2024. május 19. vasárnap a Szentlélek kitöltetésének ünnepe. Péter apostol pünkösd napján a Szentlélek erejével szólt és buzdította a zarándokokat megtérésre és bűnbánatra. Így szólt: „Isten azt a Jézustakit tikeresztre feszítettetekÚrráés Krisztussá tette!” Amikor ezt hallották, mintha szíven találták volna őket és ezt mondták: „Mit tegyünk, testvéreim, férfiak?”

 

Ma Bergoglio álpápa az ő Fiducia supplicansával elárulta Krisztust és az Ő tanítását is. Majd fél évvel ezelőtt ezzel a katolikus egyházat antiegyházzá transzformálta, amelynek más tanítása és szodomita antievangéliuma van. Ez már nem katolikus egyház, ez már a sátán paráznája.

A Fiducia supplicans deklarációval Bergoglio tagadja a legsúlyosabb bűnök egyikét, ami a szodómia, és ezzel tagadja az összes többi bűnt is. De facto semmissé tette a Dekalógust, amely a természetes erkölcsi normákat és Isten törvényeit foglalja össze. A bűn valóságának tagadása egyúttal Krisztus megváltó áldozatának – amelyet a mi bűneinkért hozott – tagadása is. Bergoglio így nemcsak a Dekalógust tette semmissé, hanem a Credot is kiiktatta. Ezzel eltávolította a kereszténység és a katolikus egyház lényegét. A látható katolikus struktúra a jogi mechanizmusaival együtt megmaradt, azonban ezeket az egyház transzformációjának eszközéül használta.

Ezzel az összes katolikust észrevétlenül átvezette az antiegyházba, amely a lelkeket nem az üdvösségre vezeti. Az ő zavaros tanítása homlokegyenest ellentmond Krisztus evangéliumának. Ráadásul Bergoglio odaszentelte magát a sátánnak 2022-ben Kanadában egy rituálé keretében. Az ilyen lelki gonosztevőt, sátánistát és a halhatatlan lelkek gyilkosát az egyházi tanítással szembemenve Szentatyának és Krisztus földi helytartójának nevezni őrültség, öngyilkosság és istenkáromlás! Ezzel a lelki gyilkossal egységet hirdetni a liturgiában átok alatt maradást jelent, amely mindazokra száll, akik alávetik magukat neki. Ez az átok lelki vakságban nyilvánul meg úgy, hogy az ember nem akarja elfogadni az igazságot, és egyenesen irtózik tőle.

Mikor fogják már a katolikusok tudatosítani, hogy a pápai insigniákat viselő Júdás nem Szentatya! Ő fellázadt a Teremtő Isten és a Megváltó Isten ellen is és bűnt követ el a Szentlélek ellen is!

Bergoglio ellenállás nélkül elérte az egyház transzformációját, mert ennek érdekében visszaélt a pápai tekintéllyel. Ez az állapot már fél éve tart, és a püspökök, papok és katolikusok olyanok, mint a strucc, a fejüket a homokba dugják, és nem akarják meglátni a valóságot.

Tisztelt hívők, papok és püspökök, álljatok meg, és tudatosítsátok ezt a szörnyű valóságot! Már fél éve vagytok Bergoglio alatt a sátáni antiegyházban, és ti nem akarjátok ezt az igazságot sem látni, sem hallani!

A pokolba húz benneteket, és ti nem védekeztek!

Elválaszt benneteket Krisztustól és az üdvösség útjától, és ti ezt passzívan elfogadjátok!

Azt, aki nektek az igazságot szólja, hazugnak nevezitek, és durván ócsároljátok!

Azt, aki meg akar menteni benneteket, szektásnak tartjátok.

Ha elétek tárják azt a tényt, hogy az ún. Szentatya odaszentelte magát a sátánnak, nem vagytok képesek komolyan venni.

A legértékesebbet, atyáitok hitét lopta el tőletek, és ti ezt a bűnözőt tisztelitek és véditek!

Tudatosítsátok végre, hogy a Fiducia supplicans nyilatkozattal 2023. december 18-án bekövetkezett a katolikus egyház sátáni antiegyházzá transzformálása. A Szentlélek sürgetve kiált: „Jöjjetek ki Bergoglio Babilonjából!“

Felfogtátok, hogy mi történt a pápai tekintéllyel történő vissszaélés következtében? Mindenki, aki ma hűséges akar maradni Krisztushoz és az Ő tanításához, szakadárnak és önjelöltnek számít! Engedetlen lázadónak tekintik, aki úgymond Krisztus testét tépi és megérdemli az exkommunikációt. Azonban valójában az ilyen hős megérdemli a beatifikálást és a kanonizálást és az örök dicsőség koronája várja!

