűsége; ezért a szakember további vizsgálatokat szorgalmaz. A brit kormány Emberi Termékenységi és Embriológiai Hatósága pedig 2009-ben arra figyelmeztetett, hogy lombikbabák esetében 30 százalékkal nagyobb a genetikai rendellenességek valószínűsége – írja a LifeSiteNews.
Magyar Kurír (mk)

Egy szektavezér élete és halála

Steven Tari szektavezér fénykorában hatezer követőjével járta az őserdőket, gyereklányok százait erőszakolta meg, többüket meg is ölte, ivott a vérükből, és evett a húsukból. A Fekete Jézussal nem tudtak mit kezdeni Pápua Új-Guinea hatóságai, helyettük a dzsungellakó falusiak oldották meg kétszer is a helyzetet: először elfogták és megkötözték a férfit, a hétvégén pedig addig szúrták-vagdosták, amíg meg nem halt.
Csúnya halált halt Steven Tari, Pápua Új-Guinea leghírhedtebb szektavezére. Hétvégén egy hegyi falu lakói meglincselték, pontosabban inkább halálra vagdosták, egyes tudósítások szerint szinte felszeletelték. Egyelőre nem világos, hogy pontosan milyen sérülésekbe is halt bele, de a terület rendőrfőnöke, Sylvester Kalaut szerint nagy valószínűséggel a dzsungeltől övezett falu mellett fogják eltemetni, ahol megölték, mert a holttest nincs olyan állapotban, hogy szállítani lehessen, vagy túl sokáig temetetlenül hagyni. "Aki kardot ragad, kard által vész. Tari a saját fejére hozta ezt, amikor az ördöggel kezdett cimborálni" - ütött meg prófétai hangot a régió vezetője, Lawrence Pitor az esetet kommentálva.
Tari még márciusban szökött meg a pápua új-guineai Madang börtönéből 48 veszélyes bűnözővel együtt. Egy 2005-ös bravúrt ismételt meg: már akkor többféle rémséges bűntettel gyanúsították - rituális gyilkosságokkal, kannibalizmussal, sorozatos nemi erőszakkal -, és letartóztatták, de meglépett a börtönből.
A férfi saját maga köré épített kultuszt. Egykor egy lutheránus missziós iskolában tanult, de kicsapták, mert kétségbe vonta a Biblia tanításait. Ezután elkezdte járni a hegyi falvakat és úgy hatezer követőt gyűjtött maga mellé, akiknek többek között azt ígérte: ha megfogadják a tanításait, gazdagság és hírnév vár rájuk. Magáról azt hirdette, hogy ő a Fekete Jézus. Állandóan fehér köntösben, egy bibliával a hóna alatt mászkált, de a kereszténységhez elég kevés köze volt annak, amit hirdetett.
A kultusz álcája alatt saját szexrabszolga-hálózatot hozott létre, a fiatal szűz lányokat, sokszor még gyerekeket viráglányoknak hívta. A megetetett falusiak sokszor maguk ajánlották fel számára lányaikat, akiket Tari és a testőrei ágyasnak használtak. A Tari elleni vádak és a falvakban járó rémhírek szerint volt olyan eset, hogy egy megerőszakolt lányt megöltek, majd Tari az ágyasok vezetőjével ivott a véréből és evett a húsából.
A szektavezér egyszer maga büszkélkedett el azzal - az Australian Associated Press riporterének 2008-ban -, hogy összesen 430 lánnyal feküdt le. A hite szerint már nyolcéves lányokkal is szabad volt közösülnie, mert ez volt Isten jövendölése, a lányokat pedig cserébe a mennyország várta. "Amit tettem... megfelel a vallásom parancsainak. Ezek egy hívő tettei voltak, nem egy gonosztevőé" - fogalmazott.
Gondoskodott a saját védelméről is: elfogni és a szektáját felszámolni lehetetlenség volt, mert erős testőrség védte őt és a hozzá közel álló vezetőket. A gépfegyverekkel, nyilakkal, pengékkel felfegyverzett őrökkel pedig a rendőrség nem mert szembeszállni. Így fordulhatott elő, hogy hosszú éveken át fosztogathatták a be nem hódoló falvakat. Sok eldugott falut felgyújtottak, mert azok nem voltak hajlandók a Tari által hirdetett tanokat elfogadni.
A hatóságok tehetetlenségét kétszer is a falusi lakosság kompenzálta: először 2007-ben, több hónapos hajsza végére tettek pontot az óceániai ország egyik kis falujában lakók. A délutáni pihenőidőben megrohantak egy kunyhót, a bent szundikáló férfit leteperték és megkötözték. (Ekkor készült az a két fotó is, amelyen kívül nincs fellelhető kép a Fekete Jézusról. Az egyiken egy vérző szájú fekete férfit hurcolnak más férfiak, a másikon pedig egy hevenyészett, bambuszrudakból kialakított hordágyra kötözve himbálózik a teste.) Ezután az egyik falusi - lévén csak ott volt térerő - felmászott a környék legmagasabb hegyének legmagasabb fájára, és hívta a rendőröket, akik egynapos kimerítő gyaloglás után átvették a letepert férfit.
Tarit kannibalizmussal, gyilkossággal és nemi erőszakkal vádolták meg, és végül húsz év börtönbüntetésre ítélték, igaz, a kannibalizmus és a nemi erőszak kimaradt a rábizonyított vádak közül. A vád szerint legalább három - más források szerint négy - fiatal lányt gyilkolt meg, és családtagjaik szeme láttára ivott is a vérükből. A Daily Mail brit lap akkor meg is szólaltatta az áldozatok családtagjait, akik meséltek a kunyhókban tartott bizarr és véres ceremóniákról. Az egyik anya azt is állította, hogy őt magát is arra kényszerítették, hogy igyon a lánya véréből. Tari nem tagadta, hogy lányokkal feküdt le, de állította, hogy a hite szerint semmi rosszat nem tett velük, ráadásul a lányokat a saját szüleik vitték el hozzá - védekezett.
Másodszor két napja léptek közbe a Gal nevű falu lakói. Kalaut rendőrfőnök szerint Tari éppen egy nőre támadt, akit rávett, hogy csatlakozzon a szektájához, de a nő falujába tartozó férfiak megakadályozták az újabb nemi erőszakot, és megölték a férfit. Addigra állítólag már sikerült meggyilkolnia egy másik nőt. A nők Galból valók voltak, éppúgy, ahogy azok is, akiknek az évekkel ezelőtti meggyilkolása miatt Tarit elítélték.

Pápua Új-Guinea még ma is a babonák és bizarr kultuszok földje
Az óceániai szigetekből álló Pápua Új-Guinea még ma is olyan ország, ahol óriási ereje van a babonának és a boszorkányságokba meg varázslásba vetett hitnek. A számtalan szigetből álló országot jórészt máig felfedezetlen őserdő borítja, és a lakosság legnagyobb része a dzsungel mélyén fekvő falvakban él. Több mint 850 népcsoporthoz sorolják magukat, és körülbelül ennyiféle helyi nyelvet beszélnek.
Hiába keresztény elvben az ország, és hiába van közel Ausztrália, itt még nagy keletje van a fekete mágiának, sőt, a kannibalizmusnak is. Buzgó hívekre akadnak itt a bizarrabbnál bizarrabb szekták. Az első igazi pápua új-guineai anglikán püspök, Sir George Ambo nagyapja még kannibál volt. Magát a püspököt akkor közösítették ki, amikor összeállt egy Cora nővér nevű apácával, akivel közösen saját kultuszt alapítottak.
Madangban - ahol Steven Tari is felépítette a kultuszát, és ahol fiatalabb korában maga is bibliaiskolába járt - néhány éve több tucatnyi embert tartóztattak le, amiért legalább hét embert megöltek. Állítólag nyersen ették meg az áldozataik agyát, a péniszükből pedig levest főztek. 2009-ben a rendőrök egy olyan kultistát kapcsoltak le, aki nyilvános csoportszexre tudta rávenni a híveit, cserébe bőséges banántermést ígért.
Pápua Új-Guineában ma már új törvények vannak érvényben: most már ki lehet szabni halálbüntetést a nemi erőszakolókra. Amikor Tarit 2007-ben elítélték, még nem lehetett.
(Wirth Zsuzsanna, origo)

Szép új világ - parlament és pornó

Az angol parlament számítógépeiről egyetlen év alatt összesen 300 ezer alkalommal kísérelték meg a felhasználók pornóoldalak megnyitását.
Egy, a közérdekű adatok nyilvánosságára vonatkozó kérdésre adott brit parlamenti válaszból derült ki, hogy a brit parlament dolgozói között elég népszerű a pornó: annyira, hogy a céges, azaz a parlament által a rendelkezésükre bocsátott laptopokról és PC-kről egy év alatt összesen csaknem 300 ezer alkalommal próbáltak meg pornóoldalakat megnyitni. Naponta átlagosan 800 ilyen próbálkozást regisztrált a hálózat a Westminster-palota hivatalos nyilvántartása szerint - írja a Guardian. Az adatokat a Huffington Post angol kiadása kérte le.
A számítógépek, amelyekről az adatok elérhetők, a parlamenti hálózatba vannak bekötve. Használják őket parlamenti képviselők, a stábjuk és a brit országház többi alkalmazottja.
Az adatokat vizsgálják, mert furcsa eltéréseket mutat egy-egy hónap: novemberben például több mint 114 ezer ilyen oldalletöltési kísérlet volt, míg februárban csak 15.
A Westminster-palota azzal próbálta elvenni az adatok kínos élét, hogy a válaszában megjegyezte: sok esetben automatikus felugró ablakok dobták meg a számot, vagy a szájtok automatikus frissülése. Szerintük ezek miatt nem lehet kimondani, hogy a parlamenti képviselők vagy dolgozók mindannyiszor szándékosan próbálták megnyitni a pornóoldalakat. Ettől függetlenül a felnőtt-tartalmakat továbbra is szűrik, és az ilyen oldalakra vonatkozó letöltési kísérleteket továbbra is rögzítik.
(origo)

Olaszországban egy kutya templomba jár


  
Róma - Két hónapja, amióta elhunyt a gazdája, Tommy a kutya egy misét sem mulasztott el meglátogatni
a dél-olaszországi kis templomban, ahol a gazdájának volt a búcsúztatója...
 

 
 
Amint Brindisi mellett San Donaci-ban a Santa Maria Assunta templom harangjai délben megkondulnak,
a 12 éves német juhász elindul a faluból, hogy elfoglalja helyét az oltár mellett az első sorban. 
 

 


Maria, a gazdája, Tommyval és három másik mentőkutyával élt együtt, akik mindenhová elkísérték őt és akiket
a falu gazdájuk halála után befogadott.
 

 
 
Azóta a helybeli pap szerint egy mise sem zajlik le Tommy részvétele nélkül...

HAMIS PRÓFÉTÁK, hamis Krisztus, hamis Egyház.

1.Boldogok lesztek a várakozásban


    „Üzenetem már eljutott a világ minden részébe. Szeretett fiaim, nagylelkűen és bizalommal segítsétek égi Édesanyátok tervét. Éljetek a szív békéjében. Szeressetek, imádkozzatok, engeszteljetek. A gyermekek egyszerűségével éljétek a jelen pillanatot, amelyet az Atya isteni Gondviselése ajándékaként ad nektek.
    Ne hagyjátok, hogy félrevezessenek  benneteket azok, akik éveket és napokat jelölnek meg, mintegy  határidőt szabva Fiam, Jézus Szíve végtelen irgalmasságának.
    Ma igen sok a hamis próféta, aki hazug üzeneteket terjeszt, hogy aggódást és félelmet keltsen sok gyermekemben”.
 (Ilyen volt az elmúlt évben a Maya naptári vég beharangozása, TV-ben, rádióban, sajtóban túl licitálták egymást, kommentálták. Decemberben tetőzött, sajnos még egyes gyakorló keresztényeket is megtévesztett.     Miért? Mert hallottak a „Nagyfigyelmeztetésről” is, és nem tudtak különbséget tenni. Melyik, honnan, kitől származik? Előbbi a – tudósoktól  , - kutatóktól. Utóbbi egy Írországban élő nőtől, akinek bevallása szerint az Úr Jézus, a Szűzanya beszélt róla, és akivel Selymes József atyának sikerül felvennie a kapcsolatot. Sőt, interjút is készített vele, parasztosan fogalmazva „megtetvészte”, ezt észrevette a nő is, és mégse sértődött meg. Hallhattunk részleteket belőle, a Mária Rádióban. A szakember következtetése: - a nő őszinte! A „Jehova Tanúi”, Bibliával  a kezükben, hirdetik „Armegedont”, házról-házra járnak. Hogy tévtanítást hirdetnek, ki ismeri fel, még a katolikusok közül is? A „Szombatisták” így nevezem, érdemük szerint, a Szentatyát Antikrisztusnak, azaz a 666-os szám bélyegével jelölik, Ellen White – 1827-1915 – földi zarándoklata alatt azaz élete, munkássága, írásai, különleges lelki ajándékainak mérgező eledelén hányan fertőződtek meg )
    „A reménység és a bizalom Anyja vagyok! Éljétek át Velem, második Adventetek idejét.
    Ahogy Jézus szűzi Anyja voltam az  Ő első eljövetelében, úgy vagyok most Dicsőséges Anyja  második eljövetelében!!! Éljetek ebben a várakozásban és boldogok lesztek, mindenféle megpróbáltatás és szenvedés közepette, annak bizonyságában, hogy a jelen szorongattatás órája Fiam, Jézus második, Dicsőséges eljöttét készíti elő.
    Boldogok lesztek a meg nem értés és az üldözés közepette, mivel Szeplőtelen  Szívembe írtam be neveteket, és mivel biztonságos anyai menedékembe őrizlek benneteket. Boldogok lesztek akkor is, hogyha sötétbe borult, megsebzett és megosztott Egyházban éltek, mert haláltusájának órája egy Második Pünkösd sugárzó hajnalát készíti elő számára.
    Éljetek boldogan Szeplőtelen Szívemben és várjátok örömteli reménységben Fiam, Jézus Dicsőséges eljöttét” !!!   (K. kv. 1985. december 01.)
     (Mi nekünk, híveknek a problémánk? Szeretnénk, elvárnánk, hogy ezt a papjaink, előjáróink is így hirdessék! -  Sajnos, nagyon kevesen vannak. Miért, hogyan lehetséges ez? – Vessünk egy pillantást az – Első Eljövetelre – a Megtestesülésre! Több - Próféta, más-más profilból megjövendölte a - Messiás alakját, jellemét, vonásait. Ebből ki-ki önmagának megalkotta a saját „Messiásának” fényképét. És amikor végre megérkezett, sokan nem ismertek Rá, mert nagyon különbözött a sajátjukétól. A papok, élükön Kajafással, farizeusok, szaduceusok, vének - kevés kivétellel, Gamáliel, Nikodémus, Arimatea-i József  -  nem tudták átlépni saját előítéleteik korlátit. Pedig voltak előjelek, Zakariás pap megnémult a Szentélyben, szolgálat közben, fia – János – születésekor kezdett csak ismét beszélni, - jel a papságnak! A napkeleti - Bölcsek, valóban azoknak bizonyultak, - jel a királyi udvar számára. Az egyszerű pásztoroknak angyal-jelenésben van részük, nem kételkednek, azonnal oda sietnek – jel az egyszerű embereknek.
    Máma is van hasonlóság, vannak – hiteles próféciák,  próféták, látnokok, nemcsak azok, akiket az Egyház úgymond már elfogadott, pl. Fatima, de a - Titkot elhallgatták, most feltárult. Azoktól a papoktól, teológusoktól, de még professzoroktól se várjuk el,   akik nem foglalkoznak a magán-kinyilatkoztatásokkal, a jelenésekkel, hogy ebben a témában jártasak legyenek, attól lehetnek nagyon jó, hűséges papok, - a baj – a zavar ott kezdődik, ha Ők belekontárkodnak.
Ki-ki a saját lelki ajándékaival sáfárkodjék, az Egyház javára, Krisztus nyomdokain! Beismerni, hogy én ezekhez nem tudok hozzászólni, - mert nem érdekelt - csak annyit, hogy aki valóban kegyelmi életet él, nincs mitől féljen, lelki nagyságra vall)

    2.A bárányhoz hasonló vadállat


    „Kedves fiaim, ma megemlékeztek a Fatimai  Cova de Iriába, 1917. 06. 13-án történt második jelenésemről. Már akkor megjövendöltem, mit kell átélnetek ezekben az időkben.  Meghirdettem a nagy harcot Köztem, a - Napban öltözött Asszony - (Jel 12, 1.), és a - Nagy Vörös Sárkány - között, (a Nagy Októberi Szocialista Forradalommal, színre lép), aki rávette az emberiséget, hogy Isten nélkül éljen.
    Megjövendöltem nektek a szabadkőművesség ravasz és sötét tevékenységét, amely el akar téríteni benneteket Isten törvényének megtartásától, hogy bűnök és vétkek áldozatai legyetek. Figyelmeztetni kívántalak benneteket  arra a nagy veszélyre, amely ma az Egyházat a sok ördögi támadás részéről fenyegeti, és annak elpusztítására törekszik.
    Ennek a végrehajtására emelkedik ki a szárazföldből  - egy vadállat, amely a bárányéhoz hasonló két szarvat visel, (Jel 13, 11), és a tengerből jövő fekete vadállat segítségére siet. (Jel 13, 01).
    A bárány a Szentírásban mindig az áldozat jelképe. A Kálvárián Jézus önmagát áldozta fel az emberek üdvösségéért. Ő maga lesz húsvétunk, Isten Igaz Báránya, aki elveszi a világ bűneit.
    A vadállat két, a bárányéhoz hasonló szarvat visel a fején. Az áldozat szimbólumához  szorosan kapcsolódik a papság szimbóluma: a két szarv.
    A főpap két szarvval ékesített süveget hordott az Ószövetség idejében.
    Az Egyház püspökei kétszarvú mitrát viselnek papságuk teljességének jeléül.
    A párduchoz hasonló fekete vadállat a  szabadkőművességet jelképezi, a bárányéhoz hasonló kétszarvú vadállat pedig az Egyház belsejébe beszivárgott szabadkőművességet jelzi, vagyis az egyházi szabadkőművességet, amely főként a főpapság tagjai között terjedt el.”
(Pápa választó bíboros elv-társak, 20-an vannak, az arány -  dupla – akkor 11-1, most 110- 10 kellet volna hogy legyen, de az Úr meg engedte, tekintettel, hogy ez lesz az utolsó, döntő harc. Hogyan sikerült mégis a csalásuk? A Szentatyát elszigetelték, gáncsolták, támogatóit szintén, és végül is be kell teljesednie az Írásoknak, megverem a pásztort, szét széled a nyáj. És még egy nagyon lényeges  elem, ne feledjük, ki volt a Hittani Kongregáció Prefektusa, II. János Pál jobb keze. Ők is ismerték a Fatimai Titkot, amit most végül is az Úr feltárt, MDM által. De kérdés, ki hiszi el? Majd meg fogunk győződni róla. Ami a konklávét illeti, nem nehéz zsarolással szavazatokat szerezni, még a Vatikán falain belül se,  a mai csúcs technológia lehetővé teszi a megfigyelést, követést, Swoden elégé kipakolt. Ki-ki csak leosztottan három embert kellet megpuhítson, nyolcvanra rúg a szám.
    Sajnos a helyzet nagyon súlyos, mert már egyes püspökök, egyetemi tanárok, híres teológusok, szerzetes rend tagok és persze papok is megfertőződtek, - Ők az Egyház belső ellenségei - a politikusokról ne is beszéljünk. Lényeges tulajdonságuk az értelem, a magas intelligencia, ami végső soron a saját gőgjük, önteltségük csapdája, kelepcét állított számukra a Sátán és bele estek. Sok és jól végzett  imával még belőlük meg tud menteni az Úr.
    Már Sepsiszentgyörgyön is van Páholyuk, nyíltan előadást tartottak, az emberek nagy része, azt sem tudják eszik-e, vagy isszák.)
    Az  egyházi szabadkőművesség célja Krisztusnak és Egyházának tönkretétele, új bálványt, vagyis hamis Krisztust és hamis Egyházat alkotva. Ezért törekszik az egyházi szabadkőművesség elhomályosítani Isten Szavát természetes és ésszel érthető magyarázatokkal, megkísérlik, hogy érthetőbbé és elfogadhatóbbá tegye, megfosztva minden természetfeletti tartalmától.
Így terjednek a tévedések a katolikus Egyház minden területén. E tévedések terjedése miatt ma sokan eltávolodnak az igaz hittől. A hit elvesztése az aposztázia ! Az egyházi szabadkőművesség csalárd és ördögi módon azon mesterkedik, hogy mindenkit a hit elhagyására vigyen.
    Az egyházi szabadkőművesség célja igazolni a bűnt, hogy azt ne úgy mutassák be, mint valami rosszat, hanem mint értéket és jót. Ennek az átkozott rákbetegségnek veszedelmes gyümölcse már az egész         Egyházban elterjedt, s azt eredményezte, hogy az egyéni gyónás mindenhol csökkent.
    Az egyházi szabadkőművesség pártfogolja az olyan  exegézist (bibliai szövegmagyarázatot), amely különböző irodalmi műfajok segítségével az Evangéliumot teljesen szétszabdalva, annak racionális (ésszerű) és természetes magyarázatát adja.
    A végén oda jutnak, hogy tagadják a csodák és a föltámadás történeti valóságát és kétségbe vonják Jézus istenségét és üdvözítői küldetését. Miután a bárányhoz hasonló kétszarvú vadállat tönkretette a történelmi Krisztust, arra törekszik, hogy a misztikus  (titokzatos) Krisztust, az Egyházat is lerombolja.
    A Krisztus által alapított Egyház az egyedüli, amely Szent, Katolikus, Apostoli, Egy és Péterre épült !!!
    Jézushoz hasonlóan az Általa alapított Egyház is mint az Ő Titokzatos Teste, szintén Igazság, Élet és Út.
    Az Egyház Igazság, mert egyedül Őreá bízta Jézus, hogy őrizze épségben az egész hitletéteményt. Ez tulajdonképpen a hierarchikus (rangsor szerint felépülő) Egyház feladata, azaz a pápáé és a Vele egységet alkotó püspököké.
Az egyházi szabadkőművesség ezt a tényt a hamis egyházi egységgel akarja megrendíteni, amely valamennyi keresztény egyház elfogadásához vezet, azt állítva, hogy mindegyik birtokolja az Igazság egy részét. Ápolja egy általános keresztény egyház megalapításának tervét, ami valamennyi keresztény felekezet, köztük a katolikus Egyház egybeolvadásából alakulna.”
(Ez a folyamat elindult, nyugaton, már jó ideje, pl. Németország élen jár ismereteim szerint, sőt át terjedt már hozzánk is, sajnos nagyon kevesen ismerik fel a lecsót. Ha nem ismerik a hitigazságokat, az egyház tanítását, megkérdőjelezik a dogmák hitelességét, - csak katolikusokra értem -  nem csoda, ha gitáros, hangulat, érzelgős keresztényekké váltak, de tömegeket mozgatnak, igen, a felszínen. Ezt ott, fönt, a csúcson is láthattuk – Nagycsütörtökön – a börtönben került bemutatásra, rivalda fényben, utóbb Rio-ban, az Ifjúsági találkozón  !).
    Az Egyház élet, mert kegyelmet ajándékoz. Csak nála vannak a kegyelem hathatós eszközei, a hét szentség !!! Egyedül Neki adatott a hatalom, hogy a kenyér és a bor átváltoztatásával életre keltse az Oltáriszentséget a szolgálati és a hierarchikus papság által.
    Az Oltáriszentségben JÉZUS KRISZTUS valóságosan jelen van Dicsőséges Testével és Istenségével !!!
    Ezért keresi az egyházi szabadkőművesség annyi alattomos eszközzel, hogyan kezdje ki az Oltáriszentség felé megnyilvánuló tiszteletadást. Csak az utolsó vacsorán való emlékezéseként értékeli a         Szentmisét, igyekszik lekicsinyelni áldozati voltát, tagadni szeretné JÉZUS valóságos személyes jelenlétét az átváltoztatott Ostyában !
    Ezért nyomják el fokozatosan a külső jeleket: - a térdhajtást, - a nyilvános szentségimádási órákat, a tabernákulumot körülvevő fények és virágok szent szokását.
    Az Egyház az Út, mert a tökéletes egység útján vezet benneteket a Fiú által a Szentlélekben az Atyához. Az Egyház képes megőrizni egységét, hiszen egységének szegletkövére alapíttatott: - Péterre és a többi pápára, akik követik Pétert (hitét, hűségét), isteni ajándékként kapott méltóságban. 
    Ezért akarja az egyházi szabadkőművesség lerombolni az Egyház egységének alapját, a pápa elleni alattomos és csalárd támadásával. Kezdeményezi a pápa elleni lázadás és tiltakozás csoportosulásait, támogatja, jutalmazza azokat, akik szidják és engedetlenek, terjeszti a püspökök és a hittudomány képviselőinek bíráló magatartását és ellenvéleményét !!!!!
    Így bomlik meg, így szakad szét és így oszlik meg az Egyház egységének alapja.
    Kedves Fiaim !!! Meghívlak titeket, hogy szenteljétek magatokat Szeplőtelen Szívemnek és térjetek be anyai menedékembe. Azért, mondjatok le minden karrier-vágyról! Így kikerülhetitek a szabadkőművesség legerősebb és legveszélyesebb csapdáját, hogy tikos szektájába gyűjtse sok kedves Fiamat.
Elvezetlek az Egyház iránti nagyobb szeretetre. – Megszeretettem Veletek az Egyházat – az Igazságot!!! A katolikus hit minden igazságának erőteljes hirdetőivé teszlek benneteket, hogy határozottan és bátran szálljatok szembe minden tévedéssel. – Az Egyház – az Élet szolgáivá teszlek. Segítek, hogy hűséges és szent papok legyetek. Álljatok mindig az emberek rendelkezésére lelki szükségükben, legyetek a szeretet és a buzgóság égő lángjai az Oltáriszentségben jelenlevő Jézus körül !
    Templomaitokban tartsatok gyakran nyilvános szentségimádási és engesztelő órákat az Oltáriszentség előtt!!! Az Egyház – az út tanúivá alakítalak benneteket és egységének eszközeivé teszlek.
    Szeretetetek és hűségetek által az Egyháznak Isten Terve szerinti tökéletes egysége újból fel fog ragyogni teljes fényében!!!
    Az egyházi szabadkőművesség sötét erejével szemben, amellyel tönkre akarja tenni Krisztust és Egyházát, odaállítom hűséges papi seregem erős fényét, hogy Krisztust szeresse, hallgassa, kövesse és Egyházát mindjobban megszeresse, megvédje és megszentelje minden ember !!!!!
    Így ragyog fel a napba öltözött Asszony győzelme és Szeplőtelen Szívem fényes Diadala !!!
(K. kv. 1989. június 13.) 

(Remélem, az eddig átböngészet oldalak alapján, kezd derengeni, megvilágosodni, az érdeklődő, kereső hívek előtt, hogy: -  azok a látnokok, üzenet közvetítők akik arról beszéltek,  eljön az idő amikor, -  papok – papok  ellen, - bíborosok – bíborosok ellen, -  hívek – hívek ellen, - apa – fia ellen, egyszóval, hatalmas ketté-szakadás, megoszlás, pontosabban elpártolás - aposztázia lesz, mit is jelent a gyakorlatban, a valóságban. A kétféle világnézet szerinti felsorakozást, de nem helyes így meghatározni hivők – hitetlenek. Miért? Mert mindenki hisz valamiben, azaz Valakinek. A hitetlen azt hiszi – nincs Isten. Kit szolgál hitével? – az Antikrisztust. A buddhista azt hiszi van Nirvána, van reinkarnáció stb. Az eredmény ugyan az. Krisztust – vagy az Antikrisztust választom. Pokol – Mennyország, Örök Élet – Kárhozat. Mindenki személyesen dönt, és választ, viseli a következményeit. A fogas kérdésünk az: -  mindenki jól akar dönteni és választani – miért van melléfogás? Miért tévedett Lucifer? Ezt ne firtassuk, mi nem angyaloknak lettünk teremtve, azonnal!
    Hol tévedet Júdás?  Van predesztináció, eleve elrendelés? Egyesek szerint Igen. A Valóságban NINCS! De van hatalmas lehetőség, egyszóval labirintus, és ki milyen utat, ösvény követ, ha nem figyel a jelzőtáblákra, idejében, nagyon belegabalyodhat a járatokban.
Júdás is próbálkozott, egyszer, kétszer,  csent pár garast, ma szúnyog, végül ökör, a poggyászát lassan teletömte azzal ami vesztét okozta, a Mammon szeretete, tömören, de ajánlatos alapos lelkiismeret vizsgálatot, - lehetőleg mikroszkóp alatt – elvégezni, üdvösségünk érdekében  
„Bírvágy – Becsvágy – Bujaság”!!!   
Hol van a kutya elásva? Mi a lényeg? Figyelni rendszeresen a Jelzőtáblákat !!! Nemcsak hébe-hóba, felületesen. Ezért az emberiség, azaz Kereszténység nagy része ma már a Hamis Krisztust és Hamis Egyházat követi, az eredeti Tízparancsolatot, lecserélték egy testre szabottabb Másolatával. Kik merték megtenni, és hogyan? „A Hal a fejétől büdösödik, de a farkától pucolják”, lassan, fokozatosan, lépésről, lépésre. Elkezdődött!!! ).
 http://www.uzenetek.eu/news/hamis-profetak-hamis-krisztus-hamis-egyhaz-/



II. Rész

„A vadállat száma: 666


    Kedves fiaim, értsétek most meg égi Édesanyátok, a napba öltözött Asszony (Jel 12, 1) tervét, aki a nagy küzdelemben seregével a gonoszság minden ereje ellen harcol, hogy győzelmet arasson a Szentháromság tökéletes dicsőítésében.
    Harcoljatok Velem, kicsi fiaim, a Sárkány ellen, amely az egész emberiséget Isten ellen lázítja.
    Harcoljatok Velem, kicsi fiaim, a Fekete Vadállat, a szabadkőművesség ellen, amely a lelkeket vesztükbe akarja vinni.
    Harcoljatok Velem, kicsi fiaim, a Bárányhoz hasonló Vadállat, az egyházi élet belsejébe beszivárgott szabadkőművesség ellen, amely Krisztust és Egyházát akarja tönkretenni.
    Hogy ezt a célt elérje, új bálványt akar állítani, vagyis hamis Krisztust és hamis Egyházat.
    - Az egyházi szabadkőművesség parancsokat és hatalmat kap a különböző szabadkőműves páholyoktól és azon dolgozik, hogy titokban mindenkit rávegyen ezekkel a titkos szektákkal való együttműködésre.
     Ezért kecsegteti a nagyra törőket a gyors karrier kilátásával, elhalmozza javakkal a pénzéheseket, segíti tagjait, hogy  elsőként foglalják el a legfontosabb állásokat, miközben alattomosan, de határozottan kirekeszti mindazokat, akik nem hajlandók tervét támogatni.”
(Így érthetővé válik sok visszásság, az Egyházba, amire nem volt logikus magyarázat, hogy egyesek miért voltak félre állítva, peremre szorítva, míg mások feltitulálva, ezért homályosodott el az Egyház fénye, gyengült ereje, hitele, hatékonysága).
    „A bárányhoz hasonló vadállat az első vadállat színe előtt annak minden hatalmát valóban gyakorolja, a Földet és lakóit az első vadállat imádására kényszeríti. Az egyházi szabadkőművesség egyenesen azt szorgalmazza, hogy a vadállat tiszteletére szobrot állítsanak és mindenkit kényszerít, hogy e szobrot imádja.
    De az Úr szent törvényének első parancsa szerint egyedül az Istent kell imádni, és egyedül Őneki kell megadni az istentisztelet jeleit. Tehát Istent fölcseréli egy hatalmas, erős, uralkodó Bálvánnyal. Olyan hatalmas bálvánnyal, amely halálba juttatja mindazokat, akik nem imádják a vadállat szobrát. Olyan hatalmas és uralkodó bálvánnyal, amely elrendeli, hogy mindenkinek, kicsinek és nagynak, szabadnak és szolgának jelöljék meg jobb karját vagy homlokát, és senki se adhasson vagy vehessen, ha nem viseli a vadállat jelét, vagyis nevét, vagy nevének számát.
    Ez a hatalmas bálvány, amelyet azért alkottak, hogy mindenki imádja és szolgálja, ahogy nektek előbbi üzeneteimbe már megmondtam, a hamis Krisztus és a hamis Egyház.   
    De mi a neve? A Jelenések könyvének 13. fejezetében ez van leírva: „Ez a bölcsesség. Akinek van értelme, számítsa ki a vadállat számát, mert embernek neve. A száma: 666. (Hatszázhatvanhat).
    Az isteni Bölcsesség fényében megvilágosított emberi értelemmel a 666-os számból sikerül megfejteni egy ember nevét. Ez az ember, akit a szám jelez, az ANTIKRISZTUS.
    Már János apostol is állítja, aki tagadja, hogy Krisztus Isten, az Antikrisztus.

    A 333 az a szám, amely Isten szent titkát jelöli. Aki Isten fölé akar kerülni, az a 666-os jelet viseli. Tehát a 333-as szám kifejezi a katolikus hit főbb igazságait:
    Isten egysége és Háromsága.
    Urunk Jézus Krisztus megtestesülése, szenvedése, halála és feltámadása

    A 666-os szám egyszer megadva, a 666. évet jelenti.
    Ebben a történelmi időszakban az Antikrisztus az Iszlám jelenségén keresztül mutatkozik, amely egyenesen tagadja a Szentháromság titkát és Krisztus Urunk istenségét.”
(Tehát érdemes röviden az „alapítóra” is pár sorban kitérni. – Muhammad – Mohamed, kb. 570-632 között élt. A kinyilatkoztatás és a megbízatás, hogy Allah prófétája legyen – így kezdődött: 605-ben, harmincöt évesen, egyre gyakrabban elvonul néhány napra elmélkedni a magányos, kopár hegyek közé. Egy éjszaka „a sors éjszakája” kint alszik a Hira-hegy egyik barlangjába, amikor megjelenik álmában egy lenyűgöző „szellem”, aki írásjelekkel teleírt szövettekercset tart a markába és felszólítja őt: „Olvasd, olvasd”. Amikor felébred, az olvasott szavak mintha a szívébe volnának belevésve. Elhagyja a barlangot – de még a hegyen tartózkodik – megüti a fülét egy égi hang, amely Allah küldötteként köszönti őt: „Muhammad, te Allah kiválasztottja vagy, és én vagyok Gábriel”….egy nagy angyalt vesz észre, amint kiegyenesedve áll a látóhatáron.199old. – G. J. Bellinger – Nagy Valláskalauz, Akadémiai Kiadó Bp. Első kiadás: 1993.
    A következtetést ki-ki maga vonja le az iszlámmal kapcsolatosan, nem minden arany ami fénylik!)

    „A 666-os szám kétszer megadva, az 1332. évet jelenti.
    Ebben a történelmi időszakban az Antikrisztus gyökeres támadással jelentkezik az Isten Igéjében vetett hit ellen. Filozófusok jelennek meg, akik a tudománynak kizárólagos értéket kezdenek tulajdonítani, és később az értelemnek is, ami lassanként oda vezet, hogy az Igazság egyetlen ismertető jele csak az emberi értelem lesz. Megszületnek a nagy filozófiai tévedések, amelyek századokon át mind a mai napig fennállnak!!!
    Az értelemnek, mint az igazság kizárólagos ismertető jelének tulajdonított túlzott jelentőség szükségképpen az Isten Igéjében való hit lerombolásához vezet. A protestáns reformáció nem fogadja el a hagyományt az isteni kinyilatkoztatás forrásaként, csak a Szentírást ismeri el annak. De ezt is csak értelemmel magyarázza, és makacsul elveti a katolikus Egyház Tanítóhivatalának tanítását, bár Krisztus bízta arra a hitletétemény őrzését.  A protestánsok szabadon olvashatják és értelmezhetik a Szentírást saját, egyéni elgondolásuk szerint.
    Így teszik tönkre az Isten Igéjébe vetett hitet.
    Az Antikrisztus munkája ebben a történelmi korszakban az Egyház megosztása, számos új keresztény felekezet sorozatos alapítása volt, amelyeket fokozatosan az Isten Igéjében vetett igaz hit széleskörű elvetésére vezetett.”   
(Akkor a fentiek tükrében, Luther Márton – 1483-1546, Ulrich Zwingli – 1484-1531, Kálvin János – 1509-1564, kiemelkedő „reformátorok”, kinek a malmára hajtották a vizet, és azóta is az újabb és újabb vallás alapítók? Mai követőik hogyan is állnak az Isten Igéjében vetett igaz hittel? A Heidelbergi Káté 21. Kérdésére adott – Felelet-be a válasz. Az eredmény a 80. Kérdésben csúcsosodok ki, még máma, a XXI. század elején is. „Mi különbség van az úrvacsora és a - pápista mise -  között?” A félreértés elkerülése végett, a katolikus „szentmiséről”, van szó, és természetesen az „Oltáriszentségről” is. Tehát az Antikrisztusnak sikerült náluk már évszázadok óta eltöröltetnie eszközei által a „mindennapi áldozatot”, a szentségek nagy részével együtt. Mi őrizzük meg higgadtságunkat,  józanságunkat, türelmesen várjuk ki az időt, amikor a Mindenható bölcs terve szerint le fog hullani a hályog sokaknak a szemeikről, imádkozzunk értük is kitartóan).

    „A 666 háromszor véve, az 1998-as évet fejezi ki !!!
    Ebben a történelmi korszakban a Szabadkőművesség az egyházi szabadkőművesség segítségével valóra akarja váltani feltett szándékát: - bálvány akar alkotni és odaállítani Krisztus és az Egyház helyére. Hamis Krisztust és Hamis Egyházat !!!
    Így érkeztek majd el a megtisztulás, a nagy megpróbáltatás és a hitehagyás csúcsára. A hitehagyás akkor már általános lesz, mert majdnem mindenki követi a hamis Krisztust és a hamis Egyházat. Akkor tárul ki a kapu, hogy megjelenjék az ember, illetve maga az Antikrisztus !
    Ezért kívántam megvilágosítani a Jelenések könyvének azokat a lapjait, amelyek a Ti időtökre vonatkoznak Hogy felkészüljetek Velem a nagy harc legfájdalmasabb és legdöntőbb szakaszára, ami égi Édesanyátok és a Gonoszság  felszabadult erői közt dúl. Bátorság ! Legyetek erősek, kicsi gyermekeim! A Ti dolgotok ezekben a nehéz esztendőkben az, hogy hűségesek maradjatok Krisztushoz és az Egyházhoz. Viseljétek el az ellenségeskedést, a küzdelmet és az üldöztetést !!! Legyetek értékes tagjai a kisded nyájnak, amelynek feladata, hogy harcoljon és végül győzzön az Antikrisztus hatalmas ereje fölött !
    Nevellek, megvédelek és megáldalak mindnyájatokat !” (K kv 1989. 06. 17)
(A szabadkőművesség kiképezte, előkészítette a hamis Krisztust – az Antikrisztust - , az egyházi szabadkőművesség a hamis Egyház fejét – A Hamis Prófétát. Az utóbbi már színre lépett, átvette a vezetést, a tömegek semmit nem sejtenek, el vannak bűvölve,  csak egyesek érzékelik, valami nincs rendjén. E II. részt követő dokumentum, - véleményem szerint Isten ajándéka volt a látni, eligazodni vágyók számára - , már évek óta a netten megtalálható. Szabadkőműves Terv a Katolikus Egyház tönkretételére)

     Itt kell megmutatkoznia a szentek állhatatosságának

    „Tekintsetek ma Reám, égi Édesanyátokra. A napba öltözött Asszony vagyok !!! Égi Vezéretek vagyok !!!
Elérkezett az az idő, amikor a Sárkány, a földből jövő Vadállat és a tengerből kiemelkedő Vadállat harcba száll Velem és legnagyobb hódításait teszi. Ez az az idő, amikor Isten nélküli társadalmat alakítanak ki, és az egész emberiséget arra vezetik, hogy Isten nélkül éljen.
    Ez az az idő, amikor olyan bálványt alkotnak, amely az igaz Isten és az igaz Egyház helyére tör. És ez a bálvány a hamis Krisztus és a hamis Egyház. Ez az az idő, amikor mindazokat, akik ezt a bálványt követik, megjelölik homlokukon és karjukon. Ez az az idő, amikor a Bárány hűséges követőit félre állítják, üldözik, bebörtönzik, megölik!
    Itt kell megmutatkoznia azok állhatatosságának, akik az Úrhoz tartoznak, megtartják parancsait és hűségesek maradnak Krisztushoz, akiket üldöznek, vértanúságra visznek, akik nem imádják a vadállatot és nem engedik, hogy megjelöljék őket ördögi nevével. 
    Azok viszont, akik imádják a vadállatot és szobrát, megkapják jelét homlokukra és karjukra, kiisszák Isten haragjának borát, amelyet a rettenetes büntetés kelyhébe öntenek.
    Itt kell megmutatkoznia minden gyermekem állhatatosságának, akiket arra hívok, hogy Szeplőtelen Szívemnek szenteljék magukat, hogy Velem legyenek a harcnak és Babilon bukásának döntő pillanatában, amikor leszüretelik a Föld szőlőjét, amikor a fürtöket bedobják a szőlőprés kádjába, ami Isten nagy büntetését jelképezi.
    Ezért szólítalak fel ma benneteket, tekintsetek Rám, égi Édesanyátokra, hogy fényem megvilágítson, Szeplőtelen Szívem magába zárjon, anyai szeretetem megtartson benneteket ezekben az időkben, hogy az állhatatosság bátor tanúi legyetek az Egyház és az egész emberiség számára”.
(K kv 1989. 08. 15)

    A homlokra és karra nyomott jel

    „Ti kisded Édesanyátok kicsi gyermekei vagytok. Enyéim, győzelmes tervem támpontjai vagytok! Engedjétek, hogy tápláljalak, neveljelek, engedjétek engedelmesen, hogy vezesselek benneteket. Engedjétek, hogy anyai pecsétemmel megjelöljelek.
    Ez az az idő, amikor a Krisztussal szembenállók követőit karjukon és homlokukon megjelölik!
    A homlokon és a karon lévő jel a teljes függést fejezi ki azoktól, akiktől a jel származik!!! A jel, Krisztus ellenségére, vagyis az Antikrisztusra utal. Emberre nyomott jele kifejezi, hogy a megjelölt személy teljesen annak csapatához tartozik, aki ellensége Krisztusnak, és harcol az Ő isteni uralma ellen.
    A jelet a homlokra és a karra nyomják. – A homlok az értelemre utal, mert az agy az emberi elme székhelye. – A kar az emberi tevékenységet jelenti, mert az ember kezével munkálkodik és dolgozik. Ezért jelölik meg az ember értelmét és akaratát az Antikrisztus jelével.
    Aki engedi, hogy homlokán megjelöljék azt ráveszik, hogy fogadja el a napjainkban egyre terjedő és hirdetett istentagadás tanát, Isten törvényének elvetését – az istentelenséget. Így arra késztetik, hogy kövesse a ma divatos eszmeáramlatokat, és terjesszen mindenféle tévedést. Aki engedi, hogy karján megjelöljék, arra kényszerül, hogy önállóan és Istentől függetlenül tevékenykedjék, igyekezetét csak az anyagi és a földi jólétre állítsa be.
    Ezzel kivonja cselekedeteit az Atya tervéből, aki pedig meg akarja világítani és fenn akarja tartani őt isteni Gondviselésével. Kivonja a Fiú szeretetéből, aki az emberi fáradozást megváltásának értékes eszközévé teszi. Kivonja a Szentlélek hatalmából, aki mindenhol a teremtmények belső megújítására törekszik.   
    Akit karján jelölnek meg, az csak önmagáért dolgozik, anyagi javakat gyűjt, a pénzt isteníti és áldozata lesz a materializmusnak. Akit karján jelölnek meg, az csak saját érzékei kielégítésére törekszik, keresi a jólétet és kedvtelést. Keresi minden szenvedélyének, elsősorban tisztátalan kívánságainak kielégítését – így válik a gyönyörhajhászás áldozatává. Akit karján jelölnek meg, saját énjét teszi minden tevékenysége középpontjává. A többi embert használati tárgynak tekinti, saját hasznára zsákmányolja ki őket.
    Elérkezett az idő, hogy Én, égi Vezéretek is megjelöljem anyai pecsétemmel mindazokat, akik Szeplőtelen Szívemnek szentelték magukat, és seregemet képezik !!! Homlokotokra nyomom pecsétemet Fiam, Jézus keresztjének legszentebb jelével. Így nyitom meg az emberi értelmet Jézus isteni igéjének befogadására, hogy azt megszeresse, és aszerint éljen. Arra vezetlek, hogy tökéletesen rábízzátok magatokat Jézusra, aki kinyilatkoztatta nektek magát – és Én ma a hit bátor tanúságtevőivé teszlek benneteket.
    Homlokukon a káromlás pecsétjével megjelöltekkel szembeállítom Jézus Krisztus keresztjével megjelölt fiaimat. Minden cselekedeteteket a Szentháromság tökéletes megdicsőítésére irányítom. Ezért nyomom homlokotokra pecsétemet, amely az Atya, a Fiú és a Szentlélek jele!  
    Az Atya jelével megjelölve emberi tevékenységetek tökéletes összhangba kerül az isteni Gondviselés tervével, amely most is mindent javatokra rendez el. A Fiú jelével megjelölve, minden tevékenységetek mélységesen belesimul az isteni megváltás szent titkába. A Szentlélek jelével megjelölten minden cselekedetetek a megszentelődésre irányul, amely mindenhol hatalmas tűzként lángol fel, hogy alapjában újítsa meg az egész világot.
    Kedves Fiaim! Engedjétek mindannyian, hogy megjelöljelek benneteket anyai pecsétemmel homlokotokon és karotokon!!!” (K kv 1989. 09. 08)

    A TÖKÉLETES MÁRIA TISZTELET
M. Szt. G. Lajos  - Pax Kiadó  2500 Esztergom Berényi u. 7
    Harmadik fejezet
    Szűz Mária Jézus Krisztus utolsó eljövetelében
    3. A végső nagy harc, mely a Boldogságos Szűz és a Sátán között folyik le

    51. Főként az ördögnek ezekre az utolsó és borzalmas üldözéseire, melyek az Antikrisztus eljöveteléig napról-napra növekednek, vonatkozik az a híres jövendölés és Isten átka, mely a Paradicsomba a Kígyót érte. Helyén való, hogy ezt itt megmagyarázzuk, mert a Boldogságos Szűznek tiszteletére, gyermekeinek üdvére, az ördögnek pedig megszégyenítésére szolgál.
    „Ellenkezést vetek közötted és az Asszony között, a Te ivadékod és az Ő ivadéka között. Ő fejedet fogja széttiporni és Te a sarka után leselkedel.”
    52. Isten csak egyszer létesített ellenségeskedést, de ez azután kibékülhetetlen, és az idők végéig fog tartani, sőt fokozódni. Ez az ellenségeskedés Isten méltó Anyja és a Sátán között áll fönn, a Boldogságos Szűz gyermekei és szolgái, és Lucifer gyermekei és csatlósai között, úgy, hogy Szűz Mária, az Isten legszentebb Anyja, a legfélelmetesebb ellenség, akit Isten a Sátánnal szembehelyezett. Akkora ügyességet adott Neki, mellyel az Ősi Kígyó gonoszságát leleplezze, akkora erőt, hogy ezt az elvetemült büszke szellemet legyőzze, összezúzza és széttiporja, hogy ez jobban félt Szűz Máriától, mint az angyaloktól és emberektől együttvéve. Először azért, mert a Sátán, ez a büszke szellem, végtelenül többet szenved, ha Istennek egy kicsiny, alázatos szolgáló leánya győzi le és bünteti. Ennek alázatossága jobban megalázza, mint Isten hatalma. Másodszor, mert Isten akkora hatalmat adott Anyjának a Gonoszlélek felett, hogy Szűz Máriának egyetlen sóhajától, melyet egy lélekért bocsát Isten elé, jobban fél, mint az összes Szentek imáitól, és egyetlen fenyegetésétől jobban tart, mint a legnagyobb kínoktól. Ezt maguk a gonosz szellemek kényszerből és akaratuk ellenére vallották be megszállottak szája által.
    53. Amit Lucifer csupa gőgből elveszített, azt Szűz Mária alázatossággal megnyerte. Amit Éva engedetlenséggel romlásba és kárhozatba döntött, azt Szűz Mária engedelmességgel megmentette.
    54. De Isten tulajdonképpen nem egy ellenségeskedést létesített, hanem többet, amennyiben nemcsak Mária és a Sátán között szította ezt, hanem Mária ivadékai és a Sátán ivadékai között is. Azaz, Isten ellenséges érzületet, titkos ellenszenvet és gyűlöletet létesített a Boldogságos Szűz igazi gyermekei és szolgái, és az Ördög gyermekei és csatlósai között.  Nem szeretik egymást, és semmi benső vonatkozás nincs közöttük. Béliál fiai, a Sátán rabszolgái, a világ barátai ( ezek egy és ugyanaz), mindig üldözték a Boldogságos  Szűz hozzátartozóit és a jövőben még jobban fogják üldözni mint valaha. Az alázatos Szent Szűz azonban mindig elragadja majd a győzelmet büszke ellenségétől, mégpedig oly fényesen, hogy széttiporja fejét, büszkesége székhelyét. Ő mindig leleplezi majd kígyói gonoszságát, felfedi pokoli álutait, megsemmisíti ördögi terveit, és a világ végéig megvédi és megóvja hűséges szolgáit borzalmas karmaitól !!!
    De Szűz Máriának a Gonoszlélek fölötti hatalma különösen az utolsó időkben tűnik ki, amikor a Sátán sarkai után leselkedik, azaz alázatos gyermekei és rabszolgái után, kiket Szűz Mária a Sátán elleni harcra felhasznál. Ezek a világ szemében kicsinyek és szegények lesznek, mindenekelőtt megalázottaknak tűnnek fel, mint a sarok, eltaposottak és lenézettek lesznek, mint amilyen a sarok a többi testrész között. Ellenben gazdagok lesznek isteni kegyelemben, melyeket Szűz Mária bőségesen közöl velük, nagyok és kiválóak Isten előtt szentségben, lángoló buzgalmuk kitünteti őket mások fölött, az isteni segítség pedig annyira viszi és támogatja őket, hogy Szűz Máriával egyesülten sarkuk alacsonyságával tiporják széjjel a Sátán fejét és adják át a győzelmet Jézus Krisztusnak.
    55. Végül, Isten akarja, hogy szentséges Anyját  most jobban ismerjék, szeressék és tiszteljék mint máskor. És ez kétségtelenül meg is lesz, ha a választottak a Szentlélek kegyelmével és világosságával behatolnak annak az ájtatosságnak a bensejébe és tökéletes gyakorlásába, melyet később ismertetni fogok. Akkor azután homály nélkül nézhetik a tengernek ezt a Csillagát – már amennyire a hit ezt megengedi – és vezetésével minden vihar és kalóz ellenére is biztosan köthetnek ki. Megismerik majd ennek az Uralkodónőnek nagyságát és fenségét, és mint alattvalók és szeretetből rabszolgák, szolgálatára adják magukat. Megtapasztalják majd édességét és anyai jóságát, s mint forrón szeretett gyermekek gyöngéden szeretik viszont Édesanyjukat. Megismerik majd azt az irgalmat, mely Szűz Máriát eltölti, s belátják, mennyire rászorulnak segítségére, éppen ezért úgy futnak majd Hozzá mindenben, mint szószólójukhoz és közvetítőjükhöz Jézusnál. Megtudják, hogy Szűz Mária a legbiztosabb, legkönnyebb, legrövidebb és legtökéletesebb út, melyen Jézushoz juthatunk, és ezért testestül-lelkestül, minden fenntartás nélkül átadják magukat Neki, hogy általa éppoly föltétlenül Jézuséi legyenek. 

    (Tehát a föntiek tükrében is érthetővé válik, miért van széthúzás az Egyházban , papok, püspökök,  bíborok, és természetesen hívek között. Kik igyekeznek követni Krisztus Urunkat, az Evangéliumot élni, tanítani, hűségben. Míg mások újításokkal, modernkedve a világ szellemének behódolva, önmagukat áltatják,  és megtévesztenek sok egyszerű embert. Ott, fönt a hatalmat átvették, most következnek az egyházmegyék, a püspökségek, hisz már volt tapasztalat, a „béke papság”, „béke püspökök”, ideje, virágkora ezután jön. Imádkozzunk Főpásztorainkért, hogy  - „A hit titkát őrizzék tiszta lelkiismerettel”, - 1 Tim3, 9 – ezt még a diakónusoktól is elvárták,  – „Isten házában, amely az élő Isten egyháza, az igazság oszlopa és biztos alapja” , - 15 vs. b,c,d., - elődeik példájára hűségeseknek bizonyuljanak, helytállhassanak. Tudjuk, akkor félre fogják tolni Önöket, de példájuk sokunknak eligazításul, bátorításul szolgál majd!!! Most is van emberük, de jaj azoknak akik Júdás nyomdokain járnak, és itt élnek közöttünk. Ennek így kell lennie, miden beteljesedik, ami meg van írva. Legyünk készen, teljesíteni küldetésünket. Testvéri szeretettel Imre. Áve Mária.)  


http://www.uzenetek.eu/news/hamis-profetak-hamis-krisztus-hamis-egyhaz/


Harmadik rész.

Papi hűségetek


    „Szeretett fiaim, ujjongjatok az egész földi és égi Egyházzal! Nézzetek ma a ti kisded Édesanyátokra és a papi hűségetek értékes koronáját helyezzétek bölcsőm köré. Legyetek hűséges papok! Legyetek hűségesek hivatástokhoz, amely arra kötelez, hogy Krisztusnak és az Ő Evangéliumának közvetítői legyetek.
    Miképpen Én hűséges maradtam kicsi koromtól az Isten meghívásához, megfelelve az Ő tervének, így kell nektek is hűségesnek maradni papi hívatásotokhoz. Ha kicsinyek maradtok, hűségesek lesztek! Ha szegények lesztek, hűek maradtok! Ha tanulékonyak lesztek, hűek maradtok!”
    (Kicsinység, szegénység és tanulékonyság, ez a három fokozat megélése, gyakorlata nélkül nincs hűség, sem Krisztus sem Egyháza iránt. Ezek hiányában keresik sokan az elismerést, a népszerűséget, a ranglétrán felkapaszkodást, hogy onnan hitelesebbeknek tűnjenek fel.)
    „Az a ti Édesanyátok feladata, hogy mindannyiatokat a papi hűség útján vezessen. Legyetek hűséges közvetítői az Igének! Hány pap esik manapság a tévedések áldozatául, amelyeket tanítanak, terjesztenek és hirdetnek, mint az  igazság új kulturális értelmezését. A ti időtök az, amit az Isten-sugallta írásokban megjövendöltek. Sok hamis tanító támad manapság, akik meséket tanítanak és így eltávolítják a hivőket az Evangélium igazságától.”
    (Kiko, Karmen és a Redemptoris Mater szemináriumaikban kiképzett papjaik, valamint egyes, az Egyház tanítását mellőző   karizmatikus ágak vezetői,  mert állításuk szerint,  Őket a Lélek vezeti, de milyen irányba ?, hamarosan kiderül. Jól illenek rájuk  XVI. Benedek emeritus  pápánk megjegyzései: - Önmagukat ünneplők és élvezők! –  ide sorolva a pályatévesztett Pál Feri kabaré-főnököt is. Hogy kik hívják meg előadást tartani az ifjúságnak Erdélybe, és miért?)
    Ti hirdessétek mindig bátran, betű szerint Jézus Evangéliumát!!! Így megmaradtok az igaz hitben és segítitek a kis maradékot, hogy szilárdan álljon a biztos hitben az általános hitehagyás idejében. Legyetek hűek a Kegyelem közvetítésében. Jézus bensőségesen társított benneteket az Ő örök Főpapságához, hogy a kegyelem isteni ajándékát beárassza minden megváltott lélekbe. Ti ezt a szentségek kiszolgáltatásával teljesítitek, különösen a bűnbánat szentségével, aminek az a feladata, hogy a lelkeknek visszaadja a kegyelmet, amelyet elveszítettek elkövetett halálos bűneik által.
    Az Egyházban ma kiveszőben van ez az annyira értékes és szükséges szentség. Az Egyház pásztorai, püspökök, akiket Krisztus állított nyája élére, nyissátok meg szemeteket a rossz előtt, ami rákos daganatként terjed az Egyházban mindenfelé. Buzgalommal és bátorsággal lépjetek közbe, hogy a bűnbánat szentsége ismét elérje teljes virágkorát, és így a lelkek megkapják a segítséget a kegyelmi élethez.”
(Az ellenpápa, Bergoglio bíboros, ott az Egyház csúcsán, mellébeszél, a Világnak imponál, nem vesszük észre hogyan kezeli a kényes kérdéseket?).
    „Legyetek az Imádság hűséges közvetítői! Jézus folytonosan föláldozza magát és általatok jár közben az Atyánál. Ezekben az időkben hány papfiam hanyagolja el az imádságot! Nem imádkoznak többé. A tevékenység emészti őket. Az aktivitásról és a programok szervezésétől várják a lelkipásztorkodás minden hatását. Elfelejtitek, hogy ti egyedül semmit sem tehettek és hogy egyedül Jézus az, aki általatok működik és üdvözít. Elfelejtitek, hogy haszontalan, szegény és bűnös szolgák vagytok.”
(Már a naponkénti szentmiséket is hány helyen csak egyes napokon mutatják be. Mert nincsenek hívek? Jó kifogás!  A mindennapi áldozat bemutatásának folytonossága már megszakadt sok helyiségben. Elfeledkeztünk arról, hogy a Gonosz sose megy szabadságra, szabadnapra, éjjel-nappal keresi áldozatait?)
    „Térjetek vissza az imádsághoz! A szentségi Jézus legyen imádságtok középpontja, az életetek titka, apostoli munkátok éltetője. Ma azt kérem tőletek, ajánljátok föl papi hűségetek hódolatát, amit koronaként helyeztek bölcsőm köré, legyetek mindig olyan picinyek, mint amilyen most a ti kisded-Anyátok.
    Ha megmaradtok gyermekeknek, csak akkor lesztek képesek arra, hogy ezekben az utolsó időkben hűséges papok maradjatok!” (K. Kv. 1992. 09. 08.)
(Köszönjük a sok névtelen hűséges szolgálatát, helytállását, kereszthordozását. Kedves Atyák, mi is szíveinkben, imáinkban, lélekben egyesülünk, tudva, hogy zarándokok, jövevények vagyunk itt a Földön, de odaát a Nagy Találkozáskor, minden reményünkön, elvárásunkon  fölül teljesül, hisz hű és Igaz az aki Megváltott, és Hazavár mindannyiunkat. De ezt az ajándékot Önök által, közreműködésükkel tudjuk csak megtalálni és élni. Reméljük, a mai kor kihívásai közt is elődeik nyomdokain haladva, helytállnak hűségben, felkészülve az üldöztetésekre. „Tegnap” – a Helytartó, „Ma” – a pásztorok, „Holnap” – a nyáj, ez a Golgota ösvénye, ha felismerjük, elfogadjuk, akkor   nem fogunk csalódni papjainkban! A bizonytalanokért, a tévútra sodródottakért is imádkozunk.)

Az Én Művem

    „Mozgalmam papjainak és híveinek a nagy Cenákulumával ma ünneplitek Szeplőtelen Szívem emléknapját. Ellenfelem a nagy hatalmát az élvezetek hajszolásával, az erkölcsi szabadossággal, a tisztátalansággal gyakorolja, és az Egyház tündöklését a megosztottsággal, sokakat az igaz hittől való eltávolítás terjesztésével, a Pápa iránti engedetlenséggel és bíráló ellenszegüléssel elhomályosítja. Én erőteljesen működöm, hogy mindenhol a szeretetem és az üdvösségem nagy művét terjessze.
    Ez az Én Művem, amelyet a világ minden részén véghez viszek, ezekben az utolsó időkben. Ez az Én Művem, amelyet Én mindenhol létrehozok Szeplőtelen Szívem diadaláért. Ez az Én Művem, amelyet Én magam csinálok, hogy összegyűjtsem a világ minden részéből a kis maradékot, amely hűséges marad Jézushoz és az Ő Evangéliumához, a pápához és a vele egyesült Egyházhoz. Ez az Én Művem, mert Én magam viszem végbe, és rejtve, csendben terjesztem.
    Ellene a Sátán és az összes gonosz szellemek semmit sem bírnak tenni! Nekik az Úr megtiltotta, hogy ártsanak Művemnek. A rossz hatalmai, a sötét és ördögi erők, a szabadkőművesség titkos hatalmasságai semmit sem tehetnek ellene, mert Én védem, fenntartom és óvom.
    Ez az Én Művem, melyet Én viszek végbe, hogy az igazságot elterjesszem e nagy hittagadás idején, hogy a Pápával való legnagyobb egységre vezesselek benneteket, a megosztottság és a széleskörű lázadás e napjaiban, hogy a kegyelem és az életszentség útjára vezesselek benneteket, a bűn és a tisztátalanság általános elterjedésekor.”
(Világosan kirajzolódik a tiszta kép, - a világ az élvezetek hajszolásával, erkölcsi szabadossággal, tisztátalansággal, hatalomvággyal stb., a sötét és ördögi erőket szolgálja, követi, a Pokol felé, a széles úton, - vakon!  - az Egyházban a megosztottság, az elpártolás, széleskörű lázadás tapasztalható, az egyházi szabadkőművesség alattomos tevékenysége következtében, Új Egyházképükkel, hatalom-átvételükkel! – csak a „kis maradék” hűséges, ismeri és terjeszti az Igazságot, - XVI. Benedek emeritus pápa, az utolsó,  hiteles pápa! )
    „Ez az Én Művem, amit Én a Máriás Papi Mozgalom által csinálok! Ezért választottam ki ezt a kis gyermekemet, és a legnagyobb csodáim eszközévé tettem a világ minden részén. A Sátán oly sokféleképpen kereste Művem lerombolását, ellene állítva ellenkezéseket és kritikákat, üldözéseket és akadályokat, alattomos cselvetéseket a hamis látnokok és üzenetek által, s ezekkel nagyszámú szegény fiamat sikerült félrevezetnie.
    Én vele valósítom meg Szeplőtelen Szívem diadalát a világban!!! Ezért most a nagy megpróbáltatás elérkezésekor, Művemnek erősebb fényt kell sugároznia, mert elérkezett az idő, amikor Szeplőtelen Szívemet az egész Egyháznak és az egész emberiségnek meg kell dicsőítenie”.
(K. kv. 1993. 06. 19.)   

A rátok bízott misszió


    „Ezekben a napokban, szeretett fiaim, Mozgalmam püspökei és papjai, akik összegyűltetek egy állandó Cenákulumra, mekkora örömet adtok Szeplőtelen Szívemnek, és mennyire enyhítitek az Én fájdalmamat. Az égi Édesanyátok rendkívüli módon jelen van, hogy elnyerje számotokra a Szentlélek ajándékát, aki megerősít titeket a hivatásotokban, aki bátorságot ad az apostoli munkátokhoz, aki örömet és békét hoz a szívetekbe.
    Bennetek mennyei Édesanyátok megdicsőül. Általatok teljesedik be Szeplőtelen Szívem diadala! Ezért erőteljesen gyakoroltam anyai tevékenységemet a szívetekben és a lelketekben, mert most már készen kell lennetek a küldetésre, amit rátok bízok! A misszió, amit rátok bízok az, hogy menjetek és vigyétek el mindenhová az Igazság fényét ezekben az időkben, amikor a tévedés sötétsége mindenütt elterjedt! Ti legyetek az éjszakában meggyújtott fény, legyetek hűséges apostolai az Evangéliumnak, amelyet élnetek, és betű szerint hirdetnetek kell!
    Ne engedjétek magatokat elcsábítani a hamis mesterektől” (híres teológusok, professzorok, Dr.-ok, papok, stb.), „akik ma igen sokan vannak, ne engedjétek becsapni magatokat az új tanoktól, akkor sem, ha azokat gyakran követik! Krisztus ugyanis, miként az Igazsága is, ugyanaz TEGNAP, MA, és MINDÖRÖKKÉ !!!
Most ezekben a napokban a ti fényetek ragyogni fog az emberek előtt, megmutatjátok nekik az utat, amelyen járniuk kell, ebben az új evangelizációban, és így ezeknek az utolsó időknek az apostolaivá váltok”.
(Nem azonos a Neokatekumenális út pünkösdi gitáros kirajzásával, sem a karizmatikus lecsóval, szemináriumokkal, ahol mindent összemosnak, a Hamis Egyház szolgálatában).
     „A misszió, amit rátok bízok, az, hogy menjetek mindenhová, vigyétek el Krisztus üdvösségét az emberiséghez, amely visszatért a pogányságba majdnem kétezer évvel az Evangélium első hirdetése után! Ajándékozzátok a mai világnak Jézust, az egyetlen Megváltót, az egyetlen Üdvözítőt!”
 (Nincs senki más, sem Buddha, Mohamed, Allah. – Egy az Úr, egy a Hit, egy a Keresztség, aki ettől eltér, tévutat követ, akinek felkínálják az Igazságot, de elutasítja, a Nagyfigyelmeztetéskor, viselni fogja a következményeit).
    „Ajándékozzátok meg a világot a papságotok hűséges gyakorlásával, mely a lelkek szolgálatába állít titeket a rátok bízott Szentségek kiszolgáltatása által! Mindenekelőtt legyetek buzgók az imában, szolgálatkészek az apostolkodásban, szeretettől lángolók az Eukarisztia bemutatásában, szorgalmasak és rendelkezésre állók a kiengesztelődés szentségében, melyet ma annyira elhanyagol a pap fiaim nagy része! Segítsétek a gondozástokra bízott híveket, hogy az életszentség, az isteni kegyelem, a szeretet, a tisztaság útján járjanak, és gyakorolják az erényeket!
    A misszió, amit rátok bízok, az, hogy menjetek el mindenhová, vigyétek el a szeretet tűzét az önzéstől sivárrá vált, a gyűlölettől eltompult, az erőszaktól megsebzett, a háborútól veszélyeztetett emberiséghez! Most, hogy a nagy megpróbáltatás már elérkezett, menjetek el a világ minden részébe, keressétek az elveszett fiaimat, vegyétek fel őket papi karjaitokba, és hozzátok be mindannyiukat Szeplőtelen Szívem biztos menedékébe! Támogassátok a gyöngéket, bátorítsátok a félénkeket, térítsétek meg a bűnösöket, hozzátok az Atya házába a távolevőket, gyógyítsátok a betegeket, vigasztaljátok a haldoklókat, ajándékozzátok mindenkinek az Én anyai és irgalmas szeretetem égi harmatát! Már az események súlyosbodnak az Egyházban és a világban, mert beléptek abban az időszakban, amit Én már előre megmondtam nektek abban az Üzenetben, amelyet Fatimában adtam nektek, és amit idáig még nem fedtek fel előttetek. Ez azonban már nyilvánvalóvá válik azon események által, amelyeket ezekben az időkben átéltetek.”
(A MDM Üzeneteiben részletesen fel vannak tárva, aki elzárkózik, vessen magára, várja a sült galambot, érkezik hamarosan, de nagyon rágós lesz, és sokaknak bele fog törni a foga).
    „Ezért a misszió, amit rátok bízok az, hogy menjetek el mindenhová, vigyétek el az Igazság fényét, Jézus üdvösségét, így Ti az Én Szeplőtelen Szívem diadalának az eszközeivé váltok a világban. Örömmel menjetek, a szív békéje legyen a mindennapi jelenlétem jele köztetek! Éljetek nagy bizalomban és nagy reményben, s így a vigasztalás jelévé váltok mindazok számára, akikkel az utatokon találkoztok!
Szeretettel és mindazokkal együtt, akiket rátok bíztak, megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében”.
(K. kv. 1993. 07. 01.)

Én megvigasztalódom általatok


    „Az Én fájdalmas Szívem megvigasztalódik általatok, Mozgalmam szeretett fiai. Ti balzsamot öntötök a sebeimre, és becsukjátok mély fájdalmam sebeit. Én megvigasztalódom általatok az állandó imátok által, amit összeszedetten és szeretettel végeztek, és amit ti Velem együtt és Általam ajánlotok fel az Úrnak.
    Ti a közbenjárás és a jóvátétel nagy erejét adjátok Égi Édesanyátoknak és így közbeléphetek, hogy a ti időtök eseményeit a Szeplőtelen Szívem irgalmának és megmentésének terve szerint rendezzem el. Milyen nagy az Én fájdalmam, amint látom, hogy oly sok szeretett fiam hanyagolja el egyre jobban az imát. Nem imádkoznak többé! Oly sok pap napjait rendetlen és szétszórt tevékenységek foglalják le, s elmerülnek a világ szellemében és ízetlen sóvá, eloltott fénnyé válnak.  
    Ti megvigasztaltok Engem azon kötelességetek teljesítése által, hogy az életszentség útján jártok. Ma igen nagy szükség van a papok életszentségére a világ megmeneküléséért! A Gonosztól bitorolt világban, az elvilágiasodás és az erkölcsi lazaság által elhomályosított Egyházban szükséges, hogy a papok szentek legyenek, hogy megmutassák mindenkinek a biztos utat, mely az üdvösséghez és a békéhez vezet. Küzdjetek a bűn mint a legnagyobb rossz ellen, legyetek készségesek a kiengesztelődés Szentségében, örömmel járjatok az úton, amelyen sokféle erény nyílik, és így eljuttok az életszentséghez.
    Ezért kérlek titeket, hogy ajánljátok magatokat Szeplőtelen Szívemnek, mert nektek is át akarom adni, kis fiaim, az Égi Édesanyátok ugyanazon életszentségét. Ti megvigasztaltok Engem a hűségetek és az egységetek különleges kötelessége által. Ebben a ti országotokban mennyire széleskörű és veszélyes a Pápa ellenes nyílt tiltakozás és a Tanítóhivatala elleni ellenszegülés. Ennélfogva vitatják és megtagadják a katolikus hit alapvető igazságait, tanítják és követik a tévedéseket, terjed a hit elvesztése, és mindenütt szétárad Jézus és az Ő Evangéliumának megtagadása.”
(A madridi barakkokból – a perifériákról – indult el Kiko, Karmen és Mario atya az új irányzattal, világot, Egyházat átformáló eszméik terjesztésével. Bergoglio bíborosnak, még Argentínában  bemutatták terveiket, tehát akik ismerték, csak a megfelelő időt várták, eljött, -  pár nap és terítékre kerül az újabb részlete, szeletkéje).
„Legyetek ti a Pápa iránti egység és az Evangélium iránti hűség erős tanúi! Ne nézzétek a rossz példát, amit az elöljáróitok és a rendtestvéreitek adhatnak nektek, hanem csak a mély fájdalomra és a véres sebre tekintsetek, amit az Égi Édesanyátok Szívének szerez ez a fokozódó hittagadás, amely mindinkább terjed az Egyházban! Hűségetek és az egységetek balzsamát öntsétek Szeplőtelen Szívem nyílt és vérző sebeire.
    Megvigasztalódom általatok, mert követitek az utat, amelyet nektek ezekben az években jelöltem ki azokkal az Üzenetekkel, melyeket ennek a kis gyermekemnek a szívében adtam, fogadjátok el az igét, amit nektek általa adok! Ne engedjétek elvonni a figyelmeteket, és azt se engedjétek, hogy más utakra csábítsanak, mert ma sokan vannak azok, akik téves üzeneteket és nem igaz látomásokat terjesztenek!
    Ilyen módon közreműködtök Máriás Papi Mozgalmam Művének egész hazátokban történő mind szélesebb terjesztésében. Az üdvösség és az irgalom anyai működésének az értékes  eszközeivé váltok minden szegény, eltévedt fiam számára, és ebben ti nagyon megvigasztaltok Engem.
Szeretteitekkel és azokkal, akiket a ti papi szolgálatotokra bíztak, megáldalak titeket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében”.
(A Kék könyv Tárgymutatójában feltüntetett Hamis Próféták Üzeneteinek felsorolását, ismertetését a 2. kiadás – 1996 – I. Kötetének 1105 o. vettem.)

A tökéletes Mária tisztelet M. Sz. G. Lajos
  1. k. 3. f. 4. Az utolsó idők apostolai
  
    56. „De kik lesznek Szűz Máriának e szolgái, gyermekei és rabszolgái?
    Az Úr papjai lesznek, akik mint valami láng, mindenütt felgyújtják az isteni szeretet tüzét. Olyanok lesznek a hatalmas Szent Szűz kezeiben, mint éles nyíl, hogy ellenségeiket átszegezik.
Lévi gyermekei lesznek, kiket nagy szenvedések tüze megtisztított és Istennel bensőségesen egyesített, amiért szívükben hordják a szeretet aranyát, lelkükben az imádság tömjénét, testükön az önmegtagadás mirháját. A szegények és kicsinyek számára mindenütt Jézus Krisztus jó illata lesznek, a nagyoknak, gazdagoknak és büszkéknek ellenben a halál lehelete.
    57. Zivataros felhők lesznek, akik a Szentlélek legcsekélyebb fuvallatára leereszkednek a levegőégből, s ontják Isten Igéjének s az örök életnek esőjét a nélkül, hogy maguk valamihez is hozzátapadnának, a nélkül, hogy valamin elcsodálkoznának vagy elszomorodnának. Mennydörögnek a bűn és a világ ellen, leverik a Sátánt és követőit, mindazokat pedig, akikhez a Magasságbeli küldötte, átszegezik Isten igéjének kétélű fegyverével, életre vagy  halálra.
    58. Az utolsó időknek igazi apostolai lesznek, és a seregek Ura megadja nekik a szót, és az erőt, hogy csodákat művelhessenek és dicsőséges győzelmeket arassanak ellenségein. Arany és ezüst nélkül, s ami ennél is sokkal több, gond nélkül fognak élni a többi pap és egyházi személy között, és mégis megadatik nekik a galamb ezüstszárnya, hogy az Isten dicsősége és a lelkek üdve tiszta szándékával mindenhova eljuthassanak, ahova a Szentlélek szólítja őket. És ahol prédikálnak, ott nem hagynak majd vissza mást, mint a szeretet aranyát, mely a törvény teljesítése. (és nem kimagyarázása, elferdítése, a kor igényéhez, elvárásához szabni)
    59. Végre tudjuk, hogy Jézus Krisztusnak igazi tanítványai lesznek, mert a szegénység, alázatosság, világmegvetés és szeretet nyomdokain haladnak majd. Az Istenhez vezető keskeny utat, a tiszta igazság útját fogják tanítani, de az Evangélium és nem a világ elvei szerint, mégpedig kímélet nélkül, az emberekre való tekintet nélkül, a nélkül, hogy valaki halandóra is hallgatnának, vagy valakitől is félnének, bármily hatalmas legyen is különben. Szájukban lesz az Isten igéjének kétélű fegyvere, vállukon a kereszt véres zászlaja, jobbjukban a feszület, balkezükben a rózsafüzér, szívükön Jézus és Mária neve, s egész valójukon Jézus Krisztus szerénységét és önmegtagadottságát viselik.
    Ezek azok a nagy férfiak, akik eljövendők, de akiket Szűz Máriának a Magasságbelinek parancsára ki kell képeznie és felfegyvereznie, hogy Isten országát a bálványimádók, mohamedánok és istentelenek között terjeszthessék. Mikor és hogyan történik ez?... Egyedül Isten tudja. Mi csak hallgassunk, sóhajtsunk és várjuk.” (37. és 38. o.)
(Tisztelettel, alázattal de határozottan kijelentjük:  elkezdődött a meghívás 1973-tól az Üzeneteken keresztül. 1997. december 31-ével lezárult az üzenetek sorozata. A papokhoz, Szűzanyánk szeretett fiaihoz könyv, a  Kék könyv a kiképzés alapja, a Szentírás, az egyházi Tanítóhivatal, és Szenthagyománnyal összhangban,  de a Cönákulumok mint a bölcsők szolgáltatták a növekedéshez, kiképzéshez nélkülözhetetlen közeget, meghittséget, melegséget. Ezért sokan nem érthették meg, foghatták fel a lényeget, akiknek megvan a Kék könyv. Be kell fogadni, élni és haladni az úton, úgy ahogy  kérte a Szűzanya. A Máriás Papi Mozgalom a Szűzanya MŰVE!!! Hogy hol, és hogyan válaszoltak a papok? Hamarosan megmutatkozik! Mi a Máriás Mozgalom tagjai, szintén hitünk és életünk bizonyságtételével igazoljuk, mire, hogyan készültünk a rendelkezésünkre adatott időben!)
Testvéri szeretettel Zakariás Imre. Áve Mária!


http://www.uzenetek.eu/news/hamis-profetak-hamis-krisztus-hamis-egyhaz1/