2016. augusztus 17., szerda

Összekovácsolt nemzet a magyar!

A cikk pdf formátumban innen tölthető le. A pdf változatban jobban érvényesülnek a kiemelések
Együttmunkálkodás Istennel
      Szerinted a mai helyzetünket csak az emberek, Isten és ember együttmunkálkodása, vagy csak Isten oldja meg? Isten az embert saját képére és hasonlatosságára teremtette! Gondolkodj! Válasszál! Dönts!
      Istennek egyetlen, tökéletes rendszere van. Ebben élünk. Minden soron következő nagy eseménynek van előzménye: Bibliában, egybehangzó próféciákban. Minden nagy eseményre egy újabb épül. Még a szavakról is kiderül, hogy Isten rendszerébe tartoznak-e! A hamis dolgok nem illenek rendszerébe!
      Szent István király utód híján országát a többi vezetővel együtt a Világon elsőként ajánlotta fel a Szűzanyának, aki ezt elfogadta! Azóta Regnum Marianum: Mária Országa vagyunk! A Gonoszt Szűzmária fogja eltiporni. Őt magát nem tudja megtámadni, ezért népét támadja, hogy meghosszabbítsa földi tartózkodását. De Isten ezt is beépíti saját üdvösség-tervébe: mennél jobban támadja a magyarokat a Gonosz, annál előbb válnak alkalmassá (Megbűnhődte már e nép…”) Isten céljaira! E folyamat alatt pedig Szűzmária ügyel arra, hogy népe el ne vesszen (Trianon) csak megedződjön. Ő arra tanít minket, hogy forduljunk Szent Fiához, aki megtart minket, és velünk együtt akar munkálkodni!
      Most kaptuk Isten kegyelméből, hogy különbözőségünk megtartásával összekovácsolt nemzet lettünk. A Gonosz pöröly csapásai alatt lettünk azzá. Mostantól még jobban kell együttmunkálkodnunk Istennel!
Mi következik ebből?
  1. A széthúzás (egyedül a mi népünk ilyen) szellemét Isten elkergette! Tehát nagy többségben nem vagyunk ellenségei többé egymásnak. Ezért most a Gonosz még erősebben támad minket!
  2. E bűnünk lemosása után hirtelen rájöttünk, hogy egymást szerető testvérek vagyunk. Ezért örülünk kirobbanó, eufórikus örömmel. („Hozz reá víg esztendőt,”) Így többet bírunk elviselni!
  3. A győzelmét remélő Gonosz felismeri, hogy tettével ő maga szolgált az Úrnak ezért most tombol!
  4. „Bajba vagyunk! Segítsetek!”kéri majd Európa. És hogy kerültetek bajba? – Kérdjük tőlük, hogy megmutassuk a Gonosz fegyverét Isten irgalmassága ellen: Az Ő igazságára hivatkozik!
ad1. Széthúzás eltűnése
A 2016-os Európa Bajnokság előzményei:
      Király Gábor a válogatott teljesítménye kapcsán a sajtótájékoztatón azt mondta, a csapat legnagyobb erénye a tolerancia volt, a játékosok mindent egyénieskedést félretettek a siker érdekében.
      Gera Zoltán hozzátette: pályafutása során talán először tapasztalta a válogatottnál, hogy ilyen hosszú idő alatt sem volt semmilyen feszültség a futballisták között.
      Elek Ákos felesége, azt mondta, amikor férje pályára lépett az Eb-n, az egész himnuszt végigsírta a család, hatalmas élmény volt a számukra. Óriási, felfoghatatlan érzés, hogy egy egész ország a játékosokért szurkolt – tette hozzá.
      Dzsudzsák Balázs, a válogatott csapatkapitánya az ünneplésen azt hangsúlyozta, hogy a szurkolók fergeteges szurkolása nélkül nem jöttek volna a sikerek, ezért nem lehetnek eléggé hálásak. Ezt követően örömét fejezte ki, hogy a játékukkal sikerült összekovácsolni a nemzetet és “Magyarország a legnagyobb ország lett”. http://www.hirado.hu/2016/06/27/tancolo-focistak-tobb-tizezer-unneplo-a-hosok-teren/