Ti azt mondjátok: Akkor tehát miért nem mondja meg nekünk a püspökünk, hogy mi az igazság? Miért nem mond nekünk semmit a papunk sem? Miért engedték át a lelkünket ennek a Judásnak a kénye-kedvére, aki odaszentelte magát a sátánnak és bitorolja a pápaságot?

Senki nem figyelmeztet benneteket, mert ha a ti püspökötök szembefordulna a deklarációval, a hivatalos struktúrából, amelyet a bergogliánus szekta bitorol, ki lenne zárva. Ő fél ettől. Az adott helyzetben azonban ez a félelem gyávaság. Nem akarja, hogy szakadárnak tekintsék. Azonban az, hogy elárulja Krisztust és a lelkét a pokolra veti, és hogy elhanyagolja pásztori kötelességét és egész egyházmegyéjét pokolra veti, nem számít neki.

Ha ebben a helyzetben tényleg az első helyre állítaná Krisztust és az Ő tanítását, Bergogio üldözné, de megmentené a saját lelkét és tündöklő példát nyújtana a többi püspök és pap számára. Isten általa mentené meg az egyházat.

Ma minden katolikus számít. Bátran szembe kell fordulniuk az aposztázissal. Mindenki rátámad majd mint a darazsak, de ha kitart és hű marad Krisztushoz, megáll az antikrisztus lelkével szemben, amely már most uralja a megtévesztett katolikusokat. Fokozatosan csatlakoznak majd ehhez a hőshöz a többiek. Végül meggyőzi a papokat, hogy szakadjanak el Bergoglio szektájától. Néhány Krisztushoz hű pap a parókiájával együtt rákényszeríti a püspököt, hogy hasonlóan szakadjon el Bergogliotól és mentse meg az egyházmegyéjét. Mindenkinek nagy felelőssége van ebben a kritikus helyzetben Isten előtt.

Az afrikai püspökök támogatták a Fiducia supplicans elutasításában a híveket.

Drága afrikai püspökök, ti nem árultátok el Krisztust, egységesen elutasítottátok a Fiducia supplicanst! Ez azonban nem elegendő. Eddig a nyílt heretikus jurisdikciója alatt maradtatok, aki odaszentelte magát a sátánnak és a szodómiát szorgalmazza, amiért ideigvaló és örökkévaló tűz jár. A szabaduláshoz még egy lépést kell tennetek – ki kell szakadnotok az eretnek főpap jurisdikciója alól, és ezek között a rendkívüli feltételek között igazhitű pápát kell hirdetnetek. Különben Bergoglio és a mögötte álló sátáni elit egész rendszere fokozatosan transzformál benneteket a saját antiegyházába. A hamis engedelmesség címén nyugdíjba küld majd benneteket, majd pedig ő vagy az ő utóda, aki folytatni fogja a programját, egész Afrikát aláveti az antikrisztusnak. Isten akarata számotokra most: Szakadjatok ki Bergoglio jurisdikciója alól és hirdessetek igazhitű pápát! Ne várjátok, hogy ezt megteszi Európa vagy Amerika! Minden igazhitű katolikus, akik Bergoglio és a rendszere bilincseiben vannak, rátok várnak. De nektek most esélyetek van! Ne halogassátok! Az idő ellenetek van. Már most óvakodjatok Bergoglio lakájától, Besungutól.

Péter apostol pünkösdkor a Szentlélek erejével szólt, és megtérésre és bűnbánatra buzdította a zarándokokat: „Tudja meg tehát mindenki teljes bizonyossággal, hogy Isten Úrrá és Krisztussá tette őt: azt a Jézust, akit ti keresztre feszítettetek.” Amikor ezt meghallották a zarándokok, mintha szíven találták volna őket, és ezt mondták Péternek és a többi apostolnak: „Mit tegyünk, testvérek, férfiak?” Péter így válaszolt nekik: „Metanoite, tartsatok bűnbánatot, térjetek meg … akkor megkapjátok ajándékul a Szentlelket….” Majd határozottan hozzáfűzte: „Szakasszátok el magatokat e gonosz nemzetségtől!”

