1983. december 10., szombat

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

1983. december 9.

LELKEKET LEHET VÁSÁROLNI ISTEN ORSZÁGA SZÁMÁRA

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ármin vagyok, ne félj!

       Köszöntelek testvérem az Atya Isten, a Fiú Isten, a Szentlélek Úristen szent nevével és az Üdvözítő Jézus Krisztus szent kegyelme által.

Testvérem imádkozzunk!

Uram és én Istenem! Mindenható Örök Isten, a te szent Fiad, Jézus Krisztus szent nevében kérünk, áldj meg bennünket a te légkisebb és a te esendő gyermekeidet. Bocsáss meg minden tévedést, minden vétket, mivel téged jóságos Isten megbántott. Légy hozzá irgalmas, légy hozzá kegyelmes és add szent irgalmad, hogy a mai nap a legméltóbban vehesse magához, a mi Urunk, Jézus Krisztus szentséges testét és szent vérét, hogy betölthesse a te szent Lelked ereje az ő lelkét, hogy mindig méltóbb és mél­tóbb lehessen hozzád, te Üdvözítő, te Megváltó, az Atyában megdicsőült elsőszülött, ki egy vagy az Atyával, Jézus Krisztus.

       Áraszd ki szent Lelkedet testvéremre, és az ő hajlékát töltse be a te szent kegyelmed.
Fürdesd meg lelkét abban a forrásban, mit az örök élet vizének neveznek, az élet vizével; hogy lelkében a hit, a remény élő hajtásai minél jobban nőhessenek, hogy arra a feladatra mit rá bíztál, méltó tudjon lenni. Nem azt kérem tőled szent Atyám a te szent Fiad nevében, hogy tedd simává a földi utait. Nem a könnyű, a gond nélküli életet kérem a számára, hanem legyen az út, amin jár a te szent tetszésed szerint. De kérlek, áraszd el szent erőddel, és szent kegyelmeddel töltsd be az ő lelkét. Tudom, hogy ezt te mind megadod, de hadd kérjem én is szent kegyelmedet Atyám, a te szent Fiad nevében, hogy ezáltal is erősödjön feléd testvérem akarása, hogy minél szilárdabban állhasson azon a sziklán, ahova te állítottad. Hogy lelke ne csüggedjen, és akarata ne lankadjon. Hogy Jézus Krisztus egyházát általa és rajta és másokon keresztül megerősítsd.

       Te Uram, Jézus Krisztus kérlek, a teher mellé add szent erődet, hogy senki erején felül ne terheltessen. Tudom, hogy te ezt megteszed, mert te nagyon szereted az embert és azt akarod, hogy minden ember eljusson a te szent látásodra. Tudjuk, hogy erőnkön felül nem terhelsz, de azért hadd kérjünk Téged, de te tudod, hogy kinek mi kell, és kit melyik úton vezeted a te utadra, mert a krisztusi út egy és nem több. De abba az útba számtalan út torkollik, és ez már a te dolgod. Ezért kérlek, könyörgöm Hozzád, és egyben hálát adok Neked a te szent kegyelmedért, hogy testvéremet megláttad és ő is meglátott és szóltál és ő is meghallott téged. Legyen áldott a te szent és szentséges neved, mindörökkön örökké. Ámen.

       Testvérem! Azt mondom, hogy te ne nézz se jobbra, se balra se hátra, hanem csak előre a Krisztus, a te Üdvözítőd és Megváltód felé és nincs mitől félned. Mert aki Krisztusban bízik, annak nem árthat a világ úgy, hogy neki a hasznára ne válna, mert minden, amit elszenvedsz a világtól, az mind a te lelked üdvét szolgálja. Nevess szemébe a földi bajnak, mert az nem a tied. Mert mindannyiszor mondottam a föld gondja nem a te gondod.
       Nem azt mondom, hogy mi a földön fizikai munka, azt neked nem kell elvégezni, de igen. Mert azt is, ha Isten dicséretére cselekszed, kincset gyűjtesz, de nem az e világnak, hanem a mennyek országának. Amit, mi a tied, azt senki nem veszi el tőled. Mindörökké, mindig és mindenkor a te Urad, Jézus Krisztust kell szolgálni. Mert mint mondottam a lelkeket meg kell menteni az Örök Üdvösség számára.
Mert a te Urad mondotta: "Elmegyek és szállást készítek nektek." Ez minden egyes lélekre vonatkozik. Mert azt is mondotta: "Atyám házában sok lakóhely vagyon." És mit látsz a világban? Az emberek harácsolják a vagyont és az élvezeteket. Úgy viselkednek, mintha azt nem is kellene itthagyni. A másik az élvezeteket harácsolja, pedig a balga, csak a földi életét rövidíti meg vele, pedig sokat szeretne élni.

