2012. november 21., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

 A tizenkettők csoportja, mely a hatalmas nemzeteket képviseli, sértésnek számít a tizenkét Apostolom létezésével szemben

2012. november 20. kedd, 23:50
Drága szeretett leányom, sok bántalmazást vetettek be Ellenem, az ember Megváltója ellen, és ezeket a csalás fátyla alá rejtették.
A Sátán különösen a Keresztényeket támadta meg világszerte ebben az időben. Ezt a legravaszabb módon teszi. Azzal győzi meg őket, hogy nekik hűséget kell mutatniuk testvéreikkel szemben, elhitetve velük, hogy higgyenek a hazugságban.
Az embereknek a természetüktől fogva van egy gondoskodó oldaluk, mely a mások iránti természetes szeretetből fakad. Ez Isten egyik ajándéka. A Sátán kihasználja ezt az érzelmet, hogy az embert a megtévesztés hálójába vonzza, amely fölött kevés ellenőrzést gyakorolhatnak. Úgy irányítja őket, hogy higgyenek azokban a törvényekben, melyek arra mennek ki, hogy elássák az Isten elleni bűnöket.
Sok ember hiszi azt, hogy helyesen cselekszik azáltal, hogy támogatnak másokat azon törekvésükben, hogy olyan törvényeket hozzanak be, melyek helyeslik a gyilkosságot, a háborút és az istenkáromlást.
Amikor azt hiszitek, hogy a bűn elfogadható, és hogy az indokolva van, mert az a mások javát szolgálja, akkor ti egy gondosan felállított csapdába estetek.
Nem véletlen, hogy megnövekedtek a mentegetőzések a megosztottságra a Keresztény Egyházakban. Nem véletlen, hogy az abortusz elnézésére minden ürügyet felhoznak nektek ebben az időben.
Minden nemzet össze van kapcsolva, és az abortusz minden nyilvános kikiáltása, a háborúk elnézése és a változások bevezetése a Keresztény Egyházakba, egyetlen szervezet által van megtervezve. Ez a csoport éveken keresztül tervezte ezeket az eseményeket. Pontosan tudják, hogy kik ők, és hogy mit csinálnak. Nagyon erőteljesek és veszélyesek.
Álljatok meg, figyeljetek és hallgassatok, mert mostantól azt kell elfogadnotok, amit Isten Nevében mondok nektek. Mindezeket a szörnyű és visszataszító tetteket, melyek hihetőként és gondoskodó változásokként vannak a társadalmatokban bemutatva, a tizenkettők csoportja által világszinten volt megtervezve és irányítva.
Ez a tizenkettők csoportja, mely a hatalmas nemzeteket képviseli, sértésnek számít a tizenkét Apostolom létezésével szemben.
Ők fogják bemutatni és támogatni az Antikrisztust a világban, mint ahogy a tizenkét Apostolom is nyilvánosan mutatott be Engem az Én időmben a Földön
Hatalmuk azt jelenti, hogy mindegyik erőteljes nemzet abban támogatja egymást, hogy bűnös törvényeket vezessenek be, hogy biztosítsa azok elfogadását.
Mennyire fogtok szenvedni szeretet Tanítványaim, az Igazság megismerése miatt. Az Igazság megnyitja majd a szemeteket a körülöttetek lévő gonoszságra. Ne féljetek soha az Igazságtól. Csak akkor tudlak megvédeni benneteket ezektől a gonosz törvényektől, tettektől és cselekvésektől, ha elfogadjátok az Igazságot.
Tudjátok meg, hogy azok a nemzetek fognak a legtöbbet szenvedni a végső megtisztulás során, akik részt vesznek a gonosz törvények bevezetésében.
Azt hihetik magukról, hogy kifogástalanok, de csak egy dolog elérésében lesznek sikeresek: ez pedig a büntetés lesz. Mégpedig olyan súlyos, hogy nem lesznek képesek elrejtőzni vagy elfedni az arcukat, hogy elkerüljék azt. Először is, nekik válaszolniuk kell Nekem. Sokan még akkor is az Arcomba fognak köpni. És aztán csatlakozni fognak az Antikrisztushoz, a fenevadhoz és annak minden bukott angyalához, egy örökké tartó kínszenvedésért.
Most figyelmeztetlek benneteket. Figyelmeztetem azokat közületek, akik megpróbálják bevezetni az abortuszt a nemzetetekben, azokat, akik bemocskolják Keresztény Egyházaimat és azokat, akik a fenevadat tisztelik, hogy napjaitok meg vannak számlálva.
Mert nektek nem lesz jövőtök, nem lesz örök életetek, nem lesz hozzáférésetek Új Királyságomhoz.
Jézusotok