A zarándokokat, akik Jézus megfeszítése idején egyáltalán nem is voltak Jeruzsálemben, Péter apostol nyilvánosan megvádolta: „Ti feszítettétek keresztre Jézust!“ Ma mit mondana a katolikusoknak? Igen, ti minnyájan, akik nem fordultatok szembe a Fiducia supplicansszal és nem szakadtatok el a Krisztus-árulótól, Jézust megfeszítettétek a lelketekben! Elvesztettétek katolikus identitásotokat. Elvesztettétek Isten megszentelő kegyelmét! Megöltétek lelketekben Krisztust. Megöltétek őt azoknak a lelkében is, akikért felelősek vagytok. Ti istengyilkosok vagytok! Azt kérditek, miért? Azért mert passzivitásotokkal jóváhagytátok a katolikus egyház antikrisztusi antiegyházzá transzformálásának bűntettét, és fél éve már ebben a sötétségben ültök és elégedettek vagytok. Egyáltalán nem érzékelitek, hogy a tüzes tó felé száguldotok. Mindez a passzivitás és a lelkileg vak, gyáva pásztorok miatt van.

Péter szavai szíven találták a zarándokokat. Sziven találtak titeket is? Feltettétek az őszinte kérdést, mint ők? „Testvérek, mit tegyünk?“ Péter akkor nekik így válaszolt: „Tartsatok bűnbánatot!“ Tartsatok ti is bűnbánatot, ne legyetek elégedettek a pusztulásba vezető úton! Mit jelent számotokra a bűnbánat? Radikálisan elszakadni Júdás apostoltól, aki Bergoglio, és az ő tanításától is, amely ellentétes Krisztus tanításával.

Péter apostol felszólított: „Szakasszátok el magatokat e gonosz nemzetségtől!” Ti is szakasszátok el magatokat ettől a gonosz nemzetségtől, amely a szodómia bűnét nem nevezi bűnnek, a herézist herézisnek és a Krisztus-árulást árulásnak. Ez a gonosz nemzetség, élén Bergoglióval, bitorolja a katolikus egyházat, amelyet sátáni antiegyházzá transzformált, fél évvel ezelőtt, és ti ezt nem tudjátok! Ez annak a jele, hogy lelkileg vakok vagytok, ezért kell bűnbánatot tartanotok, hogy feleszméljetek.

Ez a transzformáció 2023. december 18-án sokkal rosszabb, mint a skizma. Amikor Bergoglio transzformálta az egyház nagy részét és új paradigmákat adott neki, antikrisztusi tanítást, amely ellentmond Krisztusnak, egyúttal befogadta az antikrisztus lelkét is. Mivel itt nincs igazhitű pápa, és megtörtént az egyház transzformációja, ezzel egyúttal megszűnt a pápaság intézménye is. Bergoglio rendszerében már nem lehet az ő utóda igazhitű pápa, mert az álpápa más tanítást és más lelket képvisel. Ezért kell ismét megújítani a pápaság intézményét azzal, hogy a világ bizonyos részén megmarad Krisztus igazhitű egyháza, amely igazhitű pápát fogad el. Ez a pápa fogja védelmezni az igazhitű tanítást és Krisztus Lelkével fog bírni, eltérően Bergoglio antiegyházától, ahol az antikrisztus lelke és annak evangéliuma van.

Bergoglionak az ő antiegyházával együtt ugyanaz a tanítása, mint a globalista elitnek. Folyamatban van a nemzetek satanizálása, amelynek célja a népességcsökkentés és a pokol megteremtése a földön és a halál után is.

Azok a katolikusok, akik nem fogadják el a szodomita antievangéliumot és hűségesek maradnak Krisztus tanításához, üldöztetni fognak. Sokan eljutnak a vértanúság koronájáig is. Mindmáig érvényes: „A pokol kapui sem vesznek erőt Krisztus Egyházán.“ Ez a katakomba egyházra érvényes, nem pedig az antiegyház eretnekeire, a gyávákra és az árulókra. De még lehetőség van megmenteni egész egyházmegyéket, ha a püspökök és a papok bűnbánatot tartanak és megteszik a határozott hitbeli lépést.

Ma szólít a Szentlélek: „Tartsatok bűnbánatot! Szakasszátok el magatokat ettől a gonosz nemzetségtől!“ (Csel 2,40) „Jöjjetek ki Bergoglio Babilonjából!“

 

+ Illés

a Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája

+ Metód                   + Timóteus

Püspök-titkárok

 

2024. 05. 09.

 

Letöltés: BKP: A Szentlélek kontra Fiducia supplicans (2024. 05. 09.)