Elvakítja őket a hamis fény, a csalfa csillogás és lelki vakokká lesznek, aki csak közelre lát. Pedig ott van az igazi fény, az el nem múló kincs, csak kezét kellene ki­nyújtani, túl kellene csak nyúlni azon a káprázaton, mi elveszi a látását. Csak gondol­kodni kellene, mert a gondolkodó ember felér egy bizonyos magaslatra, ahol a krisztusi fény int neki és erővel, reménnyel tölti el.

       Testvérem! Munkálkodjál, apostolkodjál! Imádkozz! És most azt mondom, imádkozz másokért, mert ha valaki önmagába zárkózik, és csak a saját lelke üdvéért imádkozik, olyan, mint a ti Uratok mondott példabeszédében: "Mikor a gazdag király kiosztotta pénzét a szolgáknak, és mikor visszatért számon kérte azt, és nem azt várta el, hogy részére megőrizzék, hanem hogy kamatoztassák".
Tehát az ima is ilyen, hacsak megtartjuk a magunk számára, ez olyan pénz, amin Isten szent kegyelmét lehet megszerezni, nemcsak a magad, hanem a mások számára.

       Testvéreim még többet mondok: lelkeket lehet vásárolni Isten országa számára. Az már nem a ti dolgotok, hogy a ti Uratok ezt hogy hasznosítja részükre. És ez az ima átnyúlik a földi életen is túl. Mert mint mondottam, kevés az a lélek ki a menyegzős ruhában távozik a földről. Mert a lelket meg kell tisztítani a bűn árnyékától is. És ez kínban és gyötrelemben történik. Nagyon jól sáfárkodott az a lélek a reá bízott dénárral, aki a szenvedő lelkeknek is adott belőle. Mert aki ezt nem teszi, az kizárja magát a szentek közösségéből.

       Krisztus titokzatos teste, tehát a szentek közössége, először a KÜZDŐ EGYHÁZ.
 Itt küzdötök a magatok lelkéért és az élő felebarátotokért.

A SZENVEDŐ EGYHÁZ: itt kéritek Isten szent kegyelmét a tisztítótűzben szenvedő lelkekért.

A GYŐZELMES EGYHÁZ: ahol Isten színe látására jut a lélek. Az a lélek kedves a ti Uratok Istenetek előtt, ki lélekben éli a küzdő egyházat, és a szenvedő egyházat még itt a földön. És mikor a lélek kivetkőzik a testből, lép át Krisztus győzedelmes egyházába.

Most azt mondom: ez Krisztus egyháza és ti, akik tagjai vagytok, szerezzetek érdemeket azoknak a lelkeknek is, kik sorsuknál fogva kívül esnek ezen a szent közösségen. Mert Isten irgalma végtelen és az már nem a ti dolgotok, hogy Uratok Istenetek azt hogyan hasznosítja a részükre. Mert ti időben élő emberek, hogy foghatnátok fel az időtlent és ti térben élők a végtelent?

       Most búcsúzom és azt mondom, hasznosítsátok, kamatoztassátok a reátok bízott dé­nárokat s imákat, mert ti ebben dúsgazdagok vagytok, mert nektek ebből annyi van, amennyit akartok. És testvéreim ti nagyon akarjátok, hogy Uratok és Istenetek szolgál­jon fel azon az asztalon, mi nektek terítve lesz a mennyek országában.

       Áldjon meg benneteket az Atya, ki édes Atyja minden léleknek. A mi Urunk Jézus Krisztus, ki minden lelket megváltott, mert a megváltás mindenkié, nektek csak merí­teni kell belőle. A Szentlélek Isten - aki lelketeket betölti és téged testvérem - áldjon meg és szent erejével árasszon el a mi Urunk, Jézus Krisztus. Ármin.