2011. január 17., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Hordozzátok keresztemet

2011. január 16. vasárnap, 15.00

Igen, szeretett leányom, Én vagyok az. Az eddigi időszak, egy hosszú tanulási folyamat volt számodra, de továbbra is lelki táplálékban lesz részed,  hogy megismerd az Igazságot.  Ez a táplálék, amely lelkedet tölti ki,  a Szentlélek ajándéka számodra.
Kérlek leányom,  tedd biztossá azt, hogy ezek az üzenetek, amelyek előjelekből, jövendölésekből és tanításaim összefoglalójából állnak, eljussanak a világ minden sarkába.
Nagyon fontos, hogy gyermekeim megértsék azt,  hogy hogyan kell felkészülniük arra, hogy Atyám előtt megváltásra találjanak.
Most kezdődik az egész világon a lelki megújulás
Most már érezhető az egész világon,  hogy újjászületett az önfeláldozás és a tisztelet Irántam, az Örök Atya és az én szeretett Anyám iránt.  Habár ez még egyértelműen nem látszik, mégis ez lesz az az erős lelki megújulás, ami gyermekeim védelmében nagy segítség lesz, és azoknak is, akik elfordulnak Tőlem. Az Evangélium szavaira újra oda fognak figyelni,  mert az emberek éhezni fognak az igazság után. Mivel a Megtisztulás folyamata egyre erősödni fog, és az egész világra kiterjed, úgy fogják ismét megnyitni Előttem a lelkek a szeretetben üres szíveiket.
Mivel a szeretet,  híveim világossága által egyre jobban lesz érezhető, ezért a sátán támadásai egyre gyengébbek lesznek, és így kevesebb lesz a rossz cselekedetek száma is. A sátán veszíteni fog.
A sátán napjai meg vannak számlálva
A sátán tudja,  hogy itt a Földön meg vannak számlálva napjai,  ezért arra fog törekedni,  hogy minél több kárt okozzon. Hívei tevékenykedései felgyorsulnak, rögtön támadásba kezdenek,  hogy mindenben kárt tehessenek.  Szörnyű tetteik, amelyeket szemeitek előtt visznek végbe, meg fognak lepni benneteket,  de csak rövid ideig fognak tartani.
Gyermekeim,  a hit,  amely a mindennapos rendszeres ima által megerősödik, segíteni fog a rémtettek kiirtásában. Vonuljatok vissza gyermekeim és fedezzétek fel újra tanításaimat. Helyezzetek vissza Engem az életetekbe. Ismét vegyetek fel Engem szíveitekbe,  úgy,  hogy karjaimba zárhassalak benneteket. Engedjétek,  hogy lelki tökéletességre vezesselek benneteket,  hogy amikor az Ég és Föld egyesülni látszik,  készen legyetek az örök életre.
Hétköznapjaitokban is kövessétek példámat. Hordozzátok  keresztemet, még akkor is, ha túl nehéznek tűnik számotokra. Sohase féljetek felvenni keresztemet,  mert csak annyit kell hordoznotok,  amennyire képesek vagytok.
Az élet szenvedéseinek értelme
Ha az életben szenvedtek, akkor az Én keresztemet hordozzátok. Két lehetőségetek van. Ha a keresztet elutasítjátok, sóhajtoztok és elkeseredtek,  akkor ennek köszönhetően a szenvedés egyre fokozódik.  De ha elfogadjátok a kereszt hordozását, és felajánljátok szenvedéseiteket a lelkek megmentéséért,  akkor számomra ez a legdrágább ajándék.
Éljetek egyszerű életet
Éljetek egyszerű módon,  mindent mértékkel tegyetek. Amikor esztek, isztok, alszotok, vagy pihentek arra figyeljetek, hogy mértékkel tegyétek. Ha szükségleteiteket kielégítettétek,  többel ne próbálkozzatok,  mert ez lelketek kárára válik. Gyermekeim, ahhoz,  hogy közel kerülhessetek Hozzám, a vezeklés nagyon fontos számotokra. Ez alatt személyes áldozatot értek. A böjtölés,  csak egy példa a vezeklésre. A földi életemben már beszéltem nektek arról, hogy mi a vezeklés valódi értelme. Ugyanezt tette  Keresztelő János is,  az én szent és szeretett prófétám.
40 napos böjtölésem példa volt számotokra. Gyermekeim,  csak a böjt segít nektek abban, hogy elűzzétek az ördögöt.
Szeretett gyermekeim, oly sok minden áll még előttetek. Most még nem értitek meg azt,  hogy mi az elvárás veletek szemben az elkövetkezendő években. Nagyon fontos,  hogy ezt az időt arra használjátok fel, hogy közelebb kerüljetek Hozzám, mert csak így tudtok a megpróbáltatásokra felkészülni,  amelyeknek az egész világ keresztényei ki lesznek téve.
Béke veled. A te szerető Megváltód,
Jézus Krisztus