      Jézus Krisztusnak nem volt programfüzete vagy brosúrája, mégis bemutatta magát – úgy, mint az első vigasztalót – hangsúlyozta Böjte Csaba. Jézus egy támfal, ami megerősíti a roskadozó épületet, úgy szurkol nekünk, mint magyar ember a fociválogatottnak, akiknek tagjaitól jó volt hallani, hogy úgy érezték, mintha nem tizenegyen lettek volna a pályán, hanem tizenötmillióan. http://www.magyarkurir.hu/hirek/szeretetinjekciok-szent-marton-talalkozon-bojte-csaba-es-zacher-gabor-eloadasa
      Én hiszem, hogy focistáink szívből jövő szavai a mi szívünket is megérintik, mert észre vesszük Isten tervének megvalósulását a mi életünkben. Az idézett szavaik is arra vallanak, hogy Isten oldaláról jöttek.
      2016. június 26-án vasárnap reggel én arra a váratlan gondolatra ébredtem: „Már nem széthúzó a magyar!” Katona István atya 11 órás miséjén pedig belső késztetést éreztem arra, hogy Istennek hangosan kimondjam hálámat. Amikor én ezt a mise után valaki másnak megismételtem, akkor azt válaszolta: „Te ez annyira megérint, hogy feláll a szőr a karomon.”
ad2. Eufória
      A mérkőzés kapcsán a televízióban Kárpátalja, Erdély, Délvidék, és más távoli országok magyarjait mutatták be nekünk. Mindenhonnan ez az eufórikus öröm sugárzott az egymást táncolva ölelő magyarokból. Én elgondolkodtam: De hiszen ez csak foci! Nem! Ez már a többé nem széthúzó magyaroknak az öröme!
ad3. A Gonosz felismerése.
      A magyar politikai ellenzék, tulajdon népe: a magyar ellen nyilvánult meg. Rajtuk keresztül mutatta meg leplezetlenül a Gonosz tehetetlen tombolását, mert csak most látta meg, hogy Mária Országa elleni pörölycsapásait Isten beépítette saját tervébe: Különböző nézetük ellenére összekovácsolta a magyart! Ezért a Gonosz most még erősebben támadja a vezetőket, mert, ha a vezető bukik, a többi fél! Most kell felkészíteni minket, a végső harcát vívó, sarokba szorított Gonosz ellen. Most Isten hatásos segítsége kell!
ad4. És hogy kerültetek bajba?
      A Gonosz a teremtés óta ravaszul azt súgja az emberek: „olyanok lesztek, mint az istenek, akik ismerik a jót és a rosszat (Ter 3,5).” Tehát Isten helyett maguk ítélkeznek! A Gonosz éket ver Isten végtelen irgalma és igazságossága közé: A Hazugság Atyja az Igazságra hivatkozik! Például, ezt mondja: Az, az igazság, hogy apád megütötte az anyádat, akit te nagyon szeretsz. Amíg ezt az Igazságot őrzöd, melletted maradhatok, mert én mondtam ezt neked! Amíg ezt őrzöd, és nem fordulsz Isten végtelen irgalmához, addig a pokolra-jutásodat szabadon előkészítem: tolószékbe kerülsz, vagy rákos leszel, és ítélkezel mások felett!
Vagyis az szabadul a Gonosztól, aki megbocsát! (Bővebben és más megközelítésben: Hitéletem a Miatyánk szerint – című tanításomban:( http://mariakoszoruja.kozosseg.com/fellowshiptemplate/education/2/1799/ ).
      Így elérte a Gonosz, hogy kevesen bocsátanak meg másoknak és 2000 éve csekély azoknak a száma, akik engedelmeskedtek Jézus ellenségszeretetre való felhívásának: „Hallottátok a parancsot: Szeresd felebarátodat, és gyűlöld ellenségedet. Én pedig azt mondom nektek: szeressétek ellenségeiteket, és imádkozzatok üldözőitekért! Így lesztek fiai mennyei Atyátoknak, aki fölkelti napját jókra is, gonoszokra is (Lk 6,27-36; Mt 5,43-48).” A Mennyei Atya erről ezt a tanítást adta Lamberger Antóniának 1972-ben, Klagenfurtban: „Ti nem imádkoztok ellenségeitekért, ezért vagytok nekik, az önkényüknek kiszolgáltatva.” Így a jézusi szeretetparancs hiányában csak a régi parancs maradt: „gyűlöld ellenségedet”. Ezért elhatalmasodott a bűn: az irgalmatlanság, a gyűlölet minden formája, a gazdagság-szegénység relatívolló pedig egyre nyílik, kevesek kezén a hatalom, ami erőszakos, politikust-csináló „háttérhatalommá” vált!
      Tehát azért romlott eddig az emberek helyzete, mert nem tartottak ki az ellenségszeretetet is tartalmazó teljes szeretetben, így nem maradtak Istenben (vö., 1Jn 4,16), az Ő védelmében!
Mit tanácsolnak majd a magyarok?
Kapcsolatfelvétel Istennel, imával!
      Lamberger Antónia a Mennyei Atyától e sürgős esetre ezt az imát kapta:
      Mennyei Atya, küldd le szeretett Fiaddal, Jézus Krisztussal, a mi Megváltónkkal és Boldogítónkkal szent atyai szeretetedet a sötétség minden terjesztőjére, hogy általa megtérjenek, vagy saját területükön maradjanak!
      Atyánk, küldd le atyai szeretetedet, hogy mindazt, aki üldözni akar minket, vagy elárulni, vagy más rosszat forral ellenünk, jelenléted megakadályozza terve véghezvitelében! Küldd le szent szereteted tüzét minden hazugra, rágalmazóra, képmutatóra, hogy helyesen ismerjük fel őket és meg tudjuk védeni magunkat velük szemben! Atyánk, áraszd ki szeretetedet minden bűnözőre, az erőszak, a gyilkosság, a vak hatalomvágy eszközeire, hogy ne tudjanak nekünk és az emberiségnek ártani! Atyánk, bocsásd le szent szereteted erejét, mint villámot a földre, ha gyilkosok vonulnak majd át a világon, és rosszat akarnak tenni minden népnek!
      Atyánk, légy akkor velünk, légy a mi védelmezőnk, a mi vezetőnk. Légy a mi oltalmunk, erőnk és erősségünk! Atyánk, áraszd szent atyai szeretetedet minden népre! Töltsd el őket szent tüzeddel, hogy felismerjék ez idő veszedelmét, melyet az ősi kígyó ravaszsága okozott! Atyánk, légy mindenütt az igaz parancsoló! Parancsolj a sötétségnek, hogy távozzék és kerülje az embereket! Atyánk, Te jó Atya, tedd, amit atyai szereteted jónak, igaznak és üdvösnek talál! Amen.
      Jézus szent sebeinek tisztelete: "Atyámnak különösen tetszésére van az én szent sebeimnek felajánlása. Ezzel a felajánlással megadjátok Neki az Őt megillető és végtelen tiszteletet: ezzel ugyanis mennyei ajándékot adtok a mennynek." "Az én sebeim tartják fenn a világot. – mondta Jézus "
      Jézus önvallomása meggyógyít engem is, téged is! Megtudhatom, hogyan válhatok Isten gyermekévé! http://juandelacruz.mindenkilapja.hu/blog/19397790/renderpost/19491395/ EZ A LEGJOBB ÁTFORMÁLÓ!!
Szűzanya szeretetlángja megvakítja a Sátánt
„E kegyelemmel teljes Lánggal, melyet Szívemből adtam nektek szívről szívre járva, gyújtsátok meg mindenkiét, s annak fénye megvakítja a Sátánt. Ez az összetartó szeretet tüze. Veletek összefogva mentelek meg benneteket. Egy új eszközt szeretnék a kezetekbe adni. Nagyon kérlek benneteket, fogadjátok megértéssel. (...) Azt akarom, hogy egyetlen lélek se kárhozzék el. Akarjátok ti is Velem együtt! Azért adom kezetekbe a Fénycsóvát, mely Szívem Szeretetlángja” – mondta a Szűzanya.
Európa evangelizációja Magyarországon lesz
      Regina nővér (2015. május 1.-én: Regionális Katolikus Karizmatikus Találkozón) által a 20. perctől biztatóan így szól az Úr: „Évekkel ezelőtt volt egy látomásom Magyarországgal kapcsolatban. Nagyon sok ezer aranytól fénylő embert láttam. Nagyon csodálatos, hogy Isten most nagyon sok szentet emel fel Magyarországon. És Pio atya is elmondta, hogy Istennek van egy különleges terve Magyarországgal kapcsolatban. A magyarok örömet fognak hozni az egész emberiségnek”. A 22. perctől: „Amikor nekem ez a látomásom volt Magyarországgal kapcsolatban, én akkor nem tudtam semmit Pio atya próféciájáról. De akkor azt értettem meg, hogy a Magyarországot körülvevő országokra is hatással lesz, hogy sok megtérést fognak hozni a magyarok. Akkor azt hittem, hogy ez úgy fog történni, hogy Magyarországról nagyon sok misszionárius fog kimenni a környező országokba. De ma reggel a dicsőítés alatt az Úr megmutatta nekem, hogy mi a terve Magyarország számára: De ahelyett, hogy ti mennétek más országokba, az Isten terve az, hogy más országokból fognak idejönni emberek. Isten ide fogja vonzani őket. Isten jelenléte annyira megfogható lesz Magyarországon, hogy ide fogja vonzani az embereket más országokból! És hallani fognak a csodákról, és Isten különleges beavatkozásairól, amelyek itt fognak történni Magyarországon. Nem gondoljátok, hogy csodálatos Isten terve Magyarországnak?” (Nagy taps).
Mit tesz Isten?  
      Ez idő alatt, buzgó együttműködésünk láttán Isten kicseréli a jövevények szívét!
Mi lesz az eredmény?
A nem keresztény jövevények keresztényekké akarnak lenni! Mivel az Isten képére és hasonlatosságára teremtett minket, ezért a szeretet mindig nagyobb a gyűlöletnél! Így a honfoglalóként küldött európai migránsok fogják az ugyancsak szeretetre vágyó otthoniakat evangelizálni! A Sátán elfut! (vö. Jk 4,7).
A Nemzeti dal próféciája megvalósul
      Így egyre többek könyörgésére az emberszíveket Isten változtatja meg! A megtért migránsok tanúsága vezet végül a Kereszténység győzelméhez! A Sátán pedig elfut egységünk elől, és Jézus lesz a királyunk!
      Szűzanya Međugorjében, 2015-07-02-én: „a szeretet azt jelenti: elviselni, adni és soha, de soha nem ítélkezni!” „Ám az irgalom győzelmet arat az ítélet fölött (Jk 2,13)”. Így végül, e lényegre átírva, így szavalhatunk bátor örömmel Petőfi Sándor: Nemzeti Dal költeményéből:

                   A magyar név megint szép lesz,                              Refrén: A magyarok istenére
                   Méltó régi nagy híréhez;                                                     Esküszünk,
                   Mit rákentek a századok,                                                     Esküszünk, hogy ítélkezők
                   Lemossuk a gyalázatot!                                                       Nem leszünk!

Mikor „lesz szép”? Mostantól: Istennel, való együttmunkálkodásunkkal!

A nagy próféciánk pedig

Kölcsey Ferenc: Himnusz
Isten, áldd meg a magyart
Jó kedvvel, bőséggel,
Nyújts feléje védő kart,
Ha küzd ellenséggel;
Bal sors, akit régen tép,
Hozz rá víg esztendőt,
Megbűnhődte már e nép
A múltat s jövendőt!

Budapest, 2016-08-17.                                                                                                           Hergár Győző