2014. november 17., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Üdvösség Anyja: Ha nem kéritek, akkor hogyan tudna Fiam segíteni nektek

2014. november 16. vasárnap, 14:20
Drága gyermekeim, a szomorúság és a szorongattatás idején nektek mindig hívnotok kell engem, Édesanyátokat, hogy segítsek enyhíteni aggodalmaitokat, független attól, hogy milyen nehezek a körülmények.
Ne feledjétek, hogy amikor én Fiam elé tárom különleges kéréseteket, legyen az a lelketek megmentésére vagy bármi másra vonatkozó kérés, Ő mindig válaszolni fog kérésemre. Ha az egy különleges áldással vagy gyógyulással kapcsolatos kérés, akkor én mindig közbe fogok járni a nevetekben. Egyetlen kérés sem lesz figyelmen kívül hagyva, és ha az megfelel Isten Akaratának, akkor imáitok meghallgatásra találnak. Egyetlen olyan lélek sincs a Földön, aki ne kérhetné Fiam segítségét, ha a lelkük üdvösségéért könyörögnek.
A Fiam különleges engedményeket fog tenni, minden lélek számára, akikért imádkoztok. Az Ő Irgalma nagy és Szeretete kifürkészhetetlen. Ne féljetek Hozzá közeledni, hogy Irgalmát kérjétek. Az ima, gyermekeim, egy nagyon hatékony eszköz, amely által elnyeritek Isten Irgalmát. Egyetlen ima sem lesz figyelmen kívül hagyva. De ha nem kéritek, akkor hogyan tudna Fiam segíteni nektek.
Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok a saját szavaitokkal, mert Isten soha nem fog vonakodni attól, hogy válaszoljon nektek.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

Isten soha nem írna elő más tant, mivel Ő az Igéjét adta a világnak

2014. november 16. vasárnap, 20:10
Drága szeretett leányom, a Sátán a hazugság királya, a megtévesztés mestere, aki szabadon bejárván a Földet, minden pillanatban lelkeket fal fel. Erejét az a tény táplálja, hogy az emberek nagy többsége nem hisz az ő létezésében. Sokak szívét és lelkét hatalmába kerítette, és íme, ahogyan ő működik:
Hazugságokat mond azoknak, akiket megfertőz, és arra ösztönzi őket, hogy vétkezzenek. Arról fogja meggyőzni a lelket, hogy a bűn ártalmatlan dolog, és minden bűn elkövetése elfogadható, különösen azoké a bűnöké, amelyek vele kapcsolatosak. Ezek a bűnök magukba foglalják a test minden gonosz cselekedetét, beleértve a szabad szerelmet, az erkölcstelenséget, a bujaságot és a züllöttséget. Amikor az emberi testet eszközként arra használják, hogy olyan cselekedeteket kövessenek el vele, amelyek szégyenteljesek Isten Szemében, tudni fogjátok, hogy ez a sátáni befolyás jele.
Amikor a gonosz befolyást gyakorol azokra a lelkekre, akik Egyházamban a lelkek szellemi irányításával foglalkoznak, ösztönözvén őket a bűn elfogadására, akkor ezt ravasz módon teszi. Figyelmeztetni fognak benneteket, hogy ne ítéljétek el a bűnöst, de egy szót sem fognak ejteni arról, hogy a bűn Isten Szemében elítélendő.
Amikor a Sátán el akarja pusztítani a szeretetet, azt úgy fogja megtenni, hogy viszályt okoz a kapcsolatokban; gyűlöletet szít az emberek szívében, teletömvén hazugságokkal a fejüket, melyek arra fogják ösztönözni az embereket, hogy a konfliktusok és a háborúk által harcoljanak egymás ellen. A sátán olyan lelkek befolyása által fogja kísérteni az embert, akik már megadták magukat az ilyen kísértéseknek.
A hazugságok, az istenkáromlások és a gyűlölet olyan eszközök, amelyekkel a Sátán terjeszti a fertőzését. Ő egy hamis biztonságérzetben ringatja a lelket, amikor az egyik ember azt mondja a másiknak, hogy a bűn nem áll ellentétben Isten Törvényeivel, mivel az egy természetes dolog. Ennek következtében Isten gyermekei nagyon összezavarodtak, mivel az Isten által meghatározott törvényeket gyökerestől kitépték, és így az emberek bizonytalanokká váltak abban, hogy melyik irányba kell fordulniuk.
Nektek csak egy választásotok van. Olvassátok a legszentebb Bibliát, és emlékezzetek az Igazságra. Számotokra van ott feketén-fehéren, hogy olvassátok. Ha elfogadjátok az Atyám Szent Könyvében foglaltatott Igazságot, és hiszitek, hogy Tízparancsolatát Ő diktálta le Mózesnek, akkor nektek nem kell semmilyen más tant elfogadnotok.
Isten soha nem írna elő más tant, mivel Ő az Igéjét adta a világnak, és Azon semmiféle változtatás sem alkalmazható. Az az ember, aki változtatni mer az Igén, csakhogy az megfeleljen a bűnösök életének, egy szörnyű bűn elkövetésével vétkezik, és szenvedni fog a Szentlélek megsértéséért.
Jézusotok

Bagnasco bíboros: A melegházasság egy trójai faló



Felelőtlenség
Az azonos neműek élettársi kapcsolata és a melegházasság olyan „trójai lovak”, amelyek alapvetően gyengítik a család intézményét – figyelmeztetett Angelo Bagnasco bíboros, genovai érsek, az Olasz Katolikus Püspöki Konferencia elnöke a püspökök assisi ülésén.
Az azonos neműek élettársi kapcsolata csak arra jó, hogy „összezavarja az embereket” és aláássa a hagyományos családot, főleg ha az ilyen párok még gyermeket is fogadhatnak örökbe – mondta Angelo Bagnasco bíboros, genovai érsek, az Olasz Püspöki Konferencia elnöke az olasz püspökök assisi ülésén.
Bagnasco leszögezte: „felelőtlen dolog új formák kitalálásával gyengíteni a családot”. Hozzátette: „Ez csak összezavarja az embereket, és olyan hatása van, mint egy trójai falónak, kulturális és szociális értelemben kezdi ki az emberség magvát.” A bíboros, egyben Genova érseke szerint a gyermekeknek „joga van egy apához és egy anyához”.
A melegházasság intézményét nem vezették még be Olaszországban, de az előző időszakban több vezető politikus is kifejezte abbeli szándékát, hogy megtenné ezt a lépést. A külföldön házasságot kötő azonos nemű párok kapcsolatát a polgármestereknek joguk van élettársi kapcsolatként elismerni, ám Angelino Alfano belügyminiszter felszólította a településvezetőket, hogy ne ismerjék el az ilyen kapcsolatokat.
Egy októberi felmérés szerint az olaszok 85 százaléka támogatja az azonos neműek élettársi kapcsolatának bevezetését, de csak 25 százalék támogatja a melegházasságot. Az olasz politikát megosztja a kérdés, a baloldal a élettársi kapcsolat mellett van, a jobboldali ellenzi azt. Eugenia Roccella, az Új Középjobb képviselője  például egyetért Bagnascóval, és úgy véli, hogy a polgármesterek akciói is a trójai ló taktikáját követik.

http://kereszteny.mandiner.hu/cikk/20141117_bagnasco_biboros_a_meleghazassag_egy_trojai